Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 65 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Τζώρτζια, δηλώνει, μισή ρουμάνα και μισή (τι άλλο;) ιταλίδα. Είναι λίγο πάνω από 1,60, με ίσια, καστανόξανθα μαλλιά, τα οποία φτάνουν πάνω από τους ώμους. Διαθέτει σκουρόχρωμα μάτια και επιδερμίδα. Αρκετά παραπανίσια κιλά, έχουν αποθηκευτεί στην κοιλιακή χώρα και στην περιφέρεια, η οποία, κάθε άλλο παρά επίπεδη, μπορεί να χαρακτηριστεί. Τέλος, το στήθος της είναι φυσικό και χαρακτηρίζεται ως τριάρι. Το τατουάζ που κοσμεί το δεξί μαστό, περνάει απαρατήρητο.

Ο κύριος της υπηρεσίας, είναι λιγομίλητος και, όσο τουλάχιστον ήμουν εκεί, δε χτύπησε κάποια πόρτα. Με ρώτησε για τη θερμοκρασία του δωματίου και μου ευχήθηκε καλή διασκέδαση. Το δωμάτιο είχε λεκιασμένα και πολυχρησιμοποιημένα σεντόνια. Από την άλλη, είχε μόλις σφουγγαριστεί και διέθετε χαρτί και σαπούνι.

Η Τζώρτζια μπήκε στο δωμάτιο και με χαιρέτησε διά χειραψίας. Η αφαίρεση του σουτιέν, ήταν κόλαφος. Το προαναφερθέν τριάρι, αν και παρέμεινε τριάρι, άγγιζε τον αφαλό. Οι ραγάδες στη βάση του στέρνου, με υποχρέωσαν να κλείσω τα μάτια. Οι θηλές, έσωζαν, λίγο, την κατάσταση. Ήταν σκληρές και διογκωμένες. Εφάρμοσε σωστά το προφυλακτικό, αλλά σε πεσμένο μόριο. Στην πορεία της (μέτριας προς κακής) πεολειχίας, άρχισε να μαλάσει τους όρχεις μου και στη συνέχεια να τους γλύφει, σχεδόν μαεστρικά. Ήταν και το καλύτερο που έκανε με το στόμα της. Τη σταμάτησα, εγώ και της ζήτησα να ανέβει από πάνω μου. Το έκανε, αν και δήλωσε πως δεν προτιμά τη στάση αυτή. Παρ’ όλα αυτά, ούτε βιάστηκε να κατέβει, ούτε περίμενε από εμένα, να κάνω όλες τις κινήσεις. Με κοίταζε στα μάτια και κατέβαλε ειλικρινείς προσπάθειες. Της ζήτησα να τοποθετηθεί ανάσκελα και αμέσως κατάλαβα το λάθος μου. Οι μαστοί της χάθηκαν από το οπτικό μου πεδίο και αναπαύτηκαν στο σεντόνι. Δεν μπορώ να μην εκθειάσω, όμως, τις προσπάθειές της. Δεν έφερε αντίρρηση στις διατάσεις τις οποίες της επέβαλλα, αν και δεν τη βοηθούσαν τα κιλά της. Αντέδρασε χαμογελώντας, όταν το παράκανα με τις θηλές της και, γενικότερα, δεν έδειξε καμία βιασύνη, αν και είχε περάσει αρκετός χρόνος. Η λιπαντική κρέμα έκανε, ακόμα πιο δύσκολο το έργο μου. Την τοποθέτησα στα τέσσερα και οι παλλινδρομήσεις έγιναν πολύ έντονες. Εκείνη άρχισε να χαϊδεύει τους όρχεις μου, κάτι το οποίο με βοήθησε να τελειώσω. Δε βιάστηκε να τραβηχτεί και, όταν το έκανε με ρώτησε αν ευχαριστήθηκα.

Αν και δε θα την ξαναεπισκεφτώ, πρέπει να σημειώσω τη διάθεσή και τις προσπάθειές της να καταλάβει τι αρέσει στον πελάτη. Δυστυχώς, δεν έχει σύμμαχό της, το (ελληνικού τύπου) σώμα της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 29, 2010
Όνομα κοπέλας
Τζώρτζια
Μέλος
Εγγραφή:
27 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
56
Likes:
0
Πόντοι:
80
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού