Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 37.330
Ναι,εσύ ας πούμε στο λεω ευθεως ,δεν μου γεμισες το μάτιΣωστα!Μπράβο σου!
Ναι,εσύ ας πούμε στο λεω ευθεως ,δεν μου γεμισες το μάτιΣωστα!Μπράβο σου!
Το φαντάζομαι. Αυστηρός κριτηςΝαι,εσύ ας πούμε στο λεω ευθεως ,δεν μου γεμισες το μάτι
Έχεις δικαίωμα να δέχεσαι και να απορρίπτεις όποιον θέλεις. Κυρίως για θέματα συμπεριφοράς. Κι όχι μόνο για ραντεβού. Ακόμα και στο νήμα. Κάνε κανά "μπλοκ". Από "μπλοκ" κανείς δεν πέθανε.Σιγά,απλά σε οποιον δεν μου αρέσει η συμπεριφορά του,δεν θα τον δέχομαι για ραντεβού(ασχετα που κάποιοι λένε οτι δεν έχω δικαίωμα να απορριπτω)
Επιτέλους,και κάποιος που το είπε,αλλα ποσο μάλλον γ ραντεβου,που είναι και απο κοντάΈχεις δικαίωμα να δέχεσαι και να απορρίπτεις όποιον θέλεις. Κυρίως για θέματα συμπεριφοράς. Κι όχι μόνο για ραντεβού. Ακόμα και στο νήμα. Κάνε κανά "μπλοκ". Από "μπλοκ" κανείς δεν πέθανε.
....περιμενει ο μουνης ο γαμπρος για να μαζεψει το κοριτσ' πρωτα τα 3-4 ακινητα απο την δουλεια κ μετα να κανει τον γαμοΤελικά θα φάμε κουφέτα; Προσκλήσεις δεν βλέπω ακόμη, η ημερομηνία του γάμου πλησιάζει.
Τώρα μάλιστα!Και τώρα πάρτε μια φώτο για καλό μεσημέρι
...το κοριτσ' εχει, εσυ δεν εχειςΈχεις ραντεβού για σημερα?
Ένα τηλ για συνάντηση σημερα,?Και τώρα πάρτε μια φώτο για καλό μεσημέρι
Τίτλος τσόντα α ρε μπουμπου για σένα όλα .Διάβασες για "το ξεκώλιασμα της χωριατοπούλας" αδερφέ ?![]()
Έχει σούπερ μάρκετ εκει ;;;Που είναι η Ιάσωνος![]()

Ρε ουστ βλακακο πας πάλι για banΕσύ ρε κοντε τι κόλλημα έχεις φάει με αυτήν εδώ και συνέχεια κάνεις χαζά αστεία; αφού και στα γραφεία σε δουλεύανε οι Ρωσίδες, τι το τυραννάς το κοπέλι, αφού δε σε γουστάρει.

Μόνο που εσένα έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση .Πες μου πάλι για τις πολύωρες πτήσεις σου και τα ακόμα πολύωρα (χωρίς σεξ) ραντεβού με κοπέλες του Γκλάμουρ, νανούρισε μας.
Πόσες φορές έχεις φτάσει να κανεις εγγραφή ρε τελειωμένε 100+Τουμπεκί όταν σε μιλάω όμως, όπως κάθε φορά. Με θες και έρωτες και νταβατζιλίκια επειδή την είδες λίγο γκαου. Ερπετό. Άσε την κοπέλα ήσυχη βρε κοιμισμένε...