Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 383K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.471
Πόντοι
3.446
Διάβασα τη κριτική και προβληματιστηκα και εγώ...
Μήπως τελικά έκανε άκα?
Γράφει βέβαια ότι έβαλε προφυλακτικό και κολησε από επαφή.... γενικά προσέχουμε και δεν κάνουμε ακαποτα (οι περισσότεροι από εμάς. Εγώ σίγουρα) .
Κάτι δεν μου κάθεται καλά πάντως στην κριτική...ίδωμεν
Ποιος κόλλησε τι; Ποια κριτική;
(επίσης δεν κολλάει στην ενημέρωση το μήνυμά σου, θα θεωρηθεί σπαμ και πρέπει να αποφεύγεται...)

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.196
Πόντοι
35.948

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
64
Like
9.450
Πόντοι
5.436
Ανάβω πάντα φως εγώ εκεί γιατί γουστάρω να τη βλέπω (και πάλι καλά..) και μια χαρά εύκολα φάνηκαν/ξεχώρισαν! :lipsrsealed:
Ερωτήσεις:
1. Θέλει κάποιο ραντεβού, τηλέφωνο, ή απλά πας όποτε θες;
2. Πρέπει να περάσουν λίγες μέρες ή και από νωρίς;
αυτό που ξέρω για το Συγγρός είναι ότι ΜΑΛΛΟΝ πρέπει να πας στα επείγοντα, γιατί αν τηλεφωνήσεις για τακτικό ραντεβού ζήσε Μάη μου.
Για το πόσες μέρες μετά πρέπει να πας ας μας πει άλλος συναγωνιστής.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.471
Πόντοι
3.446

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.196
Πόντοι
35.948
Τσέκαρε κριτική μου επί του Φ59, η τελευταία μου κριτική.. Λατινοφολάρα με πηγάδι..
Μια μέρα στην εξοχή είδα αυτό...
Λες να είναι της Άννας?
pigadi.jpg

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.471
Πόντοι
3.446
Μεσημεριανη τσαρκα στο Μεταξι η οποια διακοπηκε αρον αρον καθως αισθανθηκα εντονη αδιαθεσια...ισα ισα που προλαβα σπιτι μου να παω τουαλετα καθως με επιασε εντονη διαρροια...ηδη εχω παει περιπου 10 φορες τουαλετα και εχω 39 πυρετο...πιθανον γαστρεντεριτιδα οπως μου ειπε ο γιατρος...δεν εχω ιδεα απο που το κολλησα μπορει να με κολλησε και καποια κοπελα μπορει και εγω ο ιδιος να εχω κολλησει καμια... οριστε η λιστα με τις κοπελες που εχω παει τις τελευταιες 5 μερες και ο καθενας ας κανει οτι καταλαβαινει:

06/05 K45 πρωτο δεξια Αλινα μιλφ απογευματινη βαρδια

07/05 Ι20α ισογειο Αλινα Ουκρανεζικο αλογο μεσημερια - απογευματα

08/05 ΜΑ 15 ισογειο Στελλα μαυριδερη αλβανιδα απογευματα - βραδια

09/05 ΜΑ 21 ισογειο Βανα μαυριδερη Λατινα απογευματα

10/05 Φυλης 86β ισογειο πετιτ Νελλη απογευματα
Περαστικά φιλαράκι!
Και πολύ σωστός που ενημέρωσες!
(κι ας μην έχω καμία σχέση με αυτές προσωπικά)

Επίσης ξαναλέω ότι η μαυρούλα Ναόμι (Φιλλιπίδου 11Α&Β) έχει εμφανή κονδυλώματα!! Μισό πόντο μέγεθος, τουλάχιστον 5-6 μαζεμένα, ανάμεσα στις δύο τρύπες της..
Φαίνονται μόνο στα 4 αν ανοίξεις κωλομέρια

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Περαστικά φιλαράκι!
Και πολύ σωστός που ενημέρωσες!
(κι ας μην έχω καμία σχέση με αυτές προσωπικά)

Επίσης ξαναλέω ότι η μαυρούλα Ναόμι (Φιλλιπίδου 11Α&Β) έχει εμφανή κονδυλώματα!! Μισό πόντο μέγεθος, τουλάχιστον 5-6 μαζεμένα, ανάμεσα στις δύο τρύπες της..
Φαίνονται μόνο στα 4 αν ανοίξεις κωλομέρια
Πιθανως εχουν η ειχαν κι αλλες που απλα τα χουν καψει κτλ και συνεχισαν-συνεχιζουν να δουλευουν

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.471
Πόντοι
3.446
Πιθανως εχουν η ειχαν κι αλλες που απλα τα χουν καψει κτλ και συνεχισαν-συνεχιζουν να δουλευουν
Καλά αυτό είναι σίγουρο..
Ή και άλλες (και άλλοι, από μας τους μπουρδελιάρηδες) μπορεί να έχουν χωρίς κάποιο εμφανές σύμπτωμα..

Επίσης ακόμα πιο τρομακτικό, μπορεί κάποιος να κολλήσει από Ναόμι και να τα "δώσει" σε άλλη, χωρίς να ξέρουν τίποτα αμφότεροι! Και να υπάρχει κι άλλη ή κι άλλες κοπέλες στα πέριξ με τη μόλυνση...

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.127
Πόντοι
446
Ενημέρωση : Η Ειρήνη η οποία δούλευε στην Φώκαιας παντρεύτηκε και έφυγε και δεν θα επιστρέψει .
Αυτά αγαπητά ναυάγια .

Καλούς απογόνους! :priest:

για αυτό δεν κατέβηκαν οι φωτό;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.096
Πόντοι
48.067
Ένα αρχοντόπουλο,κάτι σελίδες πίσω είχε γράψει για την χρήση Μπεταντίν (γάζα με μπεταντίν) επάνω στην τσουτσούνα μετά το σεχ με την κοπέλα.Το Μπεταντίν περιέχει αλκοόλη και η συχνή χρήση προκαλεί ξηροδερμία.Όποιος θέλει κάτι σε αντισηπτικό μετά την πράξη ας πάρει αυτά τα μαντηλάκια που χρησιμοποιούν οι γυναίκες για να σκουπίζουν το μουνί τους...Αυτά με χαμομήλι που είναι και αντισηπτικό είναι τα καλύτερα...

τυπε παιξτον και με τα δυο χερια ...

masturbation celebratory GIF

το Μπεταντίν εχει ως δραστικο συστατικο την ιωδιουχο ποβιδονη, ουτε ml απο αλκοολ, οτι μαλακια θελετε γραφετε και θελετε να σας παρουμε στα σοβαρα κιολας.

Τελευταία τροποποίηση:

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.273
Πόντοι
456
τυπε παιξτον και με τα δυο χερια ...

masturbation celebratory GIF

το Μπεταντίν εχει ως δραστικο συστατικο την ιωδιουχο ποβιδονη, ουτε ml απο αλκοολ, οτι μαλακια θελετε γραφετε και θελετε να σας παρουμε στα σοβαρα κιολας.
Αρχοντόπουλο Δμτρςχχχ δεν σε παρεξηγώ που δεν το γνωρίζεις καθότι δεν μπορούμε όλοι να γνωρίζουμε τα πάντα...προφανώς δεν έχεις διαβάσει τα έκδοχα που περιέχει το μπουκαλάκι του Μπεταντίν...τα γράφω για να τα μάθεις και εσύ και να δούνε και οι υπόλοιποι χρήστες του μπου.κομ
<<Έκδοχα...γλυκερόλη,νονοξυνόλη 9,ξηρό φωσφορικό νάτριο,κιτρικό οξύ,υδροξείδιο του νατρίου,ιωδιούχο κάλιο,πόσιμο ύδωρ>>
Όποιο ατομάκι ενδιαφέρεται γκουγκλάρει την πρώτη λεξούλα...
Υ.Γ. Καλό είναι να διαβάζεις ΣΩΣΤΑ και ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ πριν γράψεις κάτι ειρωνικό.Δεν είναι ντροπή!Καλό είναι να μαθαίνεις,γίνεσαι καλύτερος ως προσωπικότηα!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.096
Πόντοι
48.067
Αρχοντόπουλο Δμτρςχχχ δεν σε παρεξηγώ που δεν το γνωρίζεις καθότι δεν μπορούμε όλοι να γνωρίζουμε τα πάντα...προφανώς δεν έχεις διαβάσει τα έκδοχα που περιέχει το μπουκαλάκι του Μπεταντίν...τα γράφω για να τα μάθεις και εσύ και να δούνε και οι υπόλοιποι χρήστες του μπου.κομ
<<Έκδοχα...γλυκερόλη,νονοξυνόλη 9,ξηρό φωσφορικό νάτριο,κιτρικό οξύ,υδροξείδιο του νατρίου,ιωδιούχο κάλιο,πόσιμο ύδωρ>>
Όποιο ατομάκι ενδιαφέρεται γκουγκλάρει την πρώτη λεξούλα...
Υ.Γ. Καλό είναι να διαβάζεις ΣΩΣΤΑ και ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ πριν γράψεις κάτι ειρωνικό.Δεν είναι ντροπή!Καλό είναι να μαθαίνεις,γίνεσαι καλύτερος ως προσωπικότηα!

α ρε βλάκα... ουτε τη διαβάζεις δεν καταλαβαίνεις. Σκούπισε τα μάτια σου απο τα χύσια και ξαναδιαβασε αυτά που γράφεις... βλάκα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom