Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 155 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Επίσκεψη τη Δευτέρα, 14/6 και ώρα 11:30. Για την εμφάνιση της Ισαβέλλας έχουν γραφτεί πολλά και δεν έχω να προσθέσω κάτι. Αν και θιασώτης του κάτι παραπάνω, η συγκεκριμένη κοπέλα δε μου άρεσε και απέφευγα να συνευρεθώ, μαζί της. Τα όσα έχουν γραφτεί για την ποιότητα των υπηρεσιών της, έκαμψαν τις αντιστάσεις μου.

Η υπηρεσία του σπιτιού, είχε τυπική παρουσία. Προλογίζει, παρουσιάζει και αποσύρεται, χωρίς να ενοχλεί. Αναφέρομαι σε μία αλλοδαπή που έχει αντικαταστήσει την ελληνίδα της πρωινής βάρδιας. Στο συγκεκριμένο σπίτι, νομίζω πως ουδέποτε χτύπαγαν πόρτες και η συγκεκριμένη, δεν αποτελεί εξαίρεση.

Το δωμάτιο είχε, μόλις, καθαριστεί. Τα σεντόνια ήταν καθαρά και φρεσκοστρωμένα και το πάτωμα ήταν σφουγγαρισμένο. Σαπούνι, χαρτί και κάλαθος αχρήστων, στην εντέλεια.

Η είσοδος της Ισαβέλλας στο δωμάτιο, γίνεται με το χαμόγελο στα χείλη. Ξεκινάει με κουβέντα για να σπάσει τον πάγο και αρχίζει τα προκαταρκτικά. Φιλιά και χάδια, σε δάκτυλα ποδιών, αστραγάλους, μηρούς, κοιλιά, στήθος, θηλές, λαιμό και αφτιά. Συνεχίζει με τους όρχεις και φυσάει (!) για μισό, περίπου, λεπτό το μόριό μου. Αναρωτιέμαι αν του' χω βάλει μανό και προσπαθεί να το στεγνώσει, αλλά τη σκέψη μου διακόπτει η εφαρμογή προφυλακτικού με το στόμα. Πεολειχία μακράς διάρκειας, χωρίς χέρια και δόντια και με επιτυχημένη προσπάθεια να πάει όσο πιο βαθιά μπορεί. Η προσποίηση πνιγμού, έχει σαν αποτέλεσμα το γέλιο και όχι την περαιτέρω διέγερση. Σηκώνεται όρθια, γυρίζει την πλάτη της προς το μέρος μου και κάθεται πάνω μου. Ο ρυθμός της είναι καλός, αν και τραβηγμένος. Σταματάει, συνεχίζει την πεολειχία και, μετά από λίγο, όντας πάλι αυτή από πάνω και με πλάτη προς εμένα, με διατάζει να την "πάρω από πίσω". Η είσοδος έγινε, απελπιστικά, εύκολα. Συνεχίσαμε στο ίδιο μοτίβο, το οποίο είχε αρχίσει να γίνεται μονότονο. Της λέω να συνεχίσουμε ιεραποστολικά και πριν ξαπλώσει, το ξαναπαίρνει στο στόμα της, ενώ με κοιτάει στα μάτια. Τα ανοίγματά της είναι πολύ καλά, ειδικά αν αναλογιστούμε και τον όγκο της. Το τέλος ήρθε, αφού την τοποθέτησα στα τέσσερα. Όταν τραβήχτηκα, μου είπε χαμηλόφωνα : "έλα να στο γλείψω λίγο, ακόμα". Αν δεν τραβιόμουν εγώ, δε θα σταμάταγε. Στο δωμάτιο, πρέπει να ήμασταν, πάνω από 15 λεπτά. Πλύθηκε σχολαστικά, με φίλησε και έφυγε.

Η κοπέλα προσπαθεί να δώσει το κάτι παραπάνω΄ και το προσπαθεί πολύ. Παρ' όλα αυτά, εμένα δε μου άρεσε. Κάτι ο δραματικός τόνος που δίνει σε κινήσεις και εκφράσεις, κάτι ο μέγιστος βαθμός υπερβολής σε λόγια και πράξεις, κάτι που, ούτως ή άλλως, δε με ελκύει ως γυναίκα, δεν μπορώ να πω, πως θα δαπανήσω άλλα 25 Ευρώ, για νέα επίσκεψη. Από την άλλη, πρέπει να μνημονεύσουμε το βαθμό αφοσίωσης σε αυτό που κάνει, καθώς είναι -πλέον- κάτι σπάνιο και, αν μη τι άλλο, άξιο αναφοράς.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ισαβέλλα
Μέλος
Εγγραφή:
27 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
56
Likes:
0
Πόντοι:
80
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού