Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 173 10
Sex Studio 199655
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μεσημερι πεμπτης εν μεσω θερους αποφασισα να κανω μια επισκεψη σε μια καινουργια αφιξη στο χωρο , τη Στεφη . Ειχα δει δυο φωτος με πλατη οπου διακρινονταν το λεπτο κορμι , τα ομορφα οπισθια και τα μακρια ισια μαλλια της και με ειχε προδιαθεσει θετικα η ολη εικονα ωστε να πραγματοποιησω μια πρωτη αναγνωριστικη συναντηση . Συσταση δεν ειχα απο καποιο συναγωνιστη , κριτικη δεν ειχα δει οποτε ηξερα οτι θα βαδισω σε αχαρτογραφητα νερα κατι ομως που με εξιταρει καθως θελω να δοκιμαζω νεο αιμα στις εκδιδομενες και να μη λιμναζω καιρο στα ιδια λημερια .
Φτανοντας λοιπον , αφου παρκαρα κοντα το αυτοκινητο μου, κατεβηκα στο υπογειο της Βριλησσου 36 Α οπου μετα απο συντομη ενημερωση απο τη τσατσα οτι η μονη διαθεσιμη κοπελα ειναι η Στεφη και προσφερει μονο το απλο προγραμμα , ηρθε για σαλοναρισμα πολυ ευδιαθετη η εν λογω κορασιδα . Εμφανισιακα εχει πολυ ωραιο προσωπακι με γυαλια που δε τα βγαλε καθ ολη τη διαρκεια της συναντησης, στεγνο σωματακι χωρις λιπος με πολυ μικρα βυζακια ( ασος οχι παραπανω ) απο τη μεση και πανω και ενα μεστωμενο υπεροχο κωλαρακι οπως το βλεπετε στις φωτο με ωραια ισια ποδια . Το μονο μειονεκτημα στην εμφανιση θα ελεγα ηταν το στηθος που επειδη ειναι πολυ μικρο ισως γι αυτο δεν εβγαλε απο μονη της το στηθοδεσμο κατα τη διαρκεια του σεξ παρα μονο επειτα απο δικη μου πρωτοβουλια. Να πω οτι δεν εβγαλε τα γυαλια της κατα τη διαρκεια της συνερευσης μας αλλα με εξιταρε γιατι δειχνει σεξι με αυτα.
Αναφορικα με το σεξ ξεκινησαμε χαλαρα με αγγιγματα και χουφτωματα γιατι ημουν λιγο κουμπωμενος τι θα δω στην αρχη ( προερχομουν απο μια απογοητευτικη συναντηση χθες με κοπελα που εχω αφησει κριτικη που δεν επετρεπε σχεδον αγγιγματα ) αλλα οταν ειδα οτι γουσταρε εδωσα παραπανω κ περασαμε σε σφυροκοπημα δυναμικο που εδειχνε να απολαμβανει και η ιδια . Μου το ζητησε και η ιδια να δωσω ρυθμο παραπανω . Δεν αρνειται κατι απο οτι εχει στο 50ευρω μενου, ωραια πιπα με καποτα βεβαια , με σηκωσε ορθιο για να με πιπωνει καλυτερα ( τιμια πιπα χωρις χερι), βογγητα χωρις υπερβολες , σφαλιαρες στο κωλο αρκετες εφαγε , ακολουθουσε κανονικα οπου την εβαζα , κανενα παραπονο αντιθετα εδειχνε οτι χαιροταν σεξακι. Πηρε πρωτοβουλια για reverse cow ( μ αρεσε αυτο ) αλλα τη σταματησα γιατι εδωσε ρυθμο κ θα με τελειωνε, προτιμησα να τη τελειωσω στα 4 . Στασεις 4 καναμε στο συνολο , ( ιεροποστολικο, cow, reverse cow και στα 4 ) χωρις παραπονα γιατι ηθελα να κρατησω οσο γινεται . Σοσιαλ και πριν κ λιγο μετα , με φιλησε στο λαιμο κ εφυγε . Μη περιμενετε προγραμμα παραπανω ( μονο το 50ευρω κανει δυστυχως ) αλλα τα τιμησε και με το παραπανω στη περιπτωση μου .
Συναντηση θα επαναλαβω σιγουρα γιατι εφυγα πραγματικα ικανοποιημενος και το χα αναγκη ειδικα με την απογοητευση της προηγουμενης μερας. Μια επαγγελματιας οφειλει ομως παντα να δειχνει επαγγελματισμο και συνεπεια αν θελει να κερδισει πελατες οποτε θα κριθει εκ νεου , σιγουρα ομως το πρωτο αναγνωριστικο με αφησε απολυτα ικανοποιημενο και απο πλευρας διαθεσης , εμφανισης αλλα και υπηρεσιων . Να τονισω οτι εχει τυχει με κοπελα που αναφερω στις κριτικες μου τη 1η φορα να μεινω ικανοποιημενος και τη 2η οχι οποτε δεν επανελαβα συναντηση, στο χερι της ειναι λοιπον .
Τσατσα ευγενικη, σαλονι και δωματιο με a/c στο φουλ δροσερα και καθαρα συναμα
Αυτα μαγκες και καλα γαμησια

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 23, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Στέφη
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
maradona7
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
15 Ιουν 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
142
Likes:
11.321
Πόντοι:
24.571
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, olddog, giorgiodelafuentes2 και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Ιουνίου, 2022
Μόνο μικρό το στήθος, άδεια σακουλάκια. Είμαι 70 χρόνων κ πρώτη φορά είδα τόσο χάλια στήθος. Κάθε σωστός επαγγελματίας πριν βγει στη αγορά φροντίζει τα εργαλεία του να είναι σε σωστή κατάσταση. Η Στέλλα αν θέλει να κάνει καριέρα πρέπει να περάσει από πλαστικό χειρουργό
review reaction 1 maradona7
01 Σεπτεμβρίου, 2022
Μάπα το καρπούζι
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2