You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (6 μέλη και 24 επισκέπτες)
Πρωινή βολταδα με καφέ δεν πήγα πουθενά συγκεκριμένα μιας και κάνω αποχή από της πουτανες του αγοραίου έρωτα !τα πέρασα όλα και δύστυχος είχε πακιστανους που μπαίνανε με της κοπέλες! Μπράβο στους συναδέλφους που πάνε γλυφουνε βιζγια χυμένα από πακια μιας και μπάνιο δεν κάνουν μετά το γαμηση! Καλά γαμησια σε όλους!
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.579
- Πόντοι
- 15.355
Πήγα σήμερα καρφωτος για Ρίτα το μωρό μου...3 δωμάτια γεμάτα ωωω να σου γαμ...Σε αυτό που είναι μόνο του αδερφέ όπως ανεβαίνεις τον χωματόδρομο το τέρμα δεξιά από τα τρία.
Φεύγω πάω Godiva για το άλλο μωρό μου,τη βρίσκω διαθέσιμη οπότε ορμάω...
Τι να περιγράψω... αυτά που έγραψα πρόσφατα εις διπλούν αυτή τη φορά.
Ίσως το πιο άρρωστο γαμήσι που έχουμε ρίξει με τη Νάταλι ως τώρα,η γυναίκα είναι αχόρταγη και απερίγραπτη... έχυσε το σύμπαν πάλι
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.579
- Πόντοι
- 15.355
Στη θέση Νικ.ουρανου 1α το πίσω σπίτι, πρώην luxΠαιδια πιο εινσι το pimp studio?
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.543
- Πόντοι
- 496
Ρε παιδιά αυτή την αγάπη που ήρθε και την έχει στο άλλο Σιτέ την είδε κανείς, τι λέει?
Μακριά...Ρε παιδιά αυτή την αγάπη που ήρθε και την έχει στο άλλο Σιτέ την είδε κανείς, τι λέει?
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.543
- Πόντοι
- 496
Γιατί; Αν μπορείς πες 2 λόγιαΜακριά...
Akisssssss
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2023
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Τι γραφτε γισ ΣΜΝ;;Τι εγινε και που;
Εγώ τα έγραψα....Αλλά μερικοί δεν ακούνε....Πρωινή βολταδα με καφέ δεν πήγα πουθενά συγκεκριμένα μιας και κάνω αποχή από της πουτανες του αγοραίου έρωτα !τα πέρασα όλα και δύστυχος είχε πακιστανους που μπαίνανε με της κοπέλες! Μπράβο στους συναδέλφους που πάνε γλυφουνε βιζγια χυμένα από πακια μιας και μπάνιο δεν κάνουν μετά το γαμηση! Καλά γαμησια σε όλους!
Οι πακιστανοι ....άρρωστοι....θα μας γεμίσουν αρρώστιες.....και ενα απο αυτά που έκαναν Στρατόπεδο...και πάνε κάθε μέρα .....είναι το μαγαζί μπροστά απο το ....((....pimp...))... 50€...και χύνουν Στόμα ,,,βυζια.....ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑ......
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.206
- Πόντοι
- 3.556
Για να λες με τόση σιγουριά ότι πάνε μόνο εκεί θα είσαι από τους τύπους π κάθονται στις καρέκλες αλλιώς δε μπορείς να ξέρεις όλη μέρα τι γίνεταιΕγώ τα έγραψα....Αλλά μερικοί δεν ακούνε....
Οι πακιστανοι ....άρρωστοι....θα μας γεμίσουν αρρώστιες.....και ενα απο αυτά που έκαναν Στρατόπεδο...και πάνε κάθε μέρα .....είναι το μαγαζί μπροστά απο το ....((....pimp...))... 50€...και χύνουν Στόμα ,,,βυζια.....ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑ......
Akisssssss
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2023
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Κόλλησα εκεί....το έχω γράψει....πιο πριν....Για να λες με τόση σιγουριά ότι πάνε μόνο εκεί θα είσαι από τους τύπους π κάθονται στις καρέκλες αλλιώς δε μπορείς να ξέρεις όλη μέρα τι γίνεται
Όλοι ξέρουμε ότι μπαίνουν όλες με πακια φίλε σιγά το νέο που μας είπες!αν κόλλησες κάτι πάλι δικό σου λάθος είναι! Είτε γαμησες ακαποτα είτε έδωσες μπουκι ακαποτα η είσαι προμοτορας! Καλά γαμησιαΕγώ τα έγραψα....Αλλά μερικοί δεν ακούνε....
Τι ακριβώς κόλλησες φίλε ;Κόλλησα εκεί....το έχω γράψει....πιο πριν....
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.756
- Πόντοι
- 32.165
Όλοι ξέρουμε ότι μπαίνουν όλες με πακια φίλε σιγά το νέο που μας είπες!αν κόλλησες κάτι πάλι δικό σου λάθος είναι! Είτε γαμησες ακαποτα είτε έδωσες μπουκι ακαποτα η είσαι προμοτορας! Καλά γαμησια
Πρωτα τον εβρισες και μετα ερωτηση και φιλε. Χαχαχαχαχχα. Ειστε απιστευτοι μερικοι εδω μεσα.Τι ακριβώς κόλλησες φίλε ;
Ποιον έβρισα φίλε!; Τι λες ; Πιες ένα καφεδάκι να ανοίξει το μάτι και ξανά διάβασε ευχαριστώ πολύ!Πρωτα τον εβρισες και μετα ερωτηση και φιλε. Χαχαχαχαχχα. Ειστε απιστευτοι μερικοι εδω μεσα.
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.756
- Πόντοι
- 32.165
Οτι ειπες ειρωνευτηκα οτι σιγα τα οα που σου ειπα και την υπονοια οτι ειναι προμοτοραςμου φανηκε σαν να πας να του την πεις,αν οχι τοτε λαθος δικο μου. Παω να ριξω νερακι στα ματια μου.Ποιον έβρισα φίλε!; Τι λες ; Πιες ένα καφεδάκι να ανοίξει το μάτι και ξανά διάβασε ευχαριστώ πολύ!
ivanovi
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2023
- Like
- 278
- Πόντοι
- 20
Πέρασμα με Ιζαμπέλα στο Belarus. Αλβανίδα, 21 ετών, μελαχρινή με μακρύ μαλλί, ωραίο σφιχτό σώμα, συμπαθητικό πρόσωπο, ευγενική με άψογα ελληνικά. Έδωσα 50αρι για πιο χαλαρά (υποτίθεται). Περίμενα κανα τέταρτο να μπει στο δωμάτιο ενώ δεν είχε άλλον πελάτη, ήμουν έτοιμος να φυγω. Τελικά μπήκε, με έπιασε 2 λεπτά κουβέντα και πήγε να βάλει κατευθείαν καποτα, την σταμάτησα. Γενικά τυπικές υπηρεσίες, δεν είπε σε κατι όχι αλλά γενικά έβγαλε λίγο αίσθηση ξεπέτας.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.476
- Πόντοι
- 3.346
Υπαρχουν και χειροτεροι απο σενα..Πρωτα τον εβρισες και μετα ερωτηση και φιλε. Χαχαχαχαχχα. Ειστε απιστευτοι μερικοι εδω μεσα.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.476
- Πόντοι
- 3.346
Να βαλεις τις εξετασεις αμα θελεις να σε πιστεψουμε.Κόλλησα εκεί....το έχω γράψει....πιο πριν....
BestFuckForYou
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2022
- Like
- 286
- Πόντοι
- 21
Ρε παιδιά κάτι σε μοντελε υπάρχει στην βραδινή βάρδια;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69