Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (6 μέλη και 24 επισκέπτες)

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
801
Πόντοι
376
Παιδια πιο εινσι το pimp studio?

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
701
Πόντοι
301
Πρωινή βολταδα με καφέ δεν πήγα πουθενά συγκεκριμένα μιας και κάνω αποχή από της πουτανες του αγοραίου έρωτα !τα πέρασα όλα και δύστυχος είχε πακιστανους που μπαίνανε με της κοπέλες! Μπράβο στους συναδέλφους που πάνε γλυφουνε βιζγια χυμένα από πακια μιας και μπάνιο δεν κάνουν μετά το γαμηση! Καλά γαμησια σε όλους!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.579
Πόντοι
15.355
Σε αυτό που είναι μόνο του αδερφέ όπως ανεβαίνεις τον χωματόδρομο το τέρμα δεξιά από τα τρία.
Πήγα σήμερα καρφωτος για Ρίτα το μωρό μου...3 δωμάτια γεμάτα ωωω να σου γαμ...
Φεύγω πάω Godiva για το άλλο μωρό μου,τη βρίσκω διαθέσιμη οπότε ορμάω...
Τι να περιγράψω... αυτά που έγραψα πρόσφατα εις διπλούν αυτή τη φορά.
Ίσως το πιο άρρωστο γαμήσι που έχουμε ρίξει με τη Νάταλι ως τώρα,η γυναίκα είναι αχόρταγη και απερίγραπτη... έχυσε το σύμπαν πάλι

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.543
Πόντοι
496
Ρε παιδιά αυτή την αγάπη που ήρθε και την έχει στο άλλο Σιτέ την είδε κανείς, τι λέει?

Akisssssss

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2023
Like
38
Πόντοι
0
Τι γραφτε γισ ΣΜΝ;;Τι εγινε και που;

Πρωινή βολταδα με καφέ δεν πήγα πουθενά συγκεκριμένα μιας και κάνω αποχή από της πουτανες του αγοραίου έρωτα !τα πέρασα όλα και δύστυχος είχε πακιστανους που μπαίνανε με της κοπέλες! Μπράβο στους συναδέλφους που πάνε γλυφουνε βιζγια χυμένα από πακια μιας και μπάνιο δεν κάνουν μετά το γαμηση! Καλά γαμησια σε όλους!
Εγώ τα έγραψα....Αλλά μερικοί δεν ακούνε....
Οι πακιστανοι ....άρρωστοι....θα μας γεμίσουν αρρώστιες.....και ενα απο αυτά που έκαναν Στρατόπεδο...και πάνε κάθε μέρα .....είναι το μαγαζί μπροστά απο το ....((....pimp...))... 50€...και χύνουν Στόμα ,,,βυζια.....ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑ......

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.206
Πόντοι
3.556
Οι πακιστανοι ....άρρωστοι....θα μας γεμίσουν αρρώστιες.....και ενα απο αυτά που έκαναν Στρατόπεδο...και πάνε κάθε μέρα .....είναι το μαγαζί μπροστά απο το ....((....pimp...))... 50€...και χύνουν Στόμα ,,,βυζια.....ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑ......
Για να λες με τόση σιγουριά ότι πάνε μόνο εκεί θα είσαι από τους τύπους π κάθονται στις καρέκλες αλλιώς δε μπορείς να ξέρεις όλη μέρα τι γίνεται

Akisssssss

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2023
Like
38
Πόντοι
0
Για να λες με τόση σιγουριά ότι πάνε μόνο εκεί θα είσαι από τους τύπους π κάθονται στις καρέκλες αλλιώς δε μπορείς να ξέρεις όλη μέρα τι γίνεται
Κόλλησα εκεί....το έχω γράψει....πιο πριν....

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
701
Πόντοι
301
Όλοι ξέρουμε ότι μπαίνουν όλες με πακια φίλε σιγά το νέο που μας είπες!αν κόλλησες κάτι πάλι δικό σου λάθος είναι! Είτε γαμησες ακαποτα είτε έδωσες μπουκι ακαποτα η είσαι προμοτορας! Καλά γαμησια

• Like
Αντιδράσεις: Dimis

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.756
Πόντοι
32.165
Όλοι ξέρουμε ότι μπαίνουν όλες με πακια φίλε σιγά το νέο που μας είπες!αν κόλλησες κάτι πάλι δικό σου λάθος είναι! Είτε γαμησες ακαποτα είτε έδωσες μπουκι ακαποτα η είσαι προμοτορας! Καλά γαμησια
Τι ακριβώς κόλλησες φίλε ;
Πρωτα τον εβρισες και μετα ερωτηση και φιλε. Χαχαχαχαχχα. Ειστε απιστευτοι μερικοι εδω μεσα.

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
701
Πόντοι
301
Πρωτα τον εβρισες και μετα ερωτηση και φιλε. Χαχαχαχαχχα. Ειστε απιστευτοι μερικοι εδω μεσα.
Ποιον έβρισα φίλε!; Τι λες ; Πιες ένα καφεδάκι να ανοίξει το μάτι και ξανά διάβασε ευχαριστώ πολύ!

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.756
Πόντοι
32.165
Ποιον έβρισα φίλε!; Τι λες ; Πιες ένα καφεδάκι να ανοίξει το μάτι και ξανά διάβασε ευχαριστώ πολύ!
Οτι ειπες ειρωνευτηκα οτι σιγα τα οα που σου ειπα και την υπονοια οτι ειναι προμοτοραςμου φανηκε σαν να πας να του την πεις,αν οχι τοτε λαθος δικο μου. Παω να ριξω νερακι στα ματια μου.

ivanovi

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2023
Like
278
Πόντοι
20
Πέρασμα με Ιζαμπέλα στο Belarus. Αλβανίδα, 21 ετών, μελαχρινή με μακρύ μαλλί, ωραίο σφιχτό σώμα, συμπαθητικό πρόσωπο, ευγενική με άψογα ελληνικά. Έδωσα 50αρι για πιο χαλαρά (υποτίθεται). Περίμενα κανα τέταρτο να μπει στο δωμάτιο ενώ δεν είχε άλλον πελάτη, ήμουν έτοιμος να φυγω. Τελικά μπήκε, με έπιασε 2 λεπτά κουβέντα και πήγε να βάλει κατευθείαν καποτα, την σταμάτησα. Γενικά τυπικές υπηρεσίες, δεν είπε σε κατι όχι αλλά γενικά έβγαλε λίγο αίσθηση ξεπέτας.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346

Stories

Νέο!