Βαθμολογίες αξιολογητών

34 κριτικές με 9-10 αστέρια
128 κριτικές
1-3 αστέρια
 
0%
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.7(128)
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.8(128)
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.9(128)
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.7(128)
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.6(128)
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
Πίσω στην καταχώριση
34 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3 4
Διάταξη
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Καλησπέρα συναγωνιστές και καλή χρονιά.
Η κριτική είναι λίγο ετεροχρονισμένη για τεχνικούς λόγους.
Μετά απο πολύ καιρό και έχοντας υπ' οψη τις καλές κριτικές είπα να συναντήσω την Ντάρια.
Φτάνω κτύπος στον κώδωνα ανοίγει η μαντάμ, ευγενικά μου με ρώτησε εαν έχω επισκεφθεί ξανά το μαγαζί, μου λέει τα προκαταρκτικά μπλα μπλα μπλα σκάει μύτη η μικρά.
Κουκλίτσα η μικρά με τα υπέροχα γυαλάκια της και baby face, και μπαίνω στο δωμάτιο. Καλό και καθαρό με τσόντα.
Σε λίγο να και η μικρά. Αφού με ρώτησε και εκείνη εαν έχω ξαναέρθει, γλυκύτατη και ευγενική με βάζει και κάθομαι στο κρεβάτι και αφου ξεκινάμε για λίγο μια κουβέντα περί ανέμων και υδάτων ξεκινάει τα χάδια απο το στέρνο μέχρι την κολοτρυπιδα μου.
Γλύψιμο στις μπαλες και της έκανε εντύπωση το οτι είμουν ξυρισμένος.
Στην συνέχεια πλακονόμαστε σε ενα απίστευτο 69, και προλαβαίνω να μην χύσω στο φτερό. Γλυφομούνι εκ μέρους μου, πιπα πάλι και καπάκι ιεραποστολικό με τα πόδια της τέρμα ανοιγμένα. Στα 4 μετά και πριν έρθει το τέλος την σταματάω με καβαλάει και τα είδα όλα. Σούπερ η μικρά.
Μιλήσαμε για λίγο ακόμα
Μακάρι όλες ή όσες μπορόυνε να έχουν την στάση και συμπεριφοράτης.
Της βάζω άριστα, και δηλώνω θαυμαστής της.
Σίγουρα θα την επισκεφτώ ξανά.
Σημ. το 10 στο πάρκινγκ το έβαλα γιατί είχα την κολοφαρδία να παρκάρω απ' έξω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 04, 2013
Όνομα κοπέλας
Ντάρια
Μέγας
Εγγραφή:
10 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
45
Likes:
11.998
Πόντοι:
4.947
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
9.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Την Ντάρια την έιχα δει από το παρόν site χρόνια τώρα αλλά δεν είχε τύχει να την επισκεφτώ. Αφού είδα και κάτι τελευταίες φωτογραφίες (αυτές που είναι μελαχροινή πια), και παρατήρησα ότι μάλλον πρέπει να έχει σφιχτό σώμα....ε είπα να πάω να δω τι λέει κ από κοντά...

Φτάνοντας βρήκα θέση στάθμευσης σχετικά εύκολα για Κυριακή και γιορτή στη συγκεκριμένη περιοχή κιόλας, μιας κ το εν λόγω στούντιο είναι σε πολυσύχναστο σημείο.

Πήγα γύρω στις 9μιση όμως και δεδομένου ότι η κοπέλα ήταν στο τελείωμα της 2ης βάρδιας της για την ημέρα, ομολογώ πως φοβόμουν μην είναι κουρασμένη.

Φτάνοντας, χτυπάω το κουδούνι κ μου ανοίγει η χαμογελαστή υπηρεσία η οποία με υποδέχτηκε με ευχές ανάλογες των ημερών(εδώ να σημειώσω πως για υπηρεσία δεν είναι κ τόσο μεγάλη κ είναι και καλοδιατηρημένη). Με οδηγεί στο σαλόνι κ μου λέει ποιά κοπέλα είναι κ τα προγράμματα τα οποία ξεκινούν από 40Ε αν και προσωπικά δε νομίζω πως το 40ρι στα στούντιο είναι κάτι παραπάνω από απλός "κράχτης", αφού δεν περιλαμβάνει σχεδόν τίποτα... Έρχεται κ η κοπέλα και με χαρά μου παρατηρώ πως ήταν μες την ενέργεια και το χαμόγελο, οπότε δίνω τα 50Ε στην υπηρεσία η οποία και με οδηγεί (αγκαζέ!!!) στο δωμάτιο..... Μπάνιο (παρέχεται και σφραγισμένη πετσέτα) κ αναμονή για το μωρό....

Έρχεται η ώρα που μπαίνει μέσα κ η Ντάρια, εμφανισιακά δεν ξέρω αν φαίνεται από τις φωτογραφίες αλλά έχει απίστευτα γυμνασμένο σώμα.....Έπαθα πλάκα από τη "σκληρότητα" του σώματος της.... (Εξ ου κι ο τίτλος). Φαίνεται πως η γυμναστική κ οι πολεμικές τέχνες που κάνει έχουν κάνει καλή δουλειά στο κορμί της. Η κοπέλα μιλάει άπταιστα ελληνικά κ είναι επικοινωνιακή, με αποτέλεσμα να σε κάνει να νιώθεις οικεία από την πρώτη φορά κιόλας...Ίχνος κούρασης δεν παρατηρήθηκε.
Μετά από αρκετά προκαταρκτικά διεισδύω σε κανονική στάση κ τελειώνω την αποψινή μου επαφή με αυτό το πλάσμα που ακούει στο όνομα Ντάρια....

Να τονίσω πως όλα ήταν υπέροχα με ένα αρνητικό μόνο: Θα φύγει σε 2 βδομάδες και θα λείψει 2 μήνες.....Τι να κάνουμε, θα την περιμένω να γυρίσει ;) , αλλά μέχρι να φύγει.... θα τα ξαναπούμε....... Χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 06, 2013
Όνομα κοπέλας
Ντάρια
Σπουδαίος
Εγγραφή:
17 Σεπ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
61
Likes:
625
Πόντοι:
2.357
Ανάφερε αυτήν την κριτική
Σχόλια (2) |
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Α) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟΤΣΑΡΚΑΣ
Στις 19/07/2012 στις 18:56 ξεκίνησα από το σπίτι μου, κουβαλώντας τη γνωστή μπουρδελότσαντα με του Γύπα τα εννιάμερα και την αφροδισιακή τσάντα των Χρυσών Μαλλιών. Στις 19:00 πήγα στην Πολωνή ψιλικατζού, για να πάρω ένα πακέτο χαρτομάντηλα (και φυσικά, για να της κάνω τουπ-τουπ στα πολυδιαθλαστικά της βραχιόλια). Δυστυχώς όμως, αυτή τη φορά κατά εξαίρεση δεν είχε ούτε ένα. Κατόπιν, πήγα στη χοντρή ψιλικατζού (Πύθωνος και Δάφνιδος γωνία), για να αγοράσω μια Cosmo-κάρτα των 20 ευρώ. Δυστυχώς όμως, ήταν με την κόρη της και έτσι δεν τόλμησα να κάνω τη γνωστή κίνηση για sandwich. Μετά αγόρασα 3 πακέτα πουτανομάντηλα από τα ΑΒ και 3 εισιτήρια των 1.40 ευρώ από το περίπτερο.
Στις 19:22 πήρα το 622 από την Πλατεία Κυψέλης και κατέβηκα στην πλατεία Κάνιγγος. Μόλις αποβιβάστηκα από το λεωφορείο, πήρα τηλέφωνο τον Τρ και τον Wapei. Κατόπιν, κατευθύνθηκα προς την Πειραιώς. Οι συγκοινωνίες ήταν απίστευτα αραιές και έτσι αποφάσισα να κατηφορίσω πεζός. Στις 20:06 κοντά στη στάση «Θερμοπυλών», εντόπισα μια ανάπηρη α-καπέλο ζητιάνα με τρικ-τρικ. Αμέσως, έβγαλα με τρεμάμενο χέρι από την τσέπη μου 0.60 ευρώ και της τα έσκασα. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η ακόλουθη:

ΖΗΤΙΑΝΑ: Τούρκος;
ΤΑΚΜΑΝ: Όχι καλέ, Έλληνας είμαι.
ΖΗΤΙΑΝΑ: Σε ευχαριστώ πολύ (σε αυτό το σημείο η ζητιάνα μου έκανε ηγεμονικό sandwich με το ριγκάκι της).
ΤΑΚΜΑΝ: Και εγώ σε ευχαριστώ για την αγάπη σου (εκείνη τη στιγμή κόντευε να μου σχιστεί το τζην από την έντονη στύση).
ΖΗΤΙΑΝΑ: Να σαι καλά. Η Παναγιά μαζί σου (σε αυτό το σημείο η ζητιάνα μου έκανε και δεύτερο ηγεμονικό sandwich).
ΤΑΚΜΑΝ: Έγινε. Θα τα πούμε.

Μετά από αυτό το περιστατικό, η ερωτική μου επιθυμία αυξήθηκε επικίνδυνα.

1ος σταθμός: Πειραιώς 121. Η υπηρεσία φορούσε ένα χρυσό βραχιόλι, αλλά δε με καύλωσε το attitude. Η εργαζόμενη κοπέλα μου ήταν αδιάφορη.
2ος σταθμός: Πειραιώς 193. Η υπηρεσία φορούσε 1-2 χρυσά τρικ-τρικ, αλλά το υπόλοιπο πακέτο ήταν ντεκαβλέ (νέα στην ηλικία, πιθανόν Αλβανικής καταγωγής, φορούσε παντελόνι). Η μια από τις δυο εργαζόμενες κοπέλες ήταν λατέρνα, αλλά σκοπός της παραπάνω στουντιότσαρκας ήταν να δοκιμάσω την αφροδισιακή τσάντα σε μια α-καπέλο υπηρεσία (και να περιμένω τα αποτελέσματα).
3ος σταθμός: Πειραιώς 198. Η υπηρεσία φορούσε μια πολυφλεκτική φούστα (α ρε Lion King, πολύ σε πάω ρε φιλαράκι) και 2 πολυδιαθλατικά βραχιόλια. Αρχικά νόμιζα ούτε φορούσε και rings, αλλά μετά από ένα λεπτό διαπίστωσα ότι ήταν οπτασία. Μόλις το διαπίστωσα, αποχώρησα την τελευταία στιγμή με τη δικαιολογία «Πάω να κάνω ένα τηλεφώνημα και έρχομαι».

Η ώρα είχε πάει 21:12. Έκανα ένα τηλεφώνημα στην κυρία Νίκη, αλλά δεν την πέτυχα σπίτι (αντί να ασχοληθεί και λίγο με την κουτάλα, κάθεται και γυρνάει νυχτιάτικα). Κατόπιν, πήρα τη Δανάη και κανονίσαμε να βρεθούμε στις 1 Αυγούστου. Ώρα 21:17. Ήθελα να τηλεφωνήσω στη Σταυρούλα, αλλά έπρεπε να περιμένω μέχρι τις 21:25 (ώστε να έχει επιστρέψει σπίτι της). Κάθισα σε ένα πεζουλάκι και κοίταξα τον ουρανό με θλιμμένο βλέμμα. Η καρδιά μου κόντευε να σπάσει. Ήθελα να της μιλήσω, αλλά φοβόμουν μήπως είχε ψυχρανθεί μαζί μου. Στις 21:22 πήρα τηλέφωνο το Μάκη, για να μοιραστώ τα συναισθήματά μου. Στις 21:25 χτύπησε το ξυπνητήρι και έτσι έκλεισα το Μάκη, για να πάρω τη Σταυρούλα. Απάντηση καμία. Στις 21:27, στις 21:29 και στις 21:32 την ξαναπήρα, αλλά δεν την πέτυχα σπίτι. Αρνητικές σκέψεις έζωσαν το μυαλό μου. «Μήπως της συνέβει κάτι στο δρόμο;», «Μήπως διαισθάνεται ότι την παίρνω εγώ και δεν θέλει να μου μιλήσει;», «Μήπως άλλαξε το σταθερό της, για να με ξεφορτωθεί;», «Μήπως ξαφνικά βαρέθηκε την Αθήνα και μετακόμισε στην επαρχία;» ή «Μήπως έγινε κανένα επεισόδιο με την αστυνομία;» (τώρα, που σας γράφω έχει αποκατασταθεί πλήρως η σχέση μας). Στις 21:33 τηλεφώνησα στο στούντιο της οδού Βριλησσού 36. Η υπηρεσία μου είπε ότι «Η Σταυρούλα σχόλασε πριν από λίγο». Μετά από αυτό κατάλαβα ότι μάλλον θα βγήκε καμία βόλτα με τις φίλες της (πού το βρίσκει το κουράγιο μετά από 10 ώρες δουλειά;).
Μετά το τηλεφώνημα αυτό, πήρα ΤΑΧΙ για Κεραμεικό (αν περίμενα τη συγκοινωνία, θα γέραζα). Στις 21:39 έφτασα στην Ιερά οδό και κατέβηκα. Στις 21:40 ξαναπήρα τη Σταυρούλα στο σπίτι, αλλά τζίφος.

4ος σταθμός: Κασσάνδρας 4Β. Η υπηρεσία ήταν γένους αρσενικού (έλεος ρε παιδιά, δεν είμαι πο8σταρδέλλα).
5ος σταθμός: Κασσάνδρας 6. Η γνωστή αγενής υπηρεσία, που εξαφανίζεται σαν κομμήτης μετά το πουτανογαμήσι. Μη με ρωτάτε για την πουτάνα. Ούτε καν την πρόσεξα.
6ος σταθμός: Κασσάνδρας 3 – πάνω. Η υπηρεσία γνωστή στην πιάτσα. Αν την πετύχαινα με κανένα χρυσό βραχιόλι, μπορεί και να έμενα, γιατί ήταν αρκετά ευγενική μαζί μου. Φόρα κανένα βραχιόλι κυρία μου, με το marketing ασχολείσαι. Η πουτάνα; Για να είμαι ειλικρινής, δεν θυμάμαι.
7ος σταθμός: Κασσάνδρας 3 – κάτω. Η υπηρεσία απουσίαζε. Επόμενος.

Στις 21:45 ξαναπήρα τηλέφωνο τη Σταυρούλα, αλλά το πείραμα ήταν και πάλι ανεπιτυχές.

8ος σταθμός: Κωνσταντινουπόλεως 61. Μόλις χτύπησα το κουδούνι, μου άνοιξε η γνωστή υπηρεσία, η οποία με χαιρέτησε με ένα ενισχυμένο διευθυντικό sandwich. Κατόπιν, με οδήγησε στο κόκκινο δωμάτιο, ενημερώνοντάς με ότι δούλευε η Βαλεντίνα. Με τρεμάμενα χέρια από τη στύση και τη συναισθηματική ένταση, της έσκασα το 50άρικο και συμφωνήσαμε να καθίσουμε παρέα μετά το πουτανογαμήσι.

Β) ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
Μόλις η υπηρεσία έκλεισε την πόρτα του δωματίου, γδύθηκα και βόλεψα τα πράγματά μου στη γνωστή μπουρδελότσαντα. Κατόπιν, έριξα ένα κατούρημα και έκανα ντους. Μόλις σκουπίστηκα με μια από τις πακεταρισμένες πετσέτες, ξάπλωσα ανάσκελλα για να ξαποστάσω. Μετά από ένα λεπτό, μπήκε στο δωμάτιο η Βαλεντίνα. Αφού είπαμε επί τροχάδην τα νέα μας (εγώ βασικά της είπα τα δικά μου), ξεκίνησε η ερωτική ιεροτελεστία, η οποία εξελίχθηκε στις ακόλουθες φάσεις:

1η φάση: «Τα κλασσικά». Μου φόρεσε το προφυλακτικό. Δεν είχε νόημα να της φορέσω του Γύπα τα εννιάμερα, γιατί ήταν λατέρνα.
2η φάση: «Πολυκαυλωτικός χορός» (εκτιμώμενη διάρκεια: 2 λεπτά). Σε αυτή τη φάση, χόρεψα βαλς με τη Βαλεντίνα κάνοντας αλλεπάλληλα ηγεμονικά και μητροπολιτικά sandwich στα τρικ-τρικ της. Φυσικά κατά τη διάρκεια του χορού, ο πούτσος μου μπαινόβγαινε ευχάριστα στο αιδοίων της. Εκείνη τη στιγμή φαντασιωνόμουν ότι εγώ ήμουν ένας ολυμπιονίκης από το Μπαγκλαντές, που κατατρόπωσα την Αγγλία στο άθλημα της άρσης βαρών και για αυτό το λόγω η Βασίλισσα της Αγγλίας ήθελε να με τιμήσει προσωπικά. Έτσι λοιπόν, έβγαλε το καπέλο και τα γάντια της και μου επέτρεψε να της φιλάω τα χεράκια για 5 λεπτά, χουφτώνοντας τα πανάκριβα κοσμήματά της. Η φαντασίωση αυτή έπιασε τόπο. Πολύ σύντομα έχυσα στα όρθια μέσα στο μουνί της. Έχω να απολαύσω τέτοιο καλό σεξ τουλάχιστον 1 χρόνο (η μετανάστευση στην Αγγλία μου έχει προκαλέσει κατάθλιψη και έχει ρίξει τις επιδόσεις μου στο κρεβάτι).
3η φάση: «Αποχαιρετισμός». Μόλις επήλθε η εκσπερμάτωση, αφαίρεσα προσεκτικά το προφυλακτικό από τον πούτσο μου και το πέταξα στα σκουπίδια. Κατόπιν, καθάρισα την ευαίσθητη περιοχή με ένα πουτανομάντηλο. Η Βαλεντίνα, ντύθηκε, με χαιρέτησε και αποχώρησε από το δωμάτιο του έρωτα. Εγώ με τη σειρά μου ντύθηκα, βόλεψα τα πράγματά μου και εγκατέλειψα το κόκκινο δωμάτιο.

Γ) ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
Μόλις βγήκα από το δωμάτιο, τράκαρα την υπηρεσία και πήγαμε παρέα στο σαλόνι για κουβεντούλα και χούφτωμα. Της έδωσα την αφροδισιακή τσάντα και συγκινήθηκε απίστευτα. Ωστόσο, η τσάντα αυτή είναι μεγάλη μούφα (δεν προκάλεσε ακόρεστη όρεξη για σεξ στην υπηρεσία, όπως ισχυρίστηκαν τα Χρυσά Μαλλιά). Καθίσαμε συνολικά 15 λεπτά με το ρολόι. Συζητήσαμε τα νέα μου από την Αγγλία (επαγγελματικά, ερωτικά, καθημερινότητα). Φυσικά η συζήτηση διανθίστηκε από μπόλικα μητροπολιτικά sandwich στα ριγκάκια της. Στις 22:20 χαιρέτησα την υπηρεσία με διευθυντικό sandwich και αποχώρησα από το στούντιο κατευχαριστημένος.

Στις 22:21 πήρα για τελευταία φορά τη Σταυρούλα στο σταθερό, αλλά και πάλι δεν τη βρήκα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 19, 2012
Όνομα κοπέλας
Βαλεντίνα
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Σεπ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
61
Likes:
58
Πόντοι:
1.316
Ανάφερε αυτήν την κριτική
Σχόλια (8) |
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Σημερινη απογευματινη επισκεψη στη Βαλεντινα απο τις ελαχιστες στανταρ επιλογες που δεν θα κλαψεις τα λεφτα σου.Δεν θα αναφερθω στην εμφανιση της κοπελας αφου ολοι την γνωριζουμε.Εφτασα στο μαγαζι,παρκαρα ακριβως απο κατω και ανεβηκα επανω.Αφου μου ανοιξε την πορτα η υπηρεσια με περασε στο σαλονι και μου ειπε οτι δουλευει η Βαλεντινα,μου ανακοινωσε και τα προγραμματα και διαλεξα το προγραμμα των 50 με ισπανικο.Αφου μπηκα στο δωματιο,εκανα το ντουζακι μου και περιμενα να ερθει,μετα απο λιγα λεπτα αναμονης ηρθε και η Βαλεντινα.Οταν την ειδα επαθα ζημια,εχει κανει ενα απιστευτο μαυρισμα και σαν να μεγαλωσαν οι βυζαρες της και αλλοΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελο.Μιλησαμε λιγακι για διαφορα πραγματα και μετα επιασε δουλεια,ξεκινησε να τριβει της βυζαρες της στο καυλι μου και αφου ειδε οτι ειχε γινει τουρμπο εριξε και το λαδακι επανω τους και ξεκινησε ενα ισπανικο ακομα το σκεφτομαι και δεν μπορω να συνελθω το πως τα καταφερα και κρατηθηκα και δεν τελειωσα θαυμα ηταν.Αφου τελειωσε με το ισπανικο,περασμα το σκουφο και ξεκινησε μια απιστευτη πιπα,εγλειφε και τις ξυρισμενες μπαλες.Πλεον ειχε φτασει η ωρα να την πηδηξω,αφου την εστησα στα 4 αρχισα το σφυροκοπημα με γρηγορους ρυθμους και ταυτοχρονα εριχνα και σφαλιαρες στα κωλομερια της κατι που γουσταρει πολυ.Αυτη ηταν και η μονη σταση που καναμε,μετα απο αρκετα λεπτα που την ξεσκιζα επηλθε το μοιραιο.Ανανεωσα το ραντεβου μαζι της και αυτη την φορα ελπιζω να μην περασει παλι αρκετος καιρος μεχρι να την ξαναεπισκεφτω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 30, 2012
Όνομα κοπέλας
Βαλεντίνα
Υπηρεσίες
Kostas99
Σπουδαίος
Εγγραφή:
30 Δεκ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
32
Likes:
882
Πόντοι:
2.367
Ανάφερε αυτήν την κριτική
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Α) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟΤΣΑΡΚΑΣ
Στις 05/06/2012 στις 18:37 ξεκίνησα από το σπίτι μου με προορισμό την Καλλιθέα, κουβαλώντας όπως πάντα, την κλασσική μπουρδελότσαντα με του Γύπα τα εννιάμερα. Στις 18:45 πήρα διαδοχικά τηλέφωνο τον Wapei και τον Γύπα και γελούσαμε σαν κορνούτοι. Κατόπιν, πήρα το τρόλεϊ 2 και κατέβηκα στην πλατεία Κλαυθμώνος. Αξίζει να αναφερθεί ότι κατά τη διάρκεια της διαδρομής, έκανα μπόλικο οφθαλμόλουτρο. Από εκεί πήρα το τρόλεϊ 5 και κατέβηκα στην πρώτη στάση της οδού Θησέως. Από τη στάση Σύνταγμα ανέβηκε μια πολυδιαθλαστική α-καπέλο με Πάρκινσον. Η παραπάνω α-καπέλο φαινόταν ηλικίας 75-80 και φορούσε φούστα, έντονο κόκκινο κραγιόν και ένα χρυσό ριγκάκι, το οποίο προκαλούσε διπλασιασμό του μήκους στύσης ενός φυσιολογικού άντρα. Δυστυχώς αυτή κάθισε δίπλα σε μια κοπέλα (όχι μόνο κάθισε, αλλά της μίλαγε και της έκανε σταμπ, είμαι σίγουρος ότι η κοπέλα αυτή θα έγινε λεσβία μετά από τη διαδρομή αυτή). Η γριά αυτή χρειάστηκε βοήθεια στην απόβιβασή της. Τύχη βουνό. Κατεβήκαμε στην ίδια στάση. Εννοείται φυσικά ότι της έδωσα το χέρι μου για να τη βοηθήσω να κατέβει. Η απάντησή της ήταν «Σε ευχαριστώ αγόρι μου, η ώρα η καλή». Το γεγονός αυτό αύξησε επικίνδυνα την ερωτική μου επιθυμία.
1ος σταθμός: Θησέως 35. Εδώ η τσατσά ήταν πολύ νέα σε ηλικία, φορούσε παντελόνι και δεν υπήρχαν γρι-γρι να κοσμούν τα χέρια της. Η πουτάνα; Για να είμαι ειλικρινής, δεν την πρόσεξα. Έστριψα αλά Γαλλικά, απαγγέλοντας το γνωστό ποίημα «Πάω να δω και κανένα άλλο κοντινό και άμα είναι έρχομαι».
2ος σταθμός: Θησέως 79. Εδώ η τσατσά μου είπε «Δεν ήρθε ακόμα η κοπέλα» και μου έκλεισε την πόρτα στα μούτρα.
3ος σταθμός: Θησέως 40. Εδώ η τσατσά φαινόταν ηλικίας γύρω στα 60, ήταν χοντρή, φορούσε παντελόνι και δυστυχώς δεν φορούσε καθόλου τρικ-τρικ. Εκείνη την ώρα εργάζονταν 3 κοπέλες, οι οποίες ήταν τίγκα στα πολυδιαθλαστικά ντριν-ντριν. Ωστόσο, επειδή εμένα το πάθος μου είναι τα α-καπέλο, αποχώρησα με την κλασσική δικαιολογία.
Κατόπιν, πήρα τηλέφωνο το Γιοντώ και από την κρίση ηλιθιότητας πνίγηκα. Ύστερα πήρα το τρόλεϊ 5 και κατέβηκα στη στάση Ιζόλα. Η διαδρομή αυτή δεν ήταν κατάλληλη για φλερτ, γιατί δεν υπήρχε καμία επιβάτισσα ηλικίας άνω των 60.
4ος σταθμός: Θησέως 365. Εδώ η υπηρεσία φαινόταν ηλικίας γύρω στα 65, φορούσε παντελόνι και 2-3 πολυφυλετικά ριγκάκια. Ωστόσο, ήταν υπερβολικά παχύσαρκη (προφανώς δεν έχει τα φράγκα να κάνει εγχείριση αφαίρεσης του κοιλιακού λίπους). Η εργαζόμενη κοπέλα ήταν η Στεφανία. Αν και η τσατσά φορούσε ντριν-ντριν, η υπερβολική συσσώρευση λίπους στην κοιλιά της εμπόδιζε την ανόρθωση του πέους μου. Φυσικά ξενέρωσα και έφυγα.
Στις 20:50 πήρα τηλέφωνο την κυρία Νίκη και μιλήσαμε 2-3 λεπτά. Το γεγονός ότι δεν μου ζήτησε συγνώμη για την ανάρμοστη συμπεριφορά της κατά το παρελθόν και ότι άρχισε να μου λέει κάτι δικαιολογίες των οπισθίων, που ακόμα και ένα παιδί της Α Δημοτικού δεν θα τις πίστευε, με έκανε να θυμώσω πολύ μαζί της. Αυτό είναι άσχετο με την τσάρκα.
Φυσικά μετά από όλα αυτά που είδα, αποφάσισα να πάω στην Κωνσταντινουπόλεως 61 στο απάνεμο λιμάνι της Βουλγάρας τσατσάς (ρε δεν μπορώ, γελάω σαν κορνούτος). Έτσι λοιπόν, πήρα το λεωφορείο Α1, τον ΗΣΑΠ και τη γραμμή 3 του μετρό και στις 21:25 έφτασα στη στάση «Κεραμεικός».
Μόλις χτύπησα το κουδούνι στο στούντιο της οδού Κωνσταντινουπόλεως 61, μου άνοιξε η Βουλγάρα τσατσά, με φίλησε, με αγκάλιασε και με χαιρέτησε με διευθυντικό sandwich. Κατόπιν, με ενημέρωσε ότι δούλευε η Βαλεντίνα και με οδήγησε στο κόκκινο δωμάτιο. Εκεί έγινε η κάτωθι στιχομυθία:

ΤΑΚΜΑΝ: Δώς μου λίγο το χεράκι σου (ακολούθησε μητροπολητικό sandwich), εγώ για σένα έρχομαι. Ξέρεις πόσο πολύ σε αγαπάω (εκείνη τη στιγμή έκανα τα ριγκάκια της γυαλόχαρτο).
ΤΣΑΤΣΑ: Το ξέρω αγάπη μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Τι έγινε εκείνο το δαχτυλίδι, που σου αγόρασα; Σου αρέσει; Το φοράς καθόλου; (εκείνη τη στιγμή τη γαργαλούσα με τον πούτσο μου στο μουνί της και γενικώς την είχα στριμώξει άγρια).
ΤΣΑΤΣΑ: Ωχ, ωχ, ωχ (κόντευα να τη βιάσω). Επειδή μου μαύρισε το δάχτυλο, δεν το φοράω.
ΤΑΚΜΑΝ: Α κατάλαβα. Κρίμα (ακολούθησε μητροπολητικό sandwich).
ΤΣΑΤΣΑ: Για πες μου τώρα κανένα νέο.
ΤΑΚΜΑΝ: Έδωσα εξετάσεις, είμαι Αθήνα από τις 31 Μαϊου και θα μείνω Αθήνα μέχρι τις 25 Ιουνίου. Ακόμα δεν έχει βγει κανένα μάθημα.
ΤΣΑΤΣΑ: Ωραία. Πού σου αρέσει καλύτερα; Εδώ ή στην Αγγλία;
ΤΑΚΜΑΝ: Φροντίζω από κάθε μέρος να παίρνω τα καλά του. Στην Αθήνα απολαμβάνω τσάρκες, βόλτες με φίλους και γενικώς «το διασκεδάζω». Στην Αγγλία μου αρέσει πολύ η φύση, αλλά τίποτα παραπάνω.
ΤΣΑΤΣΑ: Μπράβο.
ΤΑΚΜΑΝ: Να σε παρακαλέσω κάτι (εκείνη τη στιγμή τα χέρια μου έτρεμαν από την ένταση και τα ριγκάκια της τσατσάς τα γέμισα με ιδρωτίλα); Θέλω κάποια μέρα να βρεθούμε σπίτι σου, να τα πούμε με την ησυχία μας. Σε παρακαλώ πάρα πολύ (εκείνη τη στιγμή σχεδόν έκλαιγα).
ΤΣΑΤΣΑ: Δεν γίνεται αγάπη μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Γιατί καρδούλα μου γλυκιά;
ΤΣΑΤΣΑ: Γιατί δουλεύω καθημερινά από τις 17:00 μέχρι τις 05:00 και στο σπίτι μου όλη την ώρα κοιμάμαι.
ΤΑΚΜΑΝ: Κατάλαβα (στενοχωρημένος). Θα έρθεις τουλάχιστον Αγγλία το Σεπτέμβρη;
ΤΣΑΤΣΑ: Θα έρθω αγαπούλα μου.
ΤΑΚΜΑΝ: Ωραία. Αφού τελειώσω με τη Βαλεντίνα, σε θέλω στο σαλόνι να το συζητήσουμε εκτενέστερα.
ΤΣΑΤΣΑ: Έγινε. Στην Αγγλία πώς ήταν ο καιρός τώρα που πήγες;
ΤΑΚΜΑΝ: Στις αρχές Μαϊου στο Southampton είχε 11 βαθμούς και έβαζα καλοριφέρ. Τώρα που πήγα ήταν πολύ ωραία. Είχε 25 βαθμούς, αλλά τους ένιωθες 30.
ΤΣΑΤΣΑ: Στην Αθήνα πού μένεις;
ΤΑΚΜΑΝ: Στην Κυψέλη με τους γονείς μου. Στην Αγγλία είμαι ανεξάρτητος (εκείνη τη στιγμή την αγκάλιαζα, της αφαιρούσα όλη τη σκουριά από τα χρυσαφικά, τη γαργάλαγα με τον πούτσο μου και κόντευα να τη ρίξω κάτω).
ΤΣΑΤΣΑ: Σιγά καλέ. Θα με ρίξεις (γέλιο). Τώρα θα χουφτώσεις τη Βαλεντίνα, έγινε;
ΤΑΚΜΑΝ: ΟΚ.

Μετά από αυτό το διάλογο, έσκασα στην τσατσά το 50άρικο με τρεμάμενα χέρια, κάνοντας ένα ακόμα σταμπ στο βραχιολάκι της (ρε Γιοντέ, δεν μπορώ, γελάω σαν ηλίθιος). Κατόπιν, η τσατσά μου είπε «Κάνε ντους πρώτα» και έκλεισε την πόρτα του δωματίου (προφανώς θα φοβήθηκε μήπως τη βιάσω).

Β) ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
Μόλις η τσατσά έκλεισε την πόρτα, γδύθηκα, βόλεψα τα πράγματά μου και έβγαλα από την μπουρδελότσαντα του Γύπα τα εννιάμερα. Κατόπιν έκανα ένα γρήγορο ντους και σκουπίστηκα με την φρεσκοπλυμμένη πετσέτα (η οποία ήταν πακεταρισμένη σε σακούλα). Μετά ξάπλωσα ανάσκελλα και περίμενα τη Βαλεντίνα.
Η αναμονή διήρκησε 1 λεπτό. Μόλις ήρθε η Βαλεντίνα (και αφού της είπα στα σβέλτα τα νέα μου), ξεκίνησε η ερωτική ιεροτελεστία, η οποία εξελίχθηκε στις ακόλουθες φάσεις:

1η φάση: «Τα κλασσικά». Απλά μου φόρεσε το προφυλακτικό. Φορούσε τόσα πολλά ντριν-ντριν, που του Γύπα τα εννιάμερα ήταν περιττά. Τα πήρα και τα ξαναβόλεψα στην μπουρδελότσαντα.
2η φάση: «Πολυδιαθλαστικός χορός» (εκτιμώμενη διάρκεια: 2 λεπτά). Στη φάση αυτή χόρευα Αργεντίνικο ταγκό με τη Βαλεντίνα. Ενώ χορεύμαμε, της έκανα sandwich διαρκείας στα γρι-γρι και φυσικά ο πούτσος μου έτριβε ευχάριστα το αιδοίων της. Το μέγεθος του πέους μου ήταν ικανοποιητικό, αλλά η εκσπερμάτωση φάνταζε άπιαστο όνειρο. Μετά από 2 λεπτά κουράστηκα να χορεύω (ε φυσικό ήταν, έκανα μεγάλη διαδρομή). Έτσι λοιπόν, συμφωνήσαμε να ξαπλώσω ανάσκελλα και να μου πάρει πίπα.
3η φάση: «Κλασσική πίπα» (εκτιμώμενη διάρκεια: 2 λεπτά). Ε τα γνωστά. Ήμουν ξαπλωμένος ανάσκελλα και η Βαλεντίνα μου έπαιρνε πίπα κρατώντας τον πούτσο μου με το αριστερό χέρι της (φαίνεται πως καμία πουτάνα δεν έχει πάει στην ανωτάτη σχολή ιεροδουλικής, γιατί όλες χρησιμοποιούν το χέρι στην πίπα, αν γνωρίζετε έστω και μια ειδοποιήστε με). Φυσικά κατά τη διάρκεια της πίπας, της κράταγα με απίστευτη μανία το δεξί της χέρι. Η τρέχουσα φαντασιίωση ήταν ότι βρισκόμουν με τη Βουλγάρα τσατσά στο ferryboat Redfunnel from Southampton to the Isle of Wight και ότι ανταλάσσαμε γλωσσόφιλα στο κατάστρωμα χαζεύοντας τους γλάρους. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, η εν λόγω πίπα δεν οδήγησε σε χύσιμο στη μάπα.
4η φάση: «Μπρούμυτη εκσπερμάτωση» (εκτιμώμενη διάρκεια: 25 δευτερόλεπτα). Επειδή βιαζόμουν να συζητήσω με την τσατσά για τις διαδικαστικές λεπτομέρειες (ήθελα να συνεννοηθούμε για τις ημερομηνίες, που τη βόλευε να έρθει, ώστε να της έκλεινα το εισίτηριο μέσω του διαδικτυακού τόπου www.pamediakopes.gr), πρότεινα στη Βαλεντίνα να εφαρμόσω τη γνωστή ταχεία μέθοδο εκσπερμάτωσης. Έτσι λοιπόν, με τη βοήθεια της κάθετης αντίδρασης του δαπέδου και του στοργικού sandwich της Βαλεντίνας, έχυσα σε χρόνο dt στο προφυλακτικό.
5η φάση: «Αποχαιρετισμός». Μετά την ολοκλήρωση της ερωτικής πράξης, η Βαλεντίνα μου αφαίρεσε το χρησιμοποιημένο προφυλακτικό και το πέταξε στα σκουπίδια. Κατόπιν, πήρα ένα πουτανομάντηλο από τη μπουρδελότσαντα και απολύμανα την επίμαχη περιοχή. Αξίζει να αναφερθεί ότι η Βαλεντίνα μου έκανε κοπλιμέντο για την αυξημένη ποσότητα των σπερματοζωαρίων. Μετά από αυτά, η Βαλεντίνα ντύθηκε, με χαιρέτησε και αποχώρησε από το κόκκινο δωμάτιο. Εγώ με τη σειρά μου, ντύθηκα, βόλεψα τα πράγματά μου, χτενίστηκα και βγήκα από το δωμάτιο του έρωτα.

Βγαίνοντας από το δωμάτιο, αντίκρυσα την τσατσά να μιλάει με τη νταβατζού στο τηλέφωνο. Επειδή ήταν απασχολημένη με το τηλέφωνο, με χαιρέτησε λέγοντας «γειά» χωρίς διευθυντικό sandwich. Εγώ της είπα «Άντε τα λέμε» και αποχώρησα από το κτίριο. Μάλλον πρέπει να πηγαίνω σε άλλες ώρες, γιατί φαίνεται ότι στις 22:00 οι τσατσάδες επικοινωνούν με τους νταβατζήδες τους.

Α ξέχασα να σας πω κάτι τελευταίο. Κατά τη διάρκεια του σεξ, εξυμνούσα διαρκώς στη Βαλεντίνα την αγάπη μου και τα συναισθήματά μου για τη Βουλγάρα τσατσά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 05, 2012
Όνομα κοπέλας
Βαλεντίνα
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Σεπ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
61
Likes:
58
Πόντοι:
1.316
Ανάφερε αυτήν την κριτική
Σχόλια (2) |
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Α) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟΤΣΑΡΚΑΣ
Στις 17/05/2012 στις 19:40 ξεκίνησα από το σπίτι μου, κουβαλώντας όπως πάντα τη γνωστή μπουρδελότσαντα με του Γύπα τα εννιάμερα.
1ος σταθμός: Πειραιώς 109Α: Το παραπάνω στούντιο το βρήκα κλειστό.
2ος σταθμός: Πειραιώς 121: Η τσατσά ήταν αλλοδαπή, ηλικίας γύρω στα 60 και φορούσε παντελόνι. Τα χέρια της ήταν κοσμημένα με πολυφυλετικά χρυσά τρικ-τρικ. Η πουτάνα εντελώς αδιάφορη. Αν και τα ριγκάκια της τσατσάς ήταν πολυδιαθλαστικά, υστερούσε σε εμφάνιση έναντι της Βουλγάρας τσατσάς, που εργάζεται στο στούντιο της οδού Κωνσταντινουπόλεως 61. Για αυτό αποχώρησα με την ελπίδα να βρώ κάτι καλύτερο.
3ος σταθμός: Στούντιο Fantasy. Εδώ η τσατσά ήταν πολύ νέα για τα γούστα μου και φαινόταν αλβανικής καταγωγής. Οι πουτάνες (δυο εργάζονταν εκείνη την ώρα) ήταν κάτι 18άχρονα πιπίνια. Έλεος ρε παιδιά. Και η ανωμαλία έχει τα όριά της. Χαίρεται.
4ος σταθμός: Κωνσταντινουπόλεως 61. Κατά βάθος αισθανόμουν την ανάγκη να χουφτώσω τη Βουλγάρα τσατσά. Από προηγούμενες τσάρκες ήξερα ότι δεν υπήρχε κάποια άλλη αξιογάμητη τσατσά στην περιοχή εκείνες τις ώρες. Έτσι λοιπόν, στις 21:20 χτύπησα το κουδούνι στο συγκεκριμένο στούντιο. Η γνωστή υπηρεσία μου άνοιξε και με υποδέχτηκε με απίστευτη αγάπη και στοργή. Κατόπιν, μου έδειξε τη Βαλεντίνα. Τη γνωστή Βαλεντίνα με τα πολυδιαθλαστικά ντριν-ντριν την έχω πηδήξει αρκετές φορές κατά το παρελθόν. Έτσι λοιπόν, αμέσως είπα το «μεγάλο ναι».

Β) ΕΜΠΕΡΙΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
Αμέσως η τσατά με οδήγησε στο κόκκινο δωμάτιο. Κάθισε δίπλα μου στο κρεβάτι και με χαϊδεψε στοργικά. Εγώ τότε της είπα «τέντωσε το χέρι σου» και της φόρεσα το ροζ σμαραγδένιο ριγκάκι του Γύπα. Η τσατσά συγκίνηθηκε, με ευχαρίστησε και με αγκάλιασε. Εγώ της έκανα αλλεπάλληλα σαντουιτσάκια στα ριγκάκια της και την παρακάλεσα να έρθει το Σεπτέμβρη στην Αγγλία, για να τη φιλοξενήσω στο σπίτι μου για κανένα τετραήμερο. Η απάντηση ήταν «Ναι αγάπη μου θα έρθω». Κατόπιν της έδωσα το 50άρικο και μου είπε ότι «θα τα πούμε μετά το γαμήσι».
Μόλις η υπηρεσία έκλεισε την πόρτα, γδύθηκα, βόλεψα τα πράγματά μου και έβγαλα από την μπουρδελότσαντα το πράσινο ριγκάκι του Γύπα. Κατόπιν, κατούρησα, έκανα ντους και σκουπίστηκα με μια από τις ολοκαίνουργιες πετσέτες, που διαθέτει το δωμάτιο.
Μόλις τέλειωσα το ντους, μπήκε η Βαλεντίνα στο δωμάτιο, πρόθυμη να κάνει τα πάντα για να με ευχαριστήσει. Αφού είπαμε τις κλασσικές μαλακίες, ξεκίνησε η σεξουαλική ιεροτελεστία, η οποία εξελίχθηκε στις ακόλουθες φάσεις:

1η φάση: «Τα κλασσικά». Η Βαλεντίνα μου φόρεσε το προφυλακτικό. Επειδή όμως ήταν τίγκα στα πολυφλεκτικά κοσμήματα, απαξίωσα να της φορέσω το πράσινο ριγκάκι του Γύπα.
2η φάση: «Πολυκαυλωτικός χορός» (εκτιμώμενη διάρκεια: 2-3 λεπτά). Κατά τη διάρκεια της φάσης αυτής, χορεύαμε βιενέζικο βαλς. Φυσικά το βαλς συνοδεύτηκε από αλλεπάλληλα σαντουιτσάκια στα ριγκάκια της και από αλλεπάλληλες διεισδύσεις του πέους στο μουνί της. Εκείνη τη στιγμή φαντασιωνόμουν ότι εγώ ήμουν γιατρός και η Βαλεντίνα ήταν μια α-καπέλο ασθενής, στην οποία έκανα εξέταση αίματος και της έλεγα «δώστε μου λίγο το χεράκι σας κυρία μου». Αν και η φαντασίωση ήταν αρκετά πιπεράτη, δεν οδήγησε τη δεδομένη χρονική στιγμή σε οργασμό.
3η φάση: «Το σεξ του πασά» (εκτιμώμενη διάρκεια: 2 λεπτά). Κατά τη διάρκεια της εν λόγω φάσης, εγώ ήμουν ξαπλωμένος ανάσκελλα και η Βαλεντίνα ήταν από πάνω μου και με γάμαγε. Εννοείται φυσικά ότι κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης, κρατούσα τα χέρια της Βαλεντίνας με απίστευτο πάθος.
4η φάση: «Μπρούμυτη εκσπερμάτωση» (εκτιμώμενη διάρκεια: 35 δευτερόλεπτα). Σύντομα συνειδητοποίησα ότι με την εν λόγω στάση, η εκσπερμάτωση θα καθυστερούσε αρκετά. Έτσι λοιπόν, αποφάσισα να την παίξω μόνος μου, χρησιμποποιώντας την κάθετη αντίδραση του δαπέδου σύμφωνα με τους νόμους της φυσικής. Δε χρειάζεται φυσικά κανείς να διαθέτει την έκτη αίσθηση, για να μαντέψει ότι ενώ έτριβα τον πούτσο μου στο σεντόνι, μπαλαμούτιαζα τα ντριν-ντριν της Βαλεντίνας. Η εκσπερμάτωση στο προφυλακτικό επήλθε σε dt.
5η φάση: «Κουβεντούλα – αποχαιρετισμός». Μετά την εκσπερμάτωση, αφαίρεσα προσεκτικά το προφυλακτικό από την ευαίσθητη περιοχή και το πέταξα στα σκουπίδια. Κατόπιν, καθάρισα το επίμαχο σημείο με ένα πουτανομάντηλο. Ακολούθησε πεντάλεπτη κουβεντούλα με τη Βαλεντίνα (συζητήσαμε για τα νέα μου στην Αγγλία και για τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις). Μετά η Βαλεντίνα, ντύθηκε, με χαιρέτησε και έκλεισε την πόρτα του δωματίου. Εγώ με τη σειρά μου βόλεψα τα πράγματά μου στην πράσινη μπουρδελότσαντα, ντύθηκα και εξήλθα από το δωμάτιο του έρωτα.

Βγαίνοντας τράκαρα τη Βουλγάρα τσατσά. Ωστόσο, επειδή εκείνη τη χρονική στιγμή μιλούσε στο τηλέφωνο με την νταβατζού, δεν είχε χρόνο για κουβεντούλα. Έτσι λοιπόν, τη χαιρέτησα με ένα ενισχυμένο ηγεμονικό sandwich, δίνοντας ιδαίτερη έμφαση στο τρίψιμο των κοσμημάτων της. Από το κτίριο εξήλθα κατευχαριστημένος (καθώς κατέβαινα τις σκάλες, μίλαγα μόνος μου και γέλαγα σαν κορνούτος).

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 17, 2012
Όνομα κοπέλας
Βαλεντίνα
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Σεπ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
61
Likes:
58
Πόντοι:
1.316
Ανάφερε αυτήν την κριτική
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Επίσκεψη στην Κωνσταντινουπόλεως 61 σήμερα (24-1-2012) το απόγευμα . Ο χώρος αρκετά καλός , καθαρός, με πετσέτες σφραγισμένες, ντουζιέρα, τηλεόραση κλπ. Η κυρία της υποδοχής αρκετά ευγενική… Πήρα το απλό πρόγραμμα των 50 €. Η κοπέλα, η γνωστή Βαλεντίνα όμορφη , θηλυκό κορμί, νταρντάνα με φοβερό στήθος, κολάρα , πολύ ωραίο δέρμα , μαυρισμένη (από σολάριουμ), αρωματισμένη και πεντακάθαρη… Όπως πάντα διαχυτική με φιλιά πειράγματα γέλια…. τι να πω για αυτή την κοπέλα με φτιάχνει μόνο που την βλέπω ……. με ξάπλωσε και άρχισε το παιχνίδι από τα @@ με ρουφήγματα μου είχε γυρίσει και την κολάρα της στην μούρη να παίζω μου το μουνάκι της παραλίγο να χύσω ακόμη δεν άρχισα…πέρασε στο μοναδικό ισπανικό που σου κάνει και χάνεσαι και όταν με καύλωσε για τα καλά με πήρε στο στόμα της (με προφυλακτικό φυσικά) όπου τα χρειάστηκα … πιστεύω ότι η πίπα της είναι από τις κορυφαίες … βαθιά , υγρή, μεγάλη σε διάρκεια …. Συνεχίσαμε σε τρεις στάσεις.. με κορυφαία στα 4 όπου έβλεπα την κολάρα της τις βυζάρες της να πάλλονται , και στον καθρέπτη τις εκφράσεις που έπαιρνε!!.... όταν με κατάλαβε ότι ήμουν έτοιμος να εκραγώ με πήρε στο στόμα της και με αποτελείωσε… Πολύ καλή κοπέλα ερωτική, επικοινωνιακή με χιούμορ , άριστη επαγγελματίας , υπηρεσίες υψηλού επιπέδου , σέβεται τον πελάτη και τιμά και το τελευταίο ευρώ που παίρνει …. Παραμένει μια σταθερή αξία και πολύ καλή επιλογή (κορυφαία θα έλεγα) για τα στούντιο της Αθήνας…

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 24, 2012
Όνομα κοπέλας
Βαλεντίνα
Υπηρεσίες
R
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Επιτελους πραγματοποιησα μια απο τις μεγαλες ανωμαλες επιθυμιες μου , να με θηλασσει μια γυμαικα. Ολα λοιπον ξεκινησα το πρωι 9.30 και πηρα το Μετρο απο το Συνταγμα και κατεβηκα στο σταθμο Κεραμεικος. Επειτα βαδισα προς στην Λ.Κωνσταντινουπολεως και αφου περασα την διαβαση των πεζων στην σιδηροδρομικη γραμμη του ΟΣΕ βγηκα στην απενταντη πλευρα του δρομου και εκει διπλα ειναι το στουντιο. Μπηκα μεσα στο στουντιο και με ενημερωσε η τσατσα οτι το κοριτσι θα ερθει σε 20 λεπτα. Ειπα θα περιμενω. Και περιμενα. Μετα απο 20 λεπτα ηρθε η Ιρα Ταταρα. Με το που την ειδα τα επαιξα τη γυναικαρα ειναι αυτη θεε μου , καμια σχεση με τις φωτογραφιες. Ειναι ψιλη και εχει μακρυ μαλλι και ειναι πολυ ομορφη. Ξεκινησαμε πρωτα με φιλακια επειτα με φιλαγε και με εγλυφε στο στηθος . Επειτα πηγε στην ευαισθητη περιοχη και περιποιηθηκε καλα τον φιλαρακο και γλυψιμο στα @@. Επειτα με πολυ μεγαλο δισταγμο και τολμη της ζητησα αν μπορουσε να με θηλασει γιατι ειμαι ενας μπεμπης που στερηθηκε το μητρικο γαλα. Και μεγαλη χαρα δεχτηκε η Ιρα να με θηλασει και εμενα . Μου λεει μπεμπουλης εισαι αγαπουλα μου . Επειτα εφερε το μεγαλο στηθος στο στομα μου και εγω ειχα γινει πυρ απο την καυλα και με την σκεψη μονο οτι θα πιω μητρικο γαλα Γλώσσα. Επειτα ξεκινησα πρωτα να γλυφω τα 2 στηθη της και μετα αρχισα πρωτα απο το αριστερο στηθος της να το πιπιλαω και να πινω το γαλα για σχεδον 5 λεπτα μετα πηγα και στο δεξι.Για οσους δεν ξερουν την γευση του μητρικου γαλατος εχει γλυκια γευση . Καθως πιπιλαγα και ρουφουσα το δεξι στηθος της μου ελεγε αγαπουλα μου σαν μωρο κανεις που πινει το γαλατακι σου. Αφου περασα 10 λεπτα και εγω επινα ακομη το γαλα με σταματησε και μου ειπε ειναι ωρα για σεξ. Της ζητησα να κανουμε πρωτα 69 και δεχτηκε. Με το που ειδα το αιδειο της τα επαιξα ειναι μεγαλο. Επειτα αρχισα να της το γλυφω για αρκετη ωρα και της αρεσε πολυ. Επειτα καναμε δυνατο σεξ και το απολαμβανε. Μετα ηρθε η ωρα που επρεπε να τελειωσω. Μου ειπε ασε με εμενα να αναλαβω την κατασταση. Αρχινησε να μου χαιδευει πρωτα το πρωκτο μου και επειτα μου εβαζε σιγα σιγα και απαλα το μεγαλο δαχτυλο της μεσα στον πρωκτο μου χωρις κανενα πονο. Αφου ειχα γινει πυρ απο την καυλα μετα απο λιγα λεπτα τελειωσα και μου εκανε και λιγο μασαζ την πλατη για να με φτιαξει.


Ολα αυτα μονο με 60 Ευρω. Με το φουλ προγραμμα 100 Ευρω καθετε αρκετη ωρα μαζι σου σχεδον 1 ωρα, κανει και αυταρχικο προγραμμα και ελευθερο στοματικο.

Να σημειωσω για οσους θελουν να κανουν αυταρχικο προγραμμα με το στραπον . Καλο ειναι να εχεις ενα δικο σου. Γιατι αυτο που εχει το στουντιο ειναι μικρο. Εγω παντως εχω ενα πολυ καλο δικο μου. Την επομενη φορα που θα την ξαναδω θα της ζητησω αυτη να με γαμησει απ πισω. Μιλαμε ειναι γυναικαρα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 13, 2011
Όνομα κοπέλας
Ίρα Τατάρα
N
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
Σχόλια (21) |
Γενική βαθμολογία
 
9.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ειναι η τριτη κριτικη που γραφω δεν ξερω γιατι δεν βγαινουν;τελος παντων .Πηγα την δευτερα 28/11 κατα 14:00 παρκιν στην επομενη γωνια. Ανεβενω η τσατσα με γνωριζει [παω εκει μονο για την αλινα]με περναει κατευθεια στο δωματιο [μιας που δεν υπηρχε αλλος σε αναμονη]λεγοντας μου οτι ειναι η αλινα.Κανω ενα ντουζακι και να σου η αλινα [ειχα να τη δω τρεις μηνες εχει αδυνατισει λιγο και της παει πολυ]αγκαλιες φιλια [οχι στο στωμα]ξαπλωνουμε και αρχιζουν τα παιχνιδια στην αρχη χαιδευαμαι ο ενας τον αλλο παντου και μετα ξεκιναει εκεινη το δικο της παιχνιδι χαδια και γλυψειμο αρχ.και γυρω γυρω περασμα προφ. και ξεκιναει το υπεροχο στωματικο της αλινας οπου ειναι σημα κατατεθεν της ,σταση μια εκεινη απο πανω και με δυο σπασιματα της μεσης της τελειωσα, λιγη κουβεντα και εφυγε διοτι κτυπαγε συνεχεια το κουδουνι απο την ωρα που ηρθε στο δωματιο, σιγουρα θα ξαναπαω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 28, 2011
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Μέλος
Εγγραφή:
17 Ιουλ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
32
Likes:
15
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική
Σχόλια (0) |
Γενική βαθμολογία
 
9.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Μία από τις κορυφαίες παρουσίες των κοριτσιών που έχουν φτιάξει άριστή φήμη είναι και Αλίνα.
Άργησα κάπως να την συναντήσω. Αλλά χτες κατάλαβα τι έχανα..!

Για την άψογη τεχνική της στην πίπα και την περιποίηση στα @ έχουν μιλήσει και άλλοι.
Για το ότι είναι επικοινωνιακή, φιλική, καθώς και για τις πρωτοβουλίες που παίρνει κατά όλη την διάρκεια στου σεξ, είναι χιλιοειπωμένο, επίσης.

Θα επικεντρωθώ σε δυο σημεία: Δεν σου δίνει την εντύπωση, ότι την απασχολούν τα ερωτήματα που βγαίνουν συνειδητά ή ασυνείδητα σε άλλες όπως: επιτέλους τελείωσες?? τελειώνεις??, γιατί αργείς;?? Αλλά αντίθετα η Αλίνα ότι φροντίζει να έχεις το ιδανικότερο ξελάφρωμα. Μάλιστα όταν πήγε να επέλθει το μοιραίο.. εκείνη όχι μόνο δεν ξεκίνησε να χαλαρώνει (ως είθισται), άλλα αντίθετα επιτάχυνε ξαφνικά όσο ήμασταν στα 4 και με κυκλικές κινήσεις σαν ανεμοστρόβιλος φρόντισε να μην μείνει μέσα ότι μια σταγόνα…

Νωρίτερα, επίσης, όταν της έδειξα ότι προτιμώ τις ποιο τρυφερές υπάρξεις (και όχι ασφαλώς τις γρήγορες ξεπέτες), φρόντισε να δημιουργήσει την η απόλυτη GFE ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!! (πολλά χάδια, χουφτώματα και φιλιά ..Ήταν απίστευτη η αίσθηση της απαλής κορμάρας της πάνω μου..)


Дзякую Αlina!


ΥΓ 1.Οι καινούργιες της φωτογραφίες που βρίσκονται σε άλλη σελίδα, απεικονίζουν περισσότερο την πραγματικότητα. Καθώς είναι και μια Κ-Ο-Υ-Κ-Λ-Α-Ρ-Α!

ΥΓ 2 Για το στούντιο, 8 ? Το μόνο ζήτημα που υστερεί είναι για το γνωστό ζήτημα της ντουζιέρας, Λύπη που θέλει κάποτε να επισκευαστεί, κατά τα άλλα είναι μια χαρά! …
Το 10? Αφορά, μόνο για όσους πάνε με μηχανή εκεί …..

Ασφαλώς και 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 της αξίζουν για την συμμετοχή, διάθεση, υπηρεσίες…

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 04, 2011
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Μέλος
Εγγραφή:
9 Απρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική
Σχόλια (0) |
34 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3 4