Λάμα Δαμασκηνή
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 35
- Like
- 11.944
- Πόντοι
- 4.696
Γεια σου χελ 

Τραβα γαμησου κι εσυ. Παντα ητσνε ο χελ.Τώρα το θυμηθήκατε![]()
νατα.....Γεια σου χελ![]()
Χα χανατα.....
Εγώ να γαμηθώ γιατί πάντα ήταν ο χελ?Τραβα γαμησου κι εσυ. Παντα ητσνε ο χελ.
Για Καρμο πες μου. Ξερεις απο μπαλα ή εισαι μυρωδιας;Σούρας πρέπει να τα έχει ανακατέψει όλα... Ουίσκι, βότκα,χαμομήλι,ακουαφορτε.
![]()
Πιασε κουβεντουλα καλυτερα με τον νταβατζακο με τη τρυπια παντοφλα....με ΣΟΥΡΕΣ δεν μιλαω!Για Καρμο πες μου. Ξερεις απο μπαλα ή εισαι μυρωδιας;
No. Αρχιδια.Πιασε κουβεντουλα καλυτερα με τον νταβατζακο με τη τρυπια παντοφλα....με ΣΟΥΡΕΣ δεν μιλαω!![]()
Ρε τελειωμενε μεθυστακα εισαι πιο χαζος απο αμοιβαδα....μονο για να γελαμε σε εχουμε.Συρε γαμησου να ξεμεθυσεις και παρε μαζι σου και τον τρυπιο με τη παντοφλα και τους 10 λογαριασμους....No. Αρχιδια.
Ο Καρμο μπηκε για να βγάλει και καμία ασίστ. Και την έβγαλε στο κεφάλι του Ελ Καμπί άλλη εσύ την είδες γιόμα, μπαλαδοφατσα μου.
Όχι μονο κότα, και στριμενος και άμπαλος. Κλασικός δήθεν γαύρος.
Συνέχισε τα είθαι θουρας, θουρας είθαι.
Μεγαλύτερος ΝΤΑΒΑΣ από εσένα δεν υπάρχει ρε μαλακά.
Κάποιος έχει νευράκια...Ρε τελειωμενε μεθυστακα εισαι πιο χαζος απο αμοιβαδα....μονο για να γελαμε σε εχουμε.Συρε γαμησου να ξεμεθυσεις και παρε μαζι σου και τον τρυπιο με τη παντοφλα και τους 10 λογαριασμους....![]()
Εσένα σε έχουμε για το παιδί της σφαλιάρας .μαζι με τον άλλο τον αντιγαυρο.Ρε τελειωμενε μεθυστακα εισαι πιο χαζος απο αμοιβαδα....μονο για να γελαμε σε εχουμε.Συρε γαμησου να ξεμεθυσεις και παρε μαζι σου και τον τρυπιο με τη παντοφλα και τους 10 λογαριασμους....![]()
ΚΑΙ Αμα Προσφερει ?????? ΚΑτσε Μη Φυγει Νυχτα κι Αυτος !!!!!!!Αν είχαμε οποιονδήποτε παίχτη με τα χαρακτηριστικά του Φορτουνη και όχι τον συνταξιούχο Ολιβέιρα δεν θα γκρινιάζα... Όπως άμα η χοντρή κουραδα είχε κρατήσει τον Ποντενσε αντί να μας φέρει τον μπαρμπαΓουιλιαν πάλι δεν θα γκρινιάζα.
Ο οποίος μπαρμπάς θα προσφέρει τουλάχιστον για μια χρονιά καμία σχέση με τον μαλακά τον Ολιβέιρα...
Πωπω χιουμορ....στο εχω ξαναπει ρε βλακα εισαι οτι πιο αδιαφορο εδω μεσα.Μονο ο Σουρας σε ανεχεται λογω μειωμενης εγκεφαλικης λειτουργιας.....Κάποιος έχει νευράκια...
Κάποιος έχασε την ψυχραιμία του...
Κάποιος είναι ο αδύναμος κρίκος...
(τυχαίο το χρώμα)
Κάνε απόθεμα με καπνογόνα. Χρειάζονται για τους αντιολυμπιακους. Μην ξεχάσεις να κλάψεις κιόλας αν κερδίσουμεΛοιπον παω να δω NFl μουναρες μου τα λεμε στο επομενο παιχνιδι που θα καταστραφουν τα ονειρα σας ξανα....μεχρι τοτε proderm και μπρουμυτα.
Καλό βράδυ τύπε, καλό NFl, καλή τύχη και σε περιμένουμε στο βαζελόνημα...Λοιπον παω να δω NFl μουναρες μου τα λεμε στο επομενο παιχνιδι που θα καταστραφουν τα ονειρα σας ξανα....μεχρι τοτε proderm και μπρουμυτα.
Ο σούρας σε έχει κάνει να παρακαλάς τους γνωστούς και φίλους σου να μην του δίνουν σημασία. Κάπως σαν τον ανναπουρνα που στέλνει στον Αντισθένη.Πωπω χιουμορ....στο εχω ξαναπει ρε βλακα εισαι οτι πιο αδιαφορο εδω μεσα.Μονο ο Σουρας σε ανεχεται λογω μειωμενης εγκεφαλικης λειτουργιας.....![]()
Ξεκουμπιστηκε και ο άλλος που δεσμεύτηκε ότι θα βγούμε τέταρτοι αλλά στοίχημα να μην ξανά πατήσει εδώ μέσα και να μας αδειάσει την γωνία δεν έβαλε. Πήγαμε στους αλλόθρησκους που το παιζουν γαύροι.Επιτελους ξεκουμπιστηκε ο σαουρον....ηρθε εδω να μας ζαλισει με την μιρλα του σε αυτη την ιστορικη μερα που εχουμε επετειο 108 ημερων απο τοτε που ελληνικη ομαδα κατεκτησε για πρωτη και μοναδικη φορα ευρωπαικο τιτλο.![]()