Τους τελευταίους 3 μήνες εχω πάει με τη Μαρίνα, με τη Βίκυ και με τη Τζούλια. (Είμαι πελάτης χρόνια απλά αναφέρω 3 μήνες για να καταλάβεις ότι τις έχω δει πρόσφατα και τις τρεις). Αυτό που αναφέρεις ότι οι κοπέλες θέλουν "εξτραδακι" για να απογειώσουν της υπηρεσίες τους εγώ δεν το διαπιστωσα. Κάθε άλλο, σέβονται και το τελευταίο € που κοστίζει το ραντεβού! Μήπως έκανες κάτι λάθος με τη συμπεριφορά σου; Μήπως κάτι άλλο; Κάτι με την εμφάνιση σου; Θέμα καθαριότητας; Δε σε λέω μπιχλα, προς Θεού, απλά αναφέρω πράγματα που μερικοί δεν δίνουν σημασία και τοσο όπως ξύρισμα στα γεννητικά όργανα ή να μην ξέρουν να πλένονται καλά ή να μυρίζει έντονα ο ιδρωτας τους κι ας έχουν βγει 10 λεπτά πριν από το μπανιο. Μπορεί να ήταν και κακή η μέρα ρε αδερφέ . Δεν ξέρω. Έχω κάνει πολλαπλά ραντεβού με τη Μαρίνα και με τη Βίκυ, και λίγα λιγότερα με τη Τζούλια. Οι κοπέλες πάντα ήταν άψογες απέναντι μου σε όλα! Μήπως ζήτησες ή έκανες κάτι που δεν θα έπρεπε και στραβωσαν οι κοπέλες;
Καλό συνεχεια φίλε να'σαι καλά.
Οι ερωτικές υπηρεσίες από μια κοπέλα δεν είναι σα να αγοράζεις κάτι από το μάρκετ. Ειναι κάτι πολύ διαφορετικό. Δεν ισχυει ο νόμος "Πληρώνω και κάνω ότι γουστάρω". Στο λέω καλοπροαίρετα.
Επίσης φίλε μου εσύ έχεις το καρπούζι κι εσύ το μαχαίρι. Άμα δε σου άρεσαν οι υπηρεσίες από τις κοπέλες μπορείς να πας σε άλλα 10 μασατζιδικα που υπάρχουν στην Αττική που έχουν 100+ κοπελες για όλα τα γούστα!