Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 354K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τους 26 που ψηφισαν στην προηγουμενη και άλλους τοσους σε ποιο μαγαζι θα μας παει ο dimigoall

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    21

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
43.495
Πόντοι
32.467

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
81.399
Πόντοι
12.756
γυμνάζω ΣΥΝΕΧΕΙΑ το μυαλό μου

σκεπτόμενος σημαντικά και σύνθετα πράγματα :coffee:
και αυτος το ιδιο κάνει :coffee:
Ψαχνει τροπους να φιδιασει στην δουλεια και να κοροιδευει τον εργοδότη του :coffee:
Σημερα πχ θα τον πληρωσει 8ωρο και απο αυτο τις 2 ωρες ηταν εδω μέσα και ψωλαρε :coffee:

Καταλαβαινεις οτι κάτι τετοιοι με αυτες τις συμπεριφορες και ηθική κατεστρεψαν αυτη την χωρα , και εβγαλαν αυτη την βρωμα οτι οι Ελληνες ειναι τεμπεληδες κτλ

• Θυμός
Αντιδράσεις: Nubic

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
19.145
Πόντοι
3.856
και αυτος το ιδιο κάνει :coffee:
Ψαχνει τροπους να φιδιασει στην δουλεια και να κοροιδευει τον εργοδότη του :coffee:
Σημερα πχ θα τον πληρωσει 8ωρο και απο αυτο τις 2 ωρες ηταν εδω μέσα και ψωλαρε :coffee:

Καταλαβαινεις οτι κάτι τετοιοι με αυτες τις συμπεριφορες και ηθική κατεστρεψαν αυτη την χωρα , και εβγαλαν αυτη την βρωμα οτι οι Ελληνες ειναι τεμπεληδες κτλ
Γιαυτό και πρέπει τον εργαζόμενο να τον έχεις στην πίεση και να του δίνεις ΕΝΑΝΤΙ

μόνο τότε είναι σε εγρήγορση και δίνει το 100% του εαυτού του στο έργο που πρέπει να φέρει εις πέρας

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
16.104
Πόντοι
3.556
ακολουθώ ειδική διατροφή και πρόγραμμα από πέρσοναλ τρέινερ αν θες να ξέρεις
Τύπε είσαι ευχαριστημένος από τον περσοναλ τρεινερ κάνει δουλειά; Γιατί και εγώ έχω γραφτεί πέντε μήνες σε γυμναστήριο για κοιλιακούς και δεν βλέπω προκοπή, αύριο λέω να πάω αυτοπροσώπως να δω τι γίνεται :confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
19.145
Πόντοι
3.856
Τύπε είσαι ευχαριστημένος από τον περσοναλ τρεινερ κάνει δουλειά; Γιατί και εγώ έχω γραφτεί πέντε μήνες σε γυμναστήριο για κοιλιακούς και δεν βλέπω προκοπή, αύριο λέω να πάω αυτοπροσώπως να δω τι γίνεται :confused:
Στην αρχή καλά ήταν αλλά επειδή χρωστάω κάτι ψιλά έχει μουλαρώσει και μου γράφει κάτι αρνιά κάτι κοκορέτσια και κάτι τέτοια
λέει δίαιτα μόλις ξεχρεώσω :confused:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.946
Πόντοι
2.606
Στην αρχή καλά ήταν αλλά επειδή χρωστάω κάτι ψιλά έχει μουλαρώσει και μου γράφει κάτι αρνιά κάτι κοκορέτσια και κάτι τέτοια
λέει δίαιτα μόλις ξεχρεώσω :confused:
Πάνε τα ριζογκοφρετίνια δλδ?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
43.495
Πόντοι
32.467
θελω να χτισω ενα σπιτι για την Κουκλα μου στειλε το αποθεμα σου ρυζογκοφρετες να το κανω αντισεισμικο:coffee:

Ρε μουνικακα γρουσουζλαμά!!!

Σήμερα που ήσουν ο πρώτος που μίλησα:

Κόπηκε το ματσούκι. Μόλις το άλλαξα χάνει δύο νύχια ο κουβάς. Και μόλις τα έβαλα, καπάκι μπουκώνει το φίλτρο καυσίμου.

Ένα σου λέω... Φρόντισε να διατηρείς το κωλαρακι σου καθαρό και αρωματισμένο.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.946
Πόντοι
2.606
φοβάμαι ότι θα γίνει κάνας πόλεμος και θα σταματήσουν να παράγονται :confused:
Τώρα που θα τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία, πήγαινε πάρε μερικές εκτάσεις να τις κάνεις ορυζώνες.:coffee::coffee::coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
19.145
Πόντοι
3.856
Τώρα που θα τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία, πήγαινε πάρε μερικές εκτάσεις να τις κάνεις ορυζώνες.:coffee::coffee::coffee:

θα πάρω επίδομα για λαπτοπ 900ε πόσες εκτάσεις αγοράζω με αυτά? :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom