αν και συγκοινωνούντα δοχεία όλοι αυτοί οι περίεργοι της νουδούλας , έτσι όπως τα λες είναι !!
Βέβαια η Κλαούντια με κανά δυό άλλους κουλομάχους κομψί κομψά αθώωναν και τον γαλάζιο παιδοβιαστή του Κολωνού
Λόγω μαλακίας όπως με τον Μίχο έτσι και με τα Τέμπη γίνονται ξεφτίλες , ίσως βέβαια να το κάνουν επίτηδες...
να τους αρέσει το κατούρημα οι ροχάλες και η απαξίωση ..
Θαυματοποιός: Ο Κυριάκος ζήτησε βίντεο και τα έλαβε!
Πριν από λίγες μέρες, ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του στον Σρόιτερ, ευχήθηκε να εμφανιστούν βίντεο που να δείχνουν την εμπορική αμαξοστοιχία.
Λίγες ημέρες μετά, η ευχή του έγινε πραγματικότητα.
Το θέμα με βίντεό της εμπορικής αμαξοστοιχίας που εμφανίστηκαν ξαφνικά, δύο χρόνια μετά το έγκλημα, είναι άλλη μία απόδειξη ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι
Στο τέλος θα εμφανίσουν και βίντεο του Καραμανλή προ της σύγκρουσης να λέει οτι τα τρένα είναι μπορδέλα και όχι ασφαλή όπως ισχυρίζονταν οι μηχανοδηγοί.
Ισχυρές σεισμικές δονήσεις σε ολόκληρο το πολιτικό σκηνικό προκαλεί η υπόθεση των Τεμπών, οδηγώντας σε εντυπωσιακές αλλαγές των σημερινών συσχετισμών και
εδώ μιλάμε για στοιχεία από ειδικούς...αποδείξεις ότι βρήκαν εύφλεκτα υλικά...αποδείξεις...ούτε ανακοινώσεις της κυβέρνησης ούτε μαλακίες ψέματα...αποδείξεις από επιστήμονες.
μην αναφέρεις συνέχεια το μάτι και την δούρου..δεν ακούει κανένας.
κανένας από εμάς δεν βγάζει καταδικαστική απόφαση.
Το ότι όλες οι ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ δείχνουν στο ότι υπήρχαν εύφλεκτα υλικά, ότι υπάρχουν 100 ''συμπτώσεις'' και ότι η κυβέρνηση φέρεται περίεργα...τα δέχεσαι????
Εσύ δεν δέχεσαι ότι έγραψε ο πλακιάς ότι ανακριτές αστυνομία και θύματα
Πήγαν και είδαν τις πρώτες μέρες ότι δεν υπάρχει έυλεκτη ύλη;
Το ένα είναι αμέσως τι έγινε τις πρώτες μέρες
Και το άλλο είναι υποθέσεις
Μετά από πολύ καιρό όπως λέτε και για το βίντεο
Που μπορεί να είναι αλήθεια και μπορεί και όχι
Εσύ δεν δέχεσαι ότι έγραψε ο πλακιάς ότι ανακριτές αστυνομία και θύματα
Πήγαν και είδαν τις πρώτες μέρες ότι δεν υπάρχει έυλεκτη ύλη;
Το ένα είναι αμέσως τι έγινε τις πρώτες μέρες
Και το άλλο είναι υποθέσεις
Μετά από πολύ καιρό όπως λέτε και για το βίντεο
Που μπορεί να είναι αλήθεια και μπορεί και όχι
Όλα θα τα κρινουν τα δικαστήρια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Επί του θέματος έχεις να πει τίποτα
Συνέχισε έτσι αν δεν πεις συγκεκριμένα πράγματα δεν σου ξαναπαντάω εσύ θα έχεις την τελευταία κουβέντα
Τυπε μια φιλικη συμβουλη...με εναν χαζο ημιμαθη σαν και σενα δεν πιανεις ποτε σοβαρη κουβεντα γιατι απλα καις εγκεφαλικα κυτταρα και χανεις το χρονο σου.
Εγω σου ειπα να πιστεψεις τους ειδικους, Πανεπιστημιακους και εν τελει αυτα που θα δεχθει η Διακαιοσυνη ως τεκμηρια.
Εσυ τωρα λες τα δικα σου.
Για τους Τριαντοπουλο, Ξιφαρα και τις ενεργειες τους ποιν προτεινεις να πιστεψουμε ?
Εγω θα ελεγα και παλι τη Δικαιοσυνη, αν δωσουμε βεβαιως την ευκαιρια να παραμεφθουν με ολα τα επιβαρυντικα στοιχεια που εχουν μαζευτει.
Μονο που υπαρχει ενα προβλημα: ΔΕΝ παραπεμπονται διοτι το κυβερνων κομμα χρηδιμοποιει την πλειοψηφια για να μην τους παραπεμψει.
Να σου θυμισω τι εκανε η Δικαιοσυνη (και ορθως) για τον Παππα και για τις μεθοδευσεις του σε σχεση με τα τηλεοπτικα δικαιωματα. Τον Παππα τον εστειλε στο δικαστηριο η πλεοψηφια της Βουλης.
Εδω εχουμε τοσα νεα παιδια νεκρα και η ΙΔΙΑ πλειοψηφια παραβλεπει την ευθυνη των υπουργν της, Γιατι ολο αυτο μου κανει σαν καταλυση της δημοκρατιας?
Συμφωνώ απόλυτα για τη δικαιοσύνη και τους ειδικούς αλλά δε βλέπω να λες κάτι για τους μαϊντανούς δικαστές εδώ μέσα που ήδη έχουν βγάλει πορίσματα ενόχους και ποινές, εμένα βρήκες;
Όσο για τον Παππα να σου υπενθυμίσω πως τον έστειλε στο δικαστήριο η πλειοψηφία της επόμενης κυβέρνησης και μάλιστα κατόπιν ομολογίας του ίδιου του συνεργάτη του, Καλογριτσα. Αν περίμενες να το είχε κάνει τότε ο Τσιπρας ή τώρα ο Μητσοτάκης, δηλαδή να στείλει τους δικούς του σε δίκη μάλλον δε ζεις στην ίδια χώρα ή παραεισαι ρομαντικός.
Επιμένεις σε δεδομένη ευθύνη υπουργών βέβαια χωρίς να υπάρχει ακόμα πόρισμα και δικαστική απόφαση, όντως σε κατάλυση της δημοκρατίας πλησιάζεις.
Ρε παλιοξεφτιλα εγώ στο ξαναειπα δεν με γνώριζε καμία. . μόνο εάν και όταν έβαζα κριτική.... εσύ συστήνοσουν είμαι ο μπαρόκ και γουστάρω το ξεφτιλικι.... άιντε πανιβλακα κακιασμενη λουγκρα