Πηγα στο στουντιο godlen lips κατα τις 9 το βραδυ στην Ζιζελ πηρα το προγραμμα με 60 ευρώ, εμφανιση νομιζω ειναι καταληλη για μπουρδελοκοριτσο φτιαγμενα βυζια χιλια φουσκομενα σωμα καλο λεπτη με ωραιο κωλαρακι αρκετα μαλακο αλλα ωραιο οχι ασχημο και εχει και αρκετα τατου. Στο σαλοναρισμα βγαινει γυμνη τα δειχνει ολα αυτο που γουσταρω πολυ εγω προσωπικα σε μια γυναικα στο επάγγελμα αυτο δεν εχει νοημα να φοράει και κατι ετσι κι αλλιώς δεν μας ενδιαφέρει θα της τα βγάλουμε όλα και επίσης πολύ χαμογελαστή με χιούμορ και αρκετά ομιλητική. Στο δωμάτιο αφου εκανα ενα ντουζ και καλα για να καθαρίσω το ριπαπα μου που μου το ζήτησε και η ιδια, περιμενα λιγο μεχρι να ερθει οχι ομως παρα πολυ, αφου εφτασε λοιπον εκατσε στο κρεβατι και ενω εκανα το ντουζ μου κανονικα μούλιασα το ριπαπα μου με ρωτάει αμα το επλινα καλα και ταυτόχρονα το καθάριζε με το μωρομαντηλο και το στομα με στοματικο διαλημα γενικα δεν ειχα ορεξη για παρεξηγηση ενταξει καταλαβαινω δεν εχει να κανει μονο με εμενα αλλα νομιζω εχει την εμπερια να καταλάβει πως ειναι ενα βρωμιαρης και πως ειναι ενας καθαρος ανθρωπος και αμα μιριζει απο το χιλιομετρο τσπ. στο τσιμπουκι πολυ καλη θα ελεγα ταλεντο οπως και την αποκαλεσα, μπολικο σαλιο με βαθια κατεβάσματα με εκανε πραγματικά κάγκελο, στο γαμησι αυτη με καβαλησε στην αρχη για λιγο μετα την πηρα στα τεσσερα και το τελος ηρθε με την τρομερη τσιμπουκαρα της. Στα τέσσερα οσο την γαμουσα πρόσεξα την κωλοτρυπιδα της αρκετά ανοιχτή και της εκανα την ερωτηση αμα την δεινει η ιδια με ειπε οτι ναι και οτι δεν μπορει τωρα αλλα την επομενη φορα πολυ ευχαριστως να μου εκανε και μια προσφορα βεβαια λεει οτι η ιδια ζηταει 50 ευρω εξτρα για την κωλαρα της μου φενοντε πολλα αλλά ελπίζω να μου κανει την προσφορά, επίσης με εκανε εντύπωση που γενικα ηταν σχετικα βιαστική λογικά λογο πελατείας βέβαια δεν το δικαιολογώ αλλα οκ δεν ηταν αγενέστατη απλα δεν άφησε πολλά φιλιά στομα και σωμα και γλειφομουνι. Γενικά ξέρει τι κανει εχει καλή αίσθηση το τι θέλουμε εμεις οι αγωνιστές της τρέλας. Εγω θα της βαλω ενα 8 γιατι απογοητεύτηκα οτι δεν αφήνει σχεδόν τίποτα απο προκαταρτικά φιλιά και τα λοιπά κι επίσης φαινόταν βιαστικη, αυτα απο μενα.