Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.565
Πόντοι
15.355
ΜΑΚΡΙΑΑΑ Απο την ΕΛΕΝΑ-ΡΑΙΣΑ Μεγάλη Φόλα και η χειρότερη Συμπεριφορά που έχω συναντήσει στην Ζωή μου ΜΑΚΡΙΑΑΑ ΜΑΚΡΙΑΑΑ ΜΑΚΡΙΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ρε φίλε να σε ρωτήσω κάτι...
Έκατσα και διάβασα όλα τα μηνύματά σου.... Έχω αυτό το βίτσιο από παλιά.
Στην πλειοψηφία των μηνυμάτων ρωτάς για να αντλήσεις πληροφορίες, αλλά σε όσα δεν ρωτάς γράφεις για όλες....ΜΑΚΡΙΑΑΑΑ...ΜΑΚΡΙΑΑΑ

Μήπως κάπου φταις κι εσύ?

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.732
Πόντοι
1.056
Η κοπέλα έχει αλλάξει 100% ήμουνα πελάτης της χρονιά τώρα πλέον δεν κάνει τίποτε καθαρή αγγαρεία συμπεριφορά 0000000 ασέβεια στο foulll!!!!!!!!! ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΚΡΙΑΑΑ ΜΑΚΡΙΑΑΑ να γλυτώσει κάποιος από δυνατή ΦΟΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
Πόσα χρόνια;

spirtoulis123

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2022
Like
210
Πόντοι
21
Στην πλειοψηφία των μηνυμάτων ρωτάς για να αντλήσεις πληροφορίες, αλλά σε όσα δεν ρωτάς γράφεις για όλες....ΜΑΚΡΙΑΑΑΑ...ΜΑΚΡΙΑΑΑ

πιστευωο τροπος του ειναι χαλια γ αυτο του φερονται ετσι

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.914
Πόντοι
3.796

Άμα είναι ιδιότροπος παίζει να στραβωσε και με το "γεια" ,δεν θα ξανά γράψω για την συγκεκριμένη γιατί τα είπαμε .
Είναι ειδικής μεταχείρισης και άμα είναι ο τύπος περίεργος ,αφού με όλες κάποιο κουσουρι βγάζει ,τότε σίγουρα θα του έβγαζε την ψυχή ή το αντίθετο.

tolis12

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Κριτικές
3
Like
73
Πόντοι
0
καλησπερα συναγωνιστες. ξερει καποιος που υπαρχει καποια κυρια με μεγαλα μπαλκονια. σε καποιο οικο ανοχης στη θεσσαλονικη?

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
799
Πόντοι
376
Η Νατασσα τσαρινα κσι η Μονικα εχουν οριστικα σταματησει;

MasterGr

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
361
Πόντοι
21
ΜΑΚΡΙΑΑΑ Απο την ΕΛΕΝΑ-ΡΑΙΣΑ Μεγάλη Φόλα και η χειρότερη Συμπεριφορά που έχω συναντήσει στην Ζωή μου ΜΑΚΡΙΑΑΑ ΜΑΚΡΙΑΑΑ ΜΑΚΡΙΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Που δουλεύουν αυτές φίλε, σε πιο στούντιο;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.914
Πόντοι
3.796
Φιλαράκι μαζεψε τα λόγια σου για κουσούρια και μαλακιες που λές έτσι μια χαρά είμαι η κοπέλα έχει κάνει στροφή 180 μοιρών και το πιο σημαντικό δεν σέβεται καθόλου τον πελάτη!!!!
Δεν με ενδιαφέρει ρε συ τι είσαι ή τι γνώμη έχεις για τον εαυτό σου .
Είναι ιδιότροπη πουτανα ,αλλά σε εμένα δεν έχει κάνει νούμερα ως τώρα οπότε δεν σημαίνει ότι η συμπεριφορά είναι γενική για να φωνάζεις ΜΑΚΡΙΑ !

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
591
Πόντοι
86
Είναι ιδιότροπη πουτανα ,αλλά σε εμένα δεν έχει κάνει νούμερα ως τώρα οπότε δεν σημαίνει ότι η συμπεριφορά είναι γενική για να φωνάζεις ΜΑΚΡΙΑ !
Ο κοπέλα είναι ο ορισμός του ότι ναναι...έχω περάσει πόσες φορές μια έτσι και μια αλλιώς ήταν ώσπου την τελευταία φορά έκανε ότι δεν με γνώριζε , ήταν σε υπερβολικό βαθμό βιαστική και μόλις τελείωσα τα μάζεψε γρήγορα και έφυγε τρέχοντας .

panorama2007

Μέγας
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.445
Πόντοι
4.005
Και σε μένα η Ελενα-Ραΐσα είναι παραπάνω από σούπερ.Και σε συμπεριφορά και σε γαμησι

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.096
Πόντοι
746
Να πω και εγώ την γνώμη μου για την κοπέλα... Πήγα μια φορά μαζί της πριν χρόνια, στην αρχή τίποτα το ιδιαίτερο ένα τυπικό γαμισι....έως που κατάλαβε ότι βαριέμαι και νευρίασε! Από εκεί και πέρα έκανε φοβερή προσπάθεια και πέρασα καλά ...αλλά τρόμαξα λίγο....γυαλιζέ το μάτι της.... Πιστεύω ότι είναι με της ώρες της. Σε κάποιους όντως πρέπει να κάνει φοβερά γαμισια αλλά σε κάποιους άλλους δεν.

2jz

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2024
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα σε όλους. ήθελα να ρωτήσω των aki με τα πολλά ssssss.... το pimp είναι ένα από τα 4 σπιτάκια που είναι τα πρώτα και στα αριστερά της νικηφόρο ουρανού; όταν λες μπροστά από το pimp εννοείς για εκείνο που είναι επάνω στον δρόμο κι όχι για το paradise; Μπορεί φαίνεται χαζή η ερώτηση αλλά δεν ξέρω τόσο καλά τα μαγαζιά... γι'αυτό και ρωτάω και θέλω να μάθω.

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.732
Πόντοι
1.056
Αν το κοκο είναι καλό μάλλον και αυτή λειτουργεί καλύτερα. Εγω μια φορά την πειρα πριν γίνει κολ γκιρλ και χτυπήσει ταττου και βάλει βυζια, κ ηταν και η τελευταια φορα...

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
731
Πόντοι
81

απλα ο τυπας γραφει μονο τισ κακες κριτικές και καλα για να τιμωρήσει τισ κοπελες και τις καλες τις κραταει για πάρτυ του :2funny:

nik1111

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Κριτικές
1
Like
528
Πόντοι
86
Φιλαράκι μαζεψε τα λόγια σου για κουσούρια και μαλακιες που λές έτσι μια χαρά είμαι η κοπέλα έχει κάνει στροφή 180 μοιρών και το πιο σημαντικό δεν σέβεται καθόλου τον πελάτη!!!!
ε αμα δε σεβεται τον πελατη δεν σεβεται τον εαυτο της

Akisssssss

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2023
Like
38
Πόντοι
0
Πακιστανικο Στρατόπεδο.....
Η ΕΛΕΝΑ....
Μπροστά απο το pimp....sos...
ΜΑΚΡΙΑ ΑΑΑΑΑΑ.....!!!!!!

Συνημμένα

• IMG_20240313_094505.jpg
    IMG_20240313_094505.jpg
    145,8 KB · Εμφανίσεις: 48

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.565
Πόντοι
15.355
Φιλαράκι γράφω τις κακές μόνο για να μην την πατήσει κόσμος και να αποφεύγει αυτές τις άσχημες ΦΟΛΕΣ!!!!!
Και γιατί δε γράφεις και τις καλές που λες ότι ξέρεις ώστε να βοηθήσεις κάποιους να περάσουν καλά??... 4 χρόνια μέλος εδώ μέσα δε σου πέρασε από το μυαλό ?

Warzycha

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Κριτικές
19
Like
354
Πόντοι
290
Καλησπέρα στην παρέα, για Καρίνα πήγα χθες το βράδυ και έκανα 1 βόλτα μισή ώρα μέχρι να ανοίξει. Απελπιστική κατάσταση
Ν. Ουρανού 28 μελαχρινή πιτσιρίκα αδύνατη άβυζη για πιπινολάτρεις και μοντελοπνίχτες, Γαλλίδα είπε η τσατσά
Μινωταύρου ξύλινο δίπλα στο Venus: 1 Νικόλ χοντρή η δεύτερη ήταν στο δωμάτιο
Πέτρου Ερημίτη αριστερά: 2 ήταν ανοιχτά στο 1 2 λατίνες και στο άλλο 1 Σάντρα μελαχρινή με γυαλιά και σιδεράκια πολύ ευγρνική στο σαλόνι το ίδιο και η τσατσά
Δε θυμάμαι αν αυτή είναι η γνωστή Σάντρα.
Godiva: Εύα κοκκινομάλλα με ωραία βυζιά και αρκετή κυτταρίτιδα, φορούσε δίχτυ

Πρώτη φορά με Καρίνα απίστευτο τσιμπούκι μούδιασα ολόκληρος.
Αφού συζητάτε για Ραϊσα να πω κι εγώ την εμπειρία μου. 2 φορές πήγα, τη δεύτερη μου είπε μην ξανάρθεις δε σε θέλω γιατί αργώ να τελειώσω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom