Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 128 10
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Επιτελους πραγματοποιησα μια απο τις μεγαλες ανωμαλες επιθυμιες μου , να με θηλασσει μια γυμαικα. Ολα λοιπον ξεκινησα το πρωι 9.30 και πηρα το Μετρο απο το Συνταγμα και κατεβηκα στο σταθμο Κεραμεικος. Επειτα βαδισα προς στην Λ.Κωνσταντινουπολεως και αφου περασα την διαβαση των πεζων στην σιδηροδρομικη γραμμη του ΟΣΕ βγηκα στην απενταντη πλευρα του δρομου και εκει διπλα ειναι το στουντιο. Μπηκα μεσα στο στουντιο και με ενημερωσε η τσατσα οτι το κοριτσι θα ερθει σε 20 λεπτα. Ειπα θα περιμενω. Και περιμενα. Μετα απο 20 λεπτα ηρθε η Ιρα Ταταρα. Με το που την ειδα τα επαιξα τη γυναικαρα ειναι αυτη θεε μου , καμια σχεση με τις φωτογραφιες. Ειναι ψιλη και εχει μακρυ μαλλι και ειναι πολυ ομορφη. Ξεκινησαμε πρωτα με φιλακια επειτα με φιλαγε και με εγλυφε στο στηθος . Επειτα πηγε στην ευαισθητη περιοχη και περιποιηθηκε καλα τον φιλαρακο και γλυψιμο στα @@. Επειτα με πολυ μεγαλο δισταγμο και τολμη της ζητησα αν μπορουσε να με θηλασει γιατι ειμαι ενας μπεμπης που στερηθηκε το μητρικο γαλα. Και μεγαλη χαρα δεχτηκε η Ιρα να με θηλασει και εμενα . Μου λεει μπεμπουλης εισαι αγαπουλα μου . Επειτα εφερε το μεγαλο στηθος στο στομα μου και εγω ειχα γινει πυρ απο την καυλα και με την σκεψη μονο οτι θα πιω μητρικο γαλα Γλώσσα. Επειτα ξεκινησα πρωτα να γλυφω τα 2 στηθη της και μετα αρχισα πρωτα απο το αριστερο στηθος της να το πιπιλαω και να πινω το γαλα για σχεδον 5 λεπτα μετα πηγα και στο δεξι.Για οσους δεν ξερουν την γευση του μητρικου γαλατος εχει γλυκια γευση . Καθως πιπιλαγα και ρουφουσα το δεξι στηθος της μου ελεγε αγαπουλα μου σαν μωρο κανεις που πινει το γαλατακι σου. Αφου περασα 10 λεπτα και εγω επινα ακομη το γαλα με σταματησε και μου ειπε ειναι ωρα για σεξ. Της ζητησα να κανουμε πρωτα 69 και δεχτηκε. Με το που ειδα το αιδειο της τα επαιξα ειναι μεγαλο. Επειτα αρχισα να της το γλυφω για αρκετη ωρα και της αρεσε πολυ. Επειτα καναμε δυνατο σεξ και το απολαμβανε. Μετα ηρθε η ωρα που επρεπε να τελειωσω. Μου ειπε ασε με εμενα να αναλαβω την κατασταση. Αρχινησε να μου χαιδευει πρωτα το πρωκτο μου και επειτα μου εβαζε σιγα σιγα και απαλα το μεγαλο δαχτυλο της μεσα στον πρωκτο μου χωρις κανενα πονο. Αφου ειχα γινει πυρ απο την καυλα μετα απο λιγα λεπτα τελειωσα και μου εκανε και λιγο μασαζ την πλατη για να με φτιαξει.


Ολα αυτα μονο με 60 Ευρω. Με το φουλ προγραμμα 100 Ευρω καθετε αρκετη ωρα μαζι σου σχεδον 1 ωρα, κανει και αυταρχικο προγραμμα και ελευθερο στοματικο.

Να σημειωσω για οσους θελουν να κανουν αυταρχικο προγραμμα με το στραπον . Καλο ειναι να εχεις ενα δικο σου. Γιατι αυτο που εχει το στουντιο ειναι μικρο. Εγω παντως εχω ενα πολυ καλο δικο μου. Την επομενη φορα που θα την ξαναδω θα της ζητησω αυτη να με γαμησει απ πισω. Μιλαμε ειναι γυναικαρα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 13, 2011
Όνομα κοπέλας
Ίρα Τατάρα
N
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

21 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Δεκεμβρίου, 2011
πες μου μονο οτι κανεις πλακα,αυτο πες μου μονο....τελος
14 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Milko διαθέτει το κορίτσι;
14 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μόνο αν την πηδήξει αράπης πρώτα !!! :-)))))
14 Δεκεμβρίου, 2011
Το απλο προγραμμα εχει 50. Αρα θα σε χρεωσε 10 ευρω για το γαλα. Αν φερεις δικο σου γαλα, τι γινεται ? Χρεωνεσαι παλι ?
Αυτο με το να σε γαμησει απο πισω δεν το καταλαβα. Δηλαδη μπορουσε και απο μπροστα ? Να γραφεται πιο απλα για να καταλαβαινουμε.
14 Δεκεμβρίου, 2011
1) Η Ιρα παίζει στη δική της κατηγορία
2) Οταν θα δοκιμάσεις με εκείνη στα 4 μετά δεν θα σε κρατάνε τα πόδια σου όταν θα φεύγεις
3) Νομίζω θα σε πιστέψω ότι πραγματικά βύζαξες
14 Δεκεμβρίου, 2011
και ποιος σου ειπε οτι η γυναικα κατεβαζη γαλα οποτε ναναι?χαχαχα!!!Ελεος τυπε!!!
14 Δεκεμβρίου, 2011
Μήπως επειδή υπάρχουν οι προϋποθέσεις????
14 Δεκεμβρίου, 2011
Δηλαδή η κοπέλα μόλις είχε γεννήσει και είχε γάλα;;;; τί αηδίες ειναι αυτές!
14 Δεκεμβρίου, 2011
ρε μαλακες κλαιω απο τα γελια με τα σχολια......

υγ ...τυπε το μητρικο γαλα δεν ειναι γλυκο αλλα αλμυρο....
G
gl
14 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Είχε πραγματικό γάλα ή απλά το φανταζόσουν; Αν έχει, να πάμε με κανά κακάο και εμείς από εκεί!:-p
21 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3