Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 754K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
187
Like
57.602
Πόντοι
40.423

"Με ρώτησε το όνομά μου...Μάλιστα δύο φορές για να το εμπεδώσει…Με ρώτησε από που είμαι…Υπήρξε λιγάκι σόσιαλ κάτι που δεν περίμενα
…φεύγοντας με χαιρέτησε με το όνομά μου! Εδώ θέλω να με ενημερώσετε συναγωνιστές όσοι έχετε συνευρεθεί μαζί της…Αν η Κίρα προσφωνεί με τα ονόματα τους πελάτες"

Εδώ ρε παιδιά ο καλλιτέχνης σηκώνει τα χέρια.
- Άλλαξε τροπάριο η Κίρα; Δεύτερη και τελευταία μέχρι στιγμής φορά που την πήρα ήταν τέλη Ιανουαρίου. Ήταν το ίδιο παγωμένη όπως την πρώτη. Τι έπαθε εν τω μεταξύ;
- Της έκανε τόσο καλή εντύπωση ο συνάδελφος που έβγαλε τον gfe εαυτό της; Ή συνειδητοποίησε επιτέλους ότι η παγωμάρα της διώχνει κόσμο κι αποφάσισε να βγάλει λίγο καλύτερο μεροκάματο;
- Χαιρέτησε τον συναγωνιστή φεύγοντας και μάλιστα με το όνομά του; θα ήθελα πραγματικά να είμαι από μια γωνιά να το δω. Να έσκασε άραγε και χαμόγελο;
Άβυσσος η ψυχή της εργαζόμενης...
απλά έπλυνε πολύ καλά κωλοτρουπίδα ρε μάν.

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.932
Πόντοι
28.636
απλά έπλυνε πολύ καλά κωλοτρουπίδα ρε μάν.
Και όμως... :woldman:

Έχει αλλάξει πολύ η Κίρα.

Την πήρα πριν λίγες μέρες και ήταν ακριβώς έτσι.
Πολύ φιλική, πολύ κοινωνική και μάλιστα βελτίωσε Και Την Πίπα της. Όλο Μέσα!!!

Με ρώτησε και εμένα ονόματα και τέτοια παρότι την έχω πάρει καμμία δεκαριά φορές...
:tooth:

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
80
Like
5.745
Πόντοι
2.916

Με ρώτησε και εμένα ονόματα και τέτοια παρότι την έχω πάρει καμμία δεκαριά φορές...
Good news...αρα να τη βαλουμε στα υπ οψην μας...

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.471
Πόντοι
3.446
Good news...αρα να τη βαλουμε στα υπ οψην μας...
Ε λογικά ίσως μέχρι το πρώτο φόλιασμα...
Όπως ακούστηκε ότι έκανε η πρώην-καλή Τζούλια στα Φιλ τελευταία..

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
80
Like
5.745
Πόντοι
2.916
Ε λογικά ίσως μέχρι το πρώτο φόλιασμα...
Όπως ακούστηκε ότι έκανε η πρώην-καλή Τζούλια στα Φιλ τελευταία..
Καπου ισως καταλαβε κι αυτη πως πρεπει να λειτουργει διαφορετικα...αν επιθυμει και τη νοιαζει να κανει πελατεια..γιατι αλλιως ολοι θα πανε σε αλλες...οσο κι εμφανισιμη να ειναι οπως λενε- δεν την εχω ακομη δει- επιλογες υπαρχουν..

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
65
Like
9.469
Πόντοι
5.436

ορίστε, τώρα με βάζεις στον πειρασμό να πάω για νέα άσκηση ετοιμότητας :sunglasses:

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
65
Like
9.469
Πόντοι
5.436

θυμάστε που λέμε καμιά φορά για προμότορες και για αναληθοφανείς διθυραμβικές κριτικές κ.λπ.;
Να που βρίσκεται και κάποιος συναγωνιστής που πετάει τα λεφτά του κι έχει το θάρρος να το πει.
Διότι οι προμότορες και οι φιδέμπορες κάνουν κακό και στον πελάτη και στο μαγαζί τελικά - και πρέπει να ξεβρακώνονται καμιά φορά, ε;

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
80
Like
5.745
Πόντοι
2.916

θυμάστε που λέμε καμιά φορά για προμότορες και για αναληθοφανείς διθυραμβικές κριτικές κ.λπ.;
Να που βρίσκεται και κάποιος συναγωνιστής που πετάει τα λεφτά του κι έχει το θάρρος να το πει.
Διότι οι προμότορες και οι φιδέμπορες κάνουν κακό και στον πελάτη και στο μαγαζί τελικά - και πρέπει να ξεβρακώνονται καμιά φορά, ε;
Γενικα για το μαγαζι αυτο εχουν γραφτει διθυραμβικες κριτικες...για πολυ μετριες παρουσιες στο εμφανισιακο τουλαχιστον κομματι...δε μπορω να ξερω αν ειναι promotion η αν σε καποιους λογω πλουσιων προγραμματων αυτο που παιρνουν τους υπεραρκει...εγω μια φορα ειχα περασει με χλιαρες εντυπωσεις...παντως απο μια φορα μονο δε μπορω να πω και κατι παραπανω...ειναι και υποκειμενικα πραγματα αυτα...παντως αν υπαρχει οντως promotion...ναι..μονο βλαπτει.

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
65
Like
9.469
Πόντοι
5.436
Γενικα για το μαγαζι αυτο εχουν γραφτει διθυραμβικες κριτικες...για πολυ μετριες παρουσιες στο εμφανισιακο τουλαχιστον κομματι...δε μπορω να ξερω αν ειναι promotion η αν σε καποιους λογω πλουσιων προγραμματων αυτο που παιρνουν τους υπεραρκει...εγω μια φορα ειχα περασει με χλιαρες εντυπωσεις...παντως απο μια φορα μονο δε μπορω να πω και κατι παραπανω...ειναι και υποκειμενικα πραγματα αυτα...παντως αν υπαρχει οντως promotion...ναι..μονο βλαπτει.
Τα κορίτσια του καταστήματος κατά κανόνα υστερούν από πλευράς εμφάνισης (αν σου αρέσουν βέβαια οι πλούσιες καμπύλες έχει ενδιαφέρουσες επιλογές) αλλά επίσης κατά κανόνα είναι καλές στο παιχνίδι. Όχι τέλειες όμως. Θυμάμαι κάποιες χαρακτηριστικές περιπτώσεις: η ίδια κοπέλα που την πήρα δυο φορές ήθελε και τις δυο να με τελειώσει χωρίς διείσδυση (μου φάνηκε ότι έχει ρηχό κόλπο). Η άλλη, την είχα πάρει δυο φορές με πολύ καλές εντυπώσεις και την τρίτη δεν με φόλιασε μεν αλλά ήταν εμφανώς βιαστική ώστε να προλάβει και την υπόλοιπη πελατεία. Κι έτσι λίγο χαλάστηκα μαζί της.
Σημαντικό μείον του μαγαζιού είναι και η αυξημένη κίνηση. Εάν πας χωρίς ραντεβού είναι πολύ πιθανό να φύγεις άπρακτος. Δυο φορές, ενώ είχα πάει με ραντεβού στις 4, η ώρα έφτασε 4.30 κι ακόμα δεν ήξερα τι ώρα θα αδειάσει δωμάτιο για να μπω. Στη μια περίπτωση αναγκάστηκα να φύγω. Είναι δύσκολο ακόμα και να τηρήσουν τις ώρες των ραντεβού.
Αυτές οι αποθεωτικές κριτικές του τύπου "η κάθε κοπέλα τελείωσε δυο φορές με το γλείψιμο" είναι εμφανώς μούφα. Τόσο ώστε κάνουν μάλλον κακό παρά καλό στο μαγαζί.

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.607
Πόντοι
3.296
@Sir Sexy ..εχεις μπουρδελο να ερθω να το τιμήσω ?:coffee:

Sir Sexy

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
15
Like
4.069
Πόντοι
1.446
πηρες απαντηση για το ζευγαρι στο μπουρδελο και περασες στην επομενη ερωτηση?
Ναι χρησιμοποίησα το iq100 που κατέχω και κατάλαβα dom τύπισσα με μαστίγια και gimp φάση. Εσύ ξέρεις τί χαρτιά χρειάζονται και τι γνωριμίες για να ανοίξεις ένα;

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.607
Πόντοι
3.296
Ναι χρησιμοποίησα το iq100 που κατέχω και κατάλαβα dom τύπισσα με μαστίγια και gimp φάση. Εσύ ξέρεις τί χαρτιά χρειάζονται και τι γνωριμίες για να ανοίξεις ένα;
καλη παπαριτσα εισαι και εσυ..:coffee:

Sir Sexy

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
15
Like
4.069
Πόντοι
1.446
καλη παπαριτσα εισαι και εσυ..:coffee:
Και παρεξηγήθηκες; Εσύ θα έπρεπε να λες το ΝΑΙ για πρωινό, λες και σε έκρινε κανείς.
Μου βγάζεις λίγο Κατακουζηνό/Ποποτα κατά βάθος

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
187
Like
57.602
Πόντοι
40.423

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
45
Like
7.816
Πόντοι
3.446
Τα κορίτσια του καταστήματος κατά κανόνα υστερούν από πλευράς εμφάνισης (αν σου αρέσουν βέβαια οι πλούσιες καμπύλες έχει ενδιαφέρουσες επιλογές) αλλά επίσης κατά κανόνα είναι καλές στο παιχνίδι. Όχι τέλειες όμως. Θυμάμαι κάποιες χαρακτηριστικές περιπτώσεις: η ίδια κοπέλα που την πήρα δυο φορές ήθελε και τις δυο να με τελειώσει χωρίς διείσδυση (μου φάνηκε ότι έχει ρηχό κόλπο). Η άλλη, την είχα πάρει δυο φορές με πολύ καλές εντυπώσεις και την τρίτη δεν με φόλιασε μεν αλλά ήταν εμφανώς βιαστική ώστε να προλάβει και την υπόλοιπη πελατεία. Κι έτσι λίγο χαλάστηκα μαζί της.
Σημαντικό μείον του μαγαζιού είναι και η αυξημένη κίνηση. Εάν πας χωρίς ραντεβού είναι πολύ πιθανό να φύγεις άπρακτος. Δυο φορές, ενώ είχα πάει με ραντεβού στις 4, η ώρα έφτασε 4.30 κι ακόμα δεν ήξερα τι ώρα θα αδειάσει δωμάτιο για να μπω. Στη μια περίπτωση αναγκάστηκα να φύγω. Είναι δύσκολο ακόμα και να τηρήσουν τις ώρες των ραντεβού.
Αυτές οι αποθεωτικές κριτικές του τύπου "η κάθε κοπέλα τελείωσε δυο φορές με το γλείψιμο" είναι εμφανώς μούφα. Τόσο ώστε κάνουν μάλλον κακό παρά καλό στο μαγαζί.
Έγω επισκεφθεί το Diamond spa στη Δάφνη μια φορά. Πήρα κ δοκίμασα μια κοπέλα από το ρόστερ με πολύ μέτριες εντυπώσεις..... ένα οριακό 5/10 θα έβαζα. Λάθος επιλογή. Είχα ξεχωρίσει 3 από το ρόστερ κ είχα πάει πρωί αλλά πήρα την λάθος . Οι άλλες δύο δεν δουλεύουν πια στο μαγαζί δεν υπάρχουν στο πρόγραμμα...

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.233
Πόντοι
26.435
Αλκαμένους 113 (Μπουρδέλα) Πλατεία Αττικής τι ναι τούτο ρε παιδιά? Έχει γεμίσει το site από αγαπουληδες, μικροφοβικούς και δε συμμαζευεται το θέμα! Με το που μιλάει κάποιος να σου τον λένε ναυάγιο, looser της ζωής, ότι θέλει ν αυτοκτονήσει με ακάποτα, μετά αρχίζει ο κάθε μαλακας να λέει για φαρμακευτικές αγωγές και σου πα μου πες...Οκ με σεβασμό ο εσωτερικός κόσμος του καθενός, αλλά σε site για πουτάνες είμαστε, έχει ρίσκα το σπορ, όποιος φοβάται σεβαστό μεν αλλά πέφτει και κοιμαται

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
4.655
Πόντοι
6.495
Διάβασα τη κριτική και προβληματιστηκα και εγώ...
Μήπως τελικά έκανε άκα?
Γράφει βέβαια ότι έβαλε προφυλακτικό και κολησε από επαφή.... γενικά προσέχουμε και δεν κάνουμε ακαποτα (οι περισσότεροι από εμάς. Εγώ σίγουρα) .
Κάτι δεν μου κάθεται καλά πάντως στην κριτική...ίδωμεν

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.289
Like
293.331
Πόντοι
47.170
Αλκαμένους 113 (Μπουρδέλα) Πλατεία Αττικής τι ναι τούτο ρε παιδιά? Έχει γεμίσει το site από αγαπουληδες, μικροφοβικούς και δε συμμαζευεται το θέμα! Με το που μιλάει κάποιος να σου τον λένε ναυάγιο, looser της ζωής, ότι θέλει ν αυτοκτονήσει με ακάποτα, μετά αρχίζει ο κάθε μαλακας να λέει για φαρμακευτικές αγωγές και σου πα μου πες...Οκ με σεβασμό ο εσωτερικός κόσμος του καθενός, αλλά σε site για πουτάνες είμαστε, έχει ρίσκα το σπορ, όποιος φοβάται σεβαστό μεν αλλά πέφτει και κοιμαται
Καλό το σχόλιο αλλά ακόμα καλύτερο θα ήταν να μη σπαμαρουμε το νήμα, υπάρχει νήμα για σχολιασμό κριτικών αλλά ακόμα και νήμα για σχολιασμό ημερησίων ενημερώσεων ,αμα δείς και στις πίσω σελίδες πάλι ιατρικά...υπάρχουν δε αν παρατηρήσεις και κανα δύο που δε γράφουν τίποτα για ενημέρωση και με το που γράψει κάποιος σπαμ (για διάφορα θέματα) αμέσως θα σχολιάσουν.:hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom