gpikasso
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 17.707
- Πόντοι
- 8.695
Καθαρισμένα τα βερίκοκα ή με τη φλούδα;![]()
Βερυκοκα με ροκφορ , καρυδι κ μελι στο φουρνο γ συνοδεια σε ροζε κρασι , παρολαυτα το camembert θα του ταιριαζε καλυτερα.
Καθαρισμένα τα βερίκοκα ή με τη φλούδα;![]()
Βερυκοκα με ροκφορ , καρυδι κ μελι στο φουρνο γ συνοδεια σε ροζε κρασι , παρολαυτα το camembert θα του ταιριαζε καλυτερα.
Με τη φλουδα κομμενα με χειρουργική ακρίβειαΚαθαρισμένα τα βερίκοκα ή με τη φλούδα;
Ελπίζω να είναι πλυμένα τουλάχιστον!! Μας φτάνει ο άλλος που θα πάει Σενεγάλη Κονγκό Νίγηρα και θα φέρει (αν επιζήσει) ένα σωρό αρρώστιες, μην πάμε από προνύμφες της Grapholita molesta..Με τη φλουδα κομμενα με χειρουργική ακρίβεια
Καθαρισμένο δεν έχω φάει ποτέΚαθαρισμένα τα βερίκοκα ή με τη φλούδα;
Παντα με φλουδα.. κ μετα μπλε φανταΚαθαρισμένο δεν έχω φάει ποτέ
Πάντα με την φλούδα
Λειτουργεί ως αφροδισιακό χωρίς;
Δεν διευκρίνιζαν το χρώμα της Fanta, αυτοί που τότε την χρησιμοποιούσαν ...Παντα με φλουδα.. κ μετα μπλε φαντα
Σωστο βεβαίωςΠαντα με φλουδα.. κ μετα μπλε φαντα
Απο που ρυκοκα?![]()

Απο wolt market.. στο τελος ποσοστα θα παιρνωΑπο που ρυκοκα?
Στειλε καρταΑπο wolt market.. στο τελος ποσοστα θα παιρνω

Ωραια μανΓεμιστά καλαμάρια με ριζότο θαλασσινών και πράσινη σαλάτα.![]()
![]()
Φιλαρακι να σε βρισω εγω που έχω και κατι νευρα τωρα?Βρίσε με άμα θες αλλά με Gorgonzola δοκίμασε το και θα με θυμηθείς...![]()
Χτυπημα κάτω απ τη μέση.![]()
Εμείς στο χωριό σκέτα από τα δέντρα τα τρώμε τα βερίκοκα
![]()
ελα μαν τι τσιμπησες?Με τι να τα κάνεις έτσι τα βερίκοκα στο χωριό μαν? Με γανοτυρι?Εμείς στο χωριό σκέτα από τα δέντρα τα τρώμε τα βερίκοκα![]()
Το μεσημέρι κάτι μελιτζάνες τηγανητές με αγγούρι ντομάτα και φέτα, τώρα τίποτα ακόμα ταξιδευωελα μαν τι τσιμπησες?