Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 310K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
122
Like
25.148
Πόντοι
26.386
Η σαμπινα λιωνει απο ερωτα για τον personal trainer της, αλλα αυτος δεν το ξερει οτι αυτη ειναι πουτανα, αυτη ομως εχει καταλαβει οτι αυτος γυριζει στα μπουρδελα, οποτε ανοιγει πλεον μονο με κουδουνι την πορτα και αφου ελεγξει απο την καμερα ποιος θα μπει μεσα.
Δεν θελει να τον πετυχει στο σαλονι ουτε μεσα σε κανα δωματιο, θελει να του κατσει με φυσικο τροπο απο ερωτα και οχι απο πληρωμη .
Λες να κάνω τον personal trainer κ να της ζητήσω κώλο?

Θα πω πως ο πραγματικός έχει γρίπη κι έστειλε εμένα αντικαταστάτη:alivedick:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
543
Like
85.113
Πόντοι
47.129
είσαι όμως μεγάλος σεναριογράφος...με έμφαση στη λυρικότητα. Ο περσοναλ είναι ρομαλεν και έχει μελαχρινό μωρό που άνετα το σαμπινακι το κάνει σκόνη. τώρα για το face control είναι νέα μόδα...λογικά την ματιαζουν και από τα στορυ πλέον...το κακο με το μικρό είναι ότι άμα μουλαρωσει μαζί σου τέλος έχεις φόλα εγγυημένη... και θυμάται τα πάντα το πουτανακι...

δεν εισαι ενημερωμενος τυπε !
ο περσοναλ ειναι στα χωρισματα, τσακωσε το μελαχρινο μωρο του στα τεσσερα με τον αλβανο ντελιβερα που της εφερνε το φρεντο, η σαμπινα της πριονισε την καρεκλα για τα καλα και τωρα εχει ολο το πεδιο μπροστα της να τυλιξει τον περσοναλ με τα ποδια της.

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
2.571
Πόντοι
446
δεν εισαι ενημερωμενος τυπε !
ο περσοναλ ειναι στα χωρισματα, τσακωσε το μελαχρινο μωρο του στα τεσσερα με τον αλβανο ντελιβερα που της εφερνε το φρεντο, η σαμπινα της πριονισε την καρεκλα για τα καλα και τωρα εχει ολο το πεδιο μπροστα της να τυλιξει τον περσοναλ με τα ποδια της.
χαραμιζεσαι...την Μπραντ πιτ μου λες Φώσκολος και βάλε...πότε θα πάμε από κοντά να δούμε τον έρωτα τους;

Τελευταία τροποποίηση:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
543
Like
85.113
Πόντοι
47.129
Λες να κάνω τον personal trainer κ να της ζητήσω κώλο?

Θα πω πως ο πραγματικός έχει γρίπη κι έστειλε εμένα αντικαταστάτη:alivedick:

καλυτερα να πας στον οικο να την γαμησεις, οταν θα την χυνεις στα τεσσερα να της πεις, - Ξεχασα να σου συστηθω, ειμαι ο κολλητος του περσοναλ τρεινερ σου

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
122
Like
25.148
Πόντοι
26.386
καλυτερα να πας στον οικο να την γαμησεις, οταν θα την χυνεις στα τεσσερα να της πεις, - Ξεχασα να σου συστηθω, ειμαι ο κολλητος του περσοναλ τρεινερ σου
Θα παρακαλάει να μην πω τίποτα...

Με τα πολλά, θα δεχθώ μόνο με μια ώρα ασταμάτητο ξεμούνιασμα-ξεκώλιασμα για να το κρατήσω μυστικό...
:heavymetalbig::heavymetalbig:

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
2.571
Πόντοι
446
Θα παρακαλάει να μην πω τίποτα...

Με τα πολλά, θα δεχθώ μόνο με μια ώρα ασταμάτητο ξεμούνιασμα-ξεκώλιασμα για να το κρατήσω μυστικό...
:heavymetalbig::heavymetalbig:
όλο αυτό προϋποθέτει να περάσεις το face control...πάρε της και μια χάντρα θαλασσιά για το μάτι!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
543
Like
85.113
Πόντοι
47.129
όλο αυτό προϋποθέτει να περάσεις το face control...πάρε της και μια χάντρα θαλασσιά για το μάτι!

αυτη το εχει παει πιο μπροστα , φοραει καλτσα για το μάτι :confused::confused::confused:

φαινονται και τα στρινκ πισω στην απλωστρα

Συνημμένα

• Στιγμιότυπο οθόνης 2025-04-28, 21.17.34.png
    Στιγμιότυπο οθόνης 2025-04-28, 21.17.34.png
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 15
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
19
Like
5.358
Πόντοι
1.436
αυτη το εχει παει πιο μπροστα , φοραει καλτσα για το μάτι :confused::confused::confused:

φαινονται και τα στρινκ πισω στην απλωστρα
Τσιγγανογύφτισσα είναι; Και γράφει τέτοια..
(χωρίς παρεξήγηση, ούτε καν την έχω δει)

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.928
Πόντοι
6.196
Η σαμπινα λιωνει απο ερωτα για τον personal trainer της, αλλα αυτος δεν το ξερει οτι αυτη ειναι πουτανα, αυτη ομως εχει καταλαβει οτι αυτος γυριζει στα μπουρδελα, οποτε ανοιγει πλεον μονο με κουδουνι την πορτα και αφου ελεγξει απο την καμερα ποιος θα μπει μεσα.
Δεν θελει να τον πετυχει στο σαλονι ουτε μεσα σε κανα δωματιο, θελει να του κατσει με φυσικο τροπο απο ερωτα και οχι απο πληρωμη .
Εμενα παλι μου φαινεται οτι λιωνει στα ναρκωτικα γτ ειναι παντα αλλοπροσαλλη και αυτο γινεται και απο πριν την ''επισκεφτω'' διοτι''μιλουσαμε΄΄ διαδικτυακα,ειχα 2 κινητα της κ ποτε δεν με επεισε να την συναντησω

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.928
Πόντοι
6.196
1745829518000.jpeg

άμα δεν πας γλυφιτζουρι δεν σου ανοίγει...έχει βάλει κρύο στους Θρακομακεδόνες από χθες!
Δε ξαναπαω σε αυτη.Κ αν παω αν δε με δεχτει τελος δε ξαναγυριζω ουτε περιμενω.Θα της κανω χουνερι κανονιζωντας τηλεφωνικα κ θα την αφησω στα κρυα του λουτρου οπως μας κανει.Πρεπει να κοψουν οι ανοιχτοχεριδες να δεις για ποτε θα ανοιξει σε ολους

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
78
Like
4.931
Πόντοι
2.676
Παντως πολυ ασχολειστε με τη σαμπινα και τη καθε σαμπινα...περαστε καλα..γαμηστε καλα...αυτη ασχολειται με το τι κανουν οι πελατες της εξω? Απο κει και περα οι κοπελες του χωρου εχουν τα θεματακια τους...αλλιως δε θα βρισκονταν εκει...

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
2.571
Πόντοι
446
Εμενα παλι μου φαινεται οτι λιωνει στα ναρκωτικα γτ ειναι παντα αλλοπροσαλλη και αυτο γινεται και απο πριν την ''επισκεφτω'' διοτι''μιλουσαμε΄΄ διαδικτυακα,ειχα 2 κινητα της κ ποτε δεν με επεισε να την συναντησω
Τα κινητά που είχες φίλε μου δεν τα διαχειριζόταν αυτή...δεν μιλούσες με αυτή αλλά με προμοταρα!

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.928
Πόντοι
6.196
Τα κινητά που είχες φίλε μου δεν τα διαχειριζόταν αυτή...δεν μιλούσες με αυτή αλλά με προμοταρα!
Nαι το εχω αναφερει,τετοια επιμονη αποκλειεται να ταν απο την ιδια,τα social της ειχα επισης,τι τυχαιο που δε μιλουσε.Τες πα παρασχοληθηκα κ δεν αξιζει οπως εχει χιλιοειπωθει.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
38
Like
6.793
Πόντοι
2.836

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
2.571
Πόντοι
446

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
122
Like
25.148
Πόντοι
26.386

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
2.571
Πόντοι
446
Η αναδουλειά φέρνει νεύρα...
Αντί να σταματήσουν να φολιάζουν, βρίζουνε:jerking2:
Μπα για κάποιον γκόμενο λέει...άμα λέει δεν είναι τρελός για σένα βρες καινούργιο, πόσους να αλλάζει ρε φίλε ...τον άλλον που της είχε πάρει και δαχτυλίδι λυπάμαι μονο!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
543
Like
85.113
Πόντοι
47.129
Η αναδουλειά φέρνει νεύρα...
Αντί να σταματήσουν να φολιάζουν, βρίζουνε:jerking2:

Παλι καλα που δε σε εριξε με το καυλαντισμα στο σαλονι για να περασεις δωματιο και πήγες αλλου, αν περνουσες θα εβλεπες διαφορετικο προσωπο μεσα στο δωματιο, θα σε ξεπεταγε και θα εφευγες ανικανοποιητος.

Οταν τα κοριτσια ειναι καλα στο δωματιο και περναμε καλα μαζι τους γραφουμε κριτικες και τις προτεινουμε και σε αλλους !!
Οταν ομως η αποδοση πεφτει πρεπει εξισου να ενημερωνουμε οτι η κοπελα αυτη δεν αξιζει πλεον τα χρηματα μας.
Θα λεμε και τα καλα και τα κακα για ολες ! Αμα δε γουσταρουν αλλο ας αλλαξουν επαγγελμα ! :hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom