Κριτικές από banoutsos

56 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 18
1 2 3 4
Διάταξη
24 Μαρτίου, 2011
Γενική βαθμολογία
 
5.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0

Καμία πρωτοτυπία δεν υπάρχει στους λόγους στάσης μου και στον οίκο, ετούτο. Ο χρόνος ήταν λίγος και όταν είδα το μέγεθος στήθους της Λουντμίλα, δεν το πολυσκέφτηκα. Κακώς !

Η αλλοδαπή υπηρεσία, έσπευσε να ενημερώσει πως δουλεύουν δύο κοπέλες. Αυτή, η οποία δεν προτιμήθηκε, ονομαζόταν Τζοάνα. Μελαχρινή, πολύ αδύνατη και κάτω του 1,60. Επιδίδοταν σε ελέυθερο στοματικό και ήταν πιο επικοινωνιακή, στο σαλόνι. Στο (τέλεια ηχομονωμένο) δωμάτιο, την άκουσα να παραπονιέται, επειδή της ζητήθηκε να επανάλαβουν κάποια στάση. Το δωμάτιο στο οποίο πέρασα, ήταν αρκετά βρώμικο και με έντονες οσμές. Παρ’ όλα αυτά, διέθετε χαρτί και κρεμοσάπουνο. Τα σεντόνια ήταν, τουλάχιστον, χθεσινά.

Η Λουντμίλα, θα μπορούσε να είναι sex symbol, αν ζούσε στη δεκαετία του ’50. Σήμερα, δύσκολα θα μπορούσε να ασκεί το ίδιο επάγγελμα, κάπου, εκτός του Μεταξουργείου. Είναι γύρω στο 1,60, με ίσιακαστανόξανθα μαλλιά, τα οποία δεν υπερβαίνουν το ύψος των ώμων και ανοιχτόχρωμα μάτια. Διαθέτει, τουλάχιστον 15, παραπανίσια κιλά, τα οποία συσσωρεύονται σε στομάχι, κοιλιά και περιφέρεια. Καλύπτονται δε, επιμελώς, από ένα προσεκτικά φορεμένο παρεό. Η ροπή της στο φαγητό, μπορεί να χαρακτηριστεί και αμαρτία, διότι το προσώπο της, κάθε άλλο παρά άσχημο, μπορεί να χαρακτηριστεί. Τέλος, διάφορα τατουάζ και piercing καλύπτουν το κορμί της, με μέγιστη παραφωνία έναν σκορπιό, στην αριστερή καρωτίδα. Στο Βιν Ντίζελ, μπορεί και να πήγαινε∙ Στη Λουντμίλα, όχι.

Στο δωμάτιο καθυστέρησε, αδικαιολόγητα, να έρθει. Έβγαλε το παρεό και, απλώς, κατέβασε το σουτιέν. Επιδόθηκε σε κάποια τυπικά προκαταρκτικά, εφάρμοσε το προφυλακτικό και ξεκίνησε μία μέτρια πεολειχία. Όπως ανέμενα δεν είχε μεγάλη διάρκεια. Της είπα να ανέβει πάνω μου και το έκανε, πρόθυμα. Είχε καλό ρυθμό και δε βιάστηκε να αλλάξουμε στάση. Παρ’ όλα αυτά, το πρότεινε μόνη της. Μόνη της επέλεξε και την επόμενη στάση∙ στα τέσσερα. Οι υπερμεγέθεις γλουτοί, αποκαλύφθηκαν πλήρως. Αν είχα συμβατική φωτογραφική μηχανή, δε θα χωρούσαν στην εικόνα. Οφείλω να ομολογήσω, όμως, πως πήρε πολύ καλή στάση, άντεχε το σφυροκόπημα και δεν προβληματίστηκε με το χρόνο (τουλάχιστον, 5-6 λεπτά) που χρειάστηκα για να εκσπερματώσω. Όταν ντύθηκε, μου ζήτησε ευγενικά να πάω πίσω από την πόρτα, έτσι ώστε να την ανοίξει, με ευχαρίστησε και έφυγε.

Αν και δεν έχω πρόβλημα με τις υπέρβαρες γυναίκες, η συγκεκριμένη δε θα ξαναπροτιμηθεί. Τα 15 Ευρώ, αποτελούν ένα λογικό αντίτιμο, για το σύνολο των υπηρεσιών της. Το παράλογο είναι τα 30 Ευρώ που πρέπει να πληρώσω επιπλέον, για την επισκευή του ρολογιού μου, που έσπασε πέφτοντας στα βρωμομάρμαρά τους!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 14, 2011
Υπηρεσίες
«Ισπανικό»
Μέλος
Εγγραφή:
27 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
56
Likes:
0
Πόντοι:
80
24 Μαρτίου, 2011
Γενική βαθμολογία
 
5.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0

Θα πρέπει να ομολογήσω πως ο χρόνος που άφησα, αναίτια, να μεσολαβήσει από τη στιγμή της επίσκεψης, έως και σήμερα, έχει επηρεάσει τη μνήμη μου. Θέλω να πιστεύω, πως δεν ισχύει το ίδιο και με την κρίση μου.

Τελευταία φορά που πέρασα σε αυτό το χώρο, δούλευε ακόμα, η αλήστου μνήμης (και "σάπια", για πολλούς) Αλέκα. Η Ιονέλα είναι Ρουμάνα, κοντά στα 30, με βαμμένα ξανθά μαλλιά και σκούρα επιδερμίδα. Έχει, τουλάχιστον 10 παραπανίσια κιλά, τα οποία σχηματίζουν ένα σωσίβιο στην κοιλιά. Εμφανίστηκε, τελείως ατιμέλητη και αμίλητη. Τη διαφορά, στα δικά μου, πάντα, μάτια, έκανε το στήθος της. Πλησίαζε το 3 και επειδή, ως γνωστόν, στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος, αποφάσισα να περάσω.

Η υπηρεσία με οδήγησε στο δωμάτιο και κοίταξε αν έχει χαρτί. Ήταν αρκετά καθαρό, αλλά η παλαιότητά του, δεν το αφήνει να φανεί. Η θέρμανση λειτουργούσε, αλλά δεν ήταν επαρκής. Τα σεντόνια, θα μπορούσαν να είχαν αλλαχτεί και πιο πρόσφατα.

Δεν άργησε να έρθει η Ιονέλα. Γδύθηκε τελείως και, αντί για προκαταρκτικά, επιδόθηκε σε μία χλιαρή χειρομάλαξη. Φόρεσε το προφυλακτικό, κατόπιν δικής μου εισήγησης και ξεκίνησε μία, κάτω του μετρίου, πεολειχία. Η διάρκειά της, ήταν μικρή. Της είπα να ανέβει από πάνω. Δεν είχε καλό ρυθμό, αλλά δεν την έλεγες και ράθυμη. Το καλό είναι πως δεν είχε κανένα πρόβλημα από τη χρησιμοποίηση του στήθους της. Επίσης, δε ζήτησε να αλλάξουμε στάση. Μετά από, τουλάχιστον, 3-4 λεπτά, την τοποθέτησα ανάσκελα. Τα ανοίγματά της, ήταν ικανοποιητικά, για τον όγκο της. Δεν είχε συμμετοχή, αλλά δε δυσανασχετούσε και σε τίποτα απ' όσα έκανα (τίποτα ακραίο, πάντως). Μετά από λίγο, ήρθε το τέλος. Δε βιάστηκε να τραβηχτεί. Ετοιμάστηκε με την ησυχία της και αποχώρησε, χαιρετώντας με.

Νομίζω πως θα αρέσει σε ελάχιστους, αν και πρέπει να πω, πως περάσαμε και οι δύο που την περιμέναμε να βγει από το δωμάτιο. Προσωπικά, θα ξαναπέρναγα, αν δεν έβρισκα κάποια με μεγαλύτερο στήθος.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 11, 2011
Υπηρεσίες
 • Ελεύθερο στοματικό
 • «Ισπανικό»
Μέλος
Εγγραφή:
27 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
56
Likes:
0
Πόντοι:
80
10 Δεκεμβρίου, 2010
Γενική βαθμολογία
 
5.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0

Η Έλενα είναι από τη Ρουμανία. Δείχνει μικρότερη από 25 και, στο σαλόνι, είναι ευχάριστη και επικοινωνιακή. Λίγο κοντύτερη από 1,60 με μαύρα (πολύ)κοντά μαλλιά και μάτια και 3-4 παραπανίσια κιλά. Μικρό, έως πολύ μικρό στήθος και καμπυλόγραμμα οπίσθια, στα οποία φαίνονται τα επιπλέον, κιλά.

Η υπηρεσία, ήταν χαμογελαστή και ευγενική. Την παρουσίαση των υπηρεσιών, την εκφωνούσε βαριεστημένα, αλλά χαιρετούσε εγκάρδια, όχι μόνο όσους έμπαιναν, αλλά και όσους αποχωρούσαν. Το δωμάτιο ήταν πολύ καθαρό. Φρεσκοσφουγγαρισμένο, με καθαρά σεντόνια, χαρτί, κρεμμοσάπουνο και οινόπνευμα, χρώματος ροζ !

Όταν η Έλενα μπήκε στο δωμάτιο, κατάλαβα ότι το επικοινωνιακό του χαρακτήρα της, είναι προσποιητό. Παρ' όλα αυτά, επιδώθηκε σε πεντάλεπτα προκαταρκτικά. Χάδια και φιλιά σε λαιμό, θηλές, στομάχι και κοιλιά, μηρούς και όρχεις. Της ζήτησα εγώ, να βάλει προφυλακτικό για την πεολειχία και με ρώτησε αν φοβάμαι. Δεν απάντησα και επιδώθηκε σε μία άτεχνη πεολειχία, με φωτεινή εξαίρεση το εθελούσιο γλύψιμο των όρχεων. Της ζήτησα να ανέβει από πάνω. Το έκανε πρόθυμα και ο ρυθμός της ήταν έντονος, αδιάκοπος, αλλά διάρκειας, όχι μεγαλύτερης των 3 λεπτών. Μου ζήτησε να αλλάξουμε στάση και με ρώτησε πως προτιμώ. Την τοποθέτησα στα τέσσερα και, μόλις πήγα να πάρω και εγώ θέση, το μετάνιωσα. Η οσμή που αναδυόταν ήταν πολύ δυσάρεστη. Τινί τρόπο, δε γνωρίζω, αλλά οφείλει να ελέγχει καλύτερα, το όλο θέμα. Κατά τα λοιπά, η στάση του σώματός της ήταν πολύ καλή, αλλά δεν μπόρεσα να το απολαύσω, έχοντας το κεφάλι μου από την άλλη. Το περίεργο, πάντως είναι, πως εκεί που πίστευα πως δε θα καταφέρω να εκσπερματώσω, αυτό έγινε συντομότατα. Ίσως να ενεργοποιήθηκε κάποιος μηχανισμός συντήρησης.

Αν και η επιλογή μου ήταν αποτέλεσμα, μη εύρεσης κάτι καλύτερου, στον περιορισμένο χρόνο που είχα, δεν μπορώ να πω, πως δεν ήταν συνειδητή. Θεωρώ υπερβολικά τα 25 Ευρώ και τα θεωρούσα, ακόμα και όταν τα έδινα! Για την ιστορία, δύο συνάδελφοι που αποχώρησαν, όταν παρουσιάστηκε, σχολίασαν πως, πριν από κάποιες ημέρες, είχε διαφορετικό όνομα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 06, 2010
Υπηρεσίες
 • Πρωκτικό σεξ
 • Στάση 69
Μέλος
Εγγραφή:
27 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
56
Likes:
0
Πόντοι:
80
20 Οκτωβρίου, 2010
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0

Τη Στέλλα την είχα δει αρκετές φορές και, παρά το -δώρο θεού- σωματότυπό της, δεν αποφάσιζα να περάσω. Την Πέμπτη, έμελλε να τη δω, την ώρα που πήγαινε να ξεκινήσει τη βάρδια της. Αν και θιασώτης του «κάτι παραπάνω», δεν κατάφερα να προβάλω, την παραμικρή αντίσταση, στο λευκό κολάν με τις ψηλές μπότες. Για τους λίγους που δεν τη γνωρίζουν, είναι γύρω στο 1,70 με βαμμένο ξανθό, κοντό μαλλί. Το σώμα της είναι αψεγάδιαστο. Το ποσοστό λίπους πάνω της είναι ανύπαρκτο. Διαθέτει μακρυά πόδια και τα οπίσθιά της είναι μικρά και στρογγυλά, χωρίς τίποτα περιττό! Γνωστός, την είχε παρομοιάσει με την (πορνοστάρ) Courtney Simpson. Το μόνο μείον, είναι το πολύ μικρό στήθος της.

Η υπηρεσία του σπιτιού, ήρθε στο σαλόνι και παρουσίασε, βαριεστημένα, το πρόγραμμα. Επαρκή δικαιολογία, αποτελεί το προχωρημένο της ηλικίας της. Το δωμάτιο χαρακτηρίζοταν, ως οριακά καθαρό. Δεν μπορώ να πω το ίδιο, όμως και για τα σεντόνια. Κατα την αναγγελία του προγράμματος, επίσης, προσέθεσε και την εκτέλεση «ισπανικού». Θεωρώ κοροϊδία, να το συμπεραλάβω στην αντίστοιχη στήλη.

Η Στέλλα μπήκε χαμογελαστή στο δωμάτιο. Ξάπλωσε δίπλα μου και, προς μεγάλη μου έκπληξη, προσπάθησε να σπάσει τον πάγο με κουβέντα, ενώ παράλληλα με χάιδευε, σε όλο το σώμα. Μιλάει καλά ελληνικά, αν και έχει έρθει από Βουλγαρία, κάτι λιγότερο από δύο χρόνια. Εφάρμοσε το προφυλακτικό, αφού επήλθε, πλήρης, στύση. Η πεολειχία ήταν λίγο άνω του μετρίου, με φωτεινή εξαίρεση την περίτεχνη χρησιμοποίηση του σκουλαρικιού, που έχει στη γλώσσα. Η διάρκειά της ήταν ικανοποιητική. Ανέβηκε από πάνω και ξεκίνησε να δίνει, εκείνη, το ρυθμό. Η χρήση λιπαντικής ουσίας, ήταν σε λογικά επίπεδα. Μετά από λίγα λεπτά, ξεκίνησε να επιταχύνει την ανάσα της και να βγάζει μικρές κραυγές. Είχε «χρωματίσει» όμορφα, όλο το σκηνικό. Ήθελα πολύ να πιστέψω ότι ήταν αληθινό. Προσωρινά, το κατάφερα. Αργότερα, σοβαρεύτηκα........ Μετά από, τουλάχιστον, πέντε λεπτά, της ζήτησα να αλλάξουμε στάση. Τοποθετήθηκε μόνη της στα τέσσερα. Η κλίση που έδωσε στο κορμί της, ήταν σεμιναριακού επιπέδου. Σταμάτησα, αρκετές φορές τις διεισδύσεις, προκειμένου να καθυστερήσω την εκσπερμάτωση. Δε δυσανασχέτησε. Όταν ήρθε το τέλος, δε βιάστηκε ούτε να τραβηχτεί, ούτε, αργότερα, να αποχωρήσει από το δωμάτιο.

Συμπερασματικά, δεν έπραττα σωστά, τόσο καιρό, που δεν το αποφάσιζα. Διέθετε όλο το πακέτο, το οποίο χαρακτηρίζει την εκάστοτε εκδιδόμενη, ως πολύ καλή. Άνεση χρόνου (όντας, βέβαια, καθ’ όλη τη διάρκεια ο μοναδικός πελάτης), ποικιλία προκαταρκτικών, προθυμία εναλλαγής και (άψογης) εκτέλεσης στάσεων.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 14, 2010
Υπηρεσίες
Στάση 69
Μέλος
Εγγραφή:
27 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
56
Likes:
0
Πόντοι:
80
12 Οκτωβρίου, 2010
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0

Η είσοδος στον οίκο έγινε κατά τις 13:00. Ήταν η τελευταία στάση. Δεν είχα βρει κάτι ενδιαφέρον και είχα αποφασίσει να καταλήξω σε κάποια από τις κοπέλες που γνωρίζω. Περιμένοντας τη Βαλεντίνη, διαπίστωσα πως και τα τρία δωμάτια ήταν γεμάτα και οι δύο προηγούμενοι πελάτες στην αναμονή είχαν, ήδη, πληρώσει.

Το παρουσιαστικό της, λογικά, έπρεπε να με ωθήσει στην έξοδο. Παραδόξως, δεν έφυγα, ούτε εγώ, ούτε και όσοι μπήκαν μετά από μένα (και ήταν αρκετοί). Χοντρούλα βουλγάρα, με μεγάλο στομάχι και οπίσθια. Το ύψος της δε ξεπερνάει το 1,70 και το στήθος της είναι ανύπαρκτο. Διαθέτει καστανόξανθα μακρυά μαλλιά και ανοιχτόχρωμα μάτια.

Η υπηρεσία του σπιτιού, παρουσίασε το γνωστό και πλήρες πρόγραμμα, στο οποίο επιδίδονται οι εργαζόμενες, εκεί. Το δωμάτιο ήταν πεντακάθαρο. Όλα τα άλλαξε, με το που βγήκε ο προηγούμενος πελάτης.

Η Βαλεντίνη μπήκε χαμογελαστή. Γδύθηκε και ξάπλωσε δίπλα μου. Ξεκίνησε να με χαϊδεύει σε όλο το σώμα. Αυτό κράτησε αρκετά λεπτά, πριν εφαρμόσει το προφυλακτικό, για το οποίο είχε ρωτήσει, προηγουμένως. Η πεολειχία της, ήταν κάτω του μετριού. Αρκετά, κάτω. Χρησιμοποιούσε και χέρι και δόντι. Τα καλά ήταν η παράλληλη ενασχόληση με τους όρχεις, τους οποίους και έγλειψε κατόπιν προτροπής μου και η αρκετά μεγάλη διάρκειά της. Της ζήτησα να ανέβει από πάνω. Το έκανε πρόθυμα, αλλά η κίνησή της ήταν κακή και ράθυμη. Επέτρεπε κάθε είδους θωπεία, από μέρους μου και διαπιστώθηκε μικρή χρήση λιπαντικού. Της ζήτησα να τοποθετηθεί στα τέσσερα. Η στάση της δεν ήταν κακή, αλλά όχι και η καλύτερη δυνατή. Δεν είχε πρόβλημα με τις δυνατές διεισδύσεις. Λόγω της μηδενικής συμμετοχής της, όμως, το τέλος καθυστερούσε πολύ. Δεν έδειξε την παραμικρή βιασύνη. Παρ’ ότι ο συνολικός χρόνος παραμονής, είχε ξεπεράσει τα 15 λεπτά, δε βιάστηκε να φύγει. Με χαιρέτησε ευγενικά και μετά αποχώρησε.

Εν κατακλείδι, συγκαταλέγεται στις κάκιστες (αν αναλογιστούμε και το αντίτιμο των 25 Ευρώ) επιλογές μου. Θα πρέπει να τονίσω και πάλι, όμως, τη μεγάλη προσέλευση του κόσμου. Στατιστικά, αποκλείεται όλοι να έχουν την ίδια –αρνητική- άποψη.

Υ.Γ. Επειδή έχουν γίνει αρκετές συζητήσεις για τις εκάστοτε κλίμακες βαθμολογιών των μελών, θα ήθελα να διευκρινήσω, πως προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός. Όταν, π.χ., βάζω ένα βαθμό στο parking, προσπαθώ να βάλω αυτόν (το βαθμό) που αντιπροσωπεύει τον οδηγό αυτοκινήτου (που, στο μυαλό μου τουλάχιστον, είναι και το ζητούμενο) και όχι αυτόν που χρησιμοποιεί Μ.Μ.Μ. (παρ’ όλο που ανήκω σ’ αυτήν την κατηγορία). Έτσι και το (επιεικές, ίσως) τέσσερα στην εμφάνιση, θέλω να πιστεύω πως είναι το αντικειμενικό και όχι το υποκειμενικό. Δε θα έβαζα πέντε, για να δικαιολογήσω την επιλογή μου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 11, 2010
Υπηρεσίες
 • Πρωκτικό σεξ
 • Στάση 69
 • «Ισπανικό»
Μέλος
Εγγραφή:
27 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
56
Likes:
0
Πόντοι:
80
29 Σεπτεμβρίου, 2010
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0

Η Τζώρτζια, δηλώνει, μισή ρουμάνα και μισή (τι άλλο;) ιταλίδα. Είναι λίγο πάνω από 1,60, με ίσια, καστανόξανθα μαλλιά, τα οποία φτάνουν πάνω από τους ώμους. Διαθέτει σκουρόχρωμα μάτια και επιδερμίδα. Αρκετά παραπανίσια κιλά, έχουν αποθηκευτεί στην κοιλιακή χώρα και στην περιφέρεια, η οποία, κάθε άλλο παρά επίπεδη, μπορεί να χαρακτηριστεί. Τέλος, το στήθος της είναι φυσικό και χαρακτηρίζεται ως τριάρι. Το τατουάζ που κοσμεί το δεξί μαστό, περνάει απαρατήρητο.

Ο κύριος της υπηρεσίας, είναι λιγομίλητος και, όσο τουλάχιστον ήμουν εκεί, δε χτύπησε κάποια πόρτα. Με ρώτησε για τη θερμοκρασία του δωματίου και μου ευχήθηκε καλή διασκέδαση. Το δωμάτιο είχε λεκιασμένα και πολυχρησιμοποιημένα σεντόνια. Από την άλλη, είχε μόλις σφουγγαριστεί και διέθετε χαρτί και σαπούνι.

Η Τζώρτζια μπήκε στο δωμάτιο και με χαιρέτησε διά χειραψίας. Η αφαίρεση του σουτιέν, ήταν κόλαφος. Το προαναφερθέν τριάρι, αν και παρέμεινε τριάρι, άγγιζε τον αφαλό. Οι ραγάδες στη βάση του στέρνου, με υποχρέωσαν να κλείσω τα μάτια. Οι θηλές, έσωζαν, λίγο, την κατάσταση. Ήταν σκληρές και διογκωμένες. Εφάρμοσε σωστά το προφυλακτικό, αλλά σε πεσμένο μόριο. Στην πορεία της (μέτριας προς κακής) πεολειχίας, άρχισε να μαλάσει τους όρχεις μου και στη συνέχεια να τους γλύφει, σχεδόν μαεστρικά. Ήταν και το καλύτερο που έκανε με το στόμα της. Τη σταμάτησα, εγώ και της ζήτησα να ανέβει από πάνω μου. Το έκανε, αν και δήλωσε πως δεν προτιμά τη στάση αυτή. Παρ’ όλα αυτά, ούτε βιάστηκε να κατέβει, ούτε περίμενε από εμένα, να κάνω όλες τις κινήσεις. Με κοίταζε στα μάτια και κατέβαλε ειλικρινείς προσπάθειες. Της ζήτησα να τοποθετηθεί ανάσκελα και αμέσως κατάλαβα το λάθος μου. Οι μαστοί της χάθηκαν από το οπτικό μου πεδίο και αναπαύτηκαν στο σεντόνι. Δεν μπορώ να μην εκθειάσω, όμως, τις προσπάθειές της. Δεν έφερε αντίρρηση στις διατάσεις τις οποίες της επέβαλλα, αν και δεν τη βοηθούσαν τα κιλά της. Αντέδρασε χαμογελώντας, όταν το παράκανα με τις θηλές της και, γενικότερα, δεν έδειξε καμία βιασύνη, αν και είχε περάσει αρκετός χρόνος. Η λιπαντική κρέμα έκανε, ακόμα πιο δύσκολο το έργο μου. Την τοποθέτησα στα τέσσερα και οι παλλινδρομήσεις έγιναν πολύ έντονες. Εκείνη άρχισε να χαϊδεύει τους όρχεις μου, κάτι το οποίο με βοήθησε να τελειώσω. Δε βιάστηκε να τραβηχτεί και, όταν το έκανε με ρώτησε αν ευχαριστήθηκα.

Αν και δε θα την ξαναεπισκεφτώ, πρέπει να σημειώσω τη διάθεσή και τις προσπάθειές της να καταλάβει τι αρέσει στον πελάτη. Δυστυχώς, δεν έχει σύμμαχό της, το (ελληνικού τύπου) σώμα της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 29, 2010
Υπηρεσίες
 • Πρωκτικό σεξ
 • Στάση 69
 • «Ισπανικό»
Μέλος
Εγγραφή:
27 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
56
Likes:
0
Πόντοι:
80
24 Σεπτεμβρίου, 2010
Γενική βαθμολογία
 
5.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0

Η Γιάννα είναι μία ρωσσίδα, γύρω στα 25, με ίσια, μακρυά, καστανά μαλλιά και ιδίου χρώματος, μάτια. Είναι, οριακά, αδύνατη με ύψος, κοντά στο 1,70, χωρίς τα τακούνια. Παρουσιάζεται χωρίς το σουτιέν, ποντάροντας στο στητό και ευμεγέθες στήθος της. Οι περιπτίξεις, στις οποίες προχωράει με την είσοδό της στο χώρο αναμονής (στον οποίο ήμουν μόνος), σου κεντρίζουν, αν μη τι άλλο, το ενδιαφέρον.

Η παχύσαρκη και κακομούτσουνη υπηρεσία, διαψεύδει την αρχική και ενστικτώδη εντύπωση, με το να μιλάει όσο πρέπει, να διατηρεί τα δωμάτια ευπαρουσίαστα και, πιθανολογώ, με το να μη χτυπάει την πόρτα.

Η είσοδος της Γιάννας στο δωμάτιο, με βρήκε, ακόμα όρθιο. Με τράβηξε πάνω της και άρχισε να γλείφει αυτιά και θηλές, ενώ με τα χέρια της έπιανε τους όρχεις μου. Αυτό συνεχίστηκε για αρκετό διάστημα, έως ότου με τραβήξει στο κρεββάτι, τοποθετηθεί στα τέσσερα, εφαρμόσει, σωστά, το προφυλακτικό με το στόμα και ξεκινήσει μία, αρκετά καλή πεολειχία, χωρίς χέρια. Μου ζήτησε να ξαπλώσω και συνέχισε έτσι, για άλλα δύο λεπτά, περίπου. Ανέβηκε από πάνω, χωρίς να ρωτήσει, δίνοντας, αποκλειστικά εκείνη, το ρυθμό. Η κίνησή της ήταν αδιάκοπη και έντονη. Έδινε την εντύπωση, ότι προσπαθούσε να τελειώσει και εκείνη. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν έγινε αντιληπτό. Μου ζήτησε να συνεχίσουμε στα τέσσερα. Με εξέπληξε όταν μου είπε : «σε παρακαλώ, τώρα μπαίνε δυνατά και μη σταματήσεις». Δεν έδειξε να απολαμβάνει το χάιδεμα της κλειτορίδας της, αν και δε μου ζήτησε να σταματήσω. Προσπαθώντας να καθυστερήσω το τέλος, την τοποθέτησα ανάσκελα, όπου και διαπιστώθηκαν πολύ καλά ανοίγματα. Σε κάποια στιγμή, μάλιστα, ανασηκώθηκε και στηρίζοταν σε αγκώνες και πήχεις. Έβαλα τα πόδια της στους ώμους της, για να τελειώσω κατ’ αυτόν τον τρόπο και μόλις κατάλαβε ότι εκσπερματώνω, έτριβε με τα πέλματά της το πίσω μέρος του κεφαλιού μου. Πικρή γεύση άφησε η έξοδος της, η οποία έγινε ταχύτατα, ίσως και πριν προλάβω να αφαιρέσω το προφυλακτικό. Η διάρκεια παραμονής στο δωμάτιο, πρέπει να ήταν κοντά στα 15 λεπτά, κατά τα οποία μπήκε μόνο ένας πελάτης.

Αντικειμενικά, πρέπει να ήταν η πιο εμφανίσιμη κοπέλα της πρωινής βάρδιας, στην περιοχή, χωρίς αυτό να μεταφράζεται πως πρόκειται για κάτι σπουδαίο. Οι χαμηλές προσδοκίες, συνέβαλλαν ώστε να χαρακτηριστεί ως «πολύ καλή», η συγκεκριμένη συνεύρεση. Μία δεύτερη επίσκεψη, νομίζω πως επιβάλλεται.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 24, 2010
Υπηρεσίες
 • Στάση 69
 • «Ισπανικό»
Μέλος
Εγγραφή:
27 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
56
Likes:
0
Πόντοι:
80
03 Σεπτεμβρίου, 2010
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0

Επίσκεψη, σήμερα 3/9 και ώρα 13:00. Η Κλαούντια, ήταν απλώς, η κοπέλα με το μεγαλύτερο στήθος, από το μικρό δείγμα, το οποίο προλάβαινα να εξετάσω. Μετρίου αναστήματος, με μαύρα πιασμένα,σπαστά μαλλιά, έως τους ώμους. Στήθος μεγέθους 2,5 προς 3, αρκετά πεσμένο και με συμπαθητικές θηλές. Σωματότυπος αχλαδοειδής, με εναπόθεση λίπους στην κοιλιακή χώρα, άνω του μέσου όρου. Οπίσθια λίγο επίπεδα, αλλά ανεκτά. Η χρονική πίεση, με έκανε να δώσω τα 15 Ευρώ, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Το δωμάτιο ήταν καθαρό και ευρύχωρο. Οι εικαστικές παρεμβάσεις, τύπου κουνουπιέρας και έπιπλου τουαλέτας με καθρέπτη, περισσότερο ευθυμούσαν την κατάσταση, παρά ομόρφαιναν το χώρο. Ο κύριος της υπηρεσίας, μιλούσε όσο ακριβώς χρειάζοταν και, όπως διαπίστωσα, δεν πίεζε, χρονικά.

Η είσοδος στο δωμάτιο, συνοδεύτηκε από ένα μούγκρισμα, το οποίο εξέλαβα, ως χαιρετισμό. Ανταπέδωσα, για να εισπράξω ένα : «No Eλλάδα, no English». Παρ’ όλα αυτά, η υψηλή της ευφυία, της επέτρεψε να μου απαντήσει πως είναι από την Ισπανία. Γέννημα – Θρέμμα! Η πορεία και η ποιότητα της συνεύρεσης είχαν, πια, καθοριστεί. Αφού έβγαλε όλα της τα εσώρουχα, εφάρμοσε το προφυλακτικό σε πεσμένο (και τρομαγμένο) μόριο και ξεκίνησε μία, συντομότατη, άτεχνη και επώδυνη πεολειχία. Αν και σε παρόμοιες καταστάσεις παραμένω ατάραχος, η ξινίλα που είχε στο πρόσωπό της, με εκνεύριζε, αφάνταστα. Στην πρώτη ένδειξη στύσης, μου λέει “up”. Δυσκολεύτηκα να την πείσω να ανέβει εκείνη από πάνω. Η κίνηση γίνοταν από εμένα, αρχικά. Δέχθηκα ευχάριστα, όμως, την απρόσκοπτη χρήση του στήθους της, το μη περιορισμό των δακτύλων μου και τις όχι κακές κραυγές της. Όταν αποφάσισε να κουνηθεί και εκείνη, η συγκίνηση με λύγισε και της πρότεινα να συνεχίσουμε, ιεραποστολικά. Εκεί, διατήρησε τη ξινίλα και το επίπεδο των κραυγών, αλλά όχι και την απεριόριστη χρήση των δακτύλων μου, καθώς δεν ήθελε να της χαϊδεύω την κλειτορίδα. Τα ανοίγματά της, ήταν αρκετά καλά, αν και την προσοχή μου μονοπωλούσε, αποκλειστικά, το στήθος της. Η «πρέζα» ειρωνείας που προστέθηκε, με έκανε να στεναχωρηθώ για το γεγονός, πως μία άξια διάδοχος της Τασσώ Καββαδία, δε θα μεσουρανήσει, λόγω ελλιπούς γνώσης ελληνικών ! Πρέπει να είχαν περάσει πάνω από δέκα λεπτά, όταν της είπα να τοποθετηθεί στα τέσσερα. Η στάση της ήταν καλή και έγινε καλύτερη, μετά από προτροπή μου. Δεν έδειξε να έχει πρόβλημα με ελαφριά πυγοραπίσματα. Κάπως έτσι, ήρθε το τέλος. Η Ισπανίδα Κλαούντια, έφυγε τρέχοντας. Εγώ, ακολούθησα.

Συμπερασματικά, αν είχε, απλώς, ανέκφραστο πρόσωπο, θα έλεγα πως πρόκειται για τη μέση συνουσία των 15 Ευρώ. Δεν το είχε, όμως και με έκανε να αναρωτιέμαι, πόσα θα αντέξω ακόμα, στην αέναη αναζήτηση του ιδανικού στήθους !

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 03, 2010
Υπηρεσίες
 • Στάση 69
 • «Ισπανικό»
Μέλος
Εγγραφή:
27 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
56
Likes:
0
Πόντοι:
80
23 Αυγούστου, 2010
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0

Πρωινή επίσκεψη την Πέμπτη, 19/8 και ώρα 12:30. Η Ρίτα παρουσιάστηκε μόνη της. Πρόκειται για ρωσσίδα, κοντά στα 45, με ύψος γύρω στο 1,65, με μαλλιά ξανθά, κοντά και σγουρά. Σώμα, σχετικά αδύνατο, αν και ο χρόνος, έχει προσθέσει 2-3 παραπανίσια κιλά. Οπίσθια ανάλογα του σωματότυπου, αλλά αρκετά επίπεδα. Το στήθος της, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, απογοητευτικό. Όχι μεγαλύτερο του 1,5 και αρκετά κρεμασμένο. Οι θηλές, από την άλλη, σώζουν την κατάσταση.

Το δωμάτιο, εκτός από ευρύχωρο, ήταν πολύ καθαρό. Ήταν φρεσκοσφουγγαρισμένο και διέθετε καθαρά σεντόνια. Η Ρίτα ήρθε άμεσα. Ξεκίνησε με μία τυπική κουβέντα, την οποία προσπάθησε να κάνει πιο προσωπική. Χωρίς να χάσει το χαμόγελό της, άρχισε να με φιλάει στο λαιμό και στο στήθος. Συνέχισε με χάδια και έδειξε πως δεν την απασχολεί ο χρόνος. Πριν φορέσει το προφυλακτικό, το οποίο το ζήτησα εγώ, με έγλειψε για τουλάχιστον 2 λεπτά στους όρχεις και, αν έδειχνα πως το επιθυμώ, θα συνέχιζε και στην παραπλήσια οπή. Είχε, όμως, το νου της και αντιλήφθηκε ότι δε θα μου άρεσε κάτι τέτοιο. Γενικότερα, όταν έβλεπε πως κάτι δεν αρέσει, το σταματούσε. Αντίθετα, συνέχιζε ότι έβλεπε πως ικανοποιεί. Η πεολειχία της ήταν (και αυτή) μεγάλης διάρκειας, χωρίς χέρια και με καλή χρήση της γλώσσας της. Έπειτα, ανέβηκε από πάνω και έδινε εκείνη το ρυθμό. Χωρίς να υστερεί σημαντικά, δε συγκαταλέγεται στα δυνατά της σημεία, η συγκεκριμένη στάση. Τέλος, την τοποθέτησα στα τέσσερα. Η αρχική της στάση, δεν ήταν καλή. Βελτιώθηκε, κατόπιν υποδείξεως, αν και όχι σημαντικά. Με το χέρι της, μου χάιδευε τους όρχεις και έτσι ήρθε το τέλος. Στο δωμάτιο κάθησα, κοντά στα 20 λεπτά. Η υπηρεσία δε χτύπησε την πόρτα και η Ρίτα, δεν έδειξε την παραμικρή βιασύνη. Ίσως και να με ευνόησε το γεγονός, πως δεν μπήκε κανένας, κατά την παραμονή μου.

Αν δε μου είχανε μιλήσει για το επίπεδο και τη διάρκεια των προκαταρκτικών της, δε θα περνούσα. Ήταν, όμως και το μόνο που άξιζε, χωρίς αυτό να σημαίνει πως «κλαίω» τα 20 Ευρώ. Δεν αποκλείω να ξαναπεράσω, αλλά μόνο ως έσχατη επιλογή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 19, 2010
Υπηρεσίες
Στάση 69
Μέλος
Εγγραφή:
27 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
56
Likes:
0
Πόντοι:
80
18 Αυγούστου, 2010
Γενική βαθμολογία
 
5.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0

Επίσκεψη, σήμερα, 18/7 και ώρα 13:15. Η υπηρεσία μας παρουσίασε τη Μαρία, από τη γειτονική Αλβανία. Το πείραμα με την απογευματινή Μαρία, έχει κριθει, προ πολλού, επιτυχημένο και ως εκ τούτου, οι 2 στις 3 εργαζόμενες, βαπτίζονται Μαρίες. Η συγκεκριμένη, έχει ύψος, περί το 1,60 χωρίς τα τακούνια , 7-8 παραπανίσια κιλά, αποθηκευμένα στην περιφέρεια, σπαστά μαλλιά, ξανθού χρώματος και μετρίου μάκρους. Αν και δεν το περίμενα, περάσαμε όλοι όσοι περιμέναμε.

Το δωμάτιο (το πρώτο αριστερά, έχει σημασία), ήταν φρεσκοσφουγγαρισμένο, το απορριματοδοχείο καθαρό, όπως και τα σεντόνια. Παρά την απουσία παραθύρου και το περιορισμένων δυνατοτήτων κλιματιστικό, καμία δυσάρεστη οσμή, δεν έχει «ποτίσει», τοίχους και πατώματα. Όλα αυτά, μπορεί και να με έκαναν να παραβλέψω το «πιο γρήγορα Μαρία» που ακούστηκε κάποια στιγμή, αν δεν υπήρχε μία εγκληματική, ίσως, αμέλεια. Στο κέντρο του στρώματος, ένας σουμιές (μυτερός, όχι καμπυλωτός), έχει τρυπήσει στρώμα και σεντόνια και περιμένει το θύμα του. Δεν τρυπήθηκα, καθαρά από τύχη. Να σημειώσω ότι δεν τον παρατήρησα εγώ, αλλά μου το επεσήμανε η κοπέλα, δείχνοντάς μου και το αναμνηστικό που της άφησε.

Κατά τα λοιπά, η Μαρία εργάζεται δύο ημέρες, δε μιλάει ελληνικά και είναι αρκετά επιφυλακτική. Προσπαθεί να κάνει κάποια προκαταρκτικά, τύπου χαϊδέματα σε όρχεις και στήθος, αλλά είναι επιφανειακή. Συνέχισε με όχι καλή τοποθέτηση προφυλακτικού και μία μέτρια πεολειχία, η οποία διήρκησε αρκετά, κατόπιν υποδείξεώς μου. Πριν τη διείσδυση, έβαλε αρκετή ποσότητα κρέμας, μέρος της οποίας, όμως, αφαίρεσε και πάλι μετά από υπόδειξη. Ξεκινήσαμε και τελειώσαμε με μία στάση, αφού ο σουμιές, δεν επέτρεπε «ταρζανιές». Αυτή ήταν τοποθετημένη στα τέσσερα και εγώ από πίσω της και όρθιος. Η αρχική στάση του σώματός της δεν ήταν καθόλου καλή, αλλά δεν είχε και πρόβλημα να τη διορθώσει. Δεν έδειξε να προβληματίζεται από τις έντονες παλλινδρομήσεις. Συνεχίσαμε έτσι, τουλάχιστον για δέκα λεπτά, πριν καταφέρω να εκσπερματώσω. Η συμμετοχή της ήταν πολύ μικρή. Ενώ η φωνή της δεν ακούστηκε καθόλου. Πάντως, δεν έδειξε να βιάζεται, παρά τις παραινέσεις της υπηρεσίας.

Φεύγοντας, ρωτήθηκα, αν πρέπει να την κρατήσουν! Με το αντίτιμο στα 15 Ευρώ, το οποίο περιλαμβάνει και πρωκτική συνουσία και με την προϋπόθεση πως, όντως, είναι καινούρια, νομίζω πως ο καθένας δικαιούται μία ευκαιρία. Προσωπικά, πάντως, δε θα πρότεινα σε κάποιον να τη δοκιμάσει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 18, 2010
Υπηρεσίες
Πρωκτικό σεξ
Μέλος
Εγγραφή:
27 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
56
Likes:
0
Πόντοι:
80
16 Ιουνίου, 2010
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0

Επίσκεψη τη Δευτέρα, 14/6 και ώρα 11:30. Για την εμφάνιση της Ισαβέλλας έχουν γραφτεί πολλά και δεν έχω να προσθέσω κάτι. Αν και θιασώτης του κάτι παραπάνω, η συγκεκριμένη κοπέλα δε μου άρεσε και απέφευγα να συνευρεθώ, μαζί της. Τα όσα έχουν γραφτεί για την ποιότητα των υπηρεσιών της, έκαμψαν τις αντιστάσεις μου.

Η υπηρεσία του σπιτιού, είχε τυπική παρουσία. Προλογίζει, παρουσιάζει και αποσύρεται, χωρίς να ενοχλεί. Αναφέρομαι σε μία αλλοδαπή που έχει αντικαταστήσει την ελληνίδα της πρωινής βάρδιας. Στο συγκεκριμένο σπίτι, νομίζω πως ουδέποτε χτύπαγαν πόρτες και η συγκεκριμένη, δεν αποτελεί εξαίρεση.

Το δωμάτιο είχε, μόλις, καθαριστεί. Τα σεντόνια ήταν καθαρά και φρεσκοστρωμένα και το πάτωμα ήταν σφουγγαρισμένο. Σαπούνι, χαρτί και κάλαθος αχρήστων, στην εντέλεια.

Η είσοδος της Ισαβέλλας στο δωμάτιο, γίνεται με το χαμόγελο στα χείλη. Ξεκινάει με κουβέντα για να σπάσει τον πάγο και αρχίζει τα προκαταρκτικά. Φιλιά και χάδια, σε δάκτυλα ποδιών, αστραγάλους, μηρούς, κοιλιά, στήθος, θηλές, λαιμό και αφτιά. Συνεχίζει με τους όρχεις και φυσάει (!) για μισό, περίπου, λεπτό το μόριό μου. Αναρωτιέμαι αν του' χω βάλει μανό και προσπαθεί να το στεγνώσει, αλλά τη σκέψη μου διακόπτει η εφαρμογή προφυλακτικού με το στόμα. Πεολειχία μακράς διάρκειας, χωρίς χέρια και δόντια και με επιτυχημένη προσπάθεια να πάει όσο πιο βαθιά μπορεί. Η προσποίηση πνιγμού, έχει σαν αποτέλεσμα το γέλιο και όχι την περαιτέρω διέγερση. Σηκώνεται όρθια, γυρίζει την πλάτη της προς το μέρος μου και κάθεται πάνω μου. Ο ρυθμός της είναι καλός, αν και τραβηγμένος. Σταματάει, συνεχίζει την πεολειχία και, μετά από λίγο, όντας πάλι αυτή από πάνω και με πλάτη προς εμένα, με διατάζει να την "πάρω από πίσω". Η είσοδος έγινε, απελπιστικά, εύκολα. Συνεχίσαμε στο ίδιο μοτίβο, το οποίο είχε αρχίσει να γίνεται μονότονο. Της λέω να συνεχίσουμε ιεραποστολικά και πριν ξαπλώσει, το ξαναπαίρνει στο στόμα της, ενώ με κοιτάει στα μάτια. Τα ανοίγματά της είναι πολύ καλά, ειδικά αν αναλογιστούμε και τον όγκο της. Το τέλος ήρθε, αφού την τοποθέτησα στα τέσσερα. Όταν τραβήχτηκα, μου είπε χαμηλόφωνα : "έλα να στο γλείψω λίγο, ακόμα". Αν δεν τραβιόμουν εγώ, δε θα σταμάταγε. Στο δωμάτιο, πρέπει να ήμασταν, πάνω από 15 λεπτά. Πλύθηκε σχολαστικά, με φίλησε και έφυγε.

Η κοπέλα προσπαθεί να δώσει το κάτι παραπάνω΄ και το προσπαθεί πολύ. Παρ' όλα αυτά, εμένα δε μου άρεσε. Κάτι ο δραματικός τόνος που δίνει σε κινήσεις και εκφράσεις, κάτι ο μέγιστος βαθμός υπερβολής σε λόγια και πράξεις, κάτι που, ούτως ή άλλως, δε με ελκύει ως γυναίκα, δεν μπορώ να πω, πως θα δαπανήσω άλλα 25 Ευρώ, για νέα επίσκεψη. Από την άλλη, πρέπει να μνημονεύσουμε το βαθμό αφοσίωσης σε αυτό που κάνει, καθώς είναι -πλέον- κάτι σπάνιο και, αν μη τι άλλο, άξιο αναφοράς.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Υπηρεσίες
 • Πρωκτικό σεξ
 • Στάση 69
 • «Ισπανικό»
Μέλος
Εγγραφή:
27 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
56
Likes:
0
Πόντοι:
80
07 Ιουνίου, 2010
Γενική βαθμολογία
 
3.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0

Επίσκεψη, σήμερα, 7/6 και ώρα 13:30. Η Μιλένα κατάγεται από τη Βουλγαρία, είναι ύψους 1,70, διαθέτει μαύρα σγουρά μαλλιά έως τους ώμους, σκουρόχρωμα μάτια, στήθος μεγέθους 1,5 και, ενώ χαρακτηρίζεται ως αδύνατη, έχει αρκετά τονισμένη περιφέρεια. Δεν έχω κάτσει ποτέ, σε κάποια ανάλογων χαρακτηριστικών και, ομολογώ πως, ακόμα, δεν έχω καταλέβει γιατί κάθησα στη συγκεκριμένη και, μάλιστα, στο εν λόγω ίδρυμα.

Η υπηρεσία του σπιτιού, ως άλλος φύλαρχος, κάνει την παρουσίαση, πάντα καθιστή. Όπως μου δήλωσε η ίδια, κατά την αγωνιώδη επιστροφή μου (θα εξηγήσω παρακάτω), δεν μπαίνει στα δωμάτια, παρά μόνο στο τέλος της βάρδιας της, επειδή την πονάνε τα πόδια της! Το συγκεκριμένο δωμάτιο(το τελευταίο αριστερά), είναι ελαφρώς καλύτερο από τα προηγούμενα. Παρ' όλα αυτά, παραμένει επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Σουρεαλιστική εικόνα, αποτελεί ένα FAIRY ultra, δίπλα στο νιπτήρα.

Περιμένοντας (όρθιος) τη Μιλένα, προσπαθούσα να καταλάβω την επιλογή μου. Μπήκε στο δωμάτιο, έφτυσε στο νιπτήρα, σκουπίστηκε στον πήχη της και άρχισε να γδύνεται, χωρίς να έχει σηκώσει, ακόμα, το βλέμμα της. Κατάλαβε πως δεν υπήρχε περίπτωση να ξαπλώσω σ' αυτά τα σεντόνια, κάθισε στο κρεββάτι, εφάρμοσε μετά από ερώτηση το προφυλακτικό σε πεσμένο μόριο και ξεκίνησε μία κάτω του μετρίου πεολειχία. Το μόνο θετικό, ήταν πως κατόπιν υποδείξεώς μου, με το ένα της χέρι, χάιδευε τους όρχεις. Μετά από δύο λεπτά το πολύ, με ρώτησε πως θέλω να συνεχίσουμε. Την τοποθέτησα στα τέσσερα, με εμένα όρθιο. Η στάση της ήταν καλή, όπως και ο ρυθμός της. Κάποιες προσποιητές φωνές, ευτυχώς καλύπτοταν από το θόρυβο των λεωφορείων. Πρέπει να συνεχίσαμε έτσι, τουλάχιστον για δέκα λεπτά. Η αλήθεια είναι πως δεν τη προβλημάτιζε, ούτε ο χρόνος, ούτε η ολοένα και αυξανόμενη ένταση των παλλινδρομήσεών μου. Μετά το τέλος, βγήκε γυμνή απ' το δωμάτιο.

Αν και ήθελα να τη μιμηθώ, προτίμησα να ντυθώ, βιαστικά. Είχα, ήδη, περάσει και το μετρό, όταν διαπίστωσα πως δεν είχα πάρει το πορτοφόλι μου. Γνωρίζοντας τις ελάχιστες πιθανότητες να το βρω, γύρισα τρέχοντας πίσω. Χωρίς να μιλήσω στην υπηρεσία, μπήκα στο δωμάτιο και το βρήκα εκεί που το άφησα. Έτσι έμαθα και το πρόγραμμα (μη) καθαριότητας της εν λόγω υπηρεσίας. Φεύγοντας για δεύτερη φορά, σκέφτηκα πως παραλίγο, θα είχα πληρώσει 290 Ευρώ, τη Μιλένα. Ευτυχώς, κάτι τέτοιο, φαίνεται πως δεν το ήθελε, ούτε ο Θεός, ούτε ο διάβολος!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 07, 2010
Υπηρεσίες
Πρωκτικό σεξ
Μέλος
Εγγραφή:
27 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
56
Likes:
0
Πόντοι:
80
28 Μαΐου, 2010
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0

Επίσκεψη στις 27/5 και ώρα 11:30. Η Μόνικα παρουσιάστηκε πολύ ευδιάθετη στο σαλόνι, το οποίο και συνετέλεσε τα μέγιστα, στο να περάσω στο δωμάτιο. Πρόκειται για εικοσιπεντάχρονη ρουμάνα, ύψους 1,65 με ίσια καστανά, μακρυά μαλλιά, ανοιχτόχρωμα μάτια, κανονικού πάχους, η οποία διαθέτει στήθος μεγέθους 2,5 το οποίο, όμως, είναι αρκετά πεσμένο.

Ο εκτελών χρέη υπηρεσίας, ήταν πολύ ευγενικός. Ακόμα και στους ξένους, τους οποίους δεν άφηνε να περάσουν, το έλεγε με ωραίο τρόπο. Πριν τον πληρώσω, έλεγξε το δωμάτιο, να διαπιστώσει αν έχει σαπούνι και χαρτί. Μου έφερε, αμέσως, τα ρέστα και με ενημέρωσε πως δεν πρόκειται να χτυπήσει την πόρτα, οπότε δεν υπάρχει λόγος να βιαστώ. Το δωμάτιο ήταν καθαρό, αλλά η παλαιότητα δεν του επέτρεπε να το δείξει. Το εκτός λειτουργίας κλιματιστικό, πρέπει να ήταν και η μοναδική παράλειψη του.

Η Μόνικα δεν άργησε να εμφανιστεί. Το χαμόγελο υπήρχε, ακόμα, στο πρόσωπό της και, έτσι, τίποτα δεν προδίκαζε τη συνέχεια. Εφάρμοσε κατ' ευθείαν το προφυλακτικό και, η πεολειχία που ακολούθησε, ήταν, εξαιρετικά, αργή. Σε κάποιους, μπορεί να αρέσει. Εμένα, σε συνδυασμό με τη ζέστη, κόντεψε να με κοιμίσει. Την παρακολουθούσα να ανεβοκατεβάζει νωχελικά το κεφάλι της, χωρίς να κάνει τίποτα άλλο. Αυτό διήρκησε, περισσότερο από πέντε λεπτά. Μετά, ανέβηκε από πάνω. Ο ρυθμός της ήταν μέτριος. Δεν είχε περιορισμό στη χρησιμοποίηση στήθους και θηλών, οι οποίες, ειρήσθω εν παρόδω, ήταν αρκετά μεγάλες και σκληρές. Της ζήτησα να συνεχίσουμε ιεραποστολικά. Τα ανοίγματά της ήταν καλά. Παρ' όλα αυτά, η απάθεια και η μηδενική της συμμετοχή, καθιστούσαν το τέλος, πολύ δύσκολο. Την τοποθέτησα στα τέσσερα, διόρθωσα τη στάση της και αύξησα την ένταση των διεισδύσεων. Δε διαμαρτυρήθηκε καθόλου. Το λυτρωτικό (και για τους καρδιακούς μου παλμούς) τέλος, ήρθε, όπως διαπίστωσα αργότερα, με τη συμπλήρωση 25 λεπτών, περίπου. Με ρώτησε αν όλα ήταν εντάξει και έφυγε "φορώντας" το ίδιο, ζωγραφισμένο, χαμόγελο.

Εν κατακλείδι, πρόκειται για μία κοπέλα, η οποία διαθέτει, μεγάλη υπομονή. Τα 15 Ευρώ, χαρακτηρίζονται ως λογικό αντίτιμο, αλλά πέραν τούτου, ουδέν.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 27, 2010
Υπηρεσίες
 • Στάση 69
 • «Ισπανικό»
Μέλος
Εγγραφή:
27 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
56
Likes:
0
Πόντοι:
80
19 Μαΐου, 2010
Γενική βαθμολογία
 
5.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0

Επίσκεψη στις 18/5 και ώρα 13:00. Η Ναταλία είναι γύρω στο 1,60, βαμμένη ξανθιά, με αρκετά παραπανίσια κιλά, τα οποία, δυστυχώς, έχουν συσσωρευτεί στην περιοχή του στομάχου. Τα οπίσθιά της είναι αρκετά επίπεδα, τα χείλη του αιδοίου της, πιθανότατα τα μεγαλύτερα που έχω συναντήσει και το στήθος της, το οποίο έκανε και τη διαφορά στα μάτια μου, ήταν μεγέθους 3. Πάντως, για αυτούς που τους ενδιαφέρει και η ποιότητα, εκτός από το μέγεθος, ήταν αρκετά πεσμένο.

Η υπηρεσία ήταν αρκετά πρόσχαρη και ευγενική. Το δωμάτιο, όμως, ήταν πλημμελώς, καθαρισμένο. Κατά τα άλλα ήταν ευρύχωρο, με στρογγυλό κρεββάτι (μικρής διαμέτρου), τηλέοραση με επίπεδη οθόνη και μία αφίσα της Samantha Fox, διατηρημένη, σε άριστη κατάσταση, η οποία ξύπνησε αναμνήσεις. Για την εν λόγω Κυρία, στη συγκεκριμένη, μάλιστα, φωτογράφιση, είχαμε "αναγκαστεί" να κλέψουμε ένα τεύχος του "ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΕ" ! Η συναισθηματική μου φόρτιση, έθετε εν αμφιβόλω, τη στύση μου.

Η Ναταλία, δεν άργησε να έρθει στο δωμάτιο. Γδύθηκε, τελείως, κατόπιν δικιάς μου απαίτησης και ξεκίνησε με κάποια τυποποιημένα προκαταρκτικά, τύπου φιλιά και χαιδέματα σε στήθος και κοιλιακή χώρα. Καθάρισε τα γεννητικά μου όργανα με υγρό μαντηλάκι, προκειμένου να ξεκινήσει μία πεολειχία, άνευ προφυλακτικού. Της είπα να το τοποθέτησει και το έκανε λίγο άτεχνα. Παρ' όλα αυτά, ήταν μεγάλης διάρκειας, σίγουρα άνω του μέσου όρου, αν και χρησιμοποιούσε το χέρι της. Με το άλλο, χαίδευε τους όρχεις. Με ρώτησε πως θέλω να συνεχίσουμε. Ανέβηκε από πάνω και έδωσε αυτή το ρυθμό. Δεν είχε κανένα πρόβλημα στην απεριόριστη, (αλλά πάντα κόσμια) χρήση του στήθους της. Έπειτα, συνεχίσαμε σε ιεραποστολική στάση. Είχε αρκετά καλά ανοίγματα και προσπαθούσε να μην είναι αμέτοχη. Το τέλος, όμως, απείχε, ακόμα, αρκετά. Συνέχισα σε ολοένα και αυξανόμενο ρυθμό και δεν έδειχνε κανένα σημάδι βιασύνης ή δυσανασχέτησης. Πριν αποχωρήσει με φίλησε και μου είπε πως θα ήθελε να με ξαναδεί (εμένα και τα 20 Ευρώ μου........).

Συμπερασματικά, θα έλεγα πως προσπαθεί (και καταφέρνει) να τιμήσει τα 20 Ευρώ. Δε νομίζω πως, αν έχει την ίδια διάθεση, κάποιος θα φύγει απογοητευμένος. Απο' κει και πέρα, όμως, δύσκολα θα προτιμηθεί και για δεύτερη φορά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 18, 2010
Υπηρεσίες
 • Στάση 69
 • «Ισπανικό»
Μέλος
Εγγραφή:
27 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
56
Likes:
0
Πόντοι:
80
14 Μαΐου, 2010
Γενική βαθμολογία
 
4.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0

Επίσκεψη, σήμερα 14/5 και ώρα 12:30. Η κοπέλα, της οποίας, δυστυχώς, δε συγκράτησα το όνομα, είναι από τη Ρωσσία, άνω των 30 και, αρκετά "σπασμένη". Είναι ξανθιά, με ανοιχτόχρωμα μάτια και λίγο κάτω του 1,65. Διαθέτει ελληνικό σωματότυπο, ήτοι τονισμένη περιφέρεια με ψωμάκια και κυτταρίτιδα. Εγώ, πέρασα για το στήθος της και αυτό ήταν το λάθος μου. Μου φάνηκε μεγέθους 3,5 , αλλά δεν ήταν φυσικό. Ο τρόπος που πάλλοταν μέσα στο σουτιέν της, σε κάθε της βήμα, με ξεγέλασε. Πάντως, κυρίως λόγω των ετών χρήσης και μάλαξης, είναι αρκετά μαλακό.

Η υπηρεσία, μας ενημέρωσε τυπικά για το πρόγραμμα και με οδήγησε χαμογελαστή στο δωμάτιο. Χρόνια έχω την απορία, αν η συγκεκριμένη είναι άντρας ή γυναίκα. Θα στοιχημάτιζα στο δεύτερο, αλλά δε θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά. Με ρώτησε αν με ικανοποιεί η θερμοκρασία του κλιματιστικού, έλεγξε την επάρκεια χαρτιού και αποχώρησε. Το δωμάτιο, στο σύνολό του, ήταν λίγο καλύτερο από το μέσο όρο της περιοχής.

Η (μεγαλο)κοπέλα ήρθε, σύντομα, στο δωμάτιο. Γδύθηκε τελείως, κάθισε κοντά μου και ξεκίνησε να με χαιδεύει στους όρχεις για ένα λεπτό, περίπου. Έπειτα εφάρμοσε το προφυλακτικό και ξεκίνησε μια συμπαθητική, μεγάλης διάρκειας πεολειχία. Δε με πονούσε, δε χρησιμοποιούσε χέρι και προσπαθούσε να πάει βαθιά. Κάποια στιγμή, νομίζω πως προσποιήθηκε ότι πνίγεται. Το έκανε, μάλιστα, δύο φορές. Ελπίζω, βέβαια, να ήταν αυτό και να μην ήταν, απλώς, βήχας. Κάποια στιγμή κοίταξα το στήθος της και διαπίστωσα κάποιες μεγάλες τρίχες, γύρω από τη μία της θηλή. Η εικόνα ήταν, τουλάχιστον, απογοητευτική. Τη σταμάτησα εσπευσμένα, λέγοντας της να έρθει από πάνω μου. Το έκανε, στηριζόμενη στα πέλματά της. Ο ρυθμός της δεν ήταν πολύ καλός, η εφαρμογή της λιπαντικής ουσίας ήταν υπερβολική, η διάθεσή μου είχε χαλάσει και της είπα να τοποθετηθεί στα τέσσερα. Με τη στάση της κρατούσε αρκετή κόντρα. Δεν το διόρθωσε και σε συνδυασμό με τις μηδενικές τριβές, η εκσπερμάτωση θα αργούσε....... μία ημέρα. Το θετικό ήταν ότι δεν έδειξε να δυσανασχετεί, ούτε για το χρόνο, ο οποίος πλησίαζε το τέταρτο, ούτε για την αυξανόμενη ένταση του ρυθμού. Της ζήτησα να μου πιάσει τους όρχεις, το έκανε και με πολύ (νοητικό) κόπο, ήρθε το τέλος. Ντύθηκε και έφυγε, όσο γρήγορα επιθυμούσα. Να σημειώσω πως, για όποιον ενδιαφέρεται, η συγκεκριμένη, διαθέτει μεγάλα χείλη αιδοίου.

Συμπερασματικά, ήταν μία άστοχη επιλογή, η οποία, ευτυχώς, δε στοίχησε παραπάνω από 15 Ευρώ. Θα απορριφθεί από τη συντριπτική πλειοψηφία.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 14, 2010
Υπηρεσίες
«Ισπανικό»
Μέλος
Εγγραφή:
27 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
56
Likes:
0
Πόντοι:
80
13 Μαΐου, 2010
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0

Επίσκεψη, χθες 12/5 και ώρα 13:00. Αλλαλαγμοί, ακολούθησαν την εμφάνιση της Βανέσας. Όχι, δεν ήταν κάτι εντυπωσιακό. Απλώς, είχε μεγάλο, φυσικό στήθος (χαρακτηριζόμενο ως 3,5 με αυστηρή, σχετικά, βαθμολογία). Αλλά, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Βανέσα, είναι γύρω στα 25, μελαχρινή με κοντό καρέ μαλλί, ύψους 1,65-1,70, με κάποια (λίγα) παραπανίσια κιλά, τα οποία δε χαλάνε την εμφάνισή της. Τα οπίσθιά της χαρακτηρίζονται ως χορταστικά. Διαθέτει piercing στο κάτω χείλος και στον ομφαλό, καθώς και ένα tatoo, χαμηλά στη μέση.

Η υπηρεσία του σπιτιού, παρουσίασε, τυπικά, την κοπέλα και το πρόγραμμά της. Το δωμάτιο, διέθετε χαρτί και κρεμοσάπουνο, αλλά το πάτωμα κοσμούσαν χαρτιά, μία γόπα και συσκευασίες προφυλακτικών. Τα σεντόνια, όμως, ήταν καθαρά.

Όση ώρα περίμενα την κοπέλα, άκουγα το μοναδικό επισκέπτη, να τη "λέει" στην υπηρεσία, γιατί σε περίοδο οικονομικής κρίσης, αυτοί κάνουν εργασίες επιδιόρθωσης, αντί να ρίξουν τις τιμές. Συνέχισε, απαιτώντας να μάθει αν είναι όμορφη. Περιμένοντας την έκρηξη της υπηρεσίας, η οποία δεν ήρθε, προσπαθούσα να φανταστώ τη μορφή του. Κάθε προσπάθεια εγκαταλείφθηκε, όταν άκουσα το χαιρετισμό του στην κοπέλα. "Γειά σου κωλοτρυπίδα μου, φουντωτή" ! Τα λόγια είναι περιττά !

Η είσοδος της στο δωμάτιο, συνοδεύτηκε από ένα μορφασμό, για το προηγούμενο σχόλιο, το οποίο κατάλαβε, αν και δηλώνει, γκάγκαρη ιταλίδα..... Ακολουθούν μηχανικές κινήσεις. Εφαρμογή προφυλακτικού σε πεσμένο μόριο, άτεχνη πεολειχία μέσης διάρκειας και ερώτηση για την επόμενη στάση. Της είπα να ανέβει από πάνω. Δεν ενθουσιάστηκε, αλλά το έκανε και μάλιστα, στηριζόμενη στα πέλματά της, εκτελώντας βαθύ κάθισμα, δηλάδη. Επέτρεπε απεριόριστη χρήση του στήθους και των θηλών της, αλλά στα 2-3 λεπτά, ζήτησε να αλλάξουμε. Συνεχίσαμε σε ιεραποστολική στάση. Έδειξε να την προτιμά. Ξεκίνησε κάποιες προσποιητές φωνούλες, αλλά ήταν φανερό, πως η συμμετοχή, δεν ήταν το δυνατό της σημείο. Παρ' όλα αυτά, δεν είχε πρόβλημα να την πιάνεις όπου ήθελες, ακόμα κι αν δεν το απολάμβανε ιδιαίτερα (πχ κλειτορίδα). Τα ανοίγματά της ήταν ανεκτά, αλλά δεν τα χάρηκα όσο θα μπορούσα, λόγω απεριποίητων γαμπών. Η αίσθησή μου είναι πως στο δεκάλεπτο, θα έλεγε να συντομεύουμε. Δεν ήθελα να ακούσω κάτι τέτοιο και, έτσι, επέσπευσα, λίγο, τη διαδικασία. Πριν φύγει, με ενημέρωσε πως το βράδυ, δουλεύει στο Φυλής 69. Δε διευκρίνησα αν εννοούσε 2η ή 3η βάρδια και αν μιλόυσε για το 69α ή 69β.

Έχω την αίσθηση πως θα απογοητεύσει όσους έχουν ως πρώτο μέλημα τη συμμετοχή, ή τη μακρά διάρκεια παραμονής στο δωμάτιο. Μου έδωσε την εντύπωση πως ακροβατεί, μεταξύ των χαρακτηρισμών "έπιπλο" και "ξεπέτα", αλλά δεν αποκλείεται να κάνω και λάθος. Με βάση τα προσωπικά κριτήρια, δεν έχω κάποιο παράπονο και, μέλλον, θα τη ξαναεπισκεφτώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 12, 2010
Υπηρεσίες
 • Στάση 69
 • «Ισπανικό»
Μέλος
Εγγραφή:
27 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
56
Likes:
0
Πόντοι:
80
10 Μαΐου, 2010
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0

Επίσκεψη, σήμερα 10/5 και ώρα 14:30. Η Πατρίτσια είναι από την Ιταλία, 40 - 45 ετών, γύρω στο 1,70 με κόκκινα μαλλιά, μικρό και πεσμένο στήθος με διογκωμένες θηλές, μεγάλα οπίσθια με λίγη κυτταρίτιδα και 7-8 παραπανίσια κιλά. Αν κάτι πείσει κάποιον να περάσει, πιθανολογώ πως θα είναι, είτε τα οπίσθιά της (τα οποία τα ομορφαίνει ο συγκεκριμένος τύπος στρινγκ που προτιμά), είτε το πλήρες πακέτο υπηρεσιών (ήτοι, πεολειχία άνευ προφυλακτικού, εκσπερμάτωση στο στόμα ή/και στο σώμα και πρωκτικό sex, με την υποσημείωση ότι η υπηρεσία μπέρδεψε, αρχικά το "πισοκολλητό" με τον "κώλο" και κανένας από τους παρευρισκόμενους δεν το διευκρίνησε) που προσφέρει.

Η υπηρεσία του σπιτιού, ήταν ευγενική και εξυπηρετική. Το δωμάτιο ήταν καθαρό και τα σεντόνια φρεσκοαλλαγμένα. Την είδα, μέχρι και να καθαρίζει τα τασάκια των δωματίων. Φεύγοντας με ρώτησε αν έχω λίγο χρόνο και με ρώτησε να της πω τι μου άρεσε, αλλά, κυρίως, τι δε μου άρεσε και θα ήθελα να αλλάξει ή να προσθέσει στο πρόγραμμά της. Μακάρι να συνεχίσει να έχει αυτήν τη συμπεριφορά.

Όταν μπήκε στο δωμάτιο, με ρώτησε αν μιλάω ιταλικά ή αγγλικά, γιατί τα ελληνικά, δεν τα κατέχει. Γδύθηκε τελείως, δεν εφάρμοσε τη λιπαντική ουσία που -δυστυχώς- κρατούσε και ξεκίνησε με χάδια και φιλιά στο στήθος, στις θηλές, στην κοιλιά και στα πόδια. Μετά πήγε να ξεκινήσει πεολειχία χωρίς προφυλακτικό, αλλά τη σταμάτησα. Το εφάρμοσε σωστά και ξεκίνησε έναν βραχύβιο και αρκετά άτεχνο πεοθηλασμό. Έπειτα ανέβηκε από πάνω. Ο ρυθμός της ήταν καλός, όπως και η στάση του σώματός της. Οι προσποιητές κραυγές, δεν ενοχλούσαν. Με τα χέρια της, προσπαθούσε να μου πιάνει τους όρχεις. Την τοποθέτησα στα τέσσερα, όπου και διαπιστώθηκε βελτίωση του ρυθμού και δεκτικότητα στη διόρθωση της θέσης του κορμού της. Πρόβλημα επίσπευσης της συνουσίας, δεν παρατηρήθηκε, αν και είχαμε ξεπεράσει, κατά πολύ, το δεκάλεπτο. Της ζήτησα να εκσπερματώσω στο σώμα της και δεν έδειξε να προβληματίζεται. Ήταν κάτι που είχε αναφέρει στην εκφώνηση του προγράμματος η υπηρεσία ("τελειώνεται όπου θέλετε στο σώμα της"), αλλά δεν είναι και λίγες οι φορές που, όσα λέγονται στο σαλόνι, είναι για λαϊκή κατανάλωση. Πάντως, η στάση που πήρε (ύπτια, με ανοιχτά τα πόδια και εμένα ανάμεσά τους), δεν αποκλείει να δέχεται εκσπερμάτωση και στο πρόσωπο. Το σκέφτηκα εκ των υστέρων και δε τη ρώτησα. Σκουπίστηκε, χωρίς να πλυθεί, με ρώτησε αν ήταν όλα καλά και αποχώρησε.

Εν κατακλείδι, προσπαθεί να τιμήσει το "ψωμί" που τρώει. Δείχνει να μην έχει πρόβλημα να κάνει οτιδήποτε. Κατα την προσωπική μου άποψη, όμως, αυτό δεν αρκεί. Ποιοτικά, υστερεί σημαντικά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 10, 2010
Υπηρεσίες
 • Πρωκτικό σεξ
 • Στάση 69
Μέλος
Εγγραφή:
27 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
56
Likes:
0
Πόντοι:
80
05 Μαΐου, 2010
Γενική βαθμολογία
 
5.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0

Επίσκεψη, σήμερα 5/5 και ώρα 12:30. Η Αντέλα είναι από τη Ρουμανία και δε ξεπερνάει τα 22-23 έτη. Κοντούλα, μελαχρινή, με εμφανώς ανισομερής μαστούς, οι οποίοι θα μπορούσαν να βαθμολογηθούν και ξεχωριστά (2 ο δεξιός και 2,5 ο αριστερός). Τα οπίσθια της είναι αδύνατα, χωρίς κυτταρίτιδα, αλλά όχι όσο καμπυλόγραμμα, θα ήθελα.

Η υπηρεσία του σπιτιού, κατά την παρουσίαση, μιμείτο με την ένταση και τη χροιά της φωνής της, τον πλανόδιο οπωροπώλη. Το πάτωμα και ο νιπτήρας του δωματίου ήταν καθαρά, το απορριματοδοχείο άδειο, αλλά το σεντόνια δεν ήταν στρωμένα και διέθεταν εμφανής λεκέδες σπέρματος.

Η Αντέλα ήρθε στο δωμάτιο με τη λιπαντική ουσία, ανά χείρας. Χωρίς να μιλήσει, πήρε ένα υγρό μαντηλάκι για να καθαρίσει τα γεννητικά μου όργανα. Την ενημέρωσα πως ήθελα να φορέσει προφυλακτικό, το οποίο και έκανε, άμεσα, σε χαλαρό, βεβαίως, μόριο. Η πεολειχία ήταν κάκιστη. Εκτός του ότι έβαζε στο στόμα της μόνο τη βάλανο του πέους, κάθε τρεια ανεβοκατεβάσματα του κεφαλιού της, σταματούσε για να πάρει ανάσα. Ήθελα να της προσφέρω λίγο Otrivin, αλλά όχι μόνο σταμάτησε, αλλά είχε πάρει θέση για να ανέβει πάνω μου. Την άφησα, με κοίταξε και περιμέναμε και οι δύο να δούμε ποιος θα κινηθεί πρώτος. Τελικά, έχασα. Επέτρεπε την απεριόριστη χρήση στήθους και θηλών, αλλά όχι και να τις γλύφεις. Σύντομα, της ζήτησα να ξαπλώσει ανάσκελα. Η λιπαντική ουσία που είχε εφαρμοστεί, ακριβώς πριν τη συνουσία, αν και σε λίγη ποσότητα, μείωνε κατά πολύ την αισθητικότητα. Τα ανοίγματά της, ήταν αρκετά καλά. Μετά από 3-4 λεπτά, της ζήτησα να γυρίσει. Η στάση της επέτρεπε τη βαθειά διείσδυση. Τα οπίσθιά της, αν και αδύνατα, ξαναλέω, είχαν αρκετό ψαχνό. Καθ' όλη τη διάρκεια, απέφευγε την οπτική επαφή και, γενικότερα, δε συμμετείχε, καθόλου. Της ζήτησα να εκσπερματώσω στο στήθος της και μετά από ένα "χλιαρό" όχι, δέχτηκε. Η στάση που πήρε, εξηγεί τους λεκέδες στα σεντόνια. Τη διόρθωσα, εκσπερμάτωσα, σκουπίστηκε με το ίδιο υγρό μαντηλάκι και με έκπληξη είδα να το πετάει πάνω στο κρεββάτι και όχι στα σκουπίδια. Κάνω κίνηση να της δώσω το χαρτί και τη βλέπω να μαζεύει τα εναπομείναντα υγρά με το δείκτη και να τα σκουπίζει στα σεντόνια (στο πλάι του κρεββατιού). Μου θύμισε μία σκηνή με την Tracy Adams, στην ταινία "Βιασμός απ' το τηλέφωνο" ("Viol au telephone" ο πρωτότυπος, γαλλικός τίτλος). Αγαπημένη τανία, αγαπημένη πορνοσταρ, αγαπημένη επόχή! Οδυνηρή προσγείωση, όμως. Της εξήγησα ευγενικά, ότι εδώ θα ξαπλώσουν κι άλλοι, αλλά έκανε πως δεν καταλαβαίνει.

Φεύγοντας, είπα στην υπηρεσία, πως θα χρειαστεί να αλλάξει σεντόνια. "Εντάξει, κύριε", είπε, κοιτώντας από την άλλη.

Συμπερασματικά, η κοπέλα είναι αρκετά εμφανίσημη και θα προτιμηθεί από μερικούς. Η συμμετοχή της, όμως, θα έλεγα πως είναι (η, τέλος πάντων, θα έπρεπε να είναι) αποτρεπτική.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Υπηρεσίες
 • Στάση 69
 • «Ισπανικό»
Μέλος
Εγγραφή:
27 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
56
Likes:
0
Πόντοι:
80
56 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 18
1 2 3 4