Ωραία και εαν ειχες υπόνοια οτι τα εκλογικά αποτελέσματα νοθεύονται; τι θα κάνατε;Εκεί έξω υπάρχουν νοσταλγοί του παπαδόπουλου και νοσταλγοί του στάλιν. Και οι δύο θέλουν να φύγει ο μητσοτάκης αλλά πραγματικά πιστεύεις ότι όταν φύγει αυτοί θα συμφωνήσουν??? Και από την άλλη είναι και άλλοι (οι περισσότεροι) που θέλουν απλά μια πιο τίμια κυβέρνηση...αλλά επειδή είναι πιο ''πολιτισμένοι'' οι ακραίοι θα τους καπελώσουν. Πάρε πάλι μια δικτατορία....ή έναν εμφύλιο....που ζημώθηκε στο πεδίο. Η μόνο λύση είναι να ξυπνήσει ο κόσμος και να πάει να ψηφίσει. Όλες οι επαναστάσεις στην ιστορία κατέληξαν ξανά σε διεφθαρμένα καθεστώτα. Αν θες να γλιτώσεις από τα τομάρια προσπάθησε να δώσεις παιδεία στο παιδί σου και η επόμενη γενιά μπορεί κάτι να κάνει.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
«Δεν έχω οξυγόνο»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 22K
- Εμφανίσεις 420K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (4 μέλη και 15 επισκέπτες)
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 26.556
- Πόντοι
- 5.506
Νομιζω πως βασει οσων εχουμε διαβασει παιζει να ηταν η πρωτη φορα που ηταν μονος του να καθοδηγησει τις γραμμες.Κ για μένα δεν φτάνει κ σταθμάρχης
Βάλε στατιστικά πόσες φορές πέρασε το τρένο από τον ίδιο σταθμό με αυτόν σταθμάρχη κ δεν έγινε τίποτα .
Για μένα φταει ο Τσάνταλης που μοιραζει ποτά στους σταθμάρχηδες
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.891
- Πόντοι
- 16.131
Μην μιλάς για φασισμό ρε βλάκα όταν έχετε τον Μάκη Βορίδη τον Πλεύρη και το Άδωνι αντιπρόεδρο ζώων βλάκαΩπα, εξυσα πληγη που σε ξετρυπωσα πως εισαι ορφανο του Κασιδιαρη; Ειχε πιο πολλη πλακα να γραφεις οτι μαλακια σου κατεβει χωρις να ξερουμε πως εισαι ναζιστοσκυλο;
sex volcano
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 202
- Like
- 55.922
- Πόντοι
- 47.293
Για μένα φταει μόνο ο σταθμάρχης και μόνο αυτός.Νομιζω πως βασει οσων εχουμε διαβασει παιζει να ηταν η πρωτη φορα που ηταν μονος του να καθοδηγησει τις γραμμες.
Ο Κυριος Μητσοτάκης τα έκανε όλα τέλεια ..αλλά δυστυχώς κάποιοι σαμποτάρουν το έργο του σε αυτή τη χωρα
Bestman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2024
- Like
- 1.944
- Πόντοι
- 216
Για την στιγμή του ατυχήματος, τους έκατσε μια στραβή στην βάρδια..
Πιστεύω ότι το λαθρεμπόριο είναι καθημερινότητα σε όλους τους τομείς των μεταφορών..
Για την διαχείριση της επόμενης μέρας, έχουν την απόλυτη ευθύνη..
Πιστεύω ότι το λαθρεμπόριο είναι καθημερινότητα σε όλους τους τομείς των μεταφορών..
Για την διαχείριση της επόμενης μέρας, έχουν την απόλυτη ευθύνη..
sex volcano
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 202
- Like
- 55.922
- Πόντοι
- 47.293
Κ τι φταίει ο Κούλης που οι άλλοι κάνανε λαθρεμπόριο ;Έχει τον δικηγόρο της φαμίλιας ο Μάνεσης..τον ρώτησε για βίντεο από την φόρτοση δεν ξέρει αν υπάρχουν.... Πολύ καραγκιόζηδες όλοι
Μήπως θέλετε κ να κοιμάται στις γραμμές των τρενων κουτζαμ πρωθυπουργος για να επιβλέπει τα φορτία;;;;;;;;;
Έλεος πια νισαφι
It's All Good Man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Like
- 3.947
- Πόντοι
- 456
Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.471
- Πόντοι
- 6.256
Αν έχεις υπόνοια την στηρίζεις που?Ωραία και εαν ειχες υπόνοια οτι τα εκλογικά αποτελέσματα νοθεύονται; τι θα κάνατε;
Στο ότι ο κόσμος απλά δεν δεν θέλει μητσοτάκη ή με κάποια πραγματικά στοιχεία?
Διότι αν τα αποτελέσματα ήταν στημένα πιστεύεις ότι θα έμπαιναν σε τόσο κόπο για να διασκεδάζουν εντυπώσεις? Γενικότερα από πάντα...
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.307
- Πόντοι
- 2.356
εγω δεν σε εχω πει μπασταρδο και καθαρμα.Ναι, το συγκεκριμένο γεγονός είναι Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ. Το αν τα τρένα κουβαλάνε τόσα χρόνια πυρηνικές βόμβες δε θα το μαθαίναμε ποτέ αν δε συνέβαινε Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ. Και το πιθανότερο να μην το ήξερε καμία κυβέρνηση και να γινόταν μπίζνες λαδώματος από τους οσετζηδες. Εκτός αν πιστεύεις ότι το λάδωμα που πέφτει μια ζωή σε εφορίες-πολεοδομιες-διευθυνση συγκοινωνιών-αρχαιολογιες-νοσοκομεια και οπουδήποτε άλλου υπάρχουν δημόσιοι υπάλληλοι εμπλέκονται πρωθυπουργοί υπουργοί και βουλευτές.
Αυτό για τις επιπλέον απώλειες, εκτός που είναι αισχρό και ανήθικο για τις οικογένειες των θυμάτων είναι και απολύτως αμφισβητήσιμο, αν εσύ το θεωρείς δεδομένο είναι δικό σου θέμα, εγώ "ο μπάσταρδος και κάθαρμα" δε θέλω να το πιάσω.
Άλλη απορία.
Οφειλω ομως να σου πω οτι για φασιστας μου κανεις.
και θα σου εξηγησω γιατι: αυτα που υποστηριζεις δηλ. την ανοχη σε ολα αυτα τα φαινομενα λαθρεμποριας, λαδωματων κλπ. ειναι το βασικο προβλημα.
Η ανοχη επι παντος επιστητου διοτι «ετσι ηταν παντα, τι να κανουμε ?» ειναι που «φτιαχνει» σταθμαρχες, απατεωνες, Τσοαχατζοπουλους και ολα τα συναφη…
Και θα μου πεις: «απο που και ως που τα υπστηριζω?»
Τα υποστηριζεις και τα υποδαυλιζεις γιατι τα ανεχεσαι , τα αποδεχεσαι ως «την ταξη των πραγματων», δεν θελεις να τα δεις, δεν θελεις να αποκαλυφθουν, σε βολευει να παραμεινουν ετσι.
Δεν εισαι μονος, πολλοι εχουν τις αποψεις σου.
Απλα με αυτες τις απόψεις δεν αλλαζει τιποτα στη Μπανανια και πεθαινουν παιδια, καμμια φορα τα δικα σου παιδια (ειλικρινα το απευχομαι) και μετα βγαινεις κι εσυ και λες «που ειναι οι υπευθυνοι???ποιος φταιει για οτι εγινε?? Ο πουστης ο αταθμαρχης».
Τον σταθμαρχη και τον καθε σταθμαρχη τον εφτιαξε η νοοτροοπια η δικη σου, του Ανεμοδουρη, μπορει και πολλων αλλων εδω που τωρα σε βριζουν ως «αντιπαλο».
Εγω πλεον δεν κατηγορω κανενα Μητσοτακη, Τριαντοπουλο κλπ. Κατηγορω αυτους που αφηνουν (αν δεν παρακινουν) τους αλλους να λειτουργησουν ασυδοτα, λες και τους δωσαμε το δικαιωμα να παιζουν με τις ζωες μας.
Εξ ου και ο χαρακτηρισμος «φασιστας» τυπε μου.
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 24.248
- Πόντοι
- 6.256
Aμφιρροπη αναμετρηση,παλευουν οι δημοκρατικες δυναμεις της αληθειας και της διαφανειας κοντρα σε σπεκουλαδορους ,προβοκατορες,φαντασιοπληκτους που προσπαθουν να μας πεισουν για συγκαλυψη,λαθρεμποριο,παραποιηση και αλλοιωση στοιχειων

troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.490
- Πόντοι
- 5.506
με ποιους να παμε λες?Aμφιρροπη αναμετρηση,παλευουν οι δημοκρατικες δυναμεις της αληθειας και της διαφανειας κοντρα σε σπεκουλαδορους ,προβοκατορες,φαντασιοπληκτους που προσπαθουν να μας πεισουν για συγκαλυψη,λαθρεμποριο,παραποιηση και αλλοιωση στοιχειων![]()
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 24.248
- Πόντοι
- 6.256
Πολυ δυσκολο ερωτημα,με την σωστη πλευρα της ιστοριας λογικαμε ποιους να παμε λες?

unhuman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Like
- 3.455
- Πόντοι
- 456
Ειναι προφανες οτι μασουλαει απο καποια ΜΚΟ της Αγιας Οικογενειαςεγω δεν σε εχω πει μπασταρδο και καθαρμα.
Οφειλω ομως να σου πω οτι για φασιστας μου κανεις.
και θα σου εξηγησω γιατι: αυτα που υποστηριζεις δηλ. την ανοχη σε ολα αυτα τα φαινομενα λαθρεμποριας, λαδωματων κλπ. ειναι το βασικο προβλημα.
Η ανοχη επι παντος επιστητου διοτι «ετσι ηταν παντα, τι να κανουμε ?» ειναι που «φτιαχνει» σταθμαρχες, απατεωνες, Τσοαχατζοπουλους και ολα τα συναφη…
Και θα μου πεις: «απο που και ως που τα υπστηριζω?»
Τα υποστηριζεις και τα υποδαυλιζεις γιατι τα ανεχεσαι , τα αποδεχεσαι ως «την ταξη των πραγματων», δεν θελεις να τα δεις, δεν θελεις να αποκαλυφθουν, σε βολευει να παραμεινουν ετσι.
Δεν εισαι μονος, πολλοι εχουν τις αποψεις σου.
Απλα με αυτες τις απόψεις δεν αλλαζει τιποτα στη Μπανανια και πεθαινουν παιδια, καμμια φορα τα δικα σου παιδια (ειλικρινα το απευχομαι) και μετα βγαινεις κι εσυ και λες «που ειναι οι υπευθυνοι???ποιος φταιει για οτι εγινε?? Ο πουστης ο αταθμαρχης».
Τον σταθμαρχη και τον καθε σταθμαρχη τον εφτιαξε η νοοτροοπια η δικη σου, του Ανεμοδουρη, μπορει και πολλων αλλων εδω που τωρα σε βριζουν ως «αντιπαλο».
Εγω πλεον δεν κατηγορω κανενα Μητσοτακη, Τριαντοπουλο κλπ. Κατηγορω αυτους που αφηνουν (αν δεν παρακινουν) τους αλλους να λειτουργησουν ασυδοτα, λες και τους δωσαμε το δικαιωμα να παιζουν με τις ζωες μας.
Εξ ου και ο χαρακτηρισμος «φασιστας» τυπε μου.
Αν πεσει η ΝΔ ισως χαθει η κρατικη χρηματοδοτηση και καταληξει στα σκουπιδια.
Κομματια σαν αυτον ειναι ο βασικος κορμος υποστηρικτων και ψηφοφορων της ΝΔ
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 29.698
- Πόντοι
- 6.256
Ειναι τοσο μπινες και αχρηστος που τον εχω ικανο να μην κονομαει τιποτα και απλα να γλυφει τη κωλοτρυπιδα του Μητσοτακη γιατι ετσι του εχουν πει να κανει....μιλαμε για τερμα ηλιθιο πουστη.Ειναι προφανες οτι μασουλαει απο καποια ΜΚΟ της Αγιας Οικογενειας
Αν πεσει η ΝΔ ισως χαθει η κρατικη χρηματοδοτηση και καταληξει στα σκουπιδια.
Κομματια σαν αυτον ειναι ο βασικος κορμος υποστηρικτων και ψηφοφορων της ΝΔ
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 29.698
- Πόντοι
- 6.256
Τυπε δωσε πληροφοριες οταν πηγαινε στις πουτανες τι ελεγε ακριβως;Τέτοια γράφεται και θα ορμήξει ο Μπαρόκ..... κανονίστε γιατί έχει κάνει το στριγκ του σφεντόνα...
"Γεια σας κυρια σεξεργατρια δεν ξερω αν το ξερετε αλλα ειμαι ο Barock!Χεστηκατε;Καλα με 10 ευρω ποση ωρα θα με στραποναρετε;"
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.891
- Πόντοι
- 16.131
Με την Χατζή πάντως μια ημέρα είχα λιώσει στα γέλιο.... όχι τίποτα άλλο ήμασταν μπροστά σε κόσμοΤυπε δωσε πληροφοριες οταν πηγαινε στις πουτανες τι ελεγε ακριβως;
"Γειας κυρια σεξεργατρια δεν ξερω αν το ξερετε αλλα ειμαι ο Barock!Χεστηκατε;Καλα με 10 ευρω ποση ωρα θα με στραποναρετε;"
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 195
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις