DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 559
- Like
- 90.296
- Πόντοι
- 48.067
αμα δεν γλείψεις μουνι Ιρινας πως θα κάνεις απόσβεση στο 20αρικο ?Ούτε εγώ...
αμα δεν γλείψεις μουνι Ιρινας πως θα κάνεις απόσβεση στο 20αρικο ?Ούτε εγώ...
Στο Εμετουγείο ειδικά σίγουρα...Δυστυχώς με το έμψυχο δυναμικό που επικρατεί και τις θλιβερές εικόνες που περιγράφεις, η τσάρκα έχει γίνει πλέον χάσιμο χρόνου...
Θα το έχεις γλιτώσει από θεραπείες για τίποτα παράσημα.. Όχι;αμα δεν γλείψεις μουνι Ιρινας πως θα κάνεις απόσβεση στο 20αρικο ?
Τέτοιο γαμησι που κάνει το κορίτσι αρκεί...όχι σαν τις λοιπές πατσαβουρες που νομίζουν ότι μας κάνουν και χάρη!αμα δεν γλείψεις μουνι Ιρινας πως θα κάνεις απόσβεση στο 20αρικο ?
Χθες
Εξηκιου 18
Ελλη
Βεργας 7
Η ωρα αγρια μεσανυχτα,πηγαμε 1ο γυρο μας λεει μιση ωρα,φευγουμε κανουμε γαμησε τα ποση ωρα,ξαναγυρναμε χτυπαμε κ μας ξαναλεει σε μιση ωρα,αποφασισαμε να περιμενουμε,η ωρα 3+ κ περναει η μιση ωρα και ξαναπαμε κ αυτη τη φορα δεν ανοιξε η πορτα απλα φωναξε απο μεσα 1 ωρα!Βλεπαμε κατι σκιες να κινουνται κατω απ τη πορτα αλλα βγηκαν κ ατομα αρα σκεφτομαι η ειναι βλακες που πανε κ μαζευονται μεσα περιμενωντας η ειμαστε βλακες εμεις που περιμεναμε εξω!Μαλλον κ τα δυο...Δηλαδη θα περιμεναμε συνολο 1,30 ωρα κι αν τη βλεπαμε.Δε μπορουσε να μας ανοιξει πριν μπει με τον επομενο να τη δουμε?Η δε της αρεσουμε μιας κ ειμαστε ασχημοι?Μια μονο δεν ειδαμε σε τοοοοσα μπουρδελα.Πρεπει να υποβαθμιστει μου φαινεται να παει εκει που μπαινουμε αβερτα να συνελθει η Saπina
Για τη Νάταλι...Σε άλλα νέα, την Παρασκευή πέρασα με την Ναόμι, δεν θα μπώ σε λεπτομέρειες αλλά φεύγοντας με έπιασε στο κράξιμο η Νάταλι, μιλάμε με αγριάδα γιατί κράτησα την κοπέλα 15' και αν δεν τελειώνω να πάρω "αυτήν" να με τελειώσει σε 8' λέει ... πρέπει να μην σταυρώνει πελάτη με την Ναόμι στον ίδιο οίκο ...
Ποιος σας έμαθε την έκφραση;..Επίσης, από το μέτωπο![]()
Και χτες κλειστά ήταν πάνω, με φώτα αναμένα..Φυλής 86 όροφος Μίρα απούσα και ο οίκος κλειστός
1. Πόσα έδωσαν;;Διδυμου 27 Τάνια, Βικτώρια, Ελένη κ Ιβάνα σε 3ωρο πρόγραμμαΑυτοί να ξέρετε ψηφίζουν...
Κάποιοι είναι πολύ βαριοί άντρεςΣτο δωμάτιο καθώς περίμενα άκουσα δυνατά βογγητά...δεν ήταν όμως τα συνηθισμένα γυναικεία, ήταν αντρικά...
Ρώτησα την υπηρεσία για πλάκα τι γίνεται μέσα...το θωρηκτό Ελένη ξεκώλιαζε μερακλή με στραπόν![]()
Είναι για τους μύστες των οίκων...Ποιος σας έμαθε την έκφραση;..![]()
1.Κανένα 350άρι σίγουρα1. Πόσα έδωσαν;;
2. Τι κάνουν 3 ώρες με τις κοπέλες;![]()
Πάντως τη ρώτησα στα αγγλικά αν όλοι οι πελάτες της γλείφουν το μουνί και δεν κατάλαβε.ειναι γλυκομούνα η Ιρινα μας, μου εχει εκμυστηρευτει οτι δεν υπαρχει πελατης που να μην της εχει γλειψει το μουνι της, γλειφτε μουνι !! ΥΓΕΙΑ !
Για να δώσω τόσα θα έπρεπε η κοπέλα να είναι κυριολεκτικά στ' αλήθεια μοντέλο, ή ηθοποιός/τραγουδίστρια με φωνή κορμάρα..1.Κανένα 350άρι σίγουρα![]()
Νταξ.. Επάξια κερδισμένο μετάλλιο ναυαγίου2. Προσπάθεια τεκνοποίησης η ψυχανάλυση![]()
Συζήτηση μεταξύ ναυαγίων κ ιερόδουλων είναι για όσκαρ μαλακίαςΓια να δώσω τόσα θα έπρεπε η κοπέλα να είναι κυριολεκτικά στ' αλήθεια μοντέλο, ή ηθοποιός/τραγουδίστρια με φωνή κορμάρα..
Νταξ.. Επάξια κερδισμένο μετάλλιο ναυαγίου
Το τελευταίο βέβαια περιέργως δεν το σχολίασες![]()
![]()
ναι και μένα στο Da Da με είχε πεθάνει...Πάντως τη ρώτησα στα αγγλικά αν όλοι οι πελάτες της γλείφουν το μουνί και δεν κατάλαβε.
Ή εσύ ξέρεις ρώσικα ή μαζί μου κάνει ότι δεν καταλαβαίνει αγγλικά. Πχ τη ρώτησα αν μετά θα πάει σπίτι της και "home" κατάλαβε ότι εννοούσα τη Ρωσία. 3 φορές της εξήγησα αυτή την τόσο απλή ερώτηση.
Με Ιρίνα μύστη μου δεν θα βάζεις δύσκολαΠάντως τη ρώτησα στα αγγλικά αν όλοι οι πελάτες της γλείφουν το μουνί και δεν κατάλαβε.
Ή εσύ ξέρεις ρώσικα ή μαζί μου κάνει ότι δεν καταλαβαίνει αγγλικά. Πχ τη ρώτησα αν μετά θα πάει σπίτι της και "home" κατάλαβε ότι εννοούσα τη Ρωσία. 3 φορές της εξήγησα αυτή την τόσο απλή ερώτηση.
Όχι ακριβώς αναισθησία φίλε.. Απλά δεν πρέπει να σε πιάνει κορόιδο ή να σε παραμυθιάζει η καθεμία, ή να ενθουσιάζεσαι με εμφάνιση και να μπαίνεις και να τρως φόλα.. Όπως έπαθα χτες τελικά βέβαιαΤολμω να πω οτι μαρεσε πιο πολυ απο Ιρινα κ ως ποντιος αυτη με τραβηξε περισσοτερο απο Ιρινα της οποια ο κωλος αξιζει αλλα η Ναταλυ αξιζει συνολικα.Επισης εκανε κουνηματα που εγκρινω,ηταν πιο γυναικα.Τωρα μεσα μπορει να ναι αντιθετες,βλεπωντας και κανωντας.Εξω θα κοιταζα Ναταλι, παρα το κωλο κ τα ματια Ιρινας θα με τραβαγε το συνολο Ναταλυς.Αυτο που λες για το 20 ισως δειχνει την αληθεια,δηλαδη το γτ να εφτασε εκει μια ωραια ειτε μας ευνοει ειτε οχι.Δε θα ασχοληθουμε αλλα το ψιλοσκεφτομαι.Οπως ειπαμε κ με τον φιλο περιπατητη,μονο αναισθησια.
Ναι διαβασα.Ρεμπεκα επρεπε να δοκιμασεις,δε θυμαμαι καν που ηταν εννοειται,αλλα μου μεινε.Ναι αναισθησια αυτο εννοω,η τα αλλα που ειπαμε,δηλαδη προετοιμασια σε περπτωση φολας κ αντε γεια παρακατω κτλ με μπατζετ σωσιματος,δε τις παρακαλαμε δε φερομαστε ασχημα,στο χερι τους ειναι να ανταποδωσουν.Ειδικα το θεμα των τσατσαδων ειχες απολυτο δικαιο,μπορουν να χαλασουν τα παντα η να τα φτιαξουν.Όχι ακριβώς αναισθησία φίλε.. Απλά δεν πρέπει να σε πιάνει κορόιδο ή να σε παραμυθιάζει η καθεμία, ή να ενθουσιάζεσαι με εμφάνιση και να μπαίνεις και να τρως φόλα.. Όπως έπαθα χτες τελικά βέβαια
Έχει ανέβει η κριτική
Πάντως τη ρώτησα στα αγγλικά αν όλοι οι πελάτες της γλείφουν το μουνί και δεν κατάλαβε.
Γιατί, άμα της κάνεις το σήμα peace με γλώσσα ανάμεσα δε θα καταλάβει;ναι ξερω κατι λιγα ρωσικα, μπορεις να συννενοηθεις ομως μαζι της και στη νοηματικη ! σχηματισε ενα ρομβο με τους δεικτες και τους αντιχειρες των χεριων σου , πλησιασε τον στο στομα σου και κανε οτι γλειφεις ! ετσι εννοουν το γλειφομουνι οι κωφαλαλοι, μετα κανε ενα μεγαλο κυκλο με τα χερια σου ! ετσι εννοεις ολο τον κοσμο , θα δεις οτι θα σου απαντησει da !
Α και άσχετο.. Φίλτατε πορνομαχητή, διάβασε την τελευταία μου κριτική, μηηη τυχόν και την πατήσεις αν το δεις το συγκεκριμένο καυλάκι...ναι ξερω κατι λιγα ρωσικα, μπορεις να συννενοηθεις ομως μαζι της και στη νοηματικη ! σχηματισε ενα ρομβο με τους δεικτες και τους αντιχειρες των χεριων σου , πλησιασε τον στο στομα σου και κανε οτι γλειφεις ! ετσι εννοουν το γλειφομουνι οι κωφαλαλοι, μετα κανε ενα μεγαλο κυκλο με τα χερια σου ! ετσι εννοεις ολο τον κοσμο , θα δεις οτι θα σου απαντησει da !
Γιατί, άμα της κάνεις το σήμα peace με γλώσσα ανάμεσα δε θα καταλάβει;
Όπως κάνουν και οι καυλιάρες μαύρες, και οι λεσβίες
ρε συ ο άνθρωπος μιλάει με γνώση και συ του λες μλκς; αφού έδειξε τη νοηματική, δεν ξέρω τώρα είναι νοηματική ρώσικα ή αγγλικά.Α και άσχετο.. Φίλτατε πορνομαχητή, διάβασε την τελευταία μου κριτική, μηηη τυχόν και την πατήσεις αν το δεις το συγκεκριμένο καυλάκι...
Χθες
Εξηκιου 18
Ελλη
Βεργας 7
Η ωρα αγρια μεσανυχτα,πηγαμε 1ο γυρο μας λεει μιση ωρα,φευγουμε κανουμε γαμησε τα ποση ωρα,ξαναγυρναμε χτυπαμε κ μας ξαναλεει σε μιση ωρα,αποφασισαμε να περιμενουμε,η ωρα 3+ κ περναει η μιση ωρα και ξαναπαμε κ αυτη τη φορα δεν ανοιξε η πορτα απλα φωναξε απο μεσα 1 ωρα!Βλεπαμε κατι σκιες να κινουνται κατω απ τη πορτα αλλα βγηκαν κ ατομα αρα σκεφτομαι η ειναι βλακες που πανε κ μαζευονται μεσα περιμενωντας η ειμαστε βλακες εμεις που περιμεναμε εξω!Μαλλον κ τα δυο...Δηλαδη θα περιμεναμε συνολο 1,30 ωρα κι αν τη βλεπαμε.Δε μπορουσε να μας ανοιξει πριν μπει με τον επομενο να τη δουμε?Η δε της αρεσουμε μιας κ ειμαστε ασχημοι?Μια μονο δεν ειδαμε σε τοοοοσα μπουρδελα.Πρεπει να υποβαθμιστει μου φαινεται να παει εκει που μπαινουμε αβερτα να συνελθει η Saπina
είσαι όμως μεγάλος σεναριογράφος...με έμφαση στη λυρικότητα. Ο περσοναλ είναι ρομαλεν και έχει μελαχρινό μωρό που άνετα το σαμπινακι το κάνει σκόνη. τώρα για το face control είναι νέα μόδα...λογικά την ματιαζουν και από τα στορυ πλέον...το κακο με το μικρό είναι ότι άμα μουλαρωσει μαζί σου τέλος έχεις φόλα εγγυημένη... και θυμάται τα πάντα το πουτανακι...Η σαμπινα λιωνει απο ερωτα για τον personal trainer της, αλλα αυτος δεν το ξερει οτι αυτη ειναι πουτανα, αυτη ομως εχει καταλαβει οτι αυτος γυριζει στα μπουρδελα, οποτε ανοιγει πλεον μονο με κουδουνι την πορτα και αφου ελεγξει απο την καμερα ποιος θα μπει μεσα.
Δεν θελει να τον πετυχει στο σαλονι ουτε μεσα σε κανα δωματιο, θελει να του κατσει με φυσικο τροπο απο ερωτα και οχι απο πληρωμη .