Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27.046
Ναι το ξέρω,δεν το σκεφτηκε κανέναςΑγγελικούλα βίντεο έχεις καιρό να ανεβάσεις !!!!!
Ναι το ξέρω,δεν το σκεφτηκε κανέναςΑγγελικούλα βίντεο έχεις καιρό να ανεβάσεις !!!!!
....να τους τιμωρησεις ολους παραυταΝαι το ξέρω,δεν το σκεφτηκε κανένας
γλυκουλη (2ο ποστ μεχρι να πάρω εγκριση χεχε)Και τώρα πάρτε μια φώτο για καλό μεσημέρι
Θα το κάνουμε μαζί !!!!!!!Ναι το ξέρω,δεν το σκεφτηκε κανένας
Θα χαρώ πολύΘα το κάνουμε μαζί !!!!!!!
Πως μπορω να ερθω σε επικοινωνια με εσενα;
Στις Ελενίτσες δεν έχει χρόνια πολλά ;Χρόνια πολλά στους Κωνσταντίνους !
Πως μπορω να ερθω σε επικοινωνια με εσενα;
Χρόνια πολλά στους Κωνσταντίνους !
Εγώ είμαι μεγάλος άνθρωπος για να μπορώ να λειτουργησω με το ρολόι στο 15λεπτο ...προτιμώ 100 % call girls απο μπουρδελα ...οπότε αν θες στείλε μου το τηλέφωνο σού...γουστάρω πολύ να κάνω φάση μαζί σούΕμ πάτε εκει μια χαρα,εμ κοιτάτε εμένα να βγάλετε σκαρτη
Φυσικά και εχει,απλά επειδη είναι ανδροκρατούμενο το σαιτ,γ αυτόΣτις Ελενίτσες δεν έχει χρόνια πολλά ;
Καλησπέρα πως μπορώ ραντεβού για σημεραΧρόνια πολλά στους Κωνσταντίνους !
Τα επιτυχημένα πάρτι πάντα επαναλαμβάνονται .Είστε απαράδεκτοι, έχασα το πάρτι εχθές και κανένας δεν είπε τίποτα στο discord. Απαράδεκτοι σε ολα δεν θα ξανασφιξω
Εγώ έτεινα πουτσα φιλίας αλλα δεν υπήρξε ανταπόκριση.Τα επιτυχημένα πάρτι πάντα επαναλαμβάνονται .
Εγώ τη συμπαθώ την αγγελω παντως κ ζήτω εκεχειρία !
Χρόνια πολλά στους Κωνσταντίνους !
Τελειο,σχετικα με τις εγκεκριμένες αναρτησεις,πρεπει να ειναι απλα σχολια ή κριτικες; Η τι πρεπει να ειναι τελος παντων για να στείλουμε πμ σαν ανθρωποιΚαι τώρα πάρτε μια φώτο για καλό μεσημέρι
5 σχόλια όπως αυτό τύπε. Τίποτα άλλο.Τελειο,σχετικα με τις εγκεκριμένες αναρτησεις,πρεπει να ειναι απλα σχολια ή κριτικες; Η τι πρεπει να ειναι τελος παντων για να στείλουμε πμ σαν ανθρωποι
Γιατι εσύ δεν θέλεις να έχεις χημεία με τα άτομα στη δουλειά σου;5 σχόλια όπως αυτό τύπε. Τίποτα άλλο.
Αααα ξέχασα!!! Και να έχετε χημεία με το κορίτσι στα πμ αλλιώς black list ναούμε!