Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 29.971
Δυστυχώς δεν μπορώ,και άργησα να δω και το ποστΈνα τηλ για συνάντηση σημερα,?
Δυστυχώς δεν μπορώ,και άργησα να δω και το ποστΈνα τηλ για συνάντηση σημερα,?
Καλησπέρα στο κορίτσι. Πως μπορούμε να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σου .
Ένα τηλ για συνάντηση σημερα,?
...ρε μαγκες, εαν δν συμπληρωσετε 5 εγκεκριμενες αναρτησεις ΔΕΝ μπορειτε να στειλετε ή να λαβετε προσωπικο μνμ. Πως να σας στειλει το τηλεφωνο της η κοπελα?!?!?Γιατί δεν μπορείς να μου στείλεις το τηλ σου?
Σωστοοοος....μαθαίνουμε σιγά σιγά......ρε μαγκες, εαν δν συμπληρωσετε 5 εγκεκριμενες αναρτησεις ΔΕΝ μπορειτε να στειλετε ή να λαβετε προσωπικο μνμ. Πως να σας στειλει το τηλεφωνο της η κοπελα?!?!?![]()
Με στεναχωραςΚαλώς τη καργιολα
Εντάξει μαν σορρυΜε στεναχωρας
Μη βρίζεις μαν
Όλο παράπονα είναι η μπουμπού από όλους μας και δεν βλέπει ότι μόνο σήμερα με το ντόρο που έγινε στο νήμαΌχι όχι είναι φιλος καρδιακός , μου ανοίγει δρόμο για τη μπουμπου .
Πανέμορφο το έχεις!Και τώρα πάρτε μια φώτο για καλό μεσημέρι
Μη δίνεις σημασία Αγγελική...Εμ πάτε εκει μια χαρα,εμ κοιτάτε εμένα να βγάλετε σκαρτη
Καλημέρα,κανονίζουμε με πμΘα ήθελα να σε συναντήσω. Πως θα μπορουσα να ερθω σε επικοινωνία μαζί σου;
Eυχαριστώ να σαι καλάΠανέμορφο το έχεις!
Να δούμε πόσες φορές ακόμα θα χρειαστεί να το πούμε για τις 5 αναρτήσεις...ρε μαγκες, εαν δν συμπληρωσετε 5 εγκεκριμενες αναρτησεις ΔΕΝ μπορειτε να στειλετε ή να λαβετε προσωπικο μνμ. Πως να σας στειλει το τηλεφωνο της η κοπελα?!?!?![]()
Η επανάληψη είναι μήτηρ πάσης μαθήσεως...Να δούμε πόσες φορές ακόμα θα χρειαστεί να το πούμε για τις 5 αναρτήσεις
Αγγελικούλα βίντεο έχεις καιρό να ανεβάσεις !!!!!Και τώρα πάρτε μια φώτο για καλό μεσημέρι
Ναι το ξέρω,δεν το σκεφτηκε κανέναςΑγγελικούλα βίντεο έχεις καιρό να ανεβάσεις !!!!!
....να τους τιμωρησεις ολους παραυταΝαι το ξέρω,δεν το σκεφτηκε κανένας
γλυκουλη (2ο ποστ μεχρι να πάρω εγκριση χεχε)Και τώρα πάρτε μια φώτο για καλό μεσημέρι