Τώρα,
Στέλλα πετιτ απο Διδύμου στο Βέργας 3 , επιλεχθείσα από εμένα γιατί μόλις είχε πιάσει βάρδια , καλά πέρασα.
Φ65-7-9-71 κατά σειρά εμφάνισης:
Κορίνα, Μπέκυ&Χριστίνα, 2 που τρώγανε και δεν βγήκαν, Έμμυ/Έμμα βυζαρου "Τσέχα", Κατερίνα Ρουμάνα και 71 ισόγειο τελειώνουμε με την κλασική Λατίνα Σοφί??που και καλά δίνει κώλο με +20 και την απλή Ρεμπεκα.
Φ59 κάτω 3 κοπέλες αυτές που είναι καιρό τώρα Βάνα κλπ δεν θυμάμαι ονόματα.
Φ61 υπογα Άννα το πιπίνι με το φοβερό για τα γούστα μου κορμί και πρόσωπο και Τζένη.
Πήγα για Άννα αλλά πήρα Τζένη καθώς είναι η γνωστή μουργοκαυλοφατσα που εργαζόταν στα Φιλλιπιδου πανω/κάτω με 2-3 διαφορετικά ονόματα, την είχα πάρει στην 1η της μέρα όπου ήταν στην τσίτα από κοκορέτσι και μου είχε κάνει πορνογραφικό γαμήσι , τις υπόλοιπες φορές ήταν οκ.
Έχει βάλει πλαστικ βυζο μέτριας μαστοριάς, και έχει και την κλασική τεράστια ουλή στην μέση σαν την Κατερίνα αλλά πολύ ωραιο δέρμα , χείλη και όμορφο μουνί και κΏλαρα
Σήμερα , χωρίς να έχει πιει κάτι και με εμένα άδειο από την Στέλλα , έπεσε δυνατό ξεπατωμα για 15+ λεπτά χωρίς ενόχληση από τσατσά και μπράβο της , έδωσε φοβερό show το κορίτσι, το κρεβάτι που έχει ρόδες , έσπασε το στοπ και βρεθηκε δίπλα στον καθρέφτη... γούσταρα τρελά, αν μας άκουγε κάποιος θα νόμιζε πως είμαι ο Ροκο , Πάπι,πάπι,ντούρο,ντούρο,αϊ αϊ κλπ.
Χθες και σήμερα δεν έχω παράπονο, πέρασα καλά, πάω να πλυθω και να ετοιμαστώ για κάνα μαγαζί της παραλιακής που θα είμαι ο 1/8 άνω των 30