Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 60 10
Γενική βαθμολογία
 
5.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Καμία πρωτοτυπία δεν υπάρχει στους λόγους στάσης μου και στον οίκο, ετούτο. Ο χρόνος ήταν λίγος και όταν είδα το μέγεθος στήθους της Λουντμίλα, δεν το πολυσκέφτηκα. Κακώς !

Η αλλοδαπή υπηρεσία, έσπευσε να ενημερώσει πως δουλεύουν δύο κοπέλες. Αυτή, η οποία δεν προτιμήθηκε, ονομαζόταν Τζοάνα. Μελαχρινή, πολύ αδύνατη και κάτω του 1,60. Επιδίδοταν σε ελέυθερο στοματικό και ήταν πιο επικοινωνιακή, στο σαλόνι. Στο (τέλεια ηχομονωμένο) δωμάτιο, την άκουσα να παραπονιέται, επειδή της ζητήθηκε να επανάλαβουν κάποια στάση. Το δωμάτιο στο οποίο πέρασα, ήταν αρκετά βρώμικο και με έντονες οσμές. Παρ’ όλα αυτά, διέθετε χαρτί και κρεμοσάπουνο. Τα σεντόνια ήταν, τουλάχιστον, χθεσινά.

Η Λουντμίλα, θα μπορούσε να είναι sex symbol, αν ζούσε στη δεκαετία του ’50. Σήμερα, δύσκολα θα μπορούσε να ασκεί το ίδιο επάγγελμα, κάπου, εκτός του Μεταξουργείου. Είναι γύρω στο 1,60, με ίσιακαστανόξανθα μαλλιά, τα οποία δεν υπερβαίνουν το ύψος των ώμων και ανοιχτόχρωμα μάτια. Διαθέτει, τουλάχιστον 15, παραπανίσια κιλά, τα οποία συσσωρεύονται σε στομάχι, κοιλιά και περιφέρεια. Καλύπτονται δε, επιμελώς, από ένα προσεκτικά φορεμένο παρεό. Η ροπή της στο φαγητό, μπορεί να χαρακτηριστεί και αμαρτία, διότι το προσώπο της, κάθε άλλο παρά άσχημο, μπορεί να χαρακτηριστεί. Τέλος, διάφορα τατουάζ και piercing καλύπτουν το κορμί της, με μέγιστη παραφωνία έναν σκορπιό, στην αριστερή καρωτίδα. Στο Βιν Ντίζελ, μπορεί και να πήγαινε∙ Στη Λουντμίλα, όχι.

Στο δωμάτιο καθυστέρησε, αδικαιολόγητα, να έρθει. Έβγαλε το παρεό και, απλώς, κατέβασε το σουτιέν. Επιδόθηκε σε κάποια τυπικά προκαταρκτικά, εφάρμοσε το προφυλακτικό και ξεκίνησε μία μέτρια πεολειχία. Όπως ανέμενα δεν είχε μεγάλη διάρκεια. Της είπα να ανέβει πάνω μου και το έκανε, πρόθυμα. Είχε καλό ρυθμό και δε βιάστηκε να αλλάξουμε στάση. Παρ’ όλα αυτά, το πρότεινε μόνη της. Μόνη της επέλεξε και την επόμενη στάση∙ στα τέσσερα. Οι υπερμεγέθεις γλουτοί, αποκαλύφθηκαν πλήρως. Αν είχα συμβατική φωτογραφική μηχανή, δε θα χωρούσαν στην εικόνα. Οφείλω να ομολογήσω, όμως, πως πήρε πολύ καλή στάση, άντεχε το σφυροκόπημα και δεν προβληματίστηκε με το χρόνο (τουλάχιστον, 5-6 λεπτά) που χρειάστηκα για να εκσπερματώσω. Όταν ντύθηκε, μου ζήτησε ευγενικά να πάω πίσω από την πόρτα, έτσι ώστε να την ανοίξει, με ευχαρίστησε και έφυγε.

Αν και δεν έχω πρόβλημα με τις υπέρβαρες γυναίκες, η συγκεκριμένη δε θα ξαναπροτιμηθεί. Τα 15 Ευρώ, αποτελούν ένα λογικό αντίτιμο, για το σύνολο των υπηρεσιών της. Το παράλογο είναι τα 30 Ευρώ που πρέπει να πληρώσω επιπλέον, για την επισκευή του ρολογιού μου, που έσπασε πέφτοντας στα βρωμομάρμαρά τους!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 14, 2011
Όνομα κοπέλας
Λουντμίλα
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
27 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
56
Likes:
0
Πόντοι:
80
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού