The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 49.170
- Πόντοι
- 33.405
η απλα Σαουληδες![]()
Θα κεράσεις μπιφτέκια στην Ουρανία;
η απλα Σαουληδες![]()
Αντζελο που παιρνει και μπονουςΘα κεράσεις μπιφτέκια στην Ουρανία;![]()
Σώθηκες τωραΘα κεράσεις μπιφτέκια στην Ουρανία;![]()
Το ότι κοιτάς δεν σημαίνει ότι βλέπεις κιόλαςοχι να γραψεις ειμαστε ΟΛΟΙ με ορθανοιχτα ματια![]()
σε παρακολουθω ΣΤΕΝΑ σε οτι γραφειςΤο ότι κοιτάς δεν σημαίνει ότι βλέπεις κιόλας![]()
Τι υπονοείτε;
Ότι υπάρχουν χαρισματικά άτομα αλλά μειωμένης αντίληψης ανάμεσα στις τάξεις του παρόντος ιστοτόπου;
θα με ψηφίσεις στον φετινό διαγωνισμό μρ?σε παρακολουθω ΣΤΕΝΑ σε οτι γραφεις
μου εχεις αλλαξει την ζωη![]()
οχιθα με ψηφίσεις στον φετινό διαγωνισμό μρ?![]()
γιατί όχι?
Αντζελο που παιρνει και μπονους
εσενα θα σε παω καπου πιο εκλεκταΡΕ ΜΟΥΝΙ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ!!!
Πήγες χθές και έκανες λογαριασμό 100 ευρώ στο φαγάδικο και μετά 800 στο σωληνάδικο, και δεν δίνεις 10 ευρώ για εμένα;;;;
δεν σε θεωρω μαλακαγιατί όχι?![]()
εσενα θα σε παω καπου πιο εκλεκτα![]()
...στην Ουκρανία μπορεί.Θα κεράσεις μπιφτέκια στην Ουρανία;![]()
Ρε Δούση ...Μετά τα μποτοξ και τα υαλουρονικα μου συνέστησαν να φάω κάτι που να μασιεται ευκολα, να μην γελάω και να μην κάνω γκριμάτσες, και να κοιμηθω ανάσκελα ,και να πίνω τρια λίτρα νερό οπότε επέλεξα μακαρόνια με κιμά, με περιποιήθηκε ένα μουνι αλαβάστρινο![]()
Μετά τα μποτοξ και τα υαλουρονικα μου συνέστησαν να φάω κάτι που να μασιεται ευκολα, να μην γελάω και να μην κάνω γκριμάτσες, και να κοιμηθω ανάσκελα ,και να πίνω τρια λίτρα νερό οπότε επέλεξα μακαρόνια με κιμά, με περιποιήθηκε ένα μουνι αλαβάστρινο![]()
Τι έγινε ρε,παντρεύεσαι;Μετά τα μποτοξ και τα υαλουρονικα μου συνέστησαν να φάω κάτι που να μασιεται ευκολα, να μην γελάω και να μην κάνω γκριμάτσες, και να κοιμηθω ανάσκελα ,και να πίνω τρια λίτρα νερό οπότε επέλεξα μακαρόνια με κιμά, με περιποιήθηκε ένα μουνι αλαβάστρινο![]()
Όχι χώρισαΤι έγινε ρε,παντρεύεσαι;