Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
"Ναι μωρη καριολα,παρε το νωτιαιο μυελο μου,μην αφησεις ουτε σταγονα να παει χαμενη,παρε τα παιδια μου στον οισοφαγο σου "κτλ εννοεις?Ήθελα να σας ρωτήσω αν μιλατε-φωναζετε-βριζετε όταν χύνεται, σας αρέσει κάτι συγκεκριμένο?
Ήθελα να σας ρωτήσω αν μιλατε-φωναζετε-βριζετε όταν χύνεται, σας αρέσει κάτι συγκεκριμένο?
Εγω ουρλιάζω "ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩ" όσο πιο δυνατά μπορώ.Ήθελα να σας ρωτήσω αν μιλατε-φωναζετε-βριζετε όταν χύνεται, σας αρέσει κάτι συγκεκριμένο?
Ρουφααα μωρη πουταναααΉθελα να σας ρωτήσω αν μιλατε-φωναζετε-βριζετε όταν χύνεται, σας αρέσει κάτι συγκεκριμένο?
Και αν δεν τελειώνετε στο στοματικό?έχει σημασία η στάση η που τελειωνετε?Ρουφααα μωρη πουτανααα
Ήθελα να σας ρωτήσω αν μιλατε-φωναζετε-βριζετε όταν χύνεται, σας αρέσει κάτι συγκεκριμένο?
Τρώει φαπες αν δε τα καταφέρει με την πίπα να χύσω. Μέσα στο μουνι προτιμώ να την χύνω...Και αν δεν τελειώνετε στο στοματικό?έχει σημασία η στάση η που τελειωνετε?

Και τι φωνάζετε?Τρώει φαπες αν δε τα καταφέρει με την πίπα να χύσω. Μέσα στο μουνι προτιμώ να την χύνω...
Εμένα μου αρέσει να τελειώνω μέσα είτε ιεραποστολικά ή σε άλλη στάση και το λέω!!! Χύνω μέσα σου μωρή καύλα!!!Και αν δεν τελειώνετε στο στοματικό?έχει σημασία η στάση η που τελειωνετε?
Γέμισε χυσια το μουνάκι σου πουτανακιΚαι τι φωνάζετε?
Πιάνοντας την απο τον λαιμό?Εμένα μου αρέσει να τελειώνω μέσα είτε ιεραποστολικά ή σε άλλη στάση και το λέω!!! Χύνω μέσα σου μωρή καύλα!!!
Και αν χυνετε στο στόμα η στο προσωπο?Γέμισε χυσια το μουνάκι σου πουτανακι