It's All Good Man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Like
- 3.957
- Πόντοι
- 456
την δικαιοσυνη του κομματος των παιδεραστων βλεπε .. λιγναδης,,,
Ενταξει ρε σκατοπουστα δεν ειναι ολοι σαν και σενα που πας στις πουτανες και συστηνεσαι σαν Barock!!!Ο ενας ειναι ο ιτς ολ γκουντ μεν του μπου και το αλλο ειναι το τινκερμπελ φερυ του Χ.
Βαλτε αυτα τα σκουπιδια να τα γραφουν καπου επωνυμος με τη φατσουλα τους να εχουν και την ευθυνη οσων γραφουν να δω τη μαγκια τους.
Αλλα μαλλον θα κανουν σαν κατι κοριτσακια που μολις τα μπουζουριασουν για οτιδηποτε εκνομο κανουν στο δικαστηριο αρχιζουν τα «συγνωμη, δεν ηξερα, δεν πεταξα την πετρα αλλα μου εφυγε γλιστρωντας, εγω κοιτουσα την παπαδοπουλου που κοιτουσε τη διακοβασιλη που κοιτουσε τη γιαδικιαρογλου».
Αφου το ειπε ο wannabe νταβατζακος που μολις τον παρουν χαμπαρι οι εργαζομενες τον διωχνουν απο τα νηματα τους με τις κλωτσιες, ετσι θα ειναι.Ενταξει ρε σκατοπουστα δεν ειναι ολοι σαν και σενα που πας στις πουτανες και συστηνεσαι σαν Barock!!!
Τα οποία βίντεο κάποιος ξεχασιαρης υπάλληλος, χωρίς να αναφέρεται ποιός, είχε κατεβάσει αλλά δύο χρόνια τώρα αμέλησε να τα στείλει στον Ανακριτή και το θυμήθηκε πρόσφατα, σύμφωνα με δηλώσεις που αποδίδονται στον Καπερναρο.Αντιπαρέρχομαι το ότι το θρεντ έχει καταντήσει γελοίο από τις αντιπαραθέσεις (ακόμα και με τα μέτρα και σταθμά του μπου), και να ρωτήσω κάτι και ας απαντήσει κάποιος με βάση κοινή λογική ή τέλος πάντων με βάση μια λογική που να στέκει...
Όλοι εδώ μέσα είναι σχεδόν σίγουροι ότι τα βίντεο είναι πλαστά ή πειραγμένα. Αλλά κανένας δεν αναφέρει ποιος είναι αυτός που στο παρόν κλίμα και στην παρούσα συγκυρία θα τολμούσε να προσκομίσει στον ανακριτή πλαστά βίντεο (και γιατί) ξέροντας εκ των προτέρων ότι αυτά θα αναλυθούν μέχρι αηδίας και θα φανεί αν όντως είναι fake...Δεν μου κάθεται λογικό - σαν να περιμένεις κάποιον να πηδήξει από την Ακρόπολη για να αμφισβητήσει τον νόμο του Νεύτωνα
Την Ουκρανη που σε δακτυλωνε της ελεγες σκισε με σεξεργατρια μου;Αφου το ειπε ο wannabe νταβατζακος που μολις τον παρουν χαμπαρι οι εργαζομενες τον διωχνουν απο τα νηματα τους με τις κλωτσιες, ετσι θα ειναι.
Αλλα να μιλαει για πουτανες μεσα στο σαιτ που διαφημιζει τις εργαζομενες και η θεματολογια ειναι οι υπηρεσιες τους ενας μαλακας που δεν εχει καμια επαφη με το αντικειμενο μονο με μια κακομοιρα γουτσουγουτσου (οπως διαδιδει, γιατι μπορει να εχει βαφτισει και τη χουφτα του γουτσουγουτσου) παραπαει.
Και μαλιστα με την ανοχη των υπευθυνων που προφανως τους εχει τρελανει στα τσιμπουκια.
Αν αποδειχθούν αυθεντικά οκ.
Δεν υπαρχει ουκρανη ρε βοδι, ξυπνα, σας δουλευει ο ψευτονταβατζακος οπως τον δουλευουν και οι κοπελες, ποσο θυμα εισαι ρε κακομοιρη.Την Ουκρανη που σε δακτυλωνε της ελεγες σκισε με σεξεργατρια μου;![]()
Μπεσα τωρα....στα ποσα δακτυλα σταματησε η Ουκρανη;Πες τωρα, μπεσα, τι πιθανοτητες δινεις εφοσων αποδειχθουν αυθεντικα να το αποδεχτουν το τουιτερ, και τα παπαγαλακια του μπου;
Σωστό.....Αν αποδειχθούν επεξεργασμένα, σιγά και τι θα γίνει.
Όσο έγινε για τα μοντάζ στα ηχητικά αμέσως μετά το δυστύχημα. Ούτε ποιός τα έδωσε στα ΜΜΕ ασχολήθηκε κανείς ούτε τι συμφέροντα εξυπηρετούσε.
Οταν τα ελεγα εγω καποια ζωα δεν με πιστευανε....τωρα θα με πιστεψουν ευτυχως και τα ζωα.περιπου 10 ηλιθια ατομα σε ολη την ελλαδα αμφιβαλουν ακομα οτι τα "μπαζωσαν"ολα....
τα 2 απο αυτα εχουμε την τιμη να τα φιλοξενουμε στο σαι
Χίλια δυο μπορεί να έχουν γίνει και να βρέθηκαν/δώθηκαν τώρα. Χεστήκαμε, δεν είναι αυτό το πραγματικό θέμα. Το πραγματικό θέμα είναι αν είναι γνήσια ή πλαστά και στο κατά πόσο μπορούν να βοηθήσουν/συνεισφέρουν στην έρευνα.Τα οποία βίντεο κάποιος ξεχασιαρης υπάλληλος, χωρίς να αναφέρεται ποιός, είχε κατεβάσει αλλά δύο χρόνια τώρα αμέλησε να τα στείλει στον Ανακριτή και το θυμήθηκε πρόσφατα, σύμφωνα με δηλώσεις που αποδίδονται στον Καπερναρο.
Σύμφωνα με τους δικηγόρους της Καρυστιανού, οι τεχνικοί σύμβουλοί της δε μπορούν να πάρουν τα βίντεο διότι ο ανακριτής χαρακτήρισε την εξέτασή τους ανακριτική διαδικασία και όχι πραγματογνωμοσύνη.
Άρα δε μπορούν και να ελέγξουν αν έχουν υποστεί επεξεργασία. Αν ισχύει δεν ξέρω, όμως κάποιος δικηγόρος θα μας πει.
Αν αποδειχθούν αυθεντικά οκ.
Αν αποδειχθούν επεξεργασμένα, σιγά και τι θα γίνει.
Όσο έγινε για τα μοντάζ στα ηχητικά αμέσως μετά το δυστύχημα. Ούτε ποιός τα έδωσε στα ΜΜΕ ασχολήθηκε κανείς ούτε τι συμφέροντα εξυπηρετούσε.
Κλαουντια ποσο καιρο εχεις να φας Π-αστιτσαδα;Και χιλιαδες ειναι στην Ελλαδα οι ταξιτζηδες και ολοι ειναι μαζεμενοι εδω μεσα.