Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ωραίο μουνάκι, περιποιημένοΚαι τώρα πάρτε μια φώτο για καλό μεσημέρι
Την είπε κ γκαου την αγγελω κ πήρε κ το μέρος του η άλλη . Τι ζούμε !τι εγινε ποιος εξαφανιστηκε ρε παιδια![]()
Καλώς τη καργιολακαλησπερα παιδια![]()
Όχι όχι είναι φιλος καρδιακός , μου ανοίγει δρόμο για τη μπουμπου .Καλώς τη καργιολα
....σας εχω κανει εικονα :Όχι όχι είναι φιλος καρδιακός , μου ανοίγει δρόμο για τη μπουμπου .
Δυστυχώς δεν μπορώ,και άργησα να δω και το ποστΈνα τηλ για συνάντηση σημερα,?
Καλησπέρα στο κορίτσι. Πως μπορούμε να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σου .
Ένα τηλ για συνάντηση σημερα,?
...ρε μαγκες, εαν δν συμπληρωσετε 5 εγκεκριμενες αναρτησεις ΔΕΝ μπορειτε να στειλετε ή να λαβετε προσωπικο μνμ. Πως να σας στειλει το τηλεφωνο της η κοπελα?!?!?Γιατί δεν μπορείς να μου στείλεις το τηλ σου?
Σωστοοοος....μαθαίνουμε σιγά σιγά......ρε μαγκες, εαν δν συμπληρωσετε 5 εγκεκριμενες αναρτησεις ΔΕΝ μπορειτε να στειλετε ή να λαβετε προσωπικο μνμ. Πως να σας στειλει το τηλεφωνο της η κοπελα?!?!?![]()
Με στεναχωραςΚαλώς τη καργιολα
Εντάξει μαν σορρυΜε στεναχωρας
Μη βρίζεις μαν

Όλο παράπονα είναι η μπουμπού από όλους μας και δεν βλέπει ότι μόνο σήμερα με το ντόρο που έγινε στο νήμαΌχι όχι είναι φιλος καρδιακός , μου ανοίγει δρόμο για τη μπουμπου .

Πανέμορφο το έχεις!Και τώρα πάρτε μια φώτο για καλό μεσημέρι
Μη δίνεις σημασία Αγγελική...Εμ πάτε εκει μια χαρα,εμ κοιτάτε εμένα να βγάλετε σκαρτη
Καλημέρα,κανονίζουμε με πμΘα ήθελα να σε συναντήσω. Πως θα μπορουσα να ερθω σε επικοινωνία μαζί σου;
Eυχαριστώ να σαι καλάΠανέμορφο το έχεις!