Περπάτημα κάνει καλό
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 29
- Like
- 9.471
- Πόντοι
- 3.446
Μήτσο άσχετο, όλα καλά ρεη; Συμβαίνει κάτι;Να περνάς 3 φορές την ημέρα...
Κάποια στιγμή θ' ανοίξει![]()
Μήτσο άσχετο, όλα καλά ρεη; Συμβαίνει κάτι;Να περνάς 3 φορές την ημέρα...
Κάποια στιγμή θ' ανοίξει![]()
Μια χαράΜήτσο άσχετο, όλα καλά ρεη; Συμβαίνει κάτι;![]()
Ποιος κόλλησε τι; Ποια κριτική;Διάβασα τη κριτική και προβληματιστηκα και εγώ...
Μήπως τελικά έκανε άκα?
Γράφει βέβαια ότι έβαλε προφυλακτικό και κολησε από επαφή.... γενικά προσέχουμε και δεν κάνουμε ακαποτα (οι περισσότεροι από εμάς. Εγώ σίγουρα) .
Κάτι δεν μου κάθεται καλά πάντως στην κριτική...ίδωμεν
Σου έστειλα χτες, ξέρω γω...Μια χαρά
Ξεσκαρτάρισα πριν 3 μέρες τα π.μ. πρώτη φορά, είχαν γίνει δημοτική βιβλιοθήκηΣου έστειλα χτες, ξέρω γω...
Σωστός.. Για να πηδάς με το φίδι..Φιδιπήδου είναι το σωστό μύστη...
αυτό που ξέρω για το Συγγρός είναι ότι ΜΑΛΛΟΝ πρέπει να πας στα επείγοντα, γιατί αν τηλεφωνήσεις για τακτικό ραντεβού ζήσε Μάη μου.Ανάβω πάντα φως εγώ εκεί γιατί γουστάρω να τη βλέπω (και πάλι καλά..) και μια χαρά εύκολα φάνηκαν/ξεχώρισαν!
Ερωτήσεις:
1. Θέλει κάποιο ραντεβού, τηλέφωνο, ή απλά πας όποτε θες;
2. Πρέπει να περάσουν λίγες μέρες ή και από νωρίς;
Τι εστί το κορασιο; δεν βρήκα κάτι πρόσφατο σε κριτική.Φ61 υπογα Άννα το πιπίνι με το φοβερό για τα γούστα μου κορμί και πρόσωπο
Τσέκαρε κριτική μου επί του Φ59, η τελευταία μου κριτική.. Λατινοφολάρα με πηγάδι..Τι εστί το κορασιο; δεν βρήκα κάτι πρόσφατο σε κριτική.
Μια μέρα στην εξοχή είδα αυτό...Τσέκαρε κριτική μου επί του Φ59, η τελευταία μου κριτική.. Λατινοφολάρα με πηγάδι..
It s true...Θεούλης![]()
Περαστικά φιλαράκι!Μεσημεριανη τσαρκα στο Μεταξι η οποια διακοπηκε αρον αρον καθως αισθανθηκα εντονη αδιαθεσια...ισα ισα που προλαβα σπιτι μου να παω τουαλετα καθως με επιασε εντονη διαρροια...ηδη εχω παει περιπου 10 φορες τουαλετα και εχω 39 πυρετο...πιθανον γαστρεντεριτιδα οπως μου ειπε ο γιατρος...δεν εχω ιδεα απο που το κολλησα μπορει να με κολλησε και καποια κοπελα μπορει και εγω ο ιδιος να εχω κολλησει καμια... οριστε η λιστα με τις κοπελες που εχω παει τις τελευταιες 5 μερες και ο καθενας ας κανει οτι καταλαβαινει:
06/05 K45 πρωτο δεξια Αλινα μιλφ απογευματινη βαρδια
07/05 Ι20α ισογειο Αλινα Ουκρανεζικο αλογο μεσημερια - απογευματα
08/05 ΜΑ 15 ισογειο Στελλα μαυριδερη αλβανιδα απογευματα - βραδια
09/05 ΜΑ 21 ισογειο Βανα μαυριδερη Λατινα απογευματα
10/05 Φυλης 86β ισογειο πετιτ Νελλη απογευματα
Πιθανως εχουν η ειχαν κι αλλες που απλα τα χουν καψει κτλ και συνεχισαν-συνεχιζουν να δουλευουνΠεραστικά φιλαράκι!
Και πολύ σωστός που ενημέρωσες!
(κι ας μην έχω καμία σχέση με αυτές προσωπικά)
Επίσης ξαναλέω ότι η μαυρούλα Ναόμι (Φιλλιπίδου 11Α&Β) έχει εμφανή κονδυλώματα!! Μισό πόντο μέγεθος, τουλάχιστον 5-6 μαζεμένα, ανάμεσα στις δύο τρύπες της..
Φαίνονται μόνο στα 4 αν ανοίξεις κωλομέρια
Καλά αυτό είναι σίγουρο..Πιθανως εχουν η ειχαν κι αλλες που απλα τα χουν καψει κτλ και συνεχισαν-συνεχιζουν να δουλευουν
100%Καλά αυτό είναι σίγουρο..
Ή και άλλες (και άλλοι, από μας τους μπουρδελιάρηδες) μπορεί να έχουν χωρίς κάποιο εμφανές σύμπτωμα
Ενημέρωση : Η Ειρήνη η οποία δούλευε στην Φώκαιας παντρεύτηκε και έφυγε και δεν θα επιστρέψει .
Αυτά αγαπητά ναυάγια .
Καλούς απογόνους!![]()
για αυτό δεν κατέβηκαν οι φωτό;S...O...S...
![]()
Ότι μου είπε η σεριφισα χτες μεταφέρωγια αυτό δεν κατέβηκαν οι φωτό;
Ένα αρχοντόπουλο,κάτι σελίδες πίσω είχε γράψει για την χρήση Μπεταντίν (γάζα με μπεταντίν) επάνω στην τσουτσούνα μετά το σεχ με την κοπέλα.Το Μπεταντίν περιέχει αλκοόλη και η συχνή χρήση προκαλεί ξηροδερμία.Όποιος θέλει κάτι σε αντισηπτικό μετά την πράξη ας πάρει αυτά τα μαντηλάκια που χρησιμοποιούν οι γυναίκες για να σκουπίζουν το μουνί τους...Αυτά με χαμομήλι που είναι και αντισηπτικό είναι τα καλύτερα...
Αρχοντόπουλο Δμτρςχχχ δεν σε παρεξηγώ που δεν το γνωρίζεις καθότι δεν μπορούμε όλοι να γνωρίζουμε τα πάντα...προφανώς δεν έχεις διαβάσει τα έκδοχα που περιέχει το μπουκαλάκι του Μπεταντίν...τα γράφω για να τα μάθεις και εσύ και να δούνε και οι υπόλοιποι χρήστες του μπου.κομτυπε παιξτον και με τα δυο χερια ...
![]()
το Μπεταντίν εχει ως δραστικο συστατικο την ιωδιουχο ποβιδονη, ουτε ml απο αλκοολ, οτι μαλακια θελετε γραφετε και θελετε να σας παρουμε στα σοβαρα κιολας.
Αρχοντόπουλο Δμτρςχχχ δεν σε παρεξηγώ που δεν το γνωρίζεις καθότι δεν μπορούμε όλοι να γνωρίζουμε τα πάντα...προφανώς δεν έχεις διαβάσει τα έκδοχα που περιέχει το μπουκαλάκι του Μπεταντίν...τα γράφω για να τα μάθεις και εσύ και να δούνε και οι υπόλοιποι χρήστες του μπου.κομ
<<Έκδοχα...γλυκερόλη,νονοξυνόλη 9,ξηρό φωσφορικό νάτριο,κιτρικό οξύ,υδροξείδιο του νατρίου,ιωδιούχο κάλιο,πόσιμο ύδωρ>>
Όποιο ατομάκι ενδιαφέρεται γκουγκλάρει την πρώτη λεξούλα...
Υ.Γ. Καλό είναι να διαβάζεις ΣΩΣΤΑ και ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ πριν γράψεις κάτι ειρωνικό.Δεν είναι ντροπή!Καλό είναι να μαθαίνεις,γίνεσαι καλύτερος ως προσωπικότηα!