Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τι κοίταζε ρε εσείς στον πανηγυροσμο συνεχεια???Τι γκολάρα έβαλε ο Ουκρανός.
![]()
Τι κοίταζε ρε εσείς στον πανηγυροσμο συνεχεια???
Μήπως τον βγάζει?
Αυτό σκέφτηκα αλλά φαίνεται να κοιταει κάτι συγκεκριμενο
Καλά όχι μόνο αυτόςΚαι για να λέμε και την αλήθεια διπλή απίστευτη επέμβαση Πασχαλάκη που μονο αυτός μπορούσε να αποσοβήσει σίγουρο γκόλ.
Και να βαλει και εδω 2 γκολακιαΕλπίζω τουλάχιστον μετά από το αποψινό,να ξυπνήσει ο Ουκρανός![]()
Πω ρε πουστη τραγωδιαΤο καλοκαίρι του 2011 λοιπόν οι Πειραιώτες, κατόπιν θερμής εισήγησης του Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, κατέληξαν στον Φράνκο Κοστάνσο, γκολκίπερ της Βασιλείας, με την οποία μετρούσε 3 κατακτήσεις πρωταθλήματος και ισάριθμες Κυπέλλου Ελβετίας.
Η ιστορία κάνει φάρσες...Πω ρε πουστη τραγωδια
Μπας και πάρει τα πάνω του και αρχίζει να σκοράρειΚαι να βαλει και εδω 2 γκολακια
Καλά όχι μόνο αυτός
Από τους μαλακες που περνάμε κατά καιρούς εννοεις
Δεν τον έχει παροπλισει είναι της παλιάς σχολής που δεν τον αλλάζειςΕμένα μου αρέσει πολύ ο Πασχαλάκης και το θεωρώ άδικο που τον έχει παροπλίσει.
συμφωνώ απόλυτα και το λάθος το έκανε γιατί είναι εκτός παιχνιδιών και ρυθμού. δύσκολο να βρεθεί προπονητής χωρίς εμμονές.Εμένα μου αρέσει πολύ ο Πασχαλάκης και το θεωρώ άδικο που τον έχει παροπλίσει.
Είχε αρχιδάτη αντίδραση στην διπλή απόκρουσησυμφωνώ απόλυτα και το λάθος το έκανε γιατί είναι εκτός παιχνιδιών και ρυθμού. δύσκολο να βρεθεί προπονητής χωρίς εμμονές.
&μετα εγινε ψαρας!!χα χα!!να τα λεμε ολα!!!Το καλοκαίρι του 2011 λοιπόν οι Πειραιώτες, κατόπιν θερμής εισήγησης του Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, κατέληξαν στον Φράνκο Κοστάνσο, γκολκίπερ της Βασιλείας, με την οποία μετρούσε 3 κατακτήσεις πρωταθλήματος και ισάριθμες Κυπέλλου Ελβετίας.
Συ αρχιδια μας. Να πάει να γανηθει κι αυτός σήριαλ όλο το καλοκαίρι και δεν πήραμε τιπτοα και μ αυτόν και με τον χοντρο![]()
Ποντένσε: «Zωγράφισε» με γκολ-ποίημα στην Saudi Pro League! - Βίντεο
Ένα γκολ-ποίημα και μία ασίστ του Ντάνιελ Ποντένσε χάρισαν στην Αλ Σαμπάμπ του Φατίχ Τερίμ μια σπουδαία νίκη με 2-1 κόντρα στην Αλ Ριγιάντwww.protothema.gr