ReformedFucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Like
- 88
- Πόντοι
- 0
Το Μιρελακι που χαθηκε ρε παιδιά γνωρίζει κανεις
Ελπίζω να μην υπεσταλη άλλη μια σημαία ....Το Μιρελακι που χαθηκε ρε παιδιά γνωρίζει κανεις
ΜόνικαΑυτή η ντεμεκ Κύπρια Ναταλί είχε ξαναέρθει πριν κάτι μήνες αλλά τότε είχε άλλο όνομα και ήταν από την Κρήτη για φυλής με 20€ καλή είναι
Ακριβώς η ίδια περίπτωση που έγραψα προχθές .τις ίδιες μαλακίες μου έλεγε ,απλά εγώ τουλάχιστον δεν την πέτυχα στα βρόμικαΠερασμα προχθες με Joana, 60 ελευθερο. Απτις χειροτερες εμπειριες που ειχα ποτε σε μπου.
Παρα πολυ χαλαρη σε σωμα, 0 θηλυκότητα και καθολου καλη συμμετοχη στο κρεβατι. Με του που μου παιρνει πιπα
παει να στηθει ανασκελα, της λεω γυρνα και μου κανει αχ με ποναει πολυ η μεση μου δεν μπορω ειμαι κουρασμενη. Ε της λεω και τι θα κανουμε η δουλεια σου ειναι, ετσι θελω.
Ε με τα πολλα γυρναει και μου λεει σιγα και μαλακιες και το ετρεξα οσο πιο γρηγορα γινοταν για να φυγω. Το χειροτερο ολων ειναι οτι βρωμουσαν οι μασχαλες τις. Τωρα μαγκες δεν μιλαμε για
μια απλη κακη μυρωδια, μιλαμε οτι ηταν σαν να γαμαγα νταλικερι μετα απο δρομολογιο καλοκαιρι. Μου αξιζουν πολλα συγχαρητηρια που υπο αυτες τις συνθηκες καταφερα και τον κρατησα ορθιο
και τελειωσα κι ολας.
Αμεσως μετα περασμα για πρωτη φορα με συλβια και αν εξαιρεσεις την απαραδεκτη αυτη ξανθια κουφη γρια και το οτι βαριεται λιγο, προκειται για μια πολυ καλη περιπτωση στα μερη μας.
Φίλε πραγματικά δεν το είχα δει η δεν το θυμόμουν ,γιατί διαβάζω κάθε μέρα το θρεντ.μλκ θα γλιτωναμε τουλάχιστον τα λεφτά μαςΜαρεσει που έγραψα κατεβατο για την joana 2 σελιδες πισω, αλλα βλεπω μερικοι τα θελει ο κωλος σας.
Αμεσως μετα περασμα για πρωτη φορα με συλβια και αν εξαιρεσεις την απαραδεκτη αυτη ξανθια κουφη γρια και το οτι βαριεται λιγο, προκειται για μια πολυ καλη περιπτωση στα μερη μας.
Έπρεπε να πάρεις το Axe που έχει μέσα στο δωματιο και να την ψεκάσεις!Περασμα προχθες με Joana, 60 ελευθερο. Απτις χειροτερες εμπειριες που ειχα ποτε σε μπου.
Παρα πολυ χαλαρη σε σωμα, 0 θηλυκότητα και καθολου καλη συμμετοχη στο κρεβατι. Με του που μου παιρνει πιπα
παει να στηθει ανασκελα, της λεω γυρνα και μου κανει αχ με ποναει πολυ η μεση μου δεν μπορω ειμαι κουρασμενη. Ε της λεω και τι θα κανουμε η δουλεια σου ειναι, ετσι θελω.
Ε με τα πολλα γυρναει και μου λεει σιγα και μαλακιες και το ετρεξα οσο πιο γρηγορα γινοταν για να φυγω. Το χειροτερο ολων ειναι οτι βρωμουσαν οι μασχαλες τις. Τωρα μαγκες δεν μιλαμε για
μια απλη κακη μυρωδια, μιλαμε οτι ηταν σαν να γαμαγα νταλικερι μετα απο δρομολογιο καλοκαιρι. Μου αξιζουν πολλα συγχαρητηρια που υπο αυτες τις συνθηκες καταφερα και τον κρατησα ορθιο
και τελειωσα κι ολας.
Περασμα προχθες με Joana, 60 ελευθερο. Απτις χειροτερες εμπειριες που ειχα ποτε σε μπου.
και τελειωσα κι ολας.
Αν πηρε και αυτη αποσύρομαι παω να βρω γκομεναΕλπίζω να μην υπεσταλη άλλη μια σημαία ....
Σιγά μην βγάλεις γούστα με γκόμενα με 30€ προ'υ'πολογισμο και χωρίς να βγάζεις τα μάτια σου στα ατελείωτα ναυάγια του διαδικτύου.Αν πηρε και αυτη αποσύρομαι παω να βρω γκομενα
Θα βρω καμία αριστερή θα κερνάει κιολλας με αρνητικό budget θα ειμαιΣιγά μην βγάλεις γούστα με γκόμενα με 30€ προ'υ'πολογισμο και χωρίς να βγάζεις τα μάτια σου στα ατελείωτα ναυάγια του διαδικτύου.
Θα ζητήσει βιογραφικό αυτή...συμμετοχή σε πορείες με ΚΝΕ,με ΠΑΜΕ ,με έλα....αν δεν πιάσεις μόρια εκεί δεν θα πιάσει το δικό σου μόριο.Θα βρω καμία αριστερή θα κερνάει κιολλας με αρνητικό budget θα ειμαι
Ειρηνη μιλφ,νικηφορου ουρανου 26 πρωϊνη,κανει τα παντα αν την πληρωσεις.Ρε μάγκες έχω μια απορία υπάρχει καμία κοπέλα που να γουστάρει άγριες κατάστασεις ,( να τρώει σφαλιάρες να την φτύνουν,κτλ) και αν ναι ποια (δεν με καει η εμφάνιση
Ξεστραβωσου τυπε. Λεει οτι η τσατσα βαριοταν οχι η κοπελα. Δεν σε βλεπω πολυ ενεργο παντως. Πανε να μας πεις καμια εμπειρια σου.Επειδης βλεπω αρκετοι το γραφουν, για λυστε μου μια απορια.. Πως γινεται μια κοπελα που βαριεται ταυτοχρονα να ειναι και πολυ καλη; (δεν μιλαω για εμφανιση)
Πάρε κ μια σακούλα μαζί σου!Ειρηνη μιλφ,νικηφορου ουρανου 26 πρωϊνη,κανει τα παντα αν την πληρωσεις.
Συνενοησου μαζι της.
Την χρεώνουν 10 λεπτά?Πάρε κ μια σακούλα μαζί σου!