Begood
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2014
- Like
- 2.920
- Πόντοι
- 456
και αλληλοκατανόηση!Μάλιστα.. εντάξει θέλει σωστούς χειρισμούς ..
και αλληλοκατανόηση!Μάλιστα.. εντάξει θέλει σωστούς χειρισμούς ..
Νομίζω έχεις καταλάβει ότι αν δε θέλει, δεν πρόκεται να γίνει η φάση.Παλιότερα της είχα κάνει κουβέντα για μπαρ, δεν ήταν θετική. Έχουν περάσει χρόνια. Αλλά θα το ξανά κάνω
Κωλαρα για πολύ καρφωμα το μωρο!Και μια από το δικό μου μωρό...![]()
Είσαι στο σωστό θρεντ τύπε, απλά τυχαίνει η γυναίκες στα ζευγάρια εδώ μέσα να έχουν και πουλάκιΌποιος σοβαρός συναγωνιστής θέλει να πάρουμε τη γυναικα ή κοπέλα του μαζί με αυτόν θεατή ή συμμετεχων να στείλει προσωπικό μήνυμα...
Gay υπονοούμενα ή καταστάσεις μακριά, θα τρώτε μπλοκ επί τόπου.
Είσαι ακόμα σε νηπιακο στάδιο,στη Γερμανία ένα ζευγάρι τσακώνοταν ο άντρας με τη γυναίκα του γιατί ήθελε ο αράπης να πηδαει αυτόν περισσότεροΕμείς έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο.Γαμιεται και μου κάνει κωλοδάχτυλο
Καλά συναδέλφε έτσι και καταλάβω το παραμικρό έχει φύγει το block με τη μίαΕίσαι στο σωστό θρεντ τύπε, απλά τυχαίνει η γυναίκες στα ζευγάρια εδώ μέσα να έχουν και πουλάκι![]()
δηλαδή?Πρώτη εμπειρία με την γυναίκα μου σε... μίνι cuckold
δλδ ειχαμε βγει με εναν φιλο. εγινε λιωμα. πηγαμε σπιτι μετα και οι τρεις.. και με παρότρυνση αρκετη.. του τον επαιξε και τελικα του πηρε πιπα.. ως εκειδηλαδή?
δλδ ειχαμε βγει με εναν φιλο. εγινε λιωμα. πηγαμε σπιτι μετα και οι τρεις.. και με παρότρυνση αρκετη.. του τον επαιξε και τελικα του πηρε πιπα.. ως εκει
ΕξαιρετικοςΠρώτη εμπειρία μόλις τώρα! Εχω αφήσει στο σαλόνι τον κολλητό μου και την πέφτει στην γυναίκα μου και αυτή μου στέλνει μηνύματα ότι έχει καυλωσει από λεπτό σε λεπτό θα αρχίσουν πιστεύω παιχνίδι !
Κάνε live streamingΠρώτη εμπειρία μόλις τώρα! Εχω αφήσει στο σαλόνι τον κολλητό μου και την πέφτει στην γυναίκα μου και αυτή μου στέλνει μηνύματα ότι έχει καυλωσει από λεπτό σε λεπτό θα αρχίσουν πιστεύω παιχνίδι !
για δείξε κανα μήνυμα?Πρώτη εμπειρία μόλις τώρα! Εχω αφήσει στο σαλόνι τον κολλητό μου και την πέφτει στην γυναίκα μου και αυτή μου στέλνει μηνύματα ότι έχει καυλωσει από λεπτό σε λεπτό θα αρχίσουν πιστεύω παιχνίδι !
Τι έγινε τελικά;Πρώτη εμπειρία μόλις τώρα! Εχω αφήσει στο σαλόνι τον κολλητό μου και την πέφτει στην γυναίκα μου και αυτή μου στέλνει μηνύματα ότι έχει καυλωσει από λεπτό σε λεπτό θα αρχίσουν πιστεύω παιχνίδι !
Τι έγινε κάθησες εκεί να περνεις μάτι η μπήκες στο παιχνίδι?!Πρώτη εμπειρία μόλις τώρα! Εχω αφήσει στο σαλόνι τον κολλητό μου και την πέφτει στην γυναίκα μου και αυτή μου στέλνει μηνύματα ότι έχει καυλωσει από λεπτό σε λεπτό θα αρχίσουν πιστεύω παιχνίδι !