The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 43.495
- Πόντοι
- 32.467
Δεν τον λυπάσαι τον γιατρό;
Ε ναι! Καλύτερα να έρθει στην κλινική που έχουμε στο φύλλο μηδέν. Περδικι θα τον κάνουμε.

Δεν τον λυπάσαι τον γιατρό;
γυμνάζω ΣΥΝΕΧΕΙΑ το μυαλό μουγιατι γυμναζεις ΜΟΝΟ τα δαχτυλα σου πληκτρολογωντας στο σαι![]()
και αυτος το ιδιο κάνειγυμνάζω ΣΥΝΕΧΕΙΑ το μυαλό μου
σκεπτόμενος σημαντικά και σύνθετα πράγματα![]()
Γιαυτό και πρέπει τον εργαζόμενο να τον έχεις στην πίεση και να του δίνεις ΕΝΑΝΤΙκαι αυτος το ιδιο κάνει
Ψαχνει τροπους να φιδιασει στην δουλεια και να κοροιδευει τον εργοδότη του
Σημερα πχ θα τον πληρωσει 8ωρο και απο αυτο τις 2 ωρες ηταν εδω μέσα και ψωλαρε
Καταλαβαινεις οτι κάτι τετοιοι με αυτες τις συμπεριφορες και ηθική κατεστρεψαν αυτη την χωρα , και εβγαλαν αυτη την βρωμα οτι οι Ελληνες ειναι τεμπεληδες κτλ
Τύπε είσαι ευχαριστημένος από τον περσοναλ τρεινερ κάνει δουλειά; Γιατί και εγώ έχω γραφτεί πέντε μήνες σε γυμναστήριο για κοιλιακούς και δεν βλέπω προκοπή, αύριο λέω να πάω αυτοπροσώπως να δω τι γίνεταιακολουθώ ειδική διατροφή και πρόγραμμα από πέρσοναλ τρέινερ αν θες να ξέρεις
Στην αρχή καλά ήταν αλλά επειδή χρωστάω κάτι ψιλά έχει μουλαρώσει και μου γράφει κάτι αρνιά κάτι κοκορέτσια και κάτι τέτοιαΤύπε είσαι ευχαριστημένος από τον περσοναλ τρεινερ κάνει δουλειά; Γιατί και εγώ έχω γραφτεί πέντε μήνες σε γυμναστήριο για κοιλιακούς και δεν βλέπω προκοπή, αύριο λέω να πάω αυτοπροσώπως να δω τι γίνεται![]()
Πάνε τα ριζογκοφρετίνια δλδ?Στην αρχή καλά ήταν αλλά επειδή χρωστάω κάτι ψιλά έχει μουλαρώσει και μου γράφει κάτι αρνιά κάτι κοκορέτσια και κάτι τέτοια
λέει δίαιτα μόλις ξεχρεώσω![]()
θελω να χτισω ενα σπιτι για την Κουκλα μου στειλε το αποθεμα σου ρυζογκοφρετες να το κανω αντισεισμικο![]()
Δεν τα τρώω τρώω κρυφά καλαμπογκοφρετεςΠάνε τα ριζογκοφρετίνια δλδ?
θελω να χτισω ενα σπιτι για την Κουκλα μου στειλε το αποθεμα σου ρυζογκοφρετες να το κανω αντισεισμικο![]()
Φοβάσαι μην παρεξηγηθουν οι ρυζογκοφρετες και αρχίσουν το μαδοκαρπι;Δεν τα τρώω τρώω κρυφά καλαμπογκοφρετες
φοβάμαι ότι θα γίνει κάνας πόλεμος και θα σταματήσουν να παράγονταιΦοβάσαι μην παρεξηγηθουν οι ρυζογκοφρετες και αρχίσουν το μαδοκαρπι;
Τώρα που θα τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία, πήγαινε πάρε μερικές εκτάσεις να τις κάνεις ορυζώνες.φοβάμαι ότι θα γίνει κάνας πόλεμος και θα σταματήσουν να παράγονται![]()
Τώρα που θα τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία, πήγαινε πάρε μερικές εκτάσεις να τις κάνεις ορυζώνες.![]()
σάντα μπάρμπαρα ολοκαίνουριοαπο που το λαπτοτ μαν?
για εκτάσεις δε ξέρω, αλλά τα εισιτήρια σίγουραθα πάρω επίδομα για λαπτοπ 900ε πόσες εκτάσεις αγοράζω με αυτά?![]()
για να πάω μόνο ή και να γυρίσω?για εκτάσεις δε ξέρω, αλλά τα εισιτήρια σίγουρα![]()
και να γυρίσεις, βάλε και τα ημερήσια έξοδα μέσαγια να πάω μόνο ή και να γυρίσω?![]()
για να πας...για να πάω μόνο ή και να γυρίσω?![]()