Νέα

Άντρες που τους αρέσει να τους γαμάνε τη γυναίκα...(γιατί όχι και με δωράκι...)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bignick14
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 614K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fetishcouple

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
2.819
Πόντοι
440
Η δικιά μου ήθελε να σας δείξει το νέο της σετακι

Συνημμένα

• full_9.jpg
    full_9.jpg
    52,2 KB · Εμφανίσεις: 188
  • full_7.jpg
    full_7.jpg
    72,7 KB · Εμφανίσεις: 194
  • full_8.jpg
    full_8.jpg
    89,9 KB · Εμφανίσεις: 195
  • full_6.jpg
    full_6.jpg
    102,5 KB · Εμφανίσεις: 184

Nearoulis

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2019
Like
106
Πόντοι
0
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για κορίτσια ή ζευγάρια: Η κοπέλα μου κι εγώ (εμφανίσιμοι και οι δύο μας, εκείνη είναι 26 εγώ 32) θέλουμε να κάνουμε μια ωραία παρτουζα με διάρκεια σε τσοντοσινεμα στο κέντρο και αναζητάμε ενα ζευγάρι ή μια κοπέλα που θα την βοηθήσει στην διαδικασία. Όσοι ενδιαφέρονται στείλτε μου προσωπικό μνμ άμεσα.

stelda

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Απρ 2022
Like
12.613
Πόντοι
2.256
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για κορίτσια ή ζευγάρια: Η κοπέλα μου κι εγώ (εμφανίσιμοι και οι δύο μας, εκείνη είναι 26 εγώ 32) θέλουμε να κάνουμε μια ωραία παρτουζα με διάρκεια σε τσοντοσινεμα στο κέντρο και αναζητάμε ενα ζευγάρι ή μια κοπέλα που θα την βοηθήσει στην διαδικασία. Όσοι ενδιαφέρονται στείλτε μου προσωπικό μνμ άμεσα.
:coffee:

submalegr

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2007
Κριτικές
3
Like
407
Πόντοι
21
Ξέρει κανένας να μου προτείνει κάποιον καλό και εμφανίσιμο μασερ (επαγγελματία) για να κάνω δωρο στη γυναίκα μου ένα αισθησιακό μασάζ? Της αρέσει πολύ αυτή η φάση και το έχει προχωρήσει με 2-3 που τους γούσταρε. Όχι απαντησεις του στυλ να έρθω εγω να της κάνω μασζ, κλπ. Αν γνωρίζετε κάποιον που να υπάρχει σε κάποιο σαιτ ή social media με φωτογραφίες, κλπ
Τελικά κανένας δεν έχει να προτείνει κάτι συγκεκριμένο. Μόνο μηνυματα πήρα του τύπου "ναερθω εγω να της κάνω μασαζ" και τέτοια... Παντως καλοί αντρες μασερ είναι δυσευρετοι. 2 δοκιμάσαμε αυτη την εβδομαδα που απο τις φωτογραφίες μας φάνηκαν ωραίοι αλλά δεν προχωρησε η φάση τελικά γιατι απο κοντά δεν λέγανε και πολλά. Αν ξέρει καποιος να μου πει πάρε τον Γιάννη από το τάδε γραφείο, ή που έχει την τάδε σελίδα, ευπρόσδεκτος. Αλλιώς μην στέλνετε ασκοπα μηνυματα. Στην εποχή που υπάρχουν τόσες σελίδες με φωτογαφίες, κριτικές κλπ, το να ζητάτε από ενα ζευγάρι blind date εδω μέσα είναι τουλάχιστον αστείο....

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.174
Πόντοι
1.436
Του κλάνουνε τα Αρχίδια Τύπε.
τραβα ρε πανουλη σε κανα νημα κοπελας για σαλιαρισμα.τι αναζητας τον αλλο εδω?αφου εισαστε πεντε εξι που ξερουτε που θα βρεθειτε.σαλια και προμο!!!!!!!!!!!

Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
15
Like
13.425
Πόντοι
4.496
τραβα ρε πανουλη σε κανα νημα κοπελας για σαλιαρισμα.τι αναζητας τον αλλο εδω?αφου εισαστε πεντε εξι που ξερουτε που θα βρεθειτε.σαλια και προμο!!!!!!!!!!!
Ξερουτε ;

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.174
Πόντοι
1.436
εγω δεν θελω να σε διωξω.το ψωμι μου τρως?οκαθε ενας την βγαζει οπως νομιζει.αλλο αν δεν συμφωνω εγω.αρκει να μην με ενοχλει.κατσε εκει με τα κοριτσακια και χαζολογα ,πανο μας.

Milfakias07777

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
45
Πόντοι
0
καλησπερα και απο δω !
ΕΙμαι ο Γιωργος και η Ιω. εχουμε ποσταρει φωτο μας!
Να ξερετε οσο περιεργο και να φαινεται οτι δυσκολευομαστε να βρουμε αυτο που αναζηταμε.
οχι γαιτι δεν υπαρχουν σωστοι τυποι εδω!
Λιγο το προγραμμα του καθενα λιγο οτι ψαχνουμε συγκεκριμενα πραγματα.
Να ξερετε παντως οτι τετοιοες φασεις περα απο σεβασμο και εχεμυθεια χρειαζονται φουλ εμπιστοσυνη...!!!
Εχω μιλησει με καποια παιδια απο δω αλλα δεν εχει προκυψει καατι. Οχι με ευθυνη παντα το παιδιων. φταιμε ακι εμεις με τα γαμωπρογραμματα μας.
Ελπιζω απο το 25 να κανουμε ενδιαφερον γνωριμιες!
επισης αν ξερετε μερη να μπορεσουμε να παμε σας παρακαλω ενημερωστε μας!
Σας ευχαριστω ολους!
Καλησπέρα θα ήθελα αν σας ενδιαφέρει. Στείλτε μου πμ

Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
15
Like
13.425
Πόντοι
4.496
εγω δεν θελω να σε διωξω.το ψωμι μου τρως?οκαθε ενας την βγαζει οπως νομιζει.αλλο αν δεν συμφωνω εγω.αρκει να μην με ενοχλει.κατσε εκει με τα κοριτσακια και χαζολογα ,πανο μας.
Ειδες οτι σε σεβαστηκα..

Ολα τα αλλα που λες δεν εχουμε νόημα.

Δεν χρειάζεται να λες λογια που ειναι επιθετικά.

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.174
Πόντοι
1.436
Ειδες οτι σε σεβαστηκα..

Ολα τα αλλα που λες δεν εχουμε νόημα.

Δεν χρειάζεται να λες λογια που ειναι επιθετικά.
ειμαι ενας γερος που εκτιμω πολυ τον σεβασμο.και τοτε σεβομαι και εγω.νταξει,εκανα λιγο παραπανω χιουμορακι.ξερετο ομως,δεν με ενδιαφερει κανεις,πως βγαζει το ψωμι του.ολους τους σεβομαι.μην με πειραξουν ομως.δεν σου κανω επιθεση πανο μου.αλλα ρε πανο,ρε πανο!!!!!!!!!!!!!

• Like
Αντιδράσεις: Nubic
Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
15
Like
13.425
Πόντοι
4.496
ειμαι ενας γερος που εκτιμω πολυ τον σεβασμο.και τοτε σεβομαι και εγω.νταξει,εκανα λιγο παραπανω χιουμορακι.ξερετο ομως,δεν με ενδιαφερει κανεις,πως βγαζει το ψωμι του.ολους τους σεβομαι.μην με πειραξουν ομως.δεν σου κανω επιθεση πανο μου.αλλα ρε πανο,ρε πανο!!!!!!!!!!!!!
Δεν είμαι μαλάκας..

Μεσα στη μαυρίλα μου ξεφεύγω απο το χιουμορ που κάνω.

Πάνω απο ολα είμαστε Άνθρωποι.

Το Σεβασμό μου.

:hi:

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.174
Πόντοι
1.436
Δεν είμαι μαλάκας..

Μεσα στη μαυρίλα μου ξεφεύγω απο το χιουμορ που κάνω.

Πάνω απο ολα είμαστε Άνθρωποι.

Το Σεβασμό μου.

:hi:
να εισαι καλα.ολα καλα.τα σεβη μου.υ.γ οι πουτανιτσες εκει πανω θελουν γαμισι.γαματετες,γιατι ειμαι μακρια και γερασα.

giorgosdim6969

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2024
Like
259
Πόντοι
21
να εισαι καλα.ολα καλα.τα σεβη μου.υ.γ οι πουτανιτσες εκει πανω θελουν γαμισι.γαματετες,γιατι ειμαι μακρια και γερασα.
την υγεια σου να εχεις αρχοντα μου,πανω απο ολα!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom