Ενδιαφέρουσα περίπτωση ;)Λες;;; Μακάρι να είναι έτσι....
Τα πόδια της![]()
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Άντρες που τους αρέσει να τους γαμάνε τη γυναίκα...(γιατί όχι και με δωράκι...)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bignick14
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 614K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Kyle.Wayne
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2025
- Like
- 5
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα κύριοι και κυρίες. Είμαι καινούργιο μέλος οπότε συγχωρέστε με αν η ερώτηση που θα σας απευθύνω φανεί εκτός νήματος. Εδώ και κάνα δυο χρόνια τώρα έχω δοκιμάσει πάμπολλες φορές παρτούζες, όλες βέβαια με εσκορτς. Σε όλες πέρασα υπέροχα και εν ολίγοις εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως κάποιος μπορεί να εισχωρήσει ουσιαστικά στο χώρο των swingers.;Να παραθέσω ότι είμαι 26 και γενικά θα ήθελα να ζήσω αυτή την εμπειρία του swinging. Παρόλαυτα αυτή την περίοδο δεν είμαι με κάποια κοπέλα. Αυτά σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Αμα δεν εισαι με καμια κοπελα πως θα κανεις Swingers?Ξερεις τι ειναι Swingers?Καλησπέρα κύριοι και κυρίες. Είμαι καινούργιο μέλος οπότε συγχωρέστε με αν η ερώτηση που θα σας απευθύνω φανεί εκτός νήματος. Εδώ και κάνα δυο χρόνια τώρα έχω δοκιμάσει πάμπολλες φορές παρτούζες, όλες βέβαια με εσκορτς. Σε όλες πέρασα υπέροχα και εν ολίγοις εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως κάποιος μπορεί να εισχωρήσει ουσιαστικά στο χώρο των swingers.;Να παραθέσω ότι είμαι 26 και γενικά θα ήθελα να ζήσω αυτή την εμπειρία του swinging. Παρόλαυτα αυτή την περίοδο δεν είμαι με κάποια κοπέλα. Αυτά σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Θέλει να γαμαει παντρεμένες το παιδί :-))Αμα δεν εισαι με καμια κοπελα πως θα κανεις Swingers?Ξερεις τι ειναι Swingers?
xristospap
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 19.740
- Πόντοι
- 3.556
Και ποιος καλέ μου φίλε δεν το θέλει αυτό???????Θέλει να γαμαει παντρεμένες το παιδί :-))

Ναι καταλαβα τι θελει...οπως το θελουμε ολοι....τι σχεση εχει με το Swigers να μας πει..Θέλει να γαμαει παντρεμένες το παιδί :-))
George_Yamaha
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2023
- Like
- 130
- Πόντοι
- 0
Αν δεν της το πεις δεν θα μάθεις ότι μπορεί να το θέλει.Σου περιέγραψαν τον χαρακτήρα της....πάντως θα ήθελα να την δω να στάζει ολόκληρη ψωλκοχυμα
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.767
- Πόντοι
- 3.846
Η ερώτηση δεν είναι τόσο εκτός νήματος ,όσο είναι βλακώδης.Καλησπέρα κύριοι και κυρίες. Είμαι καινούργιο μέλος οπότε συγχωρέστε με αν η ερώτηση που θα σας απευθύνω φανεί εκτός νήματος. Εδώ και κάνα δυο χρόνια τώρα έχω δοκιμάσει πάμπολλες φορές παρτούζες, όλες βέβαια με εσκορτς. Σε όλες πέρασα υπέροχα και εν ολίγοις εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως κάποιος μπορεί να εισχωρήσει ουσιαστικά στο χώρο των swingers.;Να παραθέσω ότι είμαι 26 και γενικά θα ήθελα να ζήσω αυτή την εμπειρία του swinging. Παρόλαυτα αυτή την περίοδο δεν είμαι με κάποια κοπέλα. Αυτά σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Swingers είναι τα ζευγάρια. Δεν υπάρχουν swingers μόνοι άντρες. Τα βασικά για να συνεννοούμαστε.
Εσύ θέλεις να μπεις σε παρτούζες με ζευγάρια ,να γαμήσεις τη γυναίκα κανενός άλλου. Ξεκίνα να πηγαίνεις σε swingers bar, πήγαινε να μιλήσεις σε ζευγάρια να γνωριστείτε και αν σε γουστάρουν μπορεί και να γίνει φάση. Εγγυήσεις δεν υπάρχουν για τίποτα, ρίσκο θέλει η ζωή.
Και εγώ ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα αδερφέ, μερικά swingers bar έχουν βραδιά που πηγαίνουν και άντρες μόνοι, αν χρειαστείς παρέα ίσως μπορούμε να πάμε μαζί να δούμε τι παίζει εκείΚαλησπέρα κύριοι και κυρίες. Είμαι καινούργιο μέλος οπότε συγχωρέστε με αν η ερώτηση που θα σας απευθύνω φανεί εκτός νήματος. Εδώ και κάνα δυο χρόνια τώρα έχω δοκιμάσει πάμπολλες φορές παρτούζες, όλες βέβαια με εσκορτς. Σε όλες πέρασα υπέροχα και εν ολίγοις εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως κάποιος μπορεί να εισχωρήσει ουσιαστικά στο χώρο των swingers.;Να παραθέσω ότι είμαι 26 και γενικά θα ήθελα να ζήσω αυτή την εμπειρία του swinging. Παρόλαυτα αυτή την περίοδο δεν είμαι με κάποια κοπέλα. Αυτά σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 10.479
- Πόντοι
- 9.115
Έλα τύπε συνέχισε,έχουμε μαζευτεί εθελοντές να ικανοποιήσουμε την φαντασίωση σουΛες;;; Μακάρι να είναι έτσι....
Τα πόδια της![]()

bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 60
- Like
- 7.864
- Πόντοι
- 6.030
Και γιατί να τρέχετε μέχρι το swingerαδικο και να μην πάτε κατευθείαν να τη βρείτε μεταξύ σας? Θα σας μείνουν και τα λεφτά της εισόδου.Και εγώ ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα αδερφέ, μερικά swingers bar έχουν βραδιά που πηγαίνουν και άντρες μόνοι, αν χρειαστείς παρέα ίσως μπορούμε να πάμε μαζί να δούμε τι παίζει εκεί
Φαίνεται για να ξέρεις πώς είναι θα το έχεις δοκιμάσει αρκετές φορές και θα σου άρεσεΚαι γιατί να τρέχετε μέχρι το swingerαδικο και να μην πάτε κατευθείαν να τη βρείτε μεταξύ σας? Θα σας μείνουν και τα λεφτά της εισόδου.
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 60
- Like
- 7.864
- Πόντοι
- 6.030
Όχι απλά κατα καιρούς έχουν σκάσει πουστρακια στα διάφορα θέματα, που το ρίχνουν αρχικά στο παρεϊστικο και μετα εκδηλωνονται.Φαίνεται για να ξέρεις πώς είναι θα το έχεις δοκιμάσει αρκετές φορές και θα σου άρεσε
Πανεπιστήμιο έχει γίνει το bou, που θα πάει θα μπείτε όλοι στον ίσιο δρόμο!Nubic συγχαρητήρια για τις παντα εύστοχες τοποθετήσεις σου!Η ερώτηση δεν είναι τόσο εκτός νήματος ,όσο είναι βλακώδης.
Swingers είναι τα ζευγάρια. Δεν υπάρχουν swingers μόνοι άντρες. Τα βασικά για να συνεννοούμαστε.
Εσύ θέλεις να μπεις σε παρτούζες με ζευγάρια ,να γαμήσεις τη γυναίκα κανενός άλλου. Ξεκίνα να πηγαίνεις σε swingers bar, πήγαινε να μιλήσεις σε ζευγάρια να γνωριστείτε και αν σε γουστάρουν μπορεί και να γίνει φάση. Εγγυήσεις δεν υπάρχουν για τίποτα, ρίσκο θέλει η ζωή.
Kyle.Wayne
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2025
- Like
- 5
- Πόντοι
- 0
Και τι φοβάσαι μην τον φας;Όχι απλά κατα καιρούς έχουν σκάσει πουστρακια στα διάφορα θέματα, που το ρίχνουν αρχικά στο παρεϊστικο και μετα εκδηλωνονται.
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 60
- Like
- 7.864
- Πόντοι
- 6.030
Ενώ εσύ σίγουρα θέλεις να τον φάςΚαι τι φοβάσαι μην τον φας;

Τελευταία τροποποίηση:
gsdsklvsbi1992
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 99
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παιδιά . Θέλουμε με τη κοπέλα μου να δοκιμάσουμε cuckold με μαύρο άντρα κυρίως επαγγελματία με ασφάλεια και καθαριότητα . Κάποιο έμπειρο ζευγάρι έχει να προτείνει κάτι ; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά .
Georgekor84
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.550
- Πόντοι
- 206
Κι αν ισχύσει το "once black never go back" ? :-P
gsdsklvsbi1992
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 99
- Πόντοι
- 0
Χαχα όχι εντάξει το έχουμε αυτό . Άλλωστε μετά από πολύ κόπο την επισα. Αλλά την απασχολεί το θέμα της ασφάλειας και της υγείας . ΟΠΩΣ εμένα φυσικά και όλουςΚι αν ισχύσει το "once black never go back" ? :-P
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 25K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 71