Κυριακή, 20 Απριλίου 2014
Μέλη: 137417
Online: 2158 επισκέπτες και 40 μέλη 
Κατάλογος: 7512 καταχωρίσεις & 41690 κριτικές
 • Ξέχασες το password;
 • Ξέχασες το username;
 • Γίνε μέλος!
 • Αναζήτηση
     
                     

  Βριλησσού 36A

  Βριλησσού 36A
  Βριλησσού 36A
  Βριλησσού 36A

  Πληροφορίες

  Διεύθυνση Βριλησσού 36A
  Πόλη Αθήνα
  Περιοχή/Προάστιο Πολύγωνο
  Τιμή 50€


  Κριτικές μελών

  Δείτε όλες τις κριτικές

  Μέσος όρος βαθμολογίας από: 93 χρήστη/-ες

  Για να γράψετε κριτική παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε.
  Μέσος όρος: 
   
  8.3
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.1   (93)
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  8.5   (93)
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  8.5   (93)
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  8.4   (93)
  Πρόσβαση/Parking:
   
  8.5   (93)
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  8.2   (93)
   

   

  Αλίνα - όλα τέλεια

  Μέσος όρος: 
   
  7.2
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  7.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  7.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  7.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  7.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  10.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  7.0
  2 στους 3 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

  Θα έβαζα 10 σε όλα αλλά δε με αφήνει το σύστημα . 1- ΜΗΝ γράφετε μεγάλες κριτικές κατεβατά κείμενα γιατί κανένας δε τα διαβάζει . 2- Η κοπέλα έχει αντιληφθεί σε τι καιρούς δύσκολους ζούμε και προσπαθεί να σε κάνει να μην το μετανιώσεις και να πιάσουν τόπο τα λεφτά σου . 3- τέλεια συμπεριφορά , δωράκια και τα πάντα όλα . 4- το πιο σημαντικό , κατάφερε να νομίζω ότι είμαι με γκομενάκι που μόλις γνώρισα σε κάνα club . Θα ξαναπάω 101%

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 19-04-2014
  Όνομα κοπέλας Αλίνα
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Ελεύθερο στοματικό • Στάση 69 • Γλωσσόφιλα
  Βάρδια επίσκεψης 1η (πρωινή)
  Σχόλια (0)
   

  Αλίνα Πολύ Δυνατή !!

  Μέσος όρος: 
   
  9.0
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  9.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  9.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  10.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  9.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  9.0
  2 στους 2 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

  Πρόσφατη επίσκεψη στο Βρ36Α και συνέυρεση με Αλίνα. Κοντούλα μελαχρινούλα με ωραίες καμπύλες γύρω στα 25. Άνετο πάρκιν ωραίος χώρος και η μαντάμ στην πόρτα πολύ εξυπηρετική και ευγενική.
  Επιλογή προγράμματος με ελεύθερο στοματικό στα 80. Η Αλίνα δεν άργησε να έρθει και από την αρχή φάνηκε η καλή της διάθεση και όλα όσα ακολούθησαν το επιβεβαιωσαν.
  Γλωσσόφιλλα περιποίηση στο στήθος με γλυψίματα σε όλο το σώμα και κατάληξη στο κάτω κεφάλι. Πίπα με συνεχή deep, φτυσίματα, πολύ υγρή, προστυχόλογα (χωρίς υπερβολές), περιποίηση @@ και όλην την ώρα να σου ρίχνει ένα βλέμα όλο καύλα. Λίγο ισπανική και γύρισμα με αυτή από πάνω για 69 όπου και την περιποιήθηκα κατάλληλα Tongue. Πέρασμα ελαστικού και συνεχής αγώνας στο κρεβάτι, στην καρέκλα μπροστά από τον καθρέπτη, στα όρθια, στο νιπτήρα και ξάνα στο κρεβάτι όπου και κατέθεσα.
  Άψογη η συμμετοχή της, δεν έφερε αντίρρηση σε τίποτα ενώ ότι έκανε έδειχνε να το κάνει με ευχαρίστηση. Χρόνος παραμονής κοντά στα 20 λεπτά. Με τόσο καλές υπηρεσίες αξίζει και με το παραπάνω.
  Πολύ καλή εμπειρία και συστήνεται ανεπιφύλακτα.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 14-04-2014
  Όνομα κοπέλας Αλίνα
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Ελεύθερο στοματικό • Στάση 69 • «Ισπανικό» • Γλωσσόφιλα
  Βάρδια επίσκεψης 1η (πρωινή)
  Σχόλια (0)
   

  Φαίη – Η νηστεία θα περάσει ευκολότερα........

  Μέσος όρος: 
   
  9.2
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  9.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  10.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  8.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  9.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  10.0
  8 στους 17 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

  Κυριακή τω Βαΐων και τσάρκα για την τελευταία κατάθεση πριν την επερχόμενη νηστεία της Μεγάλης Εβδομάδας. Θεώρησα την Φάιη σαν ιδανική επιλογή μιας και ήθελα κάτι το εγγυημένο, αφού τα ρίσκα των τελευταίων καταθέσεων δεν είχαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.
  Μια κοπέλα με αγαλματένιο κορμί, μακριά χυτά πόδια, χωρίς ίχνος περιττών κιλών. Πλούσιο φυσικό στήθος, ενας από τα καλύτερα που έχω συναντήσει τον τελευταίο καιρό. Πρόσωπο δροσερό, νεανικό, κοριτσίστικο, άλλα και sexy συνάμα με βλέμματα που υπόσχονται πολλά από τα γλυκύτατα εκφραστικά της μάτια. Μαλλιά καστανόξανθα σε χτένισμα καρέ. Ντυμένη με ένα εντυπωσιακό σετ χρυσαφί εσωρούχων.

  Σε σωστό χρόνο αναμονής, μπήκε στο δωμάτιο. Λίγες κουβέντες και ξεκίνημα μιας τέλειας συνεδρίας. Προκαταρκτικά πλούσια, σε ένταση, πάθος ποικιλία. Αγκαλιές, φιλιά, γλειψίματα σε όλο μου το σώμα από μεριάς της. Πέρασμα της γλώσσας, των δάκτυλων και των νυχιών της απο τα πλευρά και τους μηρούς μου με τέτοιο τρόπο που μου προκαλούν μια γλυκιά ανατριχίλα. Δεκτική στα χάδια μου και στην περιποίηση του κορμιού της από μέρους μου μέχρι να ξεκινήσουμε το oral sex.

  Η ανταπόκριση της στην στοματική μου περιποίηση με άφησε άφωνο. Αναστεναγμοί, βογγητά, χάδια, τρυφερά λόγια, με τα πέλματα τω ποδιών της πίεζε την πλάτη μου, κουλουριάζοντας μετέπειτα τα πόδια της στο κεφάλι μου, μη αφήνοντας με να πάρω ανάσα. Στήθηκε στα τέσσερα και συνέχισα να την περιποιούμαι έτσι, για να ξαπλώσω ανάσκελα και να φέρει το γατάκι της στο πρόσωπο μου και να δίνει ρυθμό. Ούτε που ξέρω πόση ώρα καταναλώσαμε για να σταματήσει, αφού έπεσαν σχετικά οι αναπνοές της, και μετά από κάποια επιπλέον προκαταρκτικά να με αναλάβει. Στοματικό για oscar, σε θέσεις με πλήρη πρόσβαση σε όλο της το σώμα, με εναλλαγές αργού και γρήγορου ρυθμού, άλλοτε επιφανειακό, άλλοτε βαθύ, καραμέλωμα στα @@κια, παραδοσιακό 69 για κάποια λεπτά μέχρι την έναρξη του sex.

  Sex που ξεκίνησε με πρωτοβουλία της Φαίη σε cow girl, με σφιχτές αγκαλιές, χάδια φιλιά σε έντονο κλίμα gfe, με διάφορες θέσεις του σώματος της για ποικιλία της στάσης. Για λίγο στάση του λωτού και συνέχεια ιεραποστολικό, όπου μέσα σε πολύ ιδρώτα ήρθε το τέλος.
  Ξαπλώσαμε δίπλα, και αφού επανήλθαν οι σφυγμοί στα φυσιολογικά πλαίσια μιλήσαμε για λίγο για τις επικείμενες διακοπές του Πάσχα και άλλα θέματα. Φιλάκι, ευχαριστίες και κομπλιμέντα από τις δύο πλευρές και νέο ραντεβού στο σαλόνι, οπού συντρόφια με την παρέα μου (px75, mpouzoklido, taxtiko) και την φιλική κυρία επί της υποδοχής, μιλήσαμε λίγο ακόμα μέχρι την οριστική αποχώρηση μας.

  Περίμενα ότι θα περάσω καλά, αλλά ειλικρινά αυτό το πράγμα δεν το φανταζόμουν. Η Φαίη αποδείχτηκε ιδανική παρτενέρ, είναι πλέον έμπειρη, και κατάφερε να με «ταξιδέψει» με την απόδοση της, και την συμμέτοχη της που ήταν κορυφαία, ενώ η ανταπόκριση της στο 69, ήταν τέτοια που σε λίγες κοπέλες στην μακρόχρονη «καριέρα μου» έχω συναντήσει. Δεν είπε όχι σε τίποτα, «ήταν εκεί», σε κάθε λεπτό από τη αρχή μέχρι το τέλος μιας αψεγάδιαστης συνεδρίας που δεν μου άφησε κανένα κενό και θα θυμάμαι για πάρα πολύ χρονικό διάστημα .

  Αυτά για την εμπειρία μου με την Φαίη, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 13-04-2014
  Όνομα κοπέλας Φαίη
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69 • «Ισπανικό»
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (0)
   

  Τζουλια νεο αιμα για gfe

  Μέσος όρος: 
   
  8.3
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  8.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  8.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  10.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  7.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  8.0
  3 στους 3 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

  Βασικα πηγαινα να δω τι κανει η κυρία Μπετη.
  Η Μπετυ δεν ηταν εκει, αλλα ηταν ενας ευγενεστατος κυριος ο οποιος, αφου μιλησαμε περι κοστους κλπ, μου παρουσιασε την Τζουλια και την Αντζελα (προς θεου οχι την Μερκελ, αυτη μονο σε μπουρδελο για γαιδαρους θα μπορουσε να δουλευει).
  Διάλεξα την Τζουλια, λογω εμφανισης βασικα.
  Το σαλοναρισμα της δεν ηταν των στανταρτ του συγκεκριμενου οικου που διακρινεται για την προκλητικοτητα του (οι παλιες του 36/36Α στον πιανουν απο το σαλονι.
  Η Μαριαννα ειναι μέτριου προς ψηλου αναστηματος, με ωραιες αναλογιες, φυσικο βυζι περιπου 2αρι, τρυφερο στην αφη. Ειναι λεπτη αλλα με ωραια πιασιματα. Εντυπωσιαζουν οι καμπυλες του κωλου της.
  Εχει ιδιάιτερο προσωπο και ζεστα μαυρα αμυγδαλωτα τσακιρικα ματια.
  Το δωματιο καλο μονο που πρεπει να αεριζεται συχνοτερα.
  Απο σεβασμο στο κοριτσι εκανα ντουζ και περιμενα.

  Η κοπελα ηρθε σχετικα γρηγορα και αρχισαμε το χαμουρεμα στα ορθια. Μου ζητησε να ξαπλωσουμε γιατι η διαφορα υψους την κουραζε.
  Αρχισε με φιλια στο στηθος και θωπειες στα @@ ενω εγω θωπευα το καληγραμμο κορμι της.
  Η επιδερμιδα της, τα στηθη της τα μπουτια της, κωλος της ειναι πραγματικα για χαιδεμα. Μου ζητησε να της χαιδεψω την κλειτοριδα και εδειχνε να το απολαμβανει. Δαχτυλο στο μουνι δεν ηθελε. Αποφευγει τα γλωσσοφιλα και της αρεσει το πιπιλημα της ρωγας, οχι ομως η πολυ πιεση με τα δαχτυλα.
  Συνεχισε με πιπα λιγο ατεχνη αλλα αρκετα αισθησιακη μεχρι χυσιματος. Οταν αποκτησει περισσοτερη πειρα θα ειναι τελεια (κατα δήλωση της εχει μονο δυο μηνες στη δουλεια)
  Μετα μου ζητησε να την πισωκολλησω αλλα την διεταξα να με καβαλλησει. Με καβαλλησε για αρκετη ωρα και χορευτικα και κολλητα, μαλιστα σε καποια φαση εγειρε πισω και μαλακιζε την κλειτοριδα της ενω εγω "εσπρωχνα".Μετα την γυρισα σε ιεραποστολικο με διαφορες παραλλαγες (ποδια ανοιχτα, ποδια κλειστα, ποδια στους ωμους). Και στο ιεραποστολικο, οταν το επέτρεπε η παραλλαγη, ετριβε την κλειτοριδα της. Συνεχισαμε σε πλαγια σταση που ανεδειχνε (οπως και το ιεραποστολικο) τις ωραιες μπουτογαμπες της.
  Περασαμε στο πισωκολλητο και η καταθεση ηλθε σε doggy style πισωκολλητη σταση. Η αναστεναγμοι της κατα την διαρκεια της συνευρεσης ηταν ακρως αλληθοφανεις χωρις ξενερωτικες υπερβολλες.
  Πηγε να μου φυγει γρηγορα αλλα την κρατησα στο δωματιο και τις εδωσα συμβουλες που θα την κανουν πιο ελκυστικη στους πελατες.
  Τις δεχτηκε με ευχαριστηση
  Την συστηνω ανεπιφυλακτα, αν εμπιστευεστε τις κριτικες μου σπευσατε να συνουσιαστητε

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 09-04-2014
  Όνομα κοπέλας Τζούλια
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Ελεύθερο στοματικό
  Βάρδια επίσκεψης 2η (απογευματινή)
  Σχόλια (2)
   

  κελλυ 5 αστερων

  Μέσος όρος: 
   
  9.8
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  9.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  10.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  10.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  10.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  10.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  10.0
  9 στους 11 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

  Αναβαση στο βουνο με αγριες διαθεσεις οι καυλες ειχαν βαρεσει κοκκινο.
  το κελακι ειναι ενα πολυ ομορφο πιπινι,ευδιαθετο, καυλιαρικο ,πολυ σεξυ και παντα χαμογελαστο
  ερωτευσιμη καυλοπιπινο.
  Μπηκα στο ντουζ και μπανιαριστηκα .Ακουω την πορτα να ανοιγει και μπηκε το μωρο.
  Τραβαει την κουρτινα και μου σκαει ενα γλωσσοφιλο,γδυνεται και μπαινει κ αυτη στο ντουζ,
  πω πω λεω θα γινει χαμος .Αρχισε να με φιλαει με γλωσσα με πολυ παθος,πηρε το τηλεφωνο του ντουζ
  αρχισε να ριχνει νερο στο πουτσο μου και μου χαιδευε τα @@@@@@@@@@@ και το πουτσο .Εκανα και γω το ιδιο
  της εριξα νερο στο μουνακι της ,και αρχισα να το τριβω.
  Βγηκαμε απ το ντουζ με σκουπισε το ιδιο εκανα και γω κ αφου σκουπιστηκαμε γονατιζει μπροστα μου
  και αρχιζει μια πιπα με φτυσιματα και μου ρουφαγε τα αρχιδια.
  Την πεταω στο κρεβατι και αρχισα να την γλυφω παντου στο στηθος στα αυτια και κατεβαινα προς το μοσχομυριστο
  μουνακι της το οποιο το εγλυφα για λιγο και αυτη αρχισε να το παιζει και να σπρωχνει το μουνακι της πανω στη γλωσσα μου .
  Με σταματησε για να με βαλει κατω και να αρχισει ενα τσιμπουκι μακρας διαρκειας με πεθανε στην πιπα η ατιμη.
  Συνεχισε με ισπανικη για λιγο μεχρι να βαλει το λαστιχο και να αρχισουμε το σεξ.
  Με καβαλησε για αρχη και μου εφερνε τα βυζια της στην μουρη και με φιλαγε συνεχως στο στομα μεχρι να την βαλω κατω εγω.αρχισα να την γαμαω μια σιγα μια δυνατα και αυτη με εβριζε γαμα με καυλα μου φωναζε και ετσι
  τελειωσα μες το μουνακι της.Εκατσε μετα λιγο μιλησαμε,ηρθε μου εβγαλε το καποτιδιον με καθαρισε με χαρτι με φιλησε και εφυγε με ενα φιλι ολο υποσχεσεις.
  αν συνεχισει ετσι θα γινει σουπερ σταρ.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 04-04-2014
  Όνομα κοπέλας Κέλλυ
  Υπηρεσίες κοπέλας Ελεύθερο στοματικό • Στάση 69 • «Ισπανικό» • Γλωσσόφιλα
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (6)
   

  Βικτώρια!!!

  Μέσος όρος: 
   
  9.1
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  9.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  10.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  10.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  9.0
  6 στους 6 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

  Η Βικτώρια είναι ένα όμορφο κορίτσι, με βαμμένο ξανθό μαλλί, απίστευτο φυσικό στητό 3άρι βυζί και σώμα χωρίς περιττά κιλά, αλλά όχι και στυλιάρι.

  Το σαλονάρισμα της γίνεται με χαμόγελο και είναι σχετικά «επιθετικό». Kάθησε στα γόνατα μου και μου έδινε φιλιά στο λαιμό. Χάρηκε πολύ όταν αποφάσισα να περάσω στο δωμάτιο.

  Δεν θα πω πολλά. Πίπα με απίστευτο αρχοδογλύψιμο, μεγάλης διάρκειας. Τη σταμάτησα εγώ για να ξεκινήσουμε. Το γαμήσι έγινε με εναλλαγή τριών στάσεων με ιεραποστολικό, πισωκολλητό μπρούμητο και πισωκολλητό στα 4 με ταυτόχρονο τράβηγμα μαλλιών. Η συμμετοχή της κοπέλας φοβερή, με ωραία καυλωτικά βογγητά και χάδια στο πορνώδες σώμα μου. Τα βυζιά της για πολύ γλύψιμο.

  Τα κουδούνια χτυπούσαν, αλλά δεν έδειξε καμία βιασύνη.

  Το πάρκινγκ εύκολο λόγω ώρας. Η υπηρεσία ευγενέστατη.

  Καλά να περνάμε

  Sunglasses

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 18-02-2014
  Όνομα κοπέλας Βικτώρια
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Ελεύθερο στοματικό
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (0)
   

  Η τροχαία έκοψε κλήση στο συναίσθημα για παράνομο παρκάρισμα - Πού πας ρε Καραμήτρο;

  Μέσος όρος: 
   
  10.0
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  10.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  10.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  10.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  10.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  10.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  10.0
  1 στους 6 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

  Α) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟΤΣΑΡΚΑΣ
  Ξεκίνησα από το σπίτι μου στις 10:53, κουβαλώντας την πράσινη συνεδριακή μου τσάντα με τα sex toys (το ροζ ριγκάκι του Γύπα και 10 φωτογραφίες από το Fareham). Προορισμός ήταν το στούντιο της οδού Βριλησσού 36Α.
  Στις 11:04 κοντοστάθηκα στη γωνία των οδών Κυψέλης και Ζακύνθου και κάλεσα την αρκούδα τσατσά στο μαγαζί. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

  ΤΣΑΤΣΑ: Ναι;
  ΤΑΚΜΑΝ: Γεια σας. Είναι εκεί η ΧΧΧ;
  ΤΣΑΤΣΑ: Εγώ είμαι.
  ΤΑΚΜΑΝ: Με συγχωρείς, δε σε κατάλαβα. Άλλαξες τη φωνή σου.
  ΤΣΑΤΣΑ: (γέλασε).
  ΤΑΚΜΑΝ: Σε πήρα να σου πω ότι έρχομαι.
  ΤΣΑΤΣΑ: Εντάξει.
  ΤΑΚΜΑΝ: See you later.
  ΤΣΑΤΣΑ: (έκλεισε το τηλέφωνο).

  Η καρδιά μου άρχισε να φτερουγίζει. Ο ανάδρομος ερμής σε συνδυασμό με την ψυχρότητα της τσατσάς στο τηλέφωνο, μου προκάλεσαν άγχος και κατάθλιψη.
  Στη συνέχεια, διέσχισα πεζός την οδό Ζακύνθου με κατεύθυνση προς Ευελπίδων. Μόλις έφτασα στα δικαστήρια, πήρα το λεωφορείο 224. Στις 11:18 κατέβηκα στη 2η στάση της Βριλησσού και έκλεισα το κινητό μου.

  Β) ΥΠΟΔΟΧΗ
  Αρχικά, κάθισα με την αρκούδα τσατσά στο σαλονάκι δίπλα στην κουζίνα (εκτιμώμενη διάρκεια: 4-5 λεπτά). Η συμπεριφορά της ήταν σχετικά απόμακρη και νευρική.

  Γ) ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΚΟΠΕΛΑ
  Όνομα: Αλίνα.
  Περιγραφή εμφάνισης: Μελαχρινή, ψιλή, λεπτή, 20-25 ετών, αλλοδαπή (με πολύ καλή γνώση Ελληνικών).
  Τρικ-τρικ: Φορούσε 1 ντεκαβλέ ριγκάκι.

  Δ) ΕΡΩΤΙΚΗ ΙΕΡΟΤΕΛΕΣΤΙΑ
  1η φάση: "Τα κλασσικά". Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

  ΑΛΙΝΑ: Τι θες να κάνουμε;
  ΤΑΚΜΑΝ: Δώσε μου το χεράκι σου.
  ΑΛΙΝΑ: (υπάκουσε στις διαταγές μου).
  ΤΑΚΜΑΝ: Τι; Μόνο αυτό το κόσμημα φοράς;
  ΑΛΙΝΑ: Θες να πω στην υπηρεσία να μου δανείσει το δικό της;
  ΤΑΚΜΑΝ: Δε χρειάζεται, έχω προνοήσει για αυτό.

  Αφού έβγαλα το ροζ ριγκάκι του Γύπα από τη μπουρδελότσαντα ...

  ΤΑΚΜΑΝ: Φόρα αυτό προς το παρών.
  ΑΛΙΝΑ (όλο νάζια): Μου το κάνεις δώρο;
  ΤΑΚΜΑΝ: Όχι. Στο δανείζω προσωρινά.
  ΑΛΙΝΑ: Θα το φορέσω, μόνο αν μου το χαρίσεις.
  ΤΑΚΜΑΝ: Άντε καλά. Θα εξαντλήσω την καλοσύνη μου. Όταν πάω Αγγλία, θα αγοράσω άλλο από τα West Quay.
  ΑΛΙΝΑ: Πολύ ωραίο. Σε ευχαριστώ.
  ΤΑΚΜΑΝ: Βάλε μου το προφυλακτικό τώρα.
  ΑΛΙΝΑ: ΟΚ.

  2η φάση: "Η μέθοδος του Πεπονοτρυπητή" (εκτιμώμενη διάρκεια: 12 λεπτά).
  Αποτέλεσμα: Failure.
  Αιτιολογία: Κακή ψυχολογική κατάσταση εξαιτίας της ψυχρής συμπεριφοράς της αρκούδας.
  Χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τη συζήτησή μας:

  1)
  ΤΑΚΜΑΝ: Platform 2 for the 18:40, southern trains services to Southampton Central. Calling at: Swanwick and Southampton Central. This train has 5 coaches.
  ΑΛΙΝΑ: Πες και άλλα.
  ΤΑΚΜΑΝ: Platform 1 for the 11:15, cross-country trains services to Manchester Piccadilly. Calling at: Southampton Airport Parkway, Winchester, Basingstoke, Reading, Oxford, Banbury, Leamington Spa, Coventry, Birmingham International, Birmingham New Street, Wolverhampton, Stafford, Stoke-On-Trent, Macclesfield, Stockport and Manchester Piccadilly. This train has 10 coaches.
  ΑΛΙΝΑ: Δε θα πεις τίποτα άλλο;
  ΤΑΚΜΑΝ: Άσε με, να συγκεντρωθώ τώρα.

  2)
  ΑΛΙΝΑ: Την αγαπάς τη ΧΧΧ;
  ΤΑΚΜΑΝ: Πάρα πολύ.
  ΑΛΙΝΑ: Θες να της πω, να έρθει στο δωμάτιο, να σου κρατάει τα χέρια;
  ΤΑΚΜΑΝ: Όχι, σε παρακαλώ.
  ΑΛΙΝΑ: Γιατί μωρό μου;
  ΤΑΚΜΑΝ: Γνωριζόμαστε σχεδόν 3 χρόνια και έχουμε άλλη σχέση. Αυτό το κάνω σε υπηρεσίες, που τις βλέπω σαν αντικείμενα. Είμαι σίγουρος ότι, αν της το προτείνω, θα τα χαλάσουμε με συνοπτικές διαδικασίες.
  ΑΛΙΝΑ: Εσύ θα το ήθελες;
  ΤΑΚΜΑΝ: Ναι.
  ΑΛΙΝΑ: Αν της μιλήσω εγώ, θα περάσει το δικό μου.
  ΤΑΚΜΑΝ: Σε παρακαλώ πάρα πολύ, μην της πεις τίποτα.
  ΑΛΙΝΑ: Εντάξει μωρό μου.

  Ε) ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
  Τόπος: Στο σαλονάκι, δίπλα στην κουζίνα.
  Εκτιμώμενη διάρκεια: 20 λεπτά.
  Θέματα συζήτησης: Συναισθήματα, ερευνητική δραστηριότητα, επιληψία, κτλ. Επιπλέον, την παρηγόρησα για το θάνατο του σκύλου της.
  Τα καλά: Ήταν αρκετά επικοινωνιακή.
  Τα κουλά: Κανένα. Θα επιθυμούσα όμως, κάθε φορά να μου φέρεται με τον ίδιο τρόπο.
  Τα πρόστυχα: Ήταν ασυνήθιστα στοργική. Τα αλλεπάλληλα ζεστά ηγεμονικά sandwich και η τρυφερή αποχαιρετιστήρια αγκαλίτσα, με συγκίνησαν πολύ.

  Ώρα αποχώρησης από το κτίριο: 12:12.

  ΣΤ) ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ
  Σε όλα 10. Αχ Παναγίτσα μου. Πολύ την αγαπάω αυτή τη γυναίκα. Την Πέμπτη βράδυ, έκλαιγα για πάνω από 1 ώρα. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, τα χείλη μου τρέμουν από τη συγκίνηση.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 13-02-2014
  Όνομα κοπέλας Αλίνα
  Προκαταρκτικά Ναι
  Βάρδια επίσκεψης 1η (πρωινή)
  Σχόλια (0)
   

  αλινα

  Μέσος όρος: 
   
  7.5
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  7.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  7.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  8.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  8.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  9.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  7.0
  6 στους 10 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

  βραδυνη μοναχικη τσαρκα στο βουνο . Η αλινα δεν συνηθιζει βραδυνες βαρδιες κ ετσι αφου δεν την πετυχαινω πρωι
  ειπα να περασω . προκαταρκτικα σχεδον ανυπαρκτα . μου εγλειψε λιγο τα αρχιδια κ μου τον επαιζε
  αρχισε αμεσως την πιπα των δυο λεπτων . εκατσε κατευθειαν πανω μου μου εδωσε κατι γλωσσοφιλα
  γυρισμα στα τεσσερα μου αρχισε τα γνωστα αλβανικα ξεφτυλικια ναι μωρο μου πως γαμας ετσι ειμαι ετοιμη να
  χυσω τι ωραιος που εισαι κ παπαριες σιγα μην χυσεις της λεω κ ετσι τελειωσα .

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 09-02-2014
  Όνομα κοπέλας Αλίνα
  Προκαταρκτικά Όχι
  Υπηρεσίες κοπέλας Γλωσσόφιλα
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (2)
   

  Μαριάννα: Και όμως...Έχει κι άλλο...

  Μέσος όρος: 
   
  8.8
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  9.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  10.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  8.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  8.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  9.0
  1 στους 10 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

  Η Μαριάννα είναι μια εντυπωσιακή μελαχροινή κοπέλα με πανέμορφο πρόσωπο και σώμα μεσογειακό, με καμπύλες, ωραίο φυσικό στήθος 2άρι, ωραία μακριά πόδια, καλοσχηματισμένη περιφέρεια. Είναι από τις κοπέλες που είχα ξεχωρίσει από την αρχή όταν πρωτοξεκίνησα την "καριέρα" μου. Οι συναντήσεις μας μέχρι το βράδυ Σαββάτου, πάντα κινούνταν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης, με ένταση, πάθος, διάρκεια και πάντα έφευγα κατευχαριστημένος. Είναι από τις περιπτώσεις που λες, ότι έχει φθάσει ταβάνι η απόδοσή της και ότι δεν μπορεί να το τερματίσει άλλο...Δεν ήξερα...Δεν ρώταγα καλύτερα??

  Βράδυ Σαββάτου και η τσάρκα με τους αγαπητούς cheyenne,px75, mpouzoklidos, έτεινε να αποβεί άκαρπη, αλλά η ανάγκη μου για "δράση" δεν μπορούσε να σιγαστεί...Έτσι όταν στο Βριλησσού36Α είδα ότι δουλεύει η μελαχροινή κούκλα δεν ήθελα κάτι άλλο και 50 ευρώ "πέταξαν" από το πορτοφόλι μου....Ντουζάκι για φρεσκάρισμα, σφραγισμένη και μυρωδάτη πετσετούλα και μικρή αναμονή μέχρι να έρθει η Μαριάννα...

  Η είσοδός της στο δωμάτιο έγινε φορώντας μόνο την πετσέτα της μιας και είχε κάνει μόλις μπάνιο και ήρθε αμέσως κοντά μου αρχίζοντας με αγκαλιές, φιλιά βαθιά και υγρά...Αυτόματα και ξαφνικά βρεθήκαμε σε στάση 69 με εμένα να μη χορταίνω το όμορφο αιδοίο της και κείνη αντίστοιχα να περιποιείται το ήδη ερεθισμένο πέος μου. Ιδιαίτερη προσοχή στα @@, με τρομερό μούλιασμα, φτύσιμο, ρούφηγμα, τράβηγμα...Και εκεί που λες ότι τελείωσε, ξανάρχιζε, με μεγαλύτερη ένταση κ πάθος, ενώ τα μάτια της ήταν καρφωμένα πάνω μου. όρθιος εγώ στο κρεβάτι, με εκείνη στα γόνατα να κάνει απανωτά deepthroughts και να συνεχίζει να φτύνει ακατάπαυστα το πέος μου και να ρουφάει ότι βρίσκει. Διάλειμμα για λίγο παιχνίδι με τα πατουσάκια της, που είναι πολύ ωραία με κόκκινο πεντικιούρ, ωραία footjob και ψηλάφιση κάθε εκατοστού τους....Στήσιμο στα 4 όπου είχα την ευκαιρία να περιεργαστώ και τις 2 τρυπούλες της και πραγματικά κόντευα να τρελλαθώ από την κατάσταση...

  Επιτέλους ώρα για σεξ ιεραποστολικά σε φρενήρεις ρυθμούς, με μπόλικα φιλιά, να περιποιούμαι τις σκληρές ρώγες της.Αρκετές παραλλαγές, με τα πόδια της πλάγια, στους ώμους μου, ανοιχτά και κείνη να παίζει συνέχεια με τη γλώσσα της ερεθιστικά. Γύρισμα στα 4, με πολύ ωραία αίσθηση, συνέχεια στους ίδιους ρυθμούς ενώ κάποιες παροτρύνσεις της για χαστούκια και μπινελίκι βρήκαν πρόσφορο έδαφος και της απέδειξα το πλούσιο λεξιλόγιό μου... ;D ;D Για κάποια δευτερόλεπτα reverse cowgirl όπου με βαθιά καθίσματα κόντεψε να με "στείλει" μιας και αυτό που έβλεπα ήταν μαγευτικό. Ξανά σε ιεραποστολικό πλαγιαστά αυτή τη φορά όπου μην αντέχοντας άλλο μετά από λίγο κατέθεσα τους χυμούς μου μέσα της, προσπαθώντας να ξαναβρώ την αυτοκυριαρχία μου....

  Από όσες φορές έχω συναντήσει τη Μαριάννα, αυτή νομίζω ήταν που τα χρειάστηκα που λένε πιο πολύ από κάθε άλλη φορά. Είχε όρεξη τρομερή-όπως πάντα άλλωστε- δεν με άφησε λεπτό να πάρω ανάσα και μου απέδειξε ότι κατέχει σε υψηλό βαθμό και την τέχνη του pse μιας και είχε προηγηθεί και μια σχετική μου ατάκα. Τη θεωρώ από τις σίγουρες επιλογές στο χώρο για όποιον θέλει να περάσει καλά, τιμάει τον πελάτη και τα λεφτά που παίρνει,δεν υπάρχουν χρονικές πιέσεις, ενώ φροντίζει και η ίδια να μη μένει στάσιμη και να εμπλουτίζει το πρόγραμμά της κάθε φορά με νέα κόλπα ώστε να μας κρατάει σε εγρήγορση...

  Αυτά από μένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα...

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 08-02-2014
  Όνομα κοπέλας Μαριάννα
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Ελεύθερο στοματικό • Στάση 69 • Γλωσσόφιλα
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (2)
   

  Full English Breakfast flying over Saint Helier (Jersey)

  Μέσος όρος: 
   
  10.0
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  10.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  10.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  10.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  10.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  10.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  10.0
  1 στους 7 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

  Α) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟΤΣΑΡΚΑΣ
  Ώρα αναχώρησης από το σπίτι: 10:59.
  Περιεχόμενο μπουρδελότσαντας: Ένα πακέτο πουτανομάντηλα, το ροζ ριγκάκι του Γύπα και 20 φωτογραφίες από Αγγλία.
  Αξιοσημείωτα γεγονότα: Βγαίνοντας από την πολυκατοικία, τράκαρα μια 60άχρονη γεροντοκόρη γειτόνισσα, η οποία είχε πολύ όρεξη για κουβεντούλα. Συζητήσαμε για 10 λεπτά (για να μπορέσω να ξεφύγω, της είπα ότι είχα κανονίσει στις 12:00 ραντεβού με έναν καθηγητή στο ΠΑΠΕΙ).
  Προορισμός: Βριλησσού 36Α (για να δω την αρκούδα τσατσά).

  Και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα ...

  Στις 11:14 περπατώντας κατά μήκος της οδού Ζακύνθου, πήρα τηλέφωνο στο στούντιο. Η τηλεδιάσκεψη με την τσατσά, ήταν η εξής:

  ΤΣΑΤΣΑ: Παρακαλώ;
  ΤΑΚΜΑΝ: Ψυχουλίτσα μου ...
  ΤΣΑΤΣΑ (βγάζοντας την αύρα της δασκάλας της ΣΤ Δημοτικού): Γεια σου παιδί μου.
  ΤΑΚΜΑΝ: Σε πήρα να σου πω ότι έρχομαι.
  ΤΣΑΤΣΑ: Δεν έχω κοπέλα αυτή τη στιγμή. Η κοπέλα της βάρδιας αρρώστησε και έφυγε. Αν δε μου στείλει το αφεντικό άλλη κοπέλα, θα γυρίσω σπίτι.
  ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Δεν πειράζει. Θα περάσω για μια καλημέρα.
  ΤΣΑΤΣΑ: Έλα, αν είμαι ακόμα εδώ ...
  ΤΑΚΜΑΝ: Έγινε. Θα τα πούμε.

  Μετά από αυτό το τηλεφώνημα, με έπιασε πανικός. Ήθελα οπωσδήποτε να δω την αρκούδα τσατσά. Έτσι λοιπόν, άρχισα να τρέχω σαν τρελός προς την Ευελπίδων, με αποτέλεσμα να περάσω 2-3 δρόμους απέναντι χωρίς να κοιτάξω. Στις 11:22 έφτασα στη στάση του 224.
  Περιμένοντας το λεωφορείο, έκανα την προσευχή μου. Στόχος μου ήταν να δώσω τα 50 ευρώ στην τσατσά, να καθίσουμε παρέα για κουβεντούλα και χαδάκια για 25-30 λεπτά και μετά να γύριζε σπίτι να φροντίσει το σκύλο της.
  Στις 11:37 κατέβηκα στη 2η στάση της Βριλησσού και έκλεισα το κινητό μου. Κατόπιν, έκανα 6-7 φορές το σταυρό μου και χτύπησα το κουδούνι του 36Α.

  B) ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ - FIRST PART
  Τόπος: Στο σαλονάκι, δίπλα στην κουζίνα.
  Εκτιμώμενη διάρκεια: 40 λεπτά.
  Θέματα συζήτησης: Αφήγηση προσωπικών εμπειριών / εξομολογήσεις.
  Τα καλά: Παρά το γολγοθά της, ήταν ομιλητική και ευχάριστη στην παρέα.
  Τα κουλά: Δεν κάθισε δίπλα μου, γιατί ήθελε να με βλέπει.
  Τα πρόστυχα: Τα stamp και τα διευθυντικά sandwich έπεσαν βροχή.

  Γ) ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
  Στις 12:15 ήρθε η Μαριάννα στο στούντιο. Στη συνέχεια, έσκασα το 50άρικο στην αρκούδα τσατσά και μπήκα στο κόκκινο δωμάτιο. Μόλις η τσατσά έκλεισε την πόρτα, γδύθηκα, βόλεψα τα πράγματά μου, έβαλα τα sex toys σε περίοπτη θέση και έκανα ντους. Μετά το σκούπισμα, ξάπλωσα ανάσκελα και περίμενα την πουτάνα. Η αναμονή διήρκησε about 5 minutes.
  Μόλις μπήκε η Μαριάννα στο δωμάτιο, έγινε η κάτωθι στιχομυθία:

  ΜΑΡΙΑΝΝΑ: Γεια σου μωρό μου.
  ΤΑΚΜΑΝ: Hallo. How are you?
  ΜΑΡΙΑΝΝΑ: Βλέπω μιλάς και Αγγλικά.
  TAKMAN: Yes, because I live permanently in the UK. Come here please.
  ΜΑΡΙΑΝΝΑ: Of course baby.
  TAKMAN: First of all, wear this ring.
  ΜΑΡΙΑΝΝΑ: Με παντρεύεσαι;
  ΤΑΚΜΑΝ (βγάζοντας την αύρα της 90άχρονης Αγγλίδας) : No.
  ΜΑΡΙΑΝΝΑ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).
  ΤΑΚΜΑΝ: Φόρεσέ το τώρα προσωρινά, γιατί με φτιάχνει.
  ΜΑΡΙΑΝΝΑ: OK.
  TAKMAN: And put me the condom please.

  Στη συνέχεια, ξεκίνησε η ερωτική ιεροτελεστία, οι φάσεις της οποίας ήταν οι κάτωθι:

  1η φάση: "Κλασσική πίπα" (εκτιμώμενη διάρκεια: 2 λεπτά). Εδώ αξίζει να αναφερθεί ότι το πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας έχει παρουσιάσει ραγδαία επιδείνωση από τις 15 Ιανουαρίου (οι πρωινές στύσεις έχουν καταργηθεί). Σε απλή μετάφραση εννοώ, ότι ο κύριος Πρέος δε φαινόταν να έχει καμία διάθεση να ανταποκριθεί στη συναισθηματική διέγερση. Έτσι λοιπόν, αποφάσισα να δοκιμάσω την κλασσική μέθοδο.
  2η φάση: "Η μέθοδος του Πεπονοτρυπητή" (εκτιμώμενη διάρκεια: 8 λεπτά). Ακόμα και στα ντετερμινιστικά μοντέλα της φυσικής, το R-square δεν είναι ίσο με 1. Η βοήθεια της κάθετης αντίδρασης του δαπέδου αποδείχθηκε ανεπιτυχής. Και εγώ και η κοπέλα κάναμε φιλότιμες προσπάθειες, αλλά η εκσπερμάτωση τη δεδομένη χρονική στιγμή ήταν αδύνατη. Ένα ενδιαφέρον απόσπασμα από τη συζήτησή μας, ήταν το εξής:

  ΤΑΚΜΑΝ: Welcome to National Express. A customer information card is located in the seatback in front of you. Please take a moment to familiarise yourself with its content. Alcohol consuming and smoking is not permitted at any time and anywhere in this coach.
  ΜΑΡΙΑΝΝΑ: Πες και άλλα. Έχεις πλάκα.
  ΤΑΚΜΑΝ: I love the receptionist (δε θέλω εδώ να αναφέρω το όνομά της). Really, I am very happy that I managed to see her for 40 minutes. Don't worry about your performance. You will be awarded with a very high mark, regardless of the result.
  ΜΑΡΙΑΝΝΑ: Εμένα με ενδιαφέρει να περνάς καλά.

  3η φάση: "Αποχαιρετισμός". Όταν συνειδητοποίησα ότι δε θα έχυνα ούτε και σε πρόγραμμα 3 ωρών, πέταξα το άδειο προφυλακτικό και είπα στη Μαριάννα "Μπορείς να πηγαίνεις, όλα καλά". Αμέσως, η πουτάνα ντύθηκε, με χαιρέτησε και έκλεισε την πόρτα του δωματίου. Στη συνέχεια, ντύθηκα, βόλεψα τα πράγματά μου και κάθισα στο σαλονάκι για 2η φορά.

  Δ) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ
  Η Μαριάννα είναι ψιλή, ξανθιά, ηλικίας γύρω στα 20 (πιθανόν Ελλεηνίδα) και φοράει ένα διακριτικό χρυσό ριγκάκι (το ροζ ριγκάκι του Γύπα είναι δημόσιο αγαθό και δεν ανήκει σε καμία).

  Ε) ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ - SECOND PART
  Εκτιμώμενη διάρκεια: 12 λεπτά.
  Θέματα συζήτησης: Αύρες, γκριμάτσες, καθηγητές στο Southampton University, etc.

  ΣΤ) ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ
  Εμφάνιση κοπέλας: 10.0.
  Εφόσον φορούσε ιδιωτικά τρικ-τρικ, δε μπορώ να βάλω χαμηλό βαθμό. Δεν ευθύνεται για το νεαρό της ηλικίας της.

  Διάθεση / υπηρεσίες / συμμετοχή κοπέλας: 10.0.
  Έκανε τα πάντα για να με φτιάξει. Ωστόσο, ο πρωινός πανικός για την αρκούδα αποδείχθηκε θάνατος για τη στύση.

  Χώρος / καθαριότητα χώρου: 10.0.
  Και το σαλόνι και το κόκκινο δωμάτιο ήταν πεντακάθαρα. Η ντουζιέρα και οι καθαρές πετσέτες αποτελούν ένα plus.

  Συμπεριφορά τσατσάς: 10.0.
  Αν μπορούσα να βάλω 20, θα το έκανα.

  Πρόσβαση: 10.0.
  Το 224 με άφησε σχεδόν έξω από το μαγαζί.

  Σχέση απόδοσης / τιμής: 10.0.
  Ικανοποιήθηκα απόλυτα.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 06-02-2014
  Όνομα κοπέλας Μαριάννα
  Προκαταρκτικά Ναι
  Βάρδια επίσκεψης 1η (πρωινή)
  Σχόλια (2)
   

  Για 2η φορα με τη Μαριανα αλλα στο υπογειο

  Μέσος όρος: 
   
  8.3
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  9.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  7.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  10.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  7.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  8.0
  2 στους 4 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

  Μετα απο μια συντομη περιηγηση στο βουνο κατεληξα στο 36Α (στο υπογειο). Η κοπελα της βαρδιας ειχε 2 μειονεκτηματα: Τουπέ και μεγαλη ιδεα για τον εαυτο της, παρολο που ειναι καινουργια. Ζητησα απο τον κυριο επι της υποδοχης να μου κατεβασει την Μαριανα.
  Αν θελετε λεπτομερειες επι της Μαριανας σας παραπεμπω στην κριτικη μου επι του 36 (14/12/2013). Δεν υπαρχει λογος να μακρυγορω.
  Τι μου ειχε ξεφυγει απο την προηγουμενη κριτικη:
  1. Εξαιρετικα ωραια αφη δερματος (βελουδινο μεταξι)
  2. Πολυ μα πολυ ωραια ματια (και λαγνα ταυτοχρονα)
  3. Πολυ ωραιο στομα
  Αυτη την φορα δεν μου επετραπει να γλυψωπιπιλισω κλειτοριδα. Μου δηλωθηκε οτι την πρωτη φορα μου επετραπει λογω πρωτης γνωριμιας (πολιτικη μαρκετιγκ της Μαριανας - θεμιτο).
  Κατα τα αλλα απολαυσα ενα εξαιρετικο γαμησι, ανακαλυψα δε οτι στη σταση οπισθοκολλητο ειναι η καλυτερη απο ολες καθοτι οι γλουτοι της προσφερουν εξαιρετικη λαβη και στηριγμα για τους ωθισμους.
  Σας την συστηνω ανεπιφυλακτα για πολλες φορες.
  Το 7 στη καθαριοτητα ειναι λογω μη επαρκους αερισμου του γαμωδωματιου (μυριζε κλεισουρα)

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 04-02-2014
  Όνομα κοπέλας Μαριάννα
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Ελεύθερο στοματικό • Γλωσσόφιλα
  Βάρδια επίσκεψης 1η (πρωινή)
  Σχόλια (0)
   

  Έκτακτη νυχτερινή Αλίνα......

  Μέσος όρος: 
   
  8.6
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  9.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  8.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  9.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  9.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  9.0
  6 στους 11 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

  Μια κοπέλα που θεωρείται από τις σταθερές αξίες της πρωινής βάρδιας στην αλυσίδα του Μεγαλέξανδρου. Μελαχρινή με ίσια μαλλιά μέχρι τούς ώμους , ωραίες καμπύλες, φυσικό στήθος, πονηρό μουτράκι με όμορφα χαρακτηριστικά, πικάντικο βλέμμα και χαμόγελο, σε διαστάσεις small. Με είχε αφήσει απόλυτα ευχαριστημένο στην μοναδική συνάντηση που είχα μαζί της, περίπου πριν ένα χρόνο στο Μ.Α.133, μια συνάντηση την οποία η ίδια μου υπενθύμισε στο σαλόνι, κάνοντας μου και τα σχετικά «παράπονα» που άφησα να περάσει τόσος καιρός από τότε, επιβεβαιώνοντας γα μια ακόμα φορά ότι η μνήμη που διαθέτουν αυτά τα κορίτσια είναι το κάτι άλλο. Όπως προανέφερα, εργάζεται στην πρωινή βάρδια, μια βάρδια που δεν με εξυπηρετεί να κάνω συχνά επισκέψεις, έτσι σήμερα που την βρήκα εκτάκτως, δεν έχασα την ευκαιρία.

  Είναι μια κοπέλα με έντονο το στοιχείο του pse, κάτι αντίθετο στα δικά μου θέλω. Χαριτολογώντας και καυλαντίζοντας στο σαλόνι, της είπα τι προτιμώ, και δεν είχε αντίρηση να μου το προφέρει.
  Και έτσι έγινε. Πολύ τρυφερή στα πλούσια προκαταρκτικά της, με χάδια, φιλιά γλειψίματα, ναζιάρα με γλυκά λόγια σε μεγάλη χρονική διάρκεια μου έδωσε αυτό που ζητούσα. Το στοματικό της εξαιρετικό με καλή χρήση της γλώσσας, καραμέλωμα στα @@κια, βαθύ, και με μεγάλη ποικιλία. Και στο δικό μου στοματικό sex, ανταποκρίθηκε σε υψηλούς ρυθμούς, ένοιωθα την ανατριχίλα που την διαπερνούσε στους μηρούς της, αναστεναγμοί, βογγητά, παιχνίδια με το στήθος της, μάτια ερμητικά κλειστά και δαγκωματιές στα χείλη της.

  Νέος γύρος προκαταρκτικών κα στοματικής περιποίησης από πλευράς της, σε διαφορετικές θέσεις και γωνίες από το αρχικό, και cow girl για αρχή. Οι αγκαλιές, τα χάδια, τα φιλιά και τα γλειψίματα έδιναν και έπαιρναν, έως την στιγμή που χωρίς να βγει από μέσα μου με άξονα τον «μικρό Cheyenne» έκανε περιστροφή 180 μοιρών για Reverse cow girl. Μετά από λίγο στήθηκε στα τέσσερα, κάποια λεπτά στοματικό από πλευράς μου και συνέχεια με doggy style έως το τέλος. Σε όλη την διάρκεια της διαδικασίας αρκετά λόγια από πλευράς της, άλλοτε τρυφερά, άλλοτε πικάντικα, συμπλήρωναν την υψηλή συμμετοχή της.

  Μετά το τέλος ξάπλωσε δίπλα μου, σαν γατούλα, μιλήσαμε λίγο, με ευχαρίστησε με φίλησε και έφυγε. Λίγη κουβέντα ακόμα στο σαλόνι πριν φύγουμε συντρόφια με τον συνοδοιπόρο μου Px75 και την ευγενέστατη αλλά και αρκετά sexy οφείλω να ομολογήσω κυρία επί της υποδοχής.

  Μια κοπέλα που καιρό τώρα ήθελα να (ξανα)επισκευτώ αλλά τα ωράρια μας δεν συμπίπταν. Ομορφη, καλή τεχνίτρια, προσαρμόζεται στα θέλω του επισκέπτη της και το ικανοποιεί. Αρκετοί φίλοι που έχουν περάσει μαζί της και το έχουμε συζητήσει συμφωνούν και ως εκ τούτου προκύπτει πως είναι μια αρκετά αξιόπιστη επιλογή, που με την πρώτη ευκαιρία ευχαρίστως θα ξανασυναντήσω.

  Αυτά για την εμπειρία μου με την Αλίνα, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 01-02-2014
  Όνομα κοπέλας Αλίνα
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69 • «Ισπανικό»
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (1)
   

  Θα παει μπροστα η ομορφη Βικυ απο τη Ρωσια

  Μέσος όρος: 
   
  7.9
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  9.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  7.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  8.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  9.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  7.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  7.0
  3 στους 4 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

  Μετα απο μια συντομη περιηγηση στη γειτονια (στο 42 ηταν μια ενδιαφερουσα παρουσια η Λιλιαν αλλα λογω του οτι σχολαγε δεν περασα).
  Η Βικυ στο 36Α ειναι πραγματι πολυ ομορφη. Προσωπο αψογο με ωραια εκφραστικα ματια, στομα σεξυ και μια προκλητικη φραντζα στα μαλλια. Κορμι μοντελου αλλα οχι κοκκαλιαρικο, στηθη 2αρια κωνικα, σφικτα με ωραιες ρωγες. Κωλος σφικτος, οχι ιδιαιτερα πεταχτος αλλα πιασαρικος, Μπουτια και γαμπες αψογες. Επιδερμιδα βελουδινη με ωραια οσμη
  Καθ'οτι καινουργια το σαλοναρισμα της δεν ειναι τοσο αισθησιακο οσο των βετερανων κοριτσιων των 36. Φιλαει αλλα οχι γλωσσοφιλα οπως οι αλλες.
  Περασα αφου μου εγινε η εκπτωση των 10 Ε (στα 50 προσφερεται το ελευθερο ως δωρακι). To δωματιο μυριζε κλεισουρα. Πρεπει να αεριζουν πιο συχνα. Μετα απο καθε συνουσια πρεπει να ανοιγουν το παραθυρο, βασικος κανονας της υγιεινης. Οι τοιχοι σε καποια σημεια εχουν βγαλει υγρασια και θελουν βαψιμο.
  Στα συν η σφραγισμενη πετσετα και οι σαγιοναρες (εριξα καυτο νερο πανω τους πριν τις φορεσω). Η ΤV επαιζε μια απαισια τσοντα με ενα κωλο χοντρο που επλεε στη κυτταριτιδα. Πηγα να την κλεισω αλλα ηλθε μεσα η ομορφη Βικυ και την παρατησα.
  Εχει παθος και διαθεση αλλα οχι πειρα. Αυτο φαινεται στη πιπα η οποια ειναι στον μεσο ορο.
  Αφου με φιλησε αυτη, στο στηθος κυριως (δεν φιλαει @@ αλλα εμενα αυτο δεν μου λειπει), την εβαλα κατω και την φιλησα παντου συμπεριλαμβανομενου του πιπιου της και της κλειτοριδας της. Οι ρωγες της ειναι μουρλια. Συνεχισαμε με πιπα, η οποια θελει βελτιωση. Αλλες στασεις cow girl (κτυπιεται ωραια σε αυτη τη σταση), πισωκολλητο και ιεραποστολικο. Σε ολες τις στασεις προσφερει πολυ ωραιο θεαμα και δεν βιαζεται. Υπακουει στον πελατη χωρις πολλα πολλα
  Στα συν οτι δεν βαζει λιπαντικο και το πιπι της ειναι στενο και σφικτο. Η συμμετοχη της αληθοφανης και οχι ξενερωτικη.
  Πολυ καλη επισης στο social time. Χωρισαμε με θερμο ασπασμο αφου της εκανα υποδείξεις βελτιωσηςOldman
  Σημειωση: Το 7 στη συμμετοχη ειναι λογω της απειριας της και οχι λογω της διαθεσης της

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 21-01-2014
  Όνομα κοπέλας Βίκυ
  Προκαταρκτικά Ναι
  Βάρδια επίσκεψης 2η (απογευματινή)
  Σχόλια (2)
   

  Αλίνα με τρέλα !

  Μέσος όρος: 
   
  7.0
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  7.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  7.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  7.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  3.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  7.0
  7 στους 8 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

  Η επίσκεψη έγινε πριν καμιά δεκαπενταριά μέρες περίπου.
  Σάββατο πρωί και δούλευαν η Αλίνα ρουμάνα (λέει) 20-25 χρονών μελαχρινό, έκφυλο κοντοπούτανο και η Βικτώρια, πολωνέζα (λέει) 25 χρονών περίπου, ξανθό .
  Στο σαλόνι σε πριβέ δωμάτιο μου συστήθηκαν εναλλάξ με κάποια μπαλαμούτια . Προτίμησα την Αλίνα.
  Στο δωμάτιο η κοπέλα είναι δυναμίτης. Προκαταρκτικά, πίπα, στησίματα συμμετοχή, ο,τι μπορείς να ζητήσεις το έκανε τέλεια. Δεν έχει νόημα να γίνω αναλυτικός. Απλά perfection !
  Φανταστικό GFE, PSE ,δεν υπάρχουν λόγια. Αξίζει δεκάρια, αλλά η βαθμολογία στη συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες με αφήνει να βάλω μόνο μέχρι 7.
  Θα ξανατιμηθεί στο μέλλον σίγουρα! Tongue

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 21-12-2013
  Όνομα κοπέλας Αλίνα
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69
  Βάρδια επίσκεψης 1η (πρωινή)
  Σχόλια (1)
   

  Μαγική Σαλονικιώτικη παρτούζα

  Μέσος όρος: 
   
  7.4
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  7.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  7.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  7.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  10.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  7.0
  4 στους 4 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

  Η ημερομηνία είναι ενδεικτική. Δεν είναι η πρώτη φορά που έχω πάρει παρτούζα το συγκεκριμένο δίδυμο αλλά η τελευταία εμπειρία ήταν μοναδική για μένα. Για την εξωτερική εμφάνιση των κοριτσιών είναι προσωπικά γούστα και τις θεωρώ από τις ωραίες παρουσίες του χώρου και VFM. Μπήκαν από την αρχή με ευχάριστη διάθεση παιχνιδίσματος. Ξεκίνησαν να χαιδεύονται μεταξύ τους και να αρχίζουν τα γλωσσόφιλα με εμένα και μεταξύ τους. Στη συνέχεια ξεκίνησε η μοναδική πίπα της Άννας Μαρίας ενώ η Μάγια ασχολιόταν με το υπόλοιπο σώμα μου και εγώ με τα βυζιά της. Στη συνέχεια υπήρχε η εναλλάγή στο ποια μου έγλυφε τον πούτσο και ποια τα αρχίδια, ενώ εγώ ταυτόχρονα του έβαζα δάχτυλο στις μπροστινές τρύπες. Μετά ξεκίνησα ιεραποστολικά με την Μαρία και τότε άρχισαν τα πρώτα δείγματα του τι θα επακολουθούσε : Η Μαγια σκύβει και αρχίζει να γλύφει την κλειτορίδα της Μαρίας και ταυτόχρονα τον πούτσο μου που εμβόλιζε την Μαρία, η οποία φώναζε να της γλύψει τη μουνάρα. Δεν χάνω ευκαιρία - αλλαγή προφυλακτικού και αρχίζω ιεραποστολικό με Μάγια ενώ βάζω την Άννα Μαρία στα τέσσερα πάνω από τη Μάγια και με θέα την κωλάρα της συνεχίζω το πήδημα ενώ η Μάγια ανάσκελα γλείφει την μουνάρα της Άννας Μαρίας. Επειδή έβλεπα ότι το τέλος πλησίαζε στήνω την Μαγια στα τέσσερα και της ζητάω να γλείφει την Άννα Μαρία που ήταν ανάσκελα. Αυτό που ζούσα το είχα δει μόνο σε τσόντες. Η απόλυτη καύβλα για το απόλυτο λεσβιακό θέαμα. Τελείωσα σκύβωντας πάνω στην πλάτη της Μάγιας και σε απόσταση αναπνοής από το ανεπανάληπτο γλειφομούνι. Αφού τελείωσα η Μάγια συνέχισε για κάμποσο το γλείψιμο. Χρόνος δράσης δεκαπέντε λεπτά και πολύ μου ήταν με τέτοιο θέαμα.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 22-11-2013
  Όνομα κοπέλας Άννα Μαρία & Μάγια (DUO)
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Ελεύθερο στοματικό • Sex show • Γλωσσόφιλα
  Βάρδια επίσκεψης 1η (πρωινή)
  Σχόλια (2)
   

  κΑυΛΙΝΑ

  Μέσος όρος: 
   
  8.8
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  7.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  10.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  9.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  9.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  9.0
  4 στους 6 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

  Τι να πω! Ο Θεός των απανταχού μπουρδελιάρηδων με λυπήθηκε επιτέλους. Μετά από μέτριες ή αδιάφορες συνευρέσεις του τελευταίου καιρού μου έστειλε αυτό το πλάσμα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα και στις ορέξεις μου. Μελαχρινό, μικρό ρουμανάκι πετίτ σωματότυπου αλλά με ωραίο στήθος και οπίσθια κόλαση. Ωραία δωδεκάποντα και νυχάκι με μπλε πεντικιούρ. Το πρόσωπο σέξυ και όμορφο. Με του που μπήκε στο δωμάτιο άρχισε η επίθεση. Με έπιασε στα όρθια και από κει και πέρα αφού με πέρασε ένα πινέλο από το κεφάλι ως τα @@ καταλήξαμε κάποια στιγμή στην πολυθρόνα μπροστά στον καθρέφτη αυτή με τουρλωμένο τον κώλο να δαχτυλιάζει την πανέμορφη σουφρίτσα της κι εγώ να σπρώχνω μανιασμένα ενώ κατά διαστήματα τα γλωσσόφιλα έδιναν κι έπαιρναν. Πάρα πολύ καλή περίπτωση σε ρυθμούς pse, η κοπέλα δίνει τον καλύτερο εαυτό της και τιμάει το 50άρικο.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 10-11-2013
  Όνομα κοπέλας Αλίνα
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Sex show • Γλωσσόφιλα
  Βάρδια επίσκεψης 1η (πρωινή)
  Σχόλια (1)
   

  Μαρκελα - σου κοβει τα γονατα

  Μέσος όρος: 
   
  9.3
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  9.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  10.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  8.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  10.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  10.0
  5 στους 9 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

  SmileBigΣτο σαλονι με μια ματια και χωρις να ολοκληρωσω τη φραση μου καταλαβε τι ηθελα.
  Με οδηγησε στο δωματιο και πηγε να εξυπηρεστηση τον κυριο που προηγουνταν.
  Μπηκε στο δωματιο μετα απο 15 λεπτα και εκανε μπανιο μπροστα μου, ...τι ωραιο θεαμα, με τη χάρη έπλενε το κορμι της..
  Πολυ ωραιο κορμι, με σωστες αναλογιες, στηθη ελάφρώς ενισχυμενα αλλα ζεστα και τρυφερα.
  Φιλια παντου, οταν λεω παντου εννοω παντου, συμπεριλαμανομενων και των παιδογονων αδενων που ειχαν την τιμητικη τους.
  Με τρέλανε στο φίλημα...
  Οσο για τον πεοθηλασμο: με ποικιλια και εναλλαγες βαθους, χειλιών και γλώσσας, επιφανειων, φοράς, εντασης αλλα πάντα με παθος, πολυ πάθος. Ματιές καβλερές
  Το κορμι μου. αρχιζοντας απο τα ποδια, μερμηγκιασε ολοκληρο.
  Περασμα αδιαβροχου με το στομα, καβάλλημα εξαισιο για αρχη, ενω εγω εγλυφα το ενα της βυζι και αυτη το αλλο.
  Εναλλαγες στασεων απειρες με ενδιαμεσους πεοθυλασμους, αληθοφανης και οχι ξενερωτικη συμμετοχη.
  Γλυψιμο κλητοριδας αναμεσα στη σταση cow-girl και ιεραποστολικο. Τρυφερη και μυροδατη σαν πεπονι.
  Να μην σας κουραζω με φλυαριες, κριτικη γραφουμε και οχι εκθεση ιδεων..
  Ολοκληρωση στη σταση πισωκολλητοZfuckκαι ξανα σύντομος πεοθυλασμος για επιδορπιο.
  Μαρκελα σε ευχαριστω για το εξαισιο μισαωροSmitten.
  Ο Τακης οπως παντα ευγενεστατος..
  Την συστηνω ανεπιφυλακτα

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 30-10-2013
  Όνομα κοπέλας Μαρκέλα
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Ελεύθερο στοματικό • Γλωσσόφιλα
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (4)
   

  Μάγια – Μια εξαιρετική κατάθεση…..

  Μέσος όρος: 
   
  8.6
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  9.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  8.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  9.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  9.0
  10 στους 14 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

  Την πρώτη φορά που τη είδα στο ξεκίνημα της στα studio στο Βριλησσού 60 σαν Τζένη, για να είμαι απόλυτα ευκρινής δεν μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον. Κοντά κόκκινα μαλλιά σε «καρφάκια». Άχαρο σαλόνι, χωρίς καθόλου sex appeal ή κάτι που θα σε προδιαθέσει να περάσεις στα ενδότερα.
  Όλα αυτά όμως άλλαξαν 100% όταν την ξαναείδα πριν λίγες ημέρες. Ξανθιά με κοντά ίσια μαλλιά, με χωρίστρα στην δεξιά πλευρά. Το πρόσωπο της φωτεινό, το χαμόγελό της γλυκό, η αυτοπεποίθηση της μεγάλη, όπως και το sex appeal που εξέπεμπε. Το σώμα της ελκυστικό, χωρίς περιττά κιλά, αλλά με τα απαραίτητα θηλυκά πιασήματα. Στηθος φυσικό, ελαφρά πιεσμένο για να τα λέμε όλα.
  Η έκπληξη μου μεγάλη από αυτή την θετική μεταστροφή, και σήμερα με το που πληρώθηκα, μετά από τηλεφωνική επιβεβαίωση ανέβηκα στο βουνό.

  Αφού περάσαμε ευχαρίστα λίγα λεπτά στο σαλόνι, συντροφιά και με την Άννα Μαρία που ήταν η άλλη κοπέλα της βάρδιας, είσοδος στο δωμάτιο. Δεν χρειάστηκε να περιμένω πολύ για να έρθει.
  Με κάποια ελαφρά φιλάκια, που στη πορεία έγιναν πιο έντονα, ξεκίνησαν τα προκαταρτικά και από τις δυο πλευρές Φιλιά στο λαιμό, αυτιά, στήθος ,κοιλία, χάδια, σφιχτές αγκαλιές και όλα τα σχετικά.

  Ο χρόνος «πάγωσε» στην στοματική περιποίηση από πλευράς μου, μιας και η Μάγια έδειχνε να την απολαμβάνει, με προτροπές, χάδια, ηδονικές εκφράσεις, πίεση με τα πόδια της το κεφάλι μου. Αρκετή ώρα πέρασε έτσι όπως είπα και παραπάνω, για ένα νέο γύρο προκαταρκτικών και πάλι από τις δυο πλευρές.
  Νέο στοματικό από πλευράς μου με την Μαγιά να συμμετέχει πιο έντονα. Μετά από λίγο πήρε τα ηνία για την δική της περιποίηση η όποια ήταν παρά πολύ καλή. Με εναλλαγές ρουφηγμάτων και γλειψίματος, deep throat, παιχνίδια με την γλώσσα, ποικιλία, ενασχόληση με τα @@κια και όλη την γύρω περιοχή.

  Sex με cow girlγια ξεκίνημα, την Μάγια να δίνει ρυθμό, πότε γρήγορο πότε αργό γιατί εάν τελείωνα γρήγορα "θα με χαστούκιζε" όπως χαριτολογώντας μου είπε. Και όμως η τεχνική της και η όλη της παρουσία βοήθησαν στην επιβράδυνση του τέλους, για να αλλάξουμε αρκετές στάσεις σε πότε χαλαρούς, πότε γρήγορους ρυθμούς. Κάποιες από αυτές, στάση του λωτού, ιεραποστολικό σε πολλές παραλλαγές, στα τέσσερα με ενδιάμεσες διακοπές για στοματικό και νέο γύρο προκαταρκτικών.

  Αφού το τέλος μας βρήκε στα τέσσερα, ξάπλωσε στην αγκαλιά μου και μιλήσαμε λες και γνωριζόμασταν χρόνια. Με φίλησε , αποχώρησε και με περίμενε στο σαλόνι για επιπλέον κουβέντα με την Άννα Μαρία και ενα ακόμα εκλεκτό φίλο που τυχαία βρήκα εκεί.

  Μια γυναίκα που από την πρώτη στιγμή της συνάντησης μας αναπτύχτηκε φοβερή χημεία, για να φτάσει στην πορεία στο ζενίθ. Βρήκε τα κουμπιά μου, βρήκα τα κουμπιά της, σε μια εξαιρετική συνεδρία. Μια γυναίκα που δίνει απόλαυση, απολαμβάνει, εργάζεται (όπως λέει και ο φίλος μου ο farkeli), δεν κοροϊδεύει στο δωμάτιο, προσπαθεί για την ικανοποίηση του επισκέπτη της, και τιμάει τα χρήματα που παίρνει. Δεν έχει θέμα με το χρόνο, έχει διάθεση και είναι πρόθυμη να περάσει και αυτή καλά εάν ο παρτενέρ της, ξέρει να χειριστεί την κατάσταση.
  Συμπερασματικά πέρασα παρά πολύ καλά μαζί της, σε μια συνάντηση που θα θυμάμαι για καιρό.

  Αυτά για την εμπειρία μου με την Μάγια, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 04-10-2013
  Όνομα κοπέλας Μάγια
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69
  Βάρδια επίσκεψης 1η (πρωινή)
  Σχόλια (4)
   

  Κάτι μαγικό...

  Μέσος όρος: 
   
  8.6
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  9.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  8.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  10.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  10.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  8.0
  9 στους 9 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

  Ξαφνικό πέρασμα από κέντρο Αθήνα με τον πορνοτυφώνα, και κάτι μαγικό με ώθησε προς το βουνό. Κάτι μέσα μου έλεγε πως θα περάσω σήμερα καλά. Ο λόγος για το 36Α και την Αλίνα. Παρκάρισμα απέξω εύκολο και κατέβηκα τα σκαλιά του στούντιο. Παρεπιμπτώντος να πω πως πρέπει να είναι το μοναδικό στούντιο που αντί να ανεβαίνεις σκαλιά, τα κατεβαίνεις. Anyway...

  Υποδοχή από την γνωστή κ. Μπέττυ, όπου με θυμήθηκε, άλλωστε τα έχουμε πει πολλές φορές μαζί, είναι από τις πιο συμπαθείς παρουσίες στο χώρο. Με έβαλε αμέσως στο δωμάτιο να περιμένω την κοπέλα. Στην αρχή ήθελε να την στείλει απευθείας, αλλά επειδή δεν την είχα δει ποτέ, και το μόνο που ήξερα είναι οι υπηρεσίες της από τον συναγωνιστή mpouzoklido ήθελα να την δω. Η Αλίνα για όσους δεν την έχουν δει, είναι μελαχρινή με ωραία πιασίματα φυσικό 2,5άρι στήθος, ωραίο πίσω σύστημα και πολύ συμπαθητικό πρόσωπο. Αμέσως την έστειλε μέσα και μόλις με είδε κάθισε επάνω μου, με χούφτωσε και με άρχισε στα φιλιά.
  Έδωσα το παράβολο των 50 για απλό (όπως πάντα) και γδύθηκα, "έβαλά σε περίοπτη θέση του γύπα τα εννιάμερα...." ωχ συγνώμη λάθος, αυτό είναι κλεμμένο από άλλον συναγωνιστή SmileBig και έκανα ντουζάκι.

  Σε μερικά λεπτά και αφού είχε μια σύντομη γνωριμία με έταιρο συναγωνιστή δίπλα, άκουσα που έκανε ντουζ, και ήρθε σε εμένα.
  Αμέσως στα όρθια με χούφτωσε και με άρχισε στα φιλιά και τα γλυψίματα σε όλο μα όλο το σώμα. Δεν άργισα να γίνω τούρμπο, και την περιποιήθηκα και εγώ με την σειρά μου. Ξάπλωσα μετά και πέρασμα προφυλακτικού για ένα πολύ καλό deep στοματικό με ωραίο στήσιμο για δακτυλοσκόπηση.

  Ξεκίνημα με εκείνη από πάνω μου, ενώ έβλεπα το θέαμα που μου πρόσφεραν τα ωραία στήθη της για αρκετά λεπτά μέχρι να γυρίσει σε reverse cow, όπου το θέαμα ήταν ο όμορφος κώλος της.
  Ξαφνικά κατεβαίνει και ενώ ετοιμάζομαι να την βάλω στα 4, πάει στην πολυθρόνα, γυρίζει, και βάζει το ένα πόδι στο ένα μπράτσο της πολυθρόνας, και το άλλο πόδι στο άλλο, κάτι σαν ανάποδο σπαγγάτο δηλαδή, και μου λέει σκίσε με τώρα. Αυτό ομολογουμένως δεν μου το έχουν ξανακάνει, και καθότι λάτρης αυτής της στάσης μπήκα μέσα της και σφυροκόπησα, ενώ παράλληλα έβλεπα το θέαμα από τον διπλανό καθρέπτη. Μετά γύρισε σε ιεραποστολική στάση, επάνω στο ένα μπράτσο της πολυθρόνας, όπου και αυτό ήταν κάτι προτότυπο για μένα. Και αφού έχουμε γίνει μούσκεμα από τα ακροβατικά, την πέταξα στο κρεβάτι όπου συνεχίσαμε στο ίδιο βιολί ιεραποστολικά, για να την γυρίσω πάλι στα 4 όπου αυτή τη φορά ήρθε το τέλος μετά από πολύ ώρα. Τα είπαμε λιγάκι στο χαλαρό και με χαιρέτισε και έφυγε. Το κουδούνι να πω πως βάραγε συνεχώς, αλλά δεν έδειξε κανένα δείγμα ξεπέτας ή βιασύνης.

  Γενικά για την Αλίνα, είναι μια κοπέλα με πολλή φαντασία στο σεξ, που την βγάζει στο δωμάτιο. Εμένα μου έβγαλε τον pse εαυτό της, ενώ από ότι έμαθα από άλλους συναγωνιστές μετατρέπεται σε gfe εύκολα αν το θελήσει κάποιος. Δεν μπορώ να καταλάβω ενώ η κοπέλα είναι πολύ καλή αντικειμενικά, έχει κόσμο που την επισκέπτεται, γιατί έχει τόσες λίγες κριτικές. Κάποιοι φένεται κρατάνε τα "καλά κομμάτια" για τον εαυτό τους, κοινώς μονοφαγάδες.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 02-09-2013
  Όνομα κοπέλας Αλίνα
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Γλωσσόφιλα
  Βάρδια επίσκεψης 1η (πρωινή)
  Σχόλια (4)
   

  Ένα ευχάριστο πρωινό ύστερα από 10 ημέρες βαρεμάρας και αυτοκτονικών τάσεων

  Μέσος όρος: 
   
  10.0
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  10.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  10.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  10.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  10.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  10.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  10.0
  1 στους 8 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

  Α) ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ (26/07/2013 - 06/08/2013)

  Α1) Η ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ
  Στις 26/07/2013 ώρα 18:36 πήρα τηλέφωνο την αρκούδα στο στούντιο, για να "ηρεμήσω τα πνεύματα" (της ζήτησα συγνώμη για τα λόγια μου και για την ιστορία με τη Χριστίνα). Η συμπεριφορά της ήταν αρκετά ευγενική. Ωστόσο, τα σημάδια του καυγά έμειναν ανεξίτηλα στην ψυχή μου. Από τις 27 Ιουλίου έως τις 6 Αυγούστου ήμουν διακοπές με τους γονείς μου στη Λίμνη Ευβοίας. Ως εκ τούτου, η επικοινωνία με την τσατσά και με τους κολλητούς μου ήταν αδύνατη το εν λόγω διάστημα.

  Α2) ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
  Οι ημέρες των διακοπών ήταν γεμάτες από κρυφές σκέψεις και καταπιεσμένα συναισθήματα. Και τα γέλια και τα δάκρυα, τα συγκρατούσα με τις κλωτσιές.

  Β) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟΤΣΑΡΚΑΣ
  Στις 07/08/2013 ώρα 10:55 ξεκίνησα από το σπίτι μου με προορισμό το στούντιο της οδού Βριλησσού 36Α, κουβαλώντας όπως πάντα, την πράσινη συνεδριακή μου τσάντα με του Γύπα τα εννιάμερα. Αρχικά, έκανα διερευνητική ζητιανότσαρκα κατά μήκος της οδού Κυψέλης (η 98άχρονη κοπέλα έλειπε). Στη γωνία των οδών Κυψέλης και Ζακύνθου (ώρα 11:08), πήρα τηλέφωνο την τσατσά. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

  ΑΡΚΟΥΔΑ: Στούντιο παρακαλώ, λέγεται.
  ΤΑΚΜΑΝ: Ψυχουλίτσα μου ...
  ΑΡΚΟΥΔΑ (με ενθουσιασμό): Αγάπη μου, τι κάνεις;
  ΤΑΚΜΑΝ: Πού θα ήθελες να βρίσκομαι αυτή τη στιγμή;
  ΑΡΚΟΥΔΑ: Ξέρω και εγώ;
  ΤΑΚΜΑΝ: Από πού πιστεύεις ότι σου τηλεφωνώ;
  ΑΡΚΟΥΔΑ: (έκανε τη φάτσα του κογιότ).
  ΤΑΚΜΑΝ: Έρχομαι να σε δω. Είμαι στο δρόμο.
  ΑΡΚΟΥΔΑ: Αθήνα είσαι;
  ΤΑΚΜΑΝ: Ναι καλέ. Κατευθύνομαι προς την Ευελπίδων. Σε λίγο θα είμαι εκεί.
  ΑΡΚΟΥΔΑ: Ωραιότατα.
  ΤΑΚΜΑΝ: Έγινε. Θα τα πούμε από κοντά.
  ΑΡΚΟΥΔΑ: Τσάο.

  Μετά την παραπάνω τηλεδιάσκεψη με την αρκούδα, περπάτησα κατά μήκος της οδού Ζακύνθου, πήρα το 224 από τη στάση "Δικαστήρια" και στις 11:27 κατέβηκα στη 2η στάση της Βριλησσού και έκλεισα το κινητό μου.

  Γ) ΥΠΟΔΟΧΗ
  Κατεβαίνοντας τη σκάλα του στούντιο, τα χέρια και τα πόδια μου έτρεμαν. Επιπλέον, το στομάχι μου ανακατευόταν και είχα λιποθυμικές τάσεις. Ευτυχώς, σε αντίθεση με την προηγούμενη φορά, η υποδοχή ήταν αρκετά εγκάρδια. Αρχικά η τσατσά με αγκάλιασε και στη συνέχεια καθίσαμε παρέα στο σαλονάκι. Κατόπιν, ακολούθησε 5άλεπτη κουβεντούλα σε φιλικό κλίμα. Η συζήτηση διανθίστηκε από αλλεπάλληλα ηγεμονικά sandwich στα ριγκάκια της. Κάποια στιγμή παρουσιάστηκε η Κάτια, διακόπτωντας το τετ-α-τέτ. Αμέσως, η αρκούδα με οδήγησε στο κόκκινο δωμάτιο, όπου έσκασα το παράβολο των 50 ευρώ. Φυσικά, ανανεώσαμε το ραντεβού μας για μετά το πουτανογαμήσι.


  Δ) ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
  Μόλις η τσατσά έκλεισε την πόρτα του δωματίου, γδύθηκα, βόλεψα τα πράγματά μου και τοποθέτησα του Γύπα τα εννιάμερα σε περίοπτη θέση . Μετά από 1-2 λεπτά αναμονής (την εκμεταλλεύτηκα για να κατουρήσω στη ντουζιέρα), μπήκε η Κάτια στο δωμάτιο. Αμέσως, ξεκίνησε η ερωτική ιεροτελεστία, οι φάσεις της οποίας ήταν οι κάτωθι:

  1η φάση: "Τα κλασσικά".
  2η φάση: "Η μέθοδος του Ντιβανοτρυπητή" (εκτιμώμενη διάρκεια: 7 λεπτά).
  3η φάση: "Αποχαιρετισμός".

  Τα χαρακτηριστικά της εν λόγω συνεύρεσης, ήταν τα εξής:
  Ψυχική κατάσταση: Μέτρια - επιδεινώθηκε, όταν η Κάτια μου είπε ότι θα διαβάσει τις κριτικές μου (φοβήθηκα μη με καρφώσει στην τσατσά).
  Φαντασιώσεις: Bic-bic και τριχ-τριχ σε α-καπέλο στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ, παλαιότερες ζητιανότσαρκες, Χριστίνα, αρκούδα τσατσά, κτλ.
  Αποτέλεσμα: Επιτυχής εκσπερμάτωση.

  Μόλις η πουτάνα αποχώρησε από το κόκκινο δωμάτιο, έκανα ένα γρήγορο ντους, σκουπίστηκα, ντύθηκα, χτενίστηκα, βόλεψα τα πράγματά μου και κατευθύνθηκα προς το σαλονάκι.


  Ε) ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
  Τόπος: Στο σαλονάκι, δίπλα στην κουζίνα.
  Εκτιμώμενη διάρκεια: 20 λεπτά.
  Θέματα συζήτησης: Προσωπικές ιστορίες και θέματα επικαιρότητας.
  Τα καλά: Ήταν αρκετά κοινωνική και ευχάριστη στην παρέα.
  Τα κουλά: Δεν έχω να προσάψω κάποια κατηγορία. Θα προτιμούσα όμως, να είναι περισσότερο στοργική και δοτική (πιθανό να ευθύνεται ο ωροσκόπος της ηλιακής επιστροφής στον υδροχόο).
  Τα πρόστυχα: Αυτή τη φορά ήταν αρκετά δεκτική στο χούφτωμα. Τα sandwich ήταν απολαυστικά και πικάντικα.

  ΣΤ) ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ
  Σε όλα 10. Δεν είμαι αχάριστος. Όταν περνάω καλά, το αναγνωρίζω.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 07-08-2013
  Όνομα κοπέλας Κάτια
  Προκαταρκτικά Ναι
  Βάρδια επίσκεψης 1η (πρωινή)
  Σχόλια (0)
   
   
  Δείτε όλες τις κριτικές