The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 43.754
- Πόντοι
- 32.467
Τύπε είναι σαν τις ομάδες του μπαρτζώκα μετα το 30...Ρε μαν , πήρα το δραπανοκατσάβιδο της προσφοράς και έκλασε η μπαταρία σε 10 μέρες![]()
Ναι αλλά ήσουν μέσα σε εστιατόρια και είχες το φαγητό έτοιμοΝαι. Έχω κάνει (και μάλιστα στο εξωτερικό που δεν είχα δίπλα την μανούλα να μου φέρνει φαγητό στο ταπεράκι).![]()
Ναι αλλά ήσουν μέσα σε εστιατόρια και είχες το φαγητό έτοιμο![]()
Ισχύει. Όχι όμως για όλα τα χρόνια που έμεινα.![]()
Πάντα από Ασία.απο που η μαγειρισα μαν?
Ξέρει να μαγειρεύει, αλλά δε βάζει και κάνα ξυράφι να κλαδεψει το θαμνο;Η μαγείρισσα να ξέρει να μαγειρεύει και ας είναι και από σούπερ μάρκετ.
![]()
Για εμάς τους παλαιάς κοπής κωλο-γερους, ο θάμνος είναι το μεγαλύτερο φετίχ πάνω στο γυναικείο σώμα. Μετά τον κωλο φυσικά και ει δυνατόν καλλωπισμενος.Ξέρει να μαγειρεύει, αλλά δε βάζει και κάνα ξυράφι να κλαδεψει το θαμνο;
Αν όμως έτσι το προτιμάτε παππουλη, πάω πάσο.... Περί ορεξεως...
Τα σέβη μου
Σκληροπυρηνικός....Για εμάς τους παλαιάς κοπής κωλο-γερους, ο θάμνος είναι το μεγαλύτερο φετίχ πάνω στο γυναικείο σώμα. Μετά τον κωλο φυσικά και ει δυνατόν καλλωπισμενος.
Κοτόπουλο φιλέτο στήθος στη σχάρα και πράσινη σαλάτα. Διατροφή για αθλητές
ston ογκο εισαι βλεπω και εσυταλιάτα με πατάτες μπειμπι
τορτελίνια γεμιστά
σαλάτα μια μυστήρια με σπανάκι
κρασί λευκό αδερφίστικο αδιάφορο
για γλυκό προφιτερόλ που γάμησε τα πάντα γύρω του
ταλιάτα με πατάτες μπειμπι
τορτελίνια γεμιστά
σαλάτα μια μυστήρια με σπανάκι
κρασί λευκό αδερφίστικο αδιάφορο
για γλυκό προφιτερόλ που γάμησε τα πάντα γύρω του
Δεκτό και σεβαστον αλλά έχω απορία: Εσείς οι παλαιάς κοπής κωλο-γεροι ( συ ειπας) οταν σπατουλαρετε την περιοχή δε βαριεστε να φτάνετε τρίχες; Δε μπλέκονται ανάμεσα στα δόντια; Δε σας γαργαλανε στη μύτη; Αν έχετε βρει λύση παρακαλώ μοιραστείτε την...Για εμάς τους παλαιάς κοπής κωλο-γερους, ο θάμνος είναι το μεγαλύτερο φετίχ πάνω στο γυναικείο σώμα. Μετά τον κωλο φυσικά και ει δυνατόν καλλωπισμενος.
ston ογκο εισαι βλεπω και εσυ![]()
μικρές μερίδες ήταν εστιατορίου ίσα για τις γεύσειςston ογκο εισαι βλεπω και εσυ![]()
μοσχαρίσια θέλω να πιστεύωΤι ταλιάτα ρε μάστορη; Ταλιάτα ρυζογκοφρέτας;![]()