Συναδελφοι καλησπερα, Διπλο καταθεση η διπλοπιπινοκαταθεση αργα χθες το βραδυ. Εκανα και αρκετα μεγαλη τσαρκα..αλλα απο τις περισσοτερες κοπελες δεν θυμαμαι ονοματα η δεν ρωτησα. Γενικο σχολιο..αρκετα καλα κοματια εχει πλεον η βραδυνη βαρδια.
Θα ανεβασω και δυο κριτικες, η μια ειναι για την κοπελα που μονοπωλει το ενδιαφερον ολων τις τελευταιες μερες
Συλβια και η αλλη ειναι η Ελενιτσα.
Τσαρκα:
Bενους 1& 2 Στο μπροστα 4 κοπελες ειχαν

δυο ταιλανδες, η μια χειροτερη απο την αλλη..χοντρη αρκετα η μια απο κοντα η αλλη..παλιοτερα που ειχαν φωτο στο αλλο σαιτ, πρεπει να ηταν πριν αρκετα χρονια τραβηγμενες. Δυο αλογα ξανθα μιλφακια..για τους λατρεις οτι πρεπει, ειδικα η μια πολυ ωραιο σωμα για την ηλικια της.
Στο βενου 2 (πισω δηλαδη) ειχαν, μια αορα αν το γραφω σωστα..ψιλο ενδιαφερουσα περιπτωση με τα γυαλακια της..αλλα με χαλασαν τα περιτα κιλα που εχει στην μεση.
Φριξου12 Η αλλη κοπελα που συζητιεται πολυ, η Στελλα.. εδω να πω οτι δεν τρελαθηκα στο συνολο..ναι εχει ωραιο κωλο,αλλα απο βυζι εγω που ειμαι και σχετικα γυμνασμενος, εχω μεγαλυτερο.. εντωμεταξυ ειδα και την μανταλενα, θα ελεγα οτι εχουν ιδιο κωλο (λιγο καλυτερο η στελλα) Απο φατσα καλη ομορφη και σιγουρα δεν ειναι Ελληνιδα, αν κανω λαθος και ειναι..τοτε παμε απο δενδροποταμο μερια. Ποδια εχει ωραια ειναι ψηλη. Για 40 λοιπον δεν αξιζει βαση και με αυτα που εγραψαν οι αλλοι, αλλα και το υφακι που ειχε στην υποδοχη,ισα με εριξε μια ματια και μπηκε παλι μεσα.
Μινωταυρου & νικηφορου ουρανου Εδω θα σταθω περισσοτερο στην τσα2 και οχι στην κοπελα, Με εκανε εντυπωση..ομορφη για την ηλικια της καλοντυμενη ευγενικη με ωραια ομιλια..και καλο σωμα..μεχρι και στον πληθυντικο μου μιλησε.

Αλλο επιπεδο η Γυναικα μπραβο! η κοπελα αδιαφορη ξανθια προς το μιλφ με λιγα κιλα στην μεση. απλα ειχε ωραια ποδια.
Νικηφορου ουρανου 24 & μινωταυρου Αντελινα εδω..αυτη τη φορα δεν μου εκανε κλικ..μαλλον γιατι την προηγουμενη την ειχα δει με τα ρουχα.
Νικηφορου ουρανου τερμα στο δρομο.Και στα δυο ψιλο αδιαφορες κοπελες νομιζω στο ενα λεγοταν βερονικα..
Πετρου ερημιτη (νταλικες παρκινγκ) Τα 3 απο κει ανοιχτα, μπηκα σε ολα..στο πρωτο οπως κοιταμε δεξια, μια πιτσιρικα, ενδιαφερουσα...αλλα βγηκαν δυο πακια απο μεσα...οποτε ακυρο απο εμενα. Στο μεσαιο, μια λιγο γεματουλα ξανθια..η τσα2 ειχε πλακα ειπε το ονομα της και την λεει ελα πασαρελα..και οντως η κοπελα πηγε ετσι. Τελος στο αριστερα οπως κοιταμε μπηκα αλλα ηταν στο δωματιο, ειπα να περασω μετα να την δω αλλα το ξεχασα.
Λας βεγκας. Μπηκα σε ολα..στο πρωτο ενα γυφτακι μαζι με αλλου δυο γυφτους..καθοταν στο σαλονι, οπως μπηκα,βγηκα..στο διπλα η Μανταλενα μου αρεσε πολυ..την αλλη φορα θα μπω, απλα διαλεξα αναμεσα σε αυτην και την Ελενιτσα και τελικα πηγα στην δευτερη. Στο μονο του, δεν θυμαμαι καθολου πως ηταν η κοπελα (μαλλον αδιαφορη)..οπως και στο
φρει χαουζ που πηγα μετα..αδιαφορη και εκει.
Στα τριδυμα μονο στο πρωτο μπηκα..και περασα με την Ελενιτσα..στο ποιζον Η συλβια οπου και περασα και με αυτην..θα γραψω και για τις δυο κριτικες.
Στην παλια Εκκλησια ειχε μια ωραια...δεν ρωτησα ονομα...φριξου μπηκα στις Εφης (μια ψιλο καλη) και απεναντι οπου ειχαν μια χοντρη αλισια αν θυμαμαι καλα. Αυτα..