Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
66
Like
63.727
Πόντοι
36.036
Οταν πας χωρις ραντεβου και σε ρωταει αν ηρθες για καποια συγκεκριμενη, ποτε μην πεσεις στην παγιδα να πεις για ποια ηρθες, επειδη θα σου πει οτι λειπει.
Εγώ μπαίνω μέσα με μπαλόνια και γλυκά τύπε , δεν λέω τίποτα :coffee:

1744017880952.jpeg

tribal

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
44
Like
2.725
Πόντοι
6.740

1744017880952.jpeg
Θα με ειδοποιήσεις όταν πας με ταμπέλες και μπαλόνια ΜΑΡΙΝΑ να έρθω μαζί σου να βγάλω βίντεο από την φασαρία που θα γίνει

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
11.334
Πόντοι
3.656

1744017880952.jpeg
Θα με ειδοποιήσεις όταν πας με ταμπέλες και μπαλόνια ΜΑΡΙΝΑ να έρθω μαζί σου να βγάλω βίντεο από την φασαρία που θα γίνει
Δεν θα γίνει σαματας ..
Τα γλυκά είναι μαλάγρα για το βουνό αφού..
:confused::confused::confused:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
193
Like
60.187
Πόντοι
41.813

Αυτό το μαγαζί κατάφερε τελικά το ακατόρθωτο.
Να αναγκαστεί να γράψει μέλος κριτική για το χοντρό βουνό της καρδιάς μας.
Συμπαράσταση στο μέλος για ότι έπαθε και μόνο λύπη για το πώς κατάντησε το μαγαζί που ήταν πρότυπο.

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
11.334
Πόντοι
3.656

Συμπαράσταση στο μέλος για ότι έπαθε και μόνο λύπη για το πώς κατάντησε το μαγαζί που ήταν πρότυπο.
Τυπαρά Peter είναι ακριβώς ότι έγραψες..
Το βουνό της καρδιάς μας ανέβηκε σε κριτική..
Πιο τρατζικ από τρατζικ δεν γίνεται..

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
3.298
Πόντοι
506

Αυτη η τυπισσα ειχε περασει για λιγο απ το Μαρνης 28 το 2017. Εκανε κ ακαποτο γαμησι. Αυτα για την ιστορια.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
46
Like
34.761
Πόντοι
11.096

Αυτό που έπαθε ό μύστης είναι ένα δείγμα από τά όσα γίνονται, δυστυχώς ό κατήφορος δεν έχει τέλος.

Puppi

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2025
Like
16
Πόντοι
0
Χθες δούλευαν Μαρίνα,Τζούλια,Αλεσια και Ελενη

Σήμερα δουλεύουν Παολα,Ελένη και Τζουλια

Προσοχή οι περισσότερες κοπέλες ζητούν έξτρα χρήματα στο δωμάτιο και άμα δεν τα δώσεις κάνουν τους αστεριες

Δεν σέβονται τον πελάτη αλλά ούτε και τα λεφτά μας

Οι υπηρεσίες και οι δύο είναι αμίλητες αγέλαστες.

Μαύρο από εμένα και δεν ξαναπατάω στο συγκεκριμένο μαγαζί

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
11.334
Πόντοι
3.656
Μύστη έζησες ένα δράμα που σε αναγκασε να κάνεις εγγραφή στο σαι..
:coffee:

maggia007

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2024
Like
31
Πόντοι
0
αυτο το βουνο καταστρεφει μαγαζια και φυσικα οι ανατιμησεις οι απαραδεκτες συνδυασμος απιστευτος για το συγκεκριμενο υπαρχουν πολλες εναλλακτικες πιο οικονομικα και χωρις ορειβασια χαχχα

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.834
Πόντοι
11.096

Προσοχή οι περισσότερες κοπέλες ζητούν έξτρα χρήματα στο δωμάτιο και άμα δεν τα δώσεις κάνουν τους αστεριες

Τους τελευταίους 3 μήνες εχω πάει με τη Μαρίνα, με τη Βίκυ και με τη Τζούλια. (Είμαι πελάτης χρόνια απλά αναφέρω 3 μήνες για να καταλάβεις ότι τις έχω δει πρόσφατα και τις τρεις). Αυτό που αναφέρεις ότι οι κοπέλες θέλουν "εξτραδακι" για να απογειώσουν της υπηρεσίες τους εγώ δεν το διαπιστωσα. Κάθε άλλο, σέβονται και το τελευταίο € που κοστίζει το ραντεβού! Μήπως έκανες κάτι λάθος με τη συμπεριφορά σου; Μήπως κάτι άλλο; Κάτι με την εμφάνιση σου; Θέμα καθαριότητας; Δε σε λέω μπιχλα, προς Θεού, απλά αναφέρω πράγματα που μερικοί δεν δίνουν σημασία και τοσο όπως ξύρισμα στα γεννητικά όργανα ή να μην ξέρουν να πλένονται καλά ή να μυρίζει έντονα ο ιδρωτας τους κι ας έχουν βγει 10 λεπτά πριν από το μπανιο. Μπορεί να ήταν και κακή η μέρα ρε αδερφέ . Δεν ξέρω. Έχω κάνει πολλαπλά ραντεβού με τη Μαρίνα και με τη Βίκυ, και λίγα λιγότερα με τη Τζούλια. Οι κοπέλες πάντα ήταν άψογες απέναντι μου σε όλα! Μήπως ζήτησες ή έκανες κάτι που δεν θα έπρεπε και στραβωσαν οι κοπέλες;
Καλό συνεχεια φίλε να'σαι καλά.
Οι ερωτικές υπηρεσίες από μια κοπέλα δεν είναι σα να αγοράζεις κάτι από το μάρκετ. Ειναι κάτι πολύ διαφορετικό. Δεν ισχυει ο νόμος "Πληρώνω και κάνω ότι γουστάρω". Στο λέω καλοπροαίρετα.
Επίσης φίλε μου εσύ έχεις το καρπούζι κι εσύ το μαχαίρι. Άμα δε σου άρεσαν οι υπηρεσίες από τις κοπέλες μπορείς να πας σε άλλα 10 μασατζιδικα που υπάρχουν στην Αττική που έχουν 100+ κοπελες για όλα τα γούστα!

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.105
Πόντοι
456

Έξτρα δε μου έχει ζητήσει καμία από όσες κοπέλες δοκίμασα. Μπορεί κάποια να το κάνει, αλλά μη γενικευεις.
Επίσης η μια από τις 2 κυρίες στην υποδοχή είναι συνήθως μια χαρά ομιλητική και θα έλεγα και χαμογελαστή οπότε χρειάζεται.

Δηλαδή πόσες φορές έχεις πάει και πάντα οι κοπέλες σου ζητάνε έξτρα και οι 2 γυναίκες της υποδοχής φέρονται όπως περιγράφεις;

Puppi

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2025
Like
16
Πόντοι
0
Έξτρα δε μου έχει ζητήσει καμία από όσες κοπέλες δοκίμασα. Μπορεί κάποια να το κάνει, αλλά μη γενικευεις. Επίσης η μια από τις 2 κυρίες στην υποδοχή είναι συνήθως μια χαρά ομιλητική και θα έλεγα και χαμογελαστή οπότε χρειάζεται. Δηλαδή πόσες φορές έχεις πάει και πάντα οι κοπέλες σου ζητάνε έξτρα και οι 2 γυναίκες της υποδοχής φέρονται όπως περιγράφεις;

Έχω πάει τρεις φορές και για υπηρεσίες που ζήτησα μου ζήτησαν έξτρα χρήματα τις δύο,διαφορετικές κοπελες,μία για πρωκτικό και μία για γλωσσοφιλο.

Και οι δύο διαφορετικές υπηρεσίες ήταν κακότροπες και η πρώτη τους ερώτηση ήταν άμα έχω ραντεβού.Καμια δεν ήταν στο τέλος όπως στο nirvana για να διαμαρτυρηθω.

Απλα την εμπειρία μου λέω,εγω δεν ξαναπάω εκεί.Δεν κατηγορώ κανέναν ούτε τίποτα.

fanarogomenofilakas

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2023
Like
277
Πόντοι
21
Τους τελευταίους 3 μήνες εχω πάει με τη Μαρίνα, με τη Βίκυ και με τη Τζούλια. (Είμαι πελάτης χρόνια απλά αναφέρω 3 μήνες για να καταλάβεις ότι τις έχω δει πρόσφατα και τις τρεις). Αυτό που αναφέρεις ότι οι κοπέλες θέλουν "εξτραδακι" για να απογειώσουν της υπηρεσίες τους εγώ δεν το διαπιστωσα. Κάθε άλλο, σέβονται και το τελευταίο € που κοστίζει το ραντεβού! Μήπως έκανες κάτι λάθος με τη συμπεριφορά σου; Μήπως κάτι άλλο; Κάτι με την εμφάνιση σου; Θέμα καθαριότητας; Δε σε λέω μπιχλα, προς Θεού, απλά αναφέρω πράγματα που μερικοί δεν δίνουν σημασία και τοσο όπως ξύρισμα στα γεννητικά όργανα ή να μην ξέρουν να πλένονται καλά ή να μυρίζει έντονα ο ιδρωτας τους κι ας έχουν βγει 10 λεπτά πριν από το μπανιο. Μπορεί να ήταν και κακή η μέρα ρε αδερφέ . Δεν ξέρω. Έχω κάνει πολλαπλά ραντεβού με τη Μαρίνα και με τη Βίκυ, και λίγα λιγότερα με τη Τζούλια. Οι κοπέλες πάντα ήταν άψογες απέναντι μου σε όλα! Μήπως ζήτησες ή έκανες κάτι που δεν θα έπρεπε και στραβωσαν οι κοπέλες;
Καλό συνεχεια φίλε να'σαι καλά.
Οι ερωτικές υπηρεσίες από μια κοπέλα δεν είναι σα να αγοράζεις κάτι από το μάρκετ. Ειναι κάτι πολύ διαφορετικό. Δεν ισχυει ο νόμος "Πληρώνω και κάνω ότι γουστάρω". Στο λέω καλοπροαίρετα.
Επίσης φίλε μου εσύ έχεις το καρπούζι κι εσύ το μαχαίρι. Άμα δε σου άρεσαν οι υπηρεσίες από τις κοπέλες μπορείς να πας σε άλλα 10 μασατζιδικα που υπάρχουν στην Αττική που έχουν 100+ κοπελες για όλα τα γούστα!
Ωραία όλα αυτά και είναι σωστά .Απλά προσπαθούν να τσιμπήσουν το εξτραδακι και να εκπαιδεύσουν -προσαρμοσουν τον νέο πελάτη . Εύλογο και λογικό το εξτραδακι , για τα λεφτά δουλεύουν όλοι .

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.834
Πόντοι
11.096
Ωραία όλα αυτά και είναι σωστά .Απλά προσπαθούν να τσιμπήσουν το εξτραδακι και να εκπαιδεύσουν -προσαρμοσουν τον νέο πελάτη . Εύλογο και λογικό το εξτραδακι , για τα λεφτά δουλεύουν όλοι .
Για τη Μαρίνα και τη Βίκυ διαφωνώ καθέτως φίλε. 80€ μισή ώρα και 100€ μια ώρα ακριβεστατες και τιμιοτατες στο πρόγραμμα τους. Για τη Τζούλια δε μπορώ να είμαι 100% σίγουρος γιατί με την κοπέλα έχω πάει 3 φορές αν θυμάμαι καλά. Αν και με εμένα οσες φορες κάναμε ραντεβού δεν έδειξε να θέλει "εξτραδακι". Η Μαρίνα και η Βίκυ δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία τους να ψαρωνουν τον πελάτη για έξτρα λεφτά. Επίσης αρκετές φορές είναι σε προγράμματα δύο και τριών ωρών. Δηλαδή 100€ + 100€ + 100€! Τώρα αν ζητηθεί από τον πελάτη κάτι ακραίο όπως τώρα τελευταία είναι στη μόδα το κατούρημα και άλλες παπαριές δεν μπορω να σου απαντήσω. Δεν έχω φτάσει σε αυτό το επίπεδο....

Πρόσεξε όμως, δεν δουλεύουν μόνο αυτά τα κορίτσια. Δουλεύει και η Πάολα, η Ελενη, η Αλεσια και κατά καιρούς και άλλες. Δεν τις έχω πάρει ποτέ, δεν εκφέρω καμία γνωμη.

• Like
Αντιδράσεις: acab3

fanarogomenofilakas

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2023
Like
277
Πόντοι
21
Α μπορεί ναι οι απαιτήσεις του πελάτη να είναι κάπως , λες κάποιοι να θέλουν το παραπάνω , εκτός προγράμματος με την ίδια χρέωση . Μπορεί να παίζει και αυτό .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom