BestFuckForYou
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2022
- Like
- 286
- Πόντοι
- 21
Κατάλαβα. Μάλλον λες για την Αλίκη στο black angels την έχει και στο άλλο σάιτΤην είδα τη Δευτέρα το βράδυ δίπλα στο Godiva μέσα στην αλάνα που έχει δυο μαγαζιά αντικριστά
Κατάλαβα. Μάλλον λες για την Αλίκη στο black angels την έχει και στο άλλο σάιτΤην είδα τη Δευτέρα το βράδυ δίπλα στο Godiva μέσα στην αλάνα που έχει δυο μαγαζιά αντικριστά
Ρε φίλε να σε ρωτήσω κάτι...ΜΑΚΡΙΑΑΑ Απο την ΕΛΕΝΑ-ΡΑΙΣΑ Μεγάλη Φόλα και η χειρότερη Συμπεριφορά που έχω συναντήσει στην Ζωή μου ΜΑΚΡΙΑΑΑ ΜΑΚΡΙΑΑΑ ΜΑΚΡΙΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πόσα χρόνια;Η κοπέλα έχει αλλάξει 100% ήμουνα πελάτης της χρονιά τώρα πλέον δεν κάνει τίποτε καθαρή αγγαρεία συμπεριφορά 0000000 ασέβεια στο foulll!!!!!!!!! ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΚΡΙΑΑΑ ΜΑΚΡΙΑΑΑ να γλυτώσει κάποιος από δυνατή ΦΟΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
πιστευωο τροπος του ειναι χαλια γ αυτο του φερονται ετσιΡε φίλε να σε ρωτήσω κάτι...
Έκατσα και διάβασα όλα τα μηνύματά σου.... Έχω αυτό το βίτσιο από παλιά.
Στην πλειοψηφία των μηνυμάτων ρωτάς για να αντλήσεις πληροφορίες, αλλά σε όσα δεν ρωτάς γράφεις για όλες....ΜΑΚΡΙΑΑΑΑ...ΜΑΚΡΙΑΑΑ
Μήπως κάπου φταις κι εσύ?
Άμα είναι ιδιότροπος παίζει να στραβωσε και με το "γεια" ,δεν θα ξανά γράψω για την συγκεκριμένη γιατί τα είπαμε .Ρε φίλε να σε ρωτήσω κάτι...
Στην πλειοψηφία των μηνυμάτων ρωτάς για να αντλήσεις πληροφορίες, αλλά σε όσα δεν ρωτάς γράφεις για όλες....ΜΑΚΡΙΑΑΑΑ...ΜΑΚΡΙΑΑΑ
Νομίζω πως όχι αλλά δεν είμαι και σίγουρος…Αυτή είχε τατουάζ μανίκι?
Που δουλεύουν αυτές φίλε, σε πιο στούντιο;ΜΑΚΡΙΑΑΑ Απο την ΕΛΕΝΑ-ΡΑΙΣΑ Μεγάλη Φόλα και η χειρότερη Συμπεριφορά που έχω συναντήσει στην Ζωή μου ΜΑΚΡΙΑΑΑ ΜΑΚΡΙΑΑΑ ΜΑΚΡΙΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν με ενδιαφέρει ρε συ τι είσαι ή τι γνώμη έχεις για τον εαυτό σου .Φιλαράκι μαζεψε τα λόγια σου για κουσούρια και μαλακιες που λές έτσι μια χαρά είμαι η κοπέλα έχει κάνει στροφή 180 μοιρών και το πιο σημαντικό δεν σέβεται καθόλου τον πελάτη!!!!
Ο κοπέλα είναι ο ορισμός του ότι ναναι...έχω περάσει πόσες φορές μια έτσι και μια αλλιώς ήταν ώσπου την τελευταία φορά έκανε ότι δεν με γνώριζε , ήταν σε υπερβολικό βαθμό βιαστική και μόλις τελείωσα τα μάζεψε γρήγορα και έφυγε τρέχοντας .Δεν με ενδιαφέρει ρε συ τι είσαι ή τι γνώμη έχεις για τον εαυτό σου .
Είναι ιδιότροπη πουτανα ,αλλά σε εμένα δεν έχει κάνει νούμερα ως τώρα οπότε δεν σημαίνει ότι η συμπεριφορά είναι γενική για να φωνάζεις ΜΑΚΡΙΑ !
Και σε μένα η Ελενα-Ραΐσα είναι παραπάνω από σούπερ.Και σε συμπεριφορά και σε γαμησιΔεν με ενδιαφέρει ρε συ τι είσαι ή τι γνώμη έχεις για τον εαυτό σου .
Είναι ιδιότροπη πουτανα ,αλλά σε εμένα δεν έχει κάνει νούμερα ως τώρα οπότε δεν σημαίνει ότι η συμπεριφορά είναι γενική για να φωνάζεις ΜΑΚΡΙΑ !
απλα ο τυπας γραφει μονο τισ κακες κριτικές και καλα για να τιμωρήσει τισ κοπελες και τις καλες τις κραταει για πάρτυ τουΡε φίλε να σε ρωτήσω κάτι...
ε αμα δε σεβεται τον πελατη δεν σεβεται τον εαυτο τηςΦιλαράκι μαζεψε τα λόγια σου για κουσούρια και μαλακιες που λές έτσι μια χαρά είμαι η κοπέλα έχει κάνει στροφή 180 μοιρών και το πιο σημαντικό δεν σέβεται καθόλου τον πελάτη!!!!
Και γιατί δε γράφεις και τις καλές που λες ότι ξέρεις ώστε να βοηθήσεις κάποιους να περάσουν καλά??... 4 χρόνια μέλος εδώ μέσα δε σου πέρασε από το μυαλό ?Φιλαράκι γράφω τις κακές μόνο για να μην την πατήσει κόσμος και να αποφεύγει αυτές τις άσχημες ΦΟΛΕΣ!!!!!