You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Άντρες που τους αρέσει να τους γαμάνε τη γυναίκα...(γιατί όχι και με δωράκι...)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bignick14
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 622K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
old.school.cowboy79
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.822
- Πόντοι
- 446
Μας έπεισες μεγάλε!!!ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για κορίτσια ή ζευγάρια: Η κοπέλα μου κι εγώ (εμφανίσιμοι και οι δύο μας, εκείνη είναι 26 εγώ 32) θέλουμε να κάνουμε μια ωραία παρτουζα με διάρκεια σε τσοντοσινεμα στο κέντρο και αναζητάμε ενα ζευγάρι ή μια κοπέλα που θα την βοηθήσει στην διαδικασία. Όσοι ενδιαφέρονται στείλτε μου προσωπικό μνμ άμεσα.
Πρόσφατα, κατά τις 21:00, μπήκα, έκατσα σε ένα καναπέ και σε 5 λεπτά έρχεται ένας τύπος και τον παίζει δίπλα μου. Την λιγουρεύτηκα την πούτσα του, την πήρα στο χέρι και άρχιζα να του την παίζω, αυτός δίπλα μου όρθιος και εγώ καθόμουν στον καναπέ. Με το άλλο χέρι του χάιδευα τα αρχίδια του και που και που τα σάλιωνα. Μου πρότεινα να πάμε σε ένα καναπέ με κουρτίνα για να με πιπώση και έτσι πήγαμε. Τον πήρα στο στόμα σκληρό και έτοιμο για να μου γαμίση το στόμα. Μετά από λίγα λεπτά βλέπω κάποιον να ανοίγει την κουρτίνα και να μας κοιτάει, σκέφτηκα ότι είναι μια καλή ευκαιρία για διπλό τσιμπούκι και του κάνω νόημα να έρθει. Φοράει προφυλακτικό και μου τον ακουμπάει στο μάγουλο καθώς ο πρώτος είχε καρφώσει την μεγάλη πούτσα του στο στόμα μου και πίεζε το κεφάλι μου για να φτάσει μέχρι τον λαιμό μου. Αρχίζω να ρουφάω και τις 2 πούτσες εναλάξ και έχουν βάλει σκοπό να μου ξεσκίσουν το στόμα, ρουφάω τα καυλιά τους όπως βλέπω σε τσόντες, χωρίς να παίρνω ανάσα μέχρι που και ένας τρίτος έχει κάνει την εμφάνιση του δίπλα μου και πριν προλάβω να τον κοιτάξω μου αρπάει το κεφάλι και καρφώνει την χοντρή του πούτσα βαθιά στο στόμα μου. Περίπου για μισή ώρα με πιπώνουν ασταμάτητα και ένας ένας που χύνει (στο προφυλακτικό), φεύγει. Έχω μείνει με τον πρώτο και μου ρίχνει σφαλιάριες και βάζει το καυλί του στο στόμα λέγοντας μου ότι θέλει να αδειάζει τα χύσια του στον λαιμό μου. Εγώ τα θέλω στο πρόσωπο και σε λίγα λεπτά μου γεμίζει το πρόσωπο με τόσα χύσια που δεν μπορούσα να ανοίξω τα μάτια μου. Μου βάζει τα αρχίδια στο στόμα και εγώ ξεσκισμένος του τα γλύφω. Φεύγει και μένω μόνος. Σκουπίζω με ένα υγρομάντιλο τα χύσια από το πρόσωπο μου και κάθομαι να ηρεμήσω. Ξαχαέρχεται και με ρωτάει αν θέλω να μου σκίσει τον κώλο. πολύ θα ήθελα αλλά κάποια άλλη φορά του. (πολύ θα ήθελα να με ξέσκιζαν όλοι μαζί εναλάξ, αλλά θα προτιμούσα ξενοδοχείο).
Πολύ θα ήθελα να κανονίσουμε πίπωμα στο κατάστημα με 4 πουτσαράδες και μετά παρτούζα σε ξενοδοχείο;
Ενδιαφέρεται κάποιος;
Phaethon50
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2025
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Και εγω εχω λιγες εμπειριες ως τριτος σε cuckold κατάσταση και θα με ενδιεφερε η εμπειρια αν υπάρχει εδω ζευγαρι
Nemo 38
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2021
- Like
- 41.992
- Πόντοι
- 5.906
Αν πιστεύεις ότι είναι εφικτό αυτό που θές εδώ μέσα σώθηκες οι πιο πολλοί είναι κηβδιλοι λογαριασμοί,εδώ πριν από αρκετό καιρό ένας έγραψε σε αυτό το θρέντ ότι ψάχνει για τη κοπέλα του μασέρ και στο θρέντ γυμνές φωτό από κοπέλες/γυναίκες μας έβγαλε φωτογραφία από το Xhamster,μιλάμε για ΤΈΤΟΙΑ ναυάγια οπότε μην ελπίζεις ότι θα βρείς κάτι τέτοιο, ΕΙΔΙΚΆ εδώΚαι εγω εχω λιγες εμπειριες ως τριτος σε cuckold κατάσταση και θα με ενδιεφερε η εμπειρια αν υπάρχει εδω ζευγαρι
Phaethon50
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2025
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Καταλαβα αγαπητε.ευχαριστωΑν πιστεύεις ότι είναι εφικτό αυτό που θές εδώ μέσα σώθηκες οι πιο πολλοί είναι κηβδιλοι λογαριασμοί,εδώ πριν από αρκετό καιρό ένας έγραψε σε αυτό το θρέντ ότι ψάχνει για τη κοπέλα του μασέρ και στο θρέντ γυμνές φωτό από κοπέλες/γυναίκες μας έβγαλε φωτογραφία από το Xhamster,μιλάμε για ΤΈΤΟΙΑ ναυάγια οπότε μην ελπίζεις ότι θα βρείς κάτι τέτοιο, ΕΙΔΙΚΆ εδώ
Xwnakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Like
- 8.768
- Πόντοι
- 1.041
Λατρεμενη καυλιτσα❤❤Η δικιά μου ήθελε να σας δείξει το νέο της σετακι
ΓΕΩΡΓΙΟΣ(3)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2020
- Like
- 4.547
- Πόντοι
- 446
Εμείς έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο.Γαμιεται και μου κάνει κωλοδάχτυλο
Διαγραμμένο μέλος 227688
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 13.425
- Πόντοι
- 4.496
Εδω ο Κωσταντίνος Εμμανουήλ είχε 150 σελίδες υλικό στο bouΟ ένας ψάχνει μέλος του μπου, ο άλλος εκπροσωπεί ζευγάρι ψάχνει κοπέλα κ ο νηματοθετης ψάχνει άνδρες για την κοπέλα του.
81 σελίδες νήμα κι όλοι ψάχνονται.
Ελλάδα 3.0

Καλησπέρα σας. Θα μιλήσω ειλικρινά. Έχω ως φαντασίωση να δω να μου γαμάνε την γυναίκα, με την οποία είναι σχεδόν 10 χρόνια μαζί. Το γεγονός ότι είναι χαμηλών τόνων και ντροπαλή μου ανάβει περισσότερο την φαντασία. Βέβαια, είναι πολύ δύσκολο να δεχτεί να κάνει τέτοιο, αλλά είναι συνεχώς στο μυαλό μου!
El Papacito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 11.105
- Πόντοι
- 2.256
Σχεδόν πάντα εκεί κολλάει το θέμα....εμείς θέλουμε, αυτές όμως όχι.....Καλησπέρα σας. Θα μιλήσω ειλικρινά. Έχω ως φαντασίωση να δω να μου γαμάνε την γυναίκα, με την οποία είναι σχεδόν 10 χρόνια μαζί. Το γεγονός ότι είναι χαμηλών τόνων και ντροπαλή μου ανάβει περισσότερο την φαντασία. Βέβαια, είναι πολύ δύσκολο να δεχτεί να κάνει τέτοιο, αλλά είναι συνεχώς στο μυαλό μου!
submalegr
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 429
- Πόντοι
- 21
Ξεκίνα σιγα σιγα να την πείσεισ να πάτε για ενα ποτό σε ενα swingers club για να κόψεις αντιδράσεις...Καλησπέρα σας. Θα μιλήσω ειλικρινά. Έχω ως φαντασίωση να δω να μου γαμάνε την γυναίκα, με την οποία είναι σχεδόν 10 χρόνια μαζί. Το γεγονός ότι είναι χαμηλών τόνων και ντροπαλή μου ανάβει περισσότερο την φαντασία. Βέβαια, είναι πολύ δύσκολο να δεχτεί να κάνει τέτοιο, αλλά είναι συνεχώς στο μυαλό μου!
Παλιοτερα ειχα κανει κουβεντα. δεν ηθελε.. θα ξανα κανωΞεκίνα σιγα σιγα να την πείσεισ να πάτε για ενα ποτό σε ενα swingers club για να κόψεις αντιδράσεις...
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 131
- Like
- 10.557
- Πόντοι
- 9.115
Τύπε πως μπορούμε να βοηθήσουμε οι μύστες του φόρουμΠαλιοτερα ειχα κανει κουβεντα. δεν ηθελε.. θα ξανα κανω
George_Yamaha
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2023
- Like
- 146
- Πόντοι
- 0
Αφού δεν στο βάζει κιόλας...πάλι καλά.Εμείς έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο.Γαμιεται και μου κάνει κωλοδάχτυλο
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.862
- Πόντοι
- 3.846
Είναι ντροπαλή μαζί σου; Δηλαδή αν έπινε αλκοόλ θα το ξεπερνούσε;Καλησπέρα σας. Θα μιλήσω ειλικρινά. Έχω ως φαντασίωση να δω να μου γαμάνε την γυναίκα, με την οποία είναι σχεδόν 10 χρόνια μαζί. Το γεγονός ότι είναι χαμηλών τόνων και ντροπαλή μου ανάβει περισσότερο την φαντασία. Βέβαια, είναι πολύ δύσκολο να δεχτεί να κάνει τέτοιο, αλλά είναι συνεχώς στο μυαλό μου
Στο λεώ γιατί μπορεί να γουστάρει τη φάση και ας είναι ντροπαλή και χαμηλών τόνων. Είχα δει μια φορά στο 2+2 μια κοπέλα που ούτε που μιλούσε σε κανέναν εκτός από το γκόμενό της, ντύσιμο - εμφάνιση εντελώς της διπλανής πόρτα και γενικά έδινε την εντύπωση πολύ ήρεμης παρουσίας. Μέχρι που το πήρε απόφαση και μπήκε στο μεγάλο δωμάτιο του ισογείου και τους πήρε όλους παραμάζωμα. Σε κάποια φάση τη γαμούσαν τρεις ταυτόχρονα.
Για αυτό σου λέω παίκτη. Έχεις σκεφτεί αν την πας σε ένα swingers bar? ίσως βλέποντας τα άλλα ζευγάρια να παίζουν της φύγουν οι ντροπές.
Παλιότερα της είχα κάνει κουβέντα για μπαρ, δεν ήταν θετική. Έχουν περάσει χρόνια. Αλλά θα το ξανά κάνωΕίναι ντροπαλή μαζί σου; Δηλαδή αν έπινε αλκοόλ θα το ξεπερνούσε;
Στο λεώ γιατί μπορεί να γουστάρει τη φάση και ας είναι ντροπαλή και χαμηλών τόνων. Είχα δει μια φορά στο 2+2 μια κοπέλα που ούτε που μιλούσε σε κανέναν εκτός από το γκόμενό της, ντύσιμο - εμφάνιση εντελώς της διπλανής πόρτα και γενικά έδινε την εντύπωση πολύ ήρεμης παρουσίας. Μέχρι που το πήρε απόφαση και μπήκε στο μεγάλο δωμάτιο του ισογείου και τους πήρε όλους παραμάζωμα. Σε κάποια φάση τη γαμούσαν τρεις ταυτόχρονα.
Για αυτό σου λέω παίκτη. Έχεις σκεφτεί αν την πας σε ένα swingers bar? ίσως βλέποντας τα άλλα ζευγάρια να παίζουν της φύγουν οι ντροπές.
Begood
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2014
- Like
- 2.920
- Πόντοι
- 456
Γενικά χρειάζεται σοβαρότητα και αποδοχή απο τις 2 πλευρές.Παλιότερα της είχα κάνει κουβέντα για μπαρ, δεν ήταν θετική. Έχουν περάσει χρόνια. Αλλά θα το ξανά κάνω
Εκτός απο το να πάτε ενα βράδυ σε swingers club (για να δείτε τι παίζει για αρχή) καλό θα ήταν έμμεσα να της πεις τι σε καυλώνει. Δείξε της ενα βιντεάκι με φάση cuckold όταν είστε καυλωμένοι και δες τι θα σου πει.
Να είσαι ξεκάθαρος ότι σ αρέσει και γουστάρεις. Επίσης, σε ενα αρχικό και μεταγενέστερο στάδιο ίσως την βοηθήσει να κάνει τηλεφωνικό με κάποιον άγνωστο. Έχω αρκετές εμπειρίες στην φάση. Ότι θες ρωτάς.
Μάλιστα.. εντάξει θέλει σωστούς χειρισμούς ..Γενικά χρειάζεται σοβαρότητα και αποδοχή απο τις 2 πλευρές.
Εκτός απο το να πάτε ενα βράδυ σε swingers club (για να δείτε τι παίζει για αρχή) καλό θα ήταν έμμεσα να της πεις τι σε καυλώνει. Δείξε της ενα βιντεάκι με φάση cuckold όταν είστε καυλωμένοι και δες τι θα σου πει.
Να είσαι ξεκάθαρος ότι σ αρέσει και γουστάρεις. Επίσης, σε ενα αρχικό και μεταγενέστερο στάδιο ίσως την βοηθήσει να κάνει τηλεφωνικό με κάποιον άγνωστο. Έχω αρκετές εμπειρίες στην φάση. Ότι θες ρωτάς.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 96
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 21K