Κριτικές από Athens

78 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 18
1 2 3 4 5
Διάταξη
07 Οκτωβρίου, 2023
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0

H Meri είναι αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες, χωρίς την λάμψη, και ειδικά στα videάκια. Μιλφοφέρνει, την κόβω για 32-35, κοντοπούτανο, σκυλί του πολέμου, καλό VFM, με χαμόγελο.

Εμφάνιση (πρόσωπο): Ότι βλέπετε στα video, αυτό θα δείτε και από κοντά. Έχει πειράξει διάφορα. Το αποτέλεσμα είναι λίγο περίεργο, αλλά προσωπικά μου ψιλοάρεσε για τον ρόλο της γυναίκας που θέλω να γαμήσω και να το χύσω. Και ωραίο χαμόγελο.

Εμφάνιση (σώμα): Κοντοπούτανο, με ωραίες αναλογίες, και εξαιρετικό κώλο ειδικά στημένο στα 4, εάν και λίγο "μαλακός". Δεν θυμάμαι tatoo, αλλά τα βυζιά θέλουν επιδιόρθωση, δεν έχει γίνει καλή δουλειά, είναι σκληρά και στραβά. Ωραίες ρόγες όμως. Γενικά, μου άρεσε και στο σώμα.

Γενική συμπεριφορά: Χαρωπή, χαμογελαστή, δεν κλέβει χρόνο, μια χαρά.

Επικοινωνία: Μια χαρά αγγλικά να πεις πέντε κουβέντες. Έμαθα ότι για Duo προτιμάει την Sienna και την Melison, αλλά δεν κάνει φουλ λεσβιακό.

Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή: Το μόνο που με χάλασε (αλλά το καταλαβαίνω, είναι θέμα υγιεινής) είναι το όχι στο δακτύλιασμα. Κατά τ'άλλα, υπάκουη, πίπα πολύ καλή και με DT, σάλια, και πέρασμα από τα αρχίδια, και λίγο πιο κάτω. Πολύ καλά στησίματα, ειδικά όταν κάθισα στην άκρη του κρεβατιού και εκείνη κάθισε πάνω στο καυλί μου και κοπανιόταν. Της αρέσει να κοιτάει τον εαυτό της στον καθρέφτη. Παίχτηκε ένας γύρος περίπου στα 20 λεπτά, στο τέλος με πίπα και μαλακία, χύσιμο στο στόμα, δεν βιάστηκε, τα πήρε όλα και τα έφτυσε. 2ο γύρο δεν υπήρχε περίπτωση οπότε αναλωθήκαμε στην κουβέντα.

Σχέση αξίας/κόστους: Άλλη μια καλή περίπτωση που τιμάει τα λεφτά της.

Athens
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
78
Likes:
4.829
Πόντοι:
18.210
review reaction 1 doc_lin, gymaster, mad_max και 18 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
01 Αυγούστου, 2023
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0

Η Melison είναι μια petit ξανθιά, με πολύ όμορφο, καλοφτιαγμένο αρκετά μεγάλο στήθος, με συμπεριφορά επαγγελματική και με διάθεση να ικανοποιήσει τον πελάτη.

Εμφάνιση (πρόσωπο): Όμορφο πρόσωπο, με λίγο πιο φουσκωμένα χίλια απ ΄ότι θα ήθελα, όμορφα μάτια τα οποία όμως έχουν μεγάλες ψεύτικες βλεφαρίδες. Λίγο στραβά δοντάκια, αλλά σε γενικές γραμμές όμορφη, ειδικά εάν την φαντασιώνεις ως το petit καυλάκι που θες να χύσεις. Ηλικιακά μου δήλωσε 26, και μου είπε ότι απορεί πως την κάνουν μεγαλύτερη. Και εγώ για 30 θα την έκανα, αλλά δεν έχω λόγω να μην την πιστέψω.

Εμφάνιση (σώμα): Εάν σας αρέσουν οι petit (45 κιλά και 1.55+) με σχετικά μεγάλο στήθος (3 αρι, πολύ καλοφτιαγμένο, στα όρια να πιστέψει κανείς ότι είναι αληθινό, με υπέροχες ρόγες που σκληραίνουν και μακραίνουν στο γλύψιμο) ορμάτε! Δεν είναι skinny είναι petit, ακόμα και τα πόδια της είναι μικρά (35 νούμερο, ότι πρέπει για φάγωμα). Ωραίος κώλος, με μικρή λακουβίτσα στην ένωση, που στέκεται περήφανα, και ωραία πόδια. Εμένα μου άρεσε πολύ, ειδικά στα 4.

Γενική συμπεριφορά: Λίγο περισσότερο επαγγελματική απ' ότι θα ήθελα, αλλά με την κουβέντα λύθηκε και έγινε πιο προσιτή. Ίσως έχει κουραστεί λίγο από αυτή την δουλειά σερί. Πάντως είναι πρόθυμη να κάνει αυτά που θες, και ευχάριστη. Μου έκανε και ωραίο μασαζάκι στην πλάτη όσο μιλάγαμε.

Επικοινωνία: Πολύ καλύτερα Αγγλικά από τις περισσότερες Google Translate κοπέλες, κάνεις κουβέντα.

Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή: Βγήκε από το μπάνιο (3-4 λεπτά) με ένα πολύ ωραίο σετ κόκκινα εσώρουχα. Λίγο χαμούρεμα, και έπιασε την πίπα. Καλή τεχνική, με σωστή χρήση χεριού και μπόλικο σάλιο. Δεν πέρασε από τα μπαλάκια, δεν της το ζήτησα. Πρώτη στάση cowgirl που λόγω ελάχιστων κιλών την έκανα ότι ήθελα, πάνω κάτω καρφωτά. Υπέροχη στάση για να ευχαριστηθείς και τα στήθη της. Μετά doggy, που κατά δήλωσή της, και εάν κρίνω από τα υγρά, είναι η στάση που της αρέσει, με εκείνη φάτσα στον καθρέφτη. Μου άρεσε πάρα πολύ να την βλέπω. Την κράτησα ώρα εκεί. Μετά την έβαλα γονατιστή να με πιπώσει μπροστά στον καθρέπτη, και της τα έδωσα στο στόμα, που δεν άφησε σταγόνα να πάει χαμένη, και μετά πήγε στο μπάνιο και τα έφτυσε. 2ο γύρο δεν είχαμε, σπάνια κάνω, εάν και εκείνη προσφέρθηκε 2 φορές να ξεκινήσουμε.

Σχέση αξίας/κόστους: Καλή περίπτωση, τιμάει τα λεφτά της.

Έμαθα ότι:
α) Της αρέσουν οι μεγάλες και χοντρές, αρκεί ο κάτοχος να την χρησιμοποιεί σωστά και να μην την πονάει.
β) Είναι η μεγάλη αδερφή της Starla - πόσο καύλα θα ήταν να τις έπαιρνα σε duo;
γ) Είναι φίλες με την Meri και υπό προϋποθέσεις παίζουν καλά σε duo. Στα υπόψη.

Athens
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
78
Likes:
4.829
Πόντοι:
18.210
review reaction 1 Annapurna, THV, elpotero και 19 άλλα μέλη
Σχόλια (2)
28 Μαΐου, 2023
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0

Είχα καιρό να περάσω τόσο καλά με escort. Έχουν γραφτεί πολλά για την Sienna, ας προσθέσω και γω το λιθαράκι μου.

Εμφάνιση (πρόσωπο): Πολύ όμορφο, με ωραίες γωνίες και ματάρες. Δεν νομίζω ότι έχει πειράξει τίποτα. Με το που την είδα σκέφτηκα ότι θα μπορούσε άνετα να είναι Σκανδιναβή, έχει σίγουρα και τέτοιο DNA.

Εμφάνιση (σώμα): Εάν είχε λίγο μεγαλύτερο βυζί (που είναι 100% φυσικό) για μένα θα ήταν 10άρι. Φούλ γυμνασμένη, μαυρισμένη, και με έναν από τους ωραιότερους κώλους που έχω δει. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ κώλος. Ότι βλέπετε στις φωτογραφίες. Έπαθα κοκομπλόκο με το κορμί της.

Γενική συμπεριφορά: Ερωτεύσιμη. Γλυκιά, ευχάριστη, θέλει να ευχαριστήσει. Όποιος δεν της φερθεί καλά πρέπει να έχει σοβαρά ψυχολογικά. Εξαιρετικό παιδί (γύρω στα 34 την έκοψα).

Επικοινωνία: Μια χαρά Αγγλικά, κάνεις καλή κουβέντα.

Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή: Το πρόγραμμά της περιλαμβάνει εξαιρετική πίπα, και πέρασμα από τα (ξυρισμένα, εάν δεν είναι μπορεί και όχι) αρχίδια, με ρουφήγματα και γλυψίματα. Ακολουθεί οδηγίες, παίρνει πρωτοβουλίες, και θέλει να περάσεις καλά. Η θέα του σπασίματος της μέσης στο πισωκολλητό μπορεί να προκαλέσει εγκεφαλικό ή έμφραγμα. Κοίταγα το καυλί μου να μπαινοβγαίνει στο μουνί της, και χάζευα τον κώλο της, και μετά βίας κρατιόμουν να μην χύσω. Στο 90% των ραντεβού μου τα τελευταία 10 χρόνια χύνω μια φορά στην 1 ώρα. Η Sienna με υπερβάλλων ζήλο και μια εξαιρετική πίπα / μαλακία με τελείωσε και δεύτερη φορά στο στόμα της στο 55'. Έμεινα μαλάκας. Την κοίταγα στον καθρέφτη όσο το πάλευε και είδα μια γυναίκα που πραγματικά ήθελε να με κάνει να ξαναχύσω, όχι κάποια που απλά ήθελε να περάσει η ώρα.

Σχέση αξίας/κόστους: Εξαιρετική, δεκάρι ατόφιο.

Εάν έκανε και duo θα την ξαναέβλεπα άμεσα μαζί με την Dasha 7. Αλλά της αρέσει μόνο η πούτσα, όχι το μουνί. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δυστυχώς.

Athens
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
78
Likes:
4.829
Πόντοι:
18.210
review reaction 1 THV, STAVROS6969, anthotypos και 25 άλλα μέλη
Σχόλια (3)
09 Απριλίου, 2023
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0

Ζήτησα από το γραφείο (Άννα στο τηλέφωνο) κάτι πορνοσταρικό (και διαθέσιμο σε 2-3 ώρες) για μια ώρα, και μου πρότεινε την Darina. By the way η κοπέλα είναι από την Ουκρανία, όχι από την Ρωσία.

Εμφάνιση (πρόσωπο): Περίεργες γωνίες, όπως στις φωτογραφίες, αλλά πιο "γλυκό" πρόσωπο σε σχέση με αυτές. Λίγο σλαβοβλαχέ. Πιο κοντά στην πραγματικότητα είναι η φωτογραφία στο site που κρατάει το ποτήρι.

Εμφάνιση (σώμα): Καλό σώμα, λίγο πιο μπαμπάτσικο από τις φωτογραφίες (πρέπει να της αρέσει η ελληνική κουζίνα), αλλά μια χαρά. Στήθος σχετικά μεγάλο και αρκετά πεσμένο, αλλά στα όρια του ωραίου. Θέλει λέει να το φτιάξει και να το ενισχύσει. Ωραίες ρόγες. Ύψος περίπου αυτό που λέει 1.65. Όλα καλά.

Γενική συμπεριφορά: Γενικά ευχάριστη, χωρίς τουπέ. Νομίζω θα απέδιδε καλύτερα σε long date.

Επικοινωνία: Έχει βελτιώσει τα Αγγλικά της και είναι συνεννοήσιμα. Δεν θα κάνετε σοβαρές κουβέντες αλλά τα βασικά τα έχει. Συν κάποιοι παίκτες της έχουν μάθει Ελληνικές φράσεις και στιχάκια, που έχουν πλάκα. Εγώ της έμαθα το "γάμα με".

Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή: Βγήκε από το μπάνιο με ένα ωραίο σετ εσώρουχα μαύρα. Πριν μπει μου είχε πει ότι δεν τις αρέσουν οι τσόντες (που έπαιζαν στην τηλεόραση), εκεί έφαγα μια πρώτην ξενέρα (τι πορνοσταρικό γαμήσι κάνει κάποια που δεν τις αρέσουν οι τσόντες;) αλλά τες πα. Είχα καύλες και ήθελα να ξεκινήσω με γαμήσι, όχι πίπα. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε (χωρίς γλώσσα) και να τριβόμαστε (μου είπε ότι έτσι θέλει στην αρχή, δεν θέλει από την αρχή αγριάδες), και είχα καυλώσει φουλ. Πιάνει προφυλακτικό, μου λέει "θέλω να με πνίγεις όταν με γαμάς", ωραία σκέφτομαι, στα συν αυτό. Μπαίνω μέσα, ξεκινάω, από πάνω, μου γυρίζει στο πλάι που είναι η αγαπημένη της στάση, και πάνω στην αλλαγή μου έρχεται μπόχα... Αυτό ήταν. Η μυρωδιά με ξενέρωσε. Την γυρνάω στα 4, μυρωδιά... Κάποια στιγμή νοιώθω ότι έφυγε το προφυλακτικό, βγαίνω. Βάζω δάκτυλο και το βγάζω, είχε μείνει μέσα. Το πήρε ψύχραιμα, εγώ είχα ξενερώσει και από την μυρωδιά. Γυρνάω ανάσκελα, μου βάζει νέο προφυλακτικό σε πεσμένο πούτσο. Την κοιτάω, με κοιτάει, το βγάζει, και αρχίζει πίπα. Σχετικά καλή, τίποτα ιδιαίτερο ή πορνοσταρικό. Καυλώνω, καβαλάει. Πολύ προσποίηση, αχ βαχ, το βλέπω το έργο να σβήνει. Την βάζω πάλι από κάτω, αλλά η μυρωδιά εκεί. Άστο σκέφτομαι. Τα επόμενα 15 λεπτά είχαμε μια πίπα που την έχω ξεχάσει ήδη, χωρίς κανένα κόλπο, λίγη βυζομαλακία με δική μου προτροπή, που ενώ είδε ότι μου άρεσε και καύλωνα την σταμάτησε, και στο τέλος πήρε ένα τζελ (που στέγνωνε συνέχεια, και όλο και έβαζε) και μου τον έπαιζε με εμένα όρθιο και αυτή στα γόνατα. Στο τέλος πήρα την κατάσταση στα χέρια μου (!), και την ρώτησα που να την χύσω. Περίμενα να μου πει στόμα, να πάρει τα έξτρα, αλλά μου έδειξε τα βυζιά της, όπερ και εγένετο. Τα πήρε μαζί με τα βυζιά στο μπάνιο για πλύσιμο. Όλα αυτά στο 40'. Βγήκε στο 43' από το μπάνιο και, χωρίς να ρωτήσει, άρχισε την κουβέντα καθώς ετοιμαζόταν για να φύγει. Όχι πως θα ήθελα να συνεχίσω, αλλά... Στο 50' είχε πάρει τα 170 και είχε φύγει.

Σχέση αξίας/κόστους: Μια μετριότατη συνάντηση. Δεν καταλαβαίνω γιατί χρεώνει παραπάνω από τις άλλες κοπέλες. Στα 170 είναι 5/10, στα 140 θα ήταν 6/10.

Πιστεύω πως η κοπέλα δεν έχει την πουτανιά μέσα της, και έχει κουραστεί.

Προσωπικές απόψεις πάντα.

Athens
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
78
Likes:
4.829
Πόντοι:
18.210
review reaction 1 TOMCRUISE, doc_lin, koukoskoukou και 23 άλλα μέλη
Σχόλια (4)
08 Ιουνίου, 2022
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0

Δεν έχω πολλά να προσθέσω στα λεγόμενα των συμπαικτών. Την έχουν περιγράψει πολύ σωστά, αυτά που διάβασα αυτά βρήκα. Στο social μόνο με Google translate, εάν μίλαγε αγγλικά θα έπαιρνε πολλούς πόντους.

Το μόνο που έχω να προσθέσω σε όλα αυτά που έχουν γραφτεί είναι ότι μετά από 30 χρόνια στο άθλημα για πρώτη φορά γυναίκα έβαλε τον πούτσο (14 πόντοι όχι κάτι ιδιαίτερο) και τα αρχιδια μου στο στόμα της ταυτόχρονα. Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό. Όλο το καυλί μέσα και στο τέλος ρούφηξε και τα αρχιδια μέσα, και είναι και μεγάλα. Πιο βαθειά πίπα πεθαίνεις. Α, και γλυφοκώλι, δεν το ζήτησα, της βγήκε πάνω στην καύλα.

Όταν καυλώνει αφηνιάζει, να προσέχετε.

Χυσιμο στο πρόσωπο, τα πασάλειψε παντού. Καύλα.

Όταν δεν είναι καυλωμένη είναι πολύ γλυκιά. Dr Jekyll και Mr. Hyde φάση.

Η γκόμενα το ζει, μπράβο της.

Athens
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
78
Likes:
4.829
Πόντοι:
18.210
review reaction 1 company of heroes tho, TOMCRUISE, chaoserevos και 24 άλλα μέλη
Σχόλια (2)
22 Σεπτεμβρίου, 2021
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0

Να ξεκινήσω λέγοντας ότι απογοητεύτηκα, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, από την συμπεριφορά του πρακτορείου. 2 μέρες πριν το ραντεβού είχα κλείσει 2ωρο την Jessica (Αμερικάνα) και τους είχα πει πως η συνάντηση θα γινόταν σε γνωστό, ακριβό ξενοδοχείο. Δεν τους είχα πει πως είχα κλείσει δωμάτιο μόνο για εκείνη την ημέρα και μόνο για γαμήσω την Jessica. 2 ώρες πριν το ραντεβού (οπότε και δεν μπορούσα πλέον να ακυρώσω την κράτηση στο ξενοδοχείο και και πάρω πίσω τα λεφτά μου) μου στέλνουν μήνυμα ότι η Jessica αποφάσισε να πάρει ρεπό. ΟΚ, συμβαίνουν αυτά, εάν και το βρίσκω απαράδεκτο να με ενημερώνουν μόλις 2 ώρες πριν το ραντεβού. Ως εναλλακτικές δεν είχαν τίποτα από το πάνω ράφι. Ρώτησα για 4-5 κοπέλες, καμία δεν μπορούσε την ώρα που μπορούσα. Την κάνετε την μαλακία, βοηθήστε λίγο, βρείτε μια λύση να πάρει ο παίκτης κάτι άλλο που να το θέλει. Τέλος πάντων, για να μην πάνε άκλαφτα τα λεφτά για το δωμάτιο, και με προτροπή της τηλεφωνήτριας ότι "είναι καλή", πήρα από τον πάγκο την Rubbina.

Η πρώτη εντύπωση αρκετά θετική όταν την είδα. Στην αρχή είπα "ωπ, γυναίκα γαρίδα", αλλά τελικά δεν είναι έτσι.

Πρόσωπο: Όχι το δυνατό της σημείο, για τα δικά μου γούστα, εάν και από κοντά έχει όμορφα ματάκια και χαμόγελο. Θα δείτε το πρόσωπο στις φωτογραφίες παραλίας που έχει. Η μύτη είναι κάπως μεγάλη, και έχει λίγα σημάδια από ακμή, που τα καλύπτει με make up. Μου θύμισε λίγο την ηθοποιό Elizabeth Debicki (https://www.imdb.com/name/nm4456120/?ref_=tt_ov_st) με πιο μεγάλη μύτη.

Σώμα: θα ήταν 10, για τα γούστα μου, εάν 1) είχε λίγο πιο μεγάλα βυζιά (είναι μια χούφτα τώρα, στητά, με ωραίες ρόγες) και 2) είχε μέση - δεν έχει καθόλου. Το σώμα της είναι μοντελέ, χωρίς ίχνος χαλάρωσης ή κυτταρίτιδας. 1,78, ατελείωτα πόδια, πανέμορφο κωλαράκι, που το δίνει (με προσοχή, δεν φαίνεται πολυδουλεμένο). Ωραία άκρα. Οι φωτογραφίες στην παραλία είναι ακριβέστατες.

Γενική συμπεριφορά: χαμογελαστή, λίγο μαγκωμένη (δεν είναι πολύ περπατημένη), ευγενική, δεν κλέβει χρόνο, καθαρότατη. Άνετα για long term bookings για αγαπούληδες.

Επικοινωνία: πολύ καλά Αγγλικά, κάνεις άνετα κουβέντες.

Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή: εδώ έγινε η έκπληξη. Ενώ στην αρχή πίστευα πως θα κινηθούμε σε χαμηλές στροφές, μόλις καύλωσε λίγο και πάτησα γκάζι, ανταποκρίθηκε εξαιρετικά και στα κόκκινα. Ξεκίνησα με ένα γλυφομούνι ενώ είχα βάλει μια hardcore (double anal collection) τσόντα να παίζει στο laptop, και εκεί άρχισαν τα ζουμιά. Μετά την έβαλα με το κεφάλι να κοιτάει το ταβάνι στην άκρη του κρεβατιού, και ανεβάζοντας στροφές σιγά σιγά την πήγα σε βαθύ mouth fucking, και λίγο gagging, για πολύ ώρα. Ανταποκρίθηκε εξαιρετικά, δεν έβαλε καθόλου χέρι, ακόμα και όταν της τον είχα καρφωμένο όλο μέσα (πιάσαμε λαρύγγι), κράταγε αρκετή ώρα. Ταυτόχρονα έριχνα και λίγο γλύψιμο και δακτύλιασμα (όχι κώλο, αυτό μόνο για πούτσα...) Κατόπιν doggy, με μαλλιοτράβηγμα και λίγο chocking, όπου έδειξε να καρακατακαυλώνει. Κάποια στιγμή κάτι της είπα να κάνει και με χαμόγελο μου λέει "yes boss". Της λέω "Πλατύ χαμόγελοaddy, όχι boss", και άρχισε να μου λέει "yes daddy", και εκεί κόντεψα να χύσω. Μετά από αρκετή ώρα, την έβαλα στα γόνατα για λίγο ακόμα mouth fucking, και στο τέλος της είπα να καλύψει τα μάτια της και της τα έδωσα στο πρόσωπο -είχα μεγάλη κάβα. Τα πήρε με χαμόγελο.

Σχέση αξίας/κόστους: άξιζε τα λεφτά της

Γενικά η Rubbina είναι μια κοπέλα 21 ετών που της αρέσει να έχει νέες εμπειρίες με άντρες που της φέρονται καλά. Εάν της φερθείς όμορφα (α, της αρέσουν οι σοκολάτες!) και σε εμπιστευτεί, μπορείς να την οδηγήσεις σε αρκετά hardcore καταστάσεις, και θα ακολουθήσει. Είναι ανοικτή σε παρτούζες, δίνει κώλο, θα έκανε DP, και πάει και με γυναίκες φουλ αρκεί να της αρέσουν. Είναι η σιγανοπαπαδιά, που μόλις καυλώσει γίνεται ξέκωλο, μια κατηγορία που εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ!

Athens
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
78
Likes:
4.829
Πόντοι:
18.210
review reaction 1 kwstasxat, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, Locky και 29 άλλα μέλη
Σχόλια (4)
29 Ιουλίου, 2021
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0

Την είχα σταμπάρει από τα προσεχώς. Ήμουν σίγουρος πως δεν θα έβλεπα την μουνάρα των φωτογραφιών (όπως και έγινε), αλλά μου έβγαλε μια καύλα και λέω δεν πάω μια βόλτα να κάνω και γω ένα κασκαντεριλίκι…

Με το που ανέβηκε στο site στέλνω μήνυμα, κλείνω για μετά από 1,5 ώρα incall στο ξενοδοχείο της στο κέντρο. Τυχερός, βρήκα να παρκάρω κοντά, γιατί δεν παλεύεται με την ζέστη να περπατάς στο κέντρο μεσημεριάτικα. Το πρακτορείο πάντα άμεσο στην εξυπηρέτηση και ευγενέστατο. Στέλνω μήνυμα για δωμάτιο, μου λένε και το σύνθημα για τη ρεσεπτιόν, και ανεβαίνω.

Με το που ανοίγει η πόρτα χάρηκα. Ένα πολύ όμορφο, πετίτ μουνάκι, μακρυά μεν από τις φωτογραφίες (έχει πέσει πολύ photoshop) αλλά πολύ κοντά στα γούστα μου. Κάποια στιγμή της είπα, και το είπα και στο πρακτορείο, να βάλει καμιά σέλφι, θα πάει πολύ καλά, γιατί κανένας δεν θα πιστέψει αυτές τις φωτογραφίες που έχει.

Περνάω, “you go shower” μου λέει, αγγλικά λίγο πάνω από τα πολύ βασικά. Την ρώτησα εάν είμαι ο πρώτος της για σήμερα, και τι μου λέει: «first time». Τι εννοείς first time; Μου εξήγησε ότι πρώτη φορά κάνει αυτή τη δουλειά, πρώτη φορά έρχεται στην Ελλάδα, είναι η πρώτη της μέρα, και είμαι ο πρώτος της “guest” (έτσι το ανέφερε). Έπαθα λίγο σοκ! “Virgin;” της λέω, και δεν καταλάβαινε. Το βάλαμε στο Google Translate, και γέλαγε. «No! First time work!» Μου λέει. Ευτυχώς σκέφτηκα… Το μάγκωμα της πάντως το έκρυβε επιμελώς, αλλά στον παλιό ήταν φανερό. «Καλά», σκέφτηκα, «θα σε πάω λάου λάου»…

Πρόσωπο: πολύ όμορφο. Χειλάκια λίγο πειραγμένα, μπλε ματάκια (νομίζω με φακούς), όμορφο χαμόγελο. Μακρύ ξανθό μαλλί, με τρέσες. 25 λέει, 25 φαίνεται.

Σώμα: Petit σε όλα. 1,60, 47 κιλά. Χεράκια, ποδαράκια για φάγωμα. Σούπερ κωλαράκι που θες να το φας και αυτό. Κακοφτιαγμένο, 2αρι βυζί, με ωραίες όμως ρόγες. Εάν σας αρέσουν τα petit, εδώ είστε. Πουτσομεζές.

Γενική συμπεριφορά: Με υποδέχτηκε με ωραία εσώρουχα και πάνω σε τακούνια. Προφανώς πέρασε κάποια «εκπαίδευση» γιατί είχε κάποιες τυποποιημένες συμπεριφορές. Μου χόρεψε λίγο στη αρχή. Μετά, πριν αρχίσει την πίπα, μου λέει «for safe» και άρχισε τα ψεκάσματα με απολυμαντικό. Εμένα μου αρέσει η κοπέλα να προσέχει την καθαριότητα. Ευγενική, δεν έκλεψε χρόνο, ήθελε να με ικανοποιήσει, αλλά φανερά μαγκωμένη.

Επικοινωνία: Τα βασικά. Συζήτηση στα αγγλικά δεν θα κάνετε. Εκτός αν βάλετε Google translate.

Διάθεση στο σεξ: Ξεκίνησε με μία αρκετά καλή πίπα. Όχι κάτι ιδιαίτερο. Είπαμε, μαγκωμένη. Μου άρεσε αυτό που έβλεπα, οπότε ήμουν αρκετά ενθουσιασμένος. Την πήγα σερί για περίπου μισή ώρα, σε διάφορες στάσεις. Από την πρώτη στιγμή ήταν μούσκεμα, σε βαθμό που νόμιζα ότι είχε βάλει τζελ. Αλλά όχι. Η σκέψη ότι είναι τόσο αματούρι με έφτιαχνε, και τις έλεγα και διάφορα και γούσταρε. Κόφτη δεν έβαλε, αλλά δεν ήταν για πολύ πίεση. Κάποια στιγμή ήμουν από πίσω, βγαίνω και βλέπω ότι το προφυλακτικό είχε μείνει μέσα. Εκεί κάπου φρίκαρε, χωρίς να το πολυ δείξει. Με ρώτησε εάν έχυσα, Φυσικά όχι της είπα. Άνοιξε ένα ντουλαπάκι που μέσα ήταν σαν φαρμακείο! Κάτι πήρε πήγε στο μπάνιο, και βγήκε μετά από λίγο χαμογελαστή. Μετά από περίπου 40 λεπτά ήρθε η ώρα να τελειώσω. Τη ρώτησα αν κάνει CIM Και μου είπε ναι έξτρα 20 €. Με το που ξεκίνησα όμως να τελειώνω, Με το που φύγανε τα πρώτα, εκείνη τραβήχτηκε με τα πρώτα στο στόμα, και έφυγε σφαίρα για το μπάνιο. Εγώ έμεινα να χύνω πάνω μου και να γελάω! Πάντως, η όλη εμπειρία ήταν καλή, και διαφορετική από ότι συνήθως.

Δε νομίζω ότι θα την ξαναπάρω, τουλάχιστον όχι σε αυτό το tour, γιατί μου αρέσουνε οι πιο πουτάνες. Αλλά αν σας αρέσουν τα amateur, GFE και petite, εδώ είστε.

Athens
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
78
Likes:
4.829
Πόντοι:
18.210
review reaction 1 andronikos3, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, Annapurna και 35 άλλα μέλη
Σχόλια (8)
01 Μαΐου, 2021
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0

Έχοντας ζήσει το εξαιρετικό duo Σοφία - Αριάνα πέρσι τον Οκτώβριο, και μετά από αποχή μηνών λόγω COVID, αποφάσισα να δοκιμάσω το duo Σάντρα - Αριάνα.

Κατ' αρχάς, το γραφείο πάλι εξαιρετικό, τα πάντα κανονίστηκαν όπως τα ήθελα, μόνο που οι κοπέλες δεν έφεραν strapon που ζήτησα αλλά ένα απλό dildo.

Για την Αριάνα ισχύει ότι έγραψα τον Οκτώβριο, μόνο που έχει πάρει 2-3 κιλά νομίζω, που δεν της πάνε. Παραμένει πολύ ωραίο κορίτσι. Στο duo με την Σοφία είναι καθαρά η υποτακτική, και η Σοφία οδηγεί. Με την Σάντρα είναι η "συμμαθήτρια" που το "κάνουν για χαβαλέ".

Πάμε στην Σάντρα. 21 ετών, petite αλλά όχι skinny, ωραίο πρόσωπο, "πονηρό" αλλά αθώο, με ένα κρικάκι στην μύτη. Ξανθό μαλλί, λίγο πιο μακρύ από κοντό, νομίζω θα της πήγαινε ακόμα πιο κοντό. Όμορφο προσωπάκι, που όταν σε κοιτάει με τον πούτσο στο στόμα σε καυλώνει. Σωματάκι "μοντελέ", χωρίς να είναι μοντέλο, με όμορφα άκρα, και χωρίς κανένα ψεγάδι. Διάσπαρτα μικρά τατουάζ, όχι κάτι υπερβολικό, νομίζω το ένα έλεγε "Sinner" στο κωλομέρι. Βυζάκι μικρό, χωράει σε παλιό ποτήρι σαμπάνιας "κούπα", στητό, με πολύ ωραίες ρόγες. Κωλαράκι όμορφο, που δεν το δίνει στην δουλειά, με πανέμορφη ροδέλα για γλύψιμο. Και όμορφο, καλοσχηματισμένο μουνάκι. Γενικά, πολύ καλή εμφάνιση.

Στα του προγράμματος: το duo είναι ενδιαφέρον, τα κορίτσια παίζουν ωραία μεταξύ τους, με πραγματικό λεσβιακό. Γλειψίματα στα μουνάκια, γλωσσόφιλα, καλή χρήση του dildo, γενικά ένα καλό performance δουλεμένο στην προπόνηση, μοιάζει να το γουστάρουν. Η πίπα της Σάντρας πολύ καλή, εγώ την έστησα στην άκρη του κρεβατιού ανάσκελα για mouthfucking και ανταποκρίθηκε πολύ καλά, με ρούφηγμα στα (καλοξυρισμένα και καθαρά) αρχίδια.

Παίχτηκε ένας γύρος περίπου μια ώρα με τα πάντα όλα: διπλή πίπα, πισωκολλητό με την Σάντρα, με την Αριάνα από κάτω να γλύφει, πισωκολλητό κώλο Αριάνα με την Σάντρα από κάτω να γλύφει, κλπ., κλπ. Ότι θες, μέσα. Στο τέλος άραξα στην καρέκλα, και είπα στα κορίτσια "θα χύσω στο στόμα την Σάντρα, και θέλω να τα φτύσει μετά στο στόμα της Αριάνας". Η Σάντρα με πίπωσε μέχρι να την χύσω, και μετά τα "έσταξε" στο στόμα της Αριάνας, η οποία τα κατάπιε.

Δεύτερος γύρος ήταν μια μαραθώνια, 20λεπτη πιπάρα από τις δυο κοπέλες και μαζί και εναλλάξ, με δακτύλιασμα στην Σάντρα, mouthfucking και στις δυο, και τελικά ένα ακόμα καλό χύσιμο, που εμένα με δυσκολεύει.

Την Σάντρα μπορεί να την ξαναπάρω και μόνη της, γιατί είναι ωραίο τυπάκι, και ωραίο μουνάκι. Γενικά πέρασα πολύ καλά, και είναι ένα duo που δουλεύει τα λεφτά του (€650 όλα μέσα: €580 το δίωρο duo + 20+20 χύσιμο στο στόμα + 30 anal Αριάνα).

Υ.Γ. Το ματς ξεκίνησε μετά από Rapid Test και των 3ων μας. Να προσέχετε, μην κάνετε μαλακίες.

Athens
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
78
Likes:
4.829
Πόντοι:
18.210
review reaction 1 olddog, Constantinos27, Anatolian και 26 άλλα μέλη
Σχόλια (6)
24 Οκτωβρίου, 2020
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0

Καιρό τώρα κοίταγα την φωτογραφία του Μάγου που η Σοφία έχει στραπώσει τον κώλο της Αριάνας, και ήθελα να το δω από κοντά. Μαζί με ένα φίλο λοιπόν μαζευτήκαμε για... πούτσα και θεάματα! Πρώτη φορά που συνεργάζομαι με το εν λόγω γραφείο, και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Ευγενέστατη και εξυπηρετικότατη η Βικτόρια που κανόνισε την παρτίδα.

Εμφάνιση: Η Σοφία πρέπει να είναι λίγο πάνω από 35, και έχει κάτι το καυλωτικό στην εμφάνισή της. Ενώ δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο - εκτός από τα πολύ ωραία, μεγάλα, γαμεύσημα φυσικά βυζιά της (3άρια) - το όλο πακέτο είναι δυνατό. Το πρόσωπο έχει καύλα, και το σώμα κάποιες ατέλειες στον κώλο, αλλά ότι χάνει σε εμφάνιση το κερδίζει σε τρέλα και καύλα.

Γενική συμπεριφορά & Επικοινωνία: Η ψυχή του πάρτι! Ελληνικά άψογα, εάν και νομίζω ότι δεν είναι Ελληνίδα. Πρέπει να έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα το κοντέρ, και σε κόβει, καταλαβαίνει τι θες, και στο δίνει. Χαβαλετζού, με χιούμορ, χαμόγελο, και έξω καρδιά. Μπορώ εύκολα να καταλάβω γιατί έχει τόσους φανατικούς fans. Σου δίνει αυτό που θες, χωρίς μα και μου, με καλή δόση καύλας και τρέλας. Γενικά, της αρέσει αυτό που κάνει - υπό κανονικές συνθήκες - και το κάνει πολύ καλά. Ειδικά ο φίλος μου, που είναι milfάκιας, ενθουσιάστηκε.

Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή: Τα πάντα όλα. Στο duo με την Αριάνα εκείνη οδηγεί, και οδηγεί formula 1. Δεν κωλώνει πουθενά, και της αρέσει να γλύφει τα πάντα - τα πάντα όμως. Της αρέσει ο πούτσος, και το δείχνει. Για τρελά γαμήσια.

Λίγα λόγια για το έργο: Οι κοπέλες ήρθαν με 10 λεπτά καθυστέρηση. Τις εξήγησα τι θέλαμε, και τηρήθηκαν όλα άψογα. Ο πρώτος γύρος είχε λεσβιακό, με εμάς να κοιτάμε αποχαυνωμένοι. Γλειψίματα εκατέρωθεν, strapon από την Σοφία στην Αριάνα (μόνο, όχι τούμπαλιν), και μουνί και κώλο (ακριβώς στην στάση της φωτογραφίας), το όλο έργο δουλεμένο πολύ καλά στην προπόνηση, από τα καλύτερα λεσβιακά που έχω δει. Το γουστάρουν και έχουν καλή χημεία. Μετά εγώ πήρα την Αριάνα μόνη της και ο φίλος την Σοφία. Στο one to one η Αριάνα ανταποκρίθηκε πολύ καλά, εάν και δεν πιέστηκε πολύ γιατί είχα καυλώσει φουλ και δεν κρατήθηκα πολύ. Κατά βάση έπεσε βαθύ mouthfucking με την Αριάνα ανάσκελα με το κεφάλι στην άκρη του κρεβατιού και εμένα από πάνω να το βάζω όλο μέσα. Την έχυσα στο στόμα (είχα κάβα) και τα κατάπιε όλα. Μετά διάλειμμα και κουβεντούλα (ο φίλος το πήγε φουλ με την Σοφία και αργήσανε), και μετά παίχτηκαν άλλοι 2 γύροι, ένας εγώ με τις 2 τους και ένας ο φίλος μου με τις 2 τους. Στο διπλό έγινε το έλα να δεις, με αποκορύφωμα το double penetration της Αριάνας - η Σοφία από κάτω στο μουνί με το strapon και εγώ από πίσω στον κώλο. Γενικά αυτό είναι ένα duo που ότι σκεφτείς μπορείς να το κάνεις. Στο τέλος, καθώς δυσκολευόμουν να χύσω, η Σοφία μου έγλυφε τα δάκτυλα των ποδιών τσιμπουκωτά και η Αριάνα μου τον πίπωνε και τον έπαιζε, και έτσι ήρθε το τέλος - χαρωπά.

Τα αναφερόμενα 400 Ευρώ έχουν ως εξής: 560 η βασική τιμή του δίωρου duo + 100 η Σοφία για τον 2ο παίκτη + 60 η Αριάνα για τον 2ο παίκτη (το έχει πιο χαμηλά για να προσελκύει 2 μαζί!) + 30 η Αριάνα για το anal + από 20 το CIM = 790 = 800 / 2 = 400, που είναι πολλά λεφτά. Για την συγκεκριμένη φάση όμως, αξίζουν. Εάν θες να δεις ένα πραγματικό λεσβιακό show, με δυο ωραίες γυναίκες, και να γαμήσεις όπως μόνο στις πιο τρελές σου φαντασίες 2 γυναίκες μαζί, δώστα.

Athens
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
78
Likes:
4.829
Πόντοι:
18.210
review reaction 1 olddog, hbsgr12345, kwstasxat και 7 άλλα μέλη
Σχόλια (2)
24 Οκτωβρίου, 2020
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0

Καιρό τώρα κοίταγα την φωτογραφία του Μάγου που η Σοφία έχει στραπώσει τον κώλο της Αριάνας, και ήθελα να το δω από κοντά. Μαζί με ένα φίλο λοιπόν μαζευτήκαμε για... πούτσα και θεάματα! Πρώτη φορά που συνεργάζομαι με το εν λόγω γραφείο, και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Ευγενέστατη και εξυπηρετικότατη η Βικτόρια που κανόνισε την παρτίδα.

Εμφάνιση: Η Αριάνα είναι ένα απλό και καθημερινό, εικοσάχρονο κορίτσι, που εάν το δεις ντυμένο με τζινάκι και t-shirt στο δρόμο δεν θα σου κάνει με τίποτα ότι κάνει αυτή την δουλειά και μάλιστα τόσο καλά. Το πρόσωπό της είναι γλυκό, έχει μικρά δοντάκια, όμορφα ματάκια (ένσταση στο βάψιμο) και γενικά μια ήρεμη ομορφιά, όχι κάτι το ιδιαίτερο. Πολύ μακρύ, όμορφο μαλλί. Το σώμα της είναι καλοφτιαγμένο, και το προπονεί (στίβος), με μικρό στήθος (2άρι) καλοσχηματισμένα πόδια και και κώλο. Ο κώλος της είναι το δυνατό της όπλο, τον χαζεύεις. Έχει 1-2 νομίζω τατουάζ, τίποτα αντιαισθητικό. Γενικά, μια κοπελίτσα που δεν σου γεμίζει το μάτι για το πόσο τρελά της αρέσει να γαμιέται.

Γενική συμπεριφορά & Επικοινωνία: Είναι Ελληνίδα, οπότε επικοινωνία άψογη, και μπορείς άνετα να κάνεις ωραία κουβεντούλα μαζί της. Εμείς πιάσαμε την κουβέντα και μου εξιστόρησε την εμπειρία που είχε με 12 άντρες ταυτόχρονα σε Swingers Club. Την κοίταγα να περιγράφει την φάση και σκεφτόμουν "δεν μπορεί αυτό το κοριτσάκι να κάνει τέτοια πράγματα". Είναι όμως αυθεντική. Αυτό που κάνει το κάνει συνειδητοποιημένα και της αρέσει. Μου είπε πως μπορεί να κάνει 5 ραντεβού την μέρα και μετά να πάει σπίτι και να μαλακιστεί και 2 φορές ακόμα. Ευγενική, χαβαλετζού, καθαρή (συνέχεια ντουσάκι), με χιούμορ. Στο τέλος του ραντεβού συνειδητοποίησα πως είχε έρθει με κοντή φουστίτσα χωρίς να φοράει κιλοτάκι από κάτω. Όμορφη, καυλωτική τρέλα.

Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή: Η Αριάνα γουστάρει τον πούτσο. Τέλος. Της αρέσει να την γαμάνε. Όσο περισσότεροι, τόσο καλύτερα. Δεν χύνει εύκολα, κατά δική της ομολογία, και για να χύσει μαλακίζεται με τσόντες όπου μια κοπέλα την γαμάνε πολλοί από παντού. Της αρέσει να το έχει στον κώλο, ακόμα περισσότερο να έχει ένα και στο μουνί ταυτόχρονα. Είναι σίγουρα λίγο νυμφομανής. Και της αρέσει να της δίνεις οδηγίες, και να υπακούει. Παίζει καλύτερα όταν την οδηγείς, δεν νομίζω να είναι καλή όταν την βάλεις να κάνει κουμάντο.

Λίγα λόγια για το έργο: Οι κοπέλες ήρθαν με 10 λεπτά καθυστέρηση. Τις εξήγησα τι θέλαμε, και τηρήθηκαν όλα άψογα. Ο πρώτος γύρος είχε λεσβιακό, με εμάς να κοιτάμε αποχαυνωμένοι. Γλειψίματα εκατέρωθεν, strapon από την Σοφία στην Αριάνα (μόνο, όχι τούμπαλιν), και μουνί και κώλο (ακριβώς στην στάση της φωτογραφίας), το όλο έργο δουλεμένο πολύ καλά στην προπόνηση, από τα καλύτερα λεσβιακά που έχω δει. Το γουστάρουν και έχουν καλή χημεία. Μετά εγώ πήρα την Αριάνα μόνη της και ο φίλος την Σοφία. Στο one to one η Αριάνα ανταποκρίθηκε πολύ καλά, εάν και δεν πιέστηκε πολύ γιατί είχα καυλώσει φουλ και δεν κρατήθηκα πολύ. Κατά βάση έπεσε βαθύ mouthfucking με την Αριάνα ανάσκελα με το κεφάλι στην άκρη του κρεβατιού και εμένα από πάνω να το βάζω όλο μέσα. Την έχυσα στο στόμα (είχα κάβα) και τα κατάπιε όλα. Μετά διάλειμμα και κουβεντούλα (ο φίλος το πήγε φουλ με την Σοφία και αργήσανε), και μετά παίχτηκαν άλλοι 2 γύροι, ένας εγώ με τις 2 τους και ένας ο φίλος μου με τις 2 τους. Στο διπλό έγινε το έλα να δεις, με αποκορύφωμα το double penetration της Αριάνας - η Σοφία από κάτω στο μουνί με το strapon και εγώ από πίσω στον κώλο. Γενικά αυτό είναι ένα duo που ότι σκεφτείς μπορείς να το κάνεις. Στο τέλος, καθώς δυσκολευόμουν να χύσω, η Σοφία μου έγλυφε τα δάκτυλα των ποδιών τσιμπουκωτά και η Αριάνα μου τον πίπωνε και τον έπαιζε, και έτσι ήρθε το τέλος - χαρωπά.

Τα αναφερόμενα 400 Ευρώ έχουν ως εξής: 560 η βασική τιμή του δίωρου duo + 100 η Σοφία για τον 2ο παίκτη + 60 η Αριάνα για τον 2ο παίκτη (το έχει πιο χαμηλά για να προσελκύει 2 μαζί!) + 30 η Αριάνα για το anal + από 20 το CIM = 790 = 800 / 2 = 400, που είναι πολλά λεφτά. Για την συγκεκριμένη φάση όμως, αξίζουν. Εάν θες να δεις ένα πραγματικό λεσβιακό show, με δυο ωραίες γυναίκες, και να γαμήσεις όπως μόνο στις πιο τρελές σου φαντασίες 2 γυναίκες μαζί, δώστα.

Athens
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
78
Likes:
4.829
Πόντοι:
18.210
review reaction 1 olddog, johnko, linear και 24 άλλα μέλη
Σχόλια (7)
05 Σεπτεμβρίου, 2020
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0

Κατ' αρχάς να πω μπράβο στο πρακτορείο και σε όποιον / όποια απαντούσε στα μηνύματά μου. Άμεση επικοινωνία, ευγενική, κατατοπιστική, και έδωσαν και λύση σε ένα θέμα προ ραντεβού. Επίσης να πω ότι το ξενοδοχείο των κοριτσιών είναι πολύ καλό, καμία σχέση με γαμιστρώνα, νομίζω ότι πλέον θα το προτιμώ. Τέλος να αναφέρω ότι είχα αποχή από το σπορ από τον Φεβρουάριο λόγω κορονοϊου, και απέφυγα τα φιλιά στην πρώτη αυτή συνάντηση (οκ, δεν σωνόμαστε έτσι, αλλά τες πα κάτι είναι και αυτό).

Η κοπέλα με υποδέχτηκε με σέξυ εσώρουχα, και η πρώτη επαφή ήταν πάρα πολύ θετική.

Εμφάνιση (πρόσωπο) - 8: Τα μάτια της είναι πολύ όμορφα, αλλά έχει κάτι τεράστιες ψεύτικες βλεφαρίδες (που μου είπε πως θα τις βγάλει) που τα χαλάνε λίγο. Η μύτη πρέπει να είναι φτιαγμένη, και το πηγούνι έχει κάτι περίεργο, είναι πολύ γωνιακό. Χείλια φουσκωμένα, όχι πάρα πολύ, ροφός light. Αλλά βεντουζώνουν ωραία στην πίπα. Μαλλιά μέχρι τον κώλο αλλά με τρέσες (ψεύτικα). Εάν δεν σας αρέσουν τα πειραγμένα πρόσωπα μπορεί να χαλαστείτε.

Εμφάνιση (σώμα) - 10: Κοκομπλόκο. Ύψος γύρω στο 1,65. Δεν έχει πειράξει τίποτα, δεν έχει τατουάζ (δεν θυμάμαι να είδα), και είναι όλα άψογα. Μου είπε ότι θα πάει να βάλει μεγαλύτερα βυζιά και της είπα να μην το κάνει. Τα βυζιά της αψηφούν τους νόμους της βαρύτητας. 2,5άρια (τόσο όσο να μπορείς να τα γαμήσεις), με πανέμορφες ρόγες. Κώλος ποίημα, ούτε κωλάρα ούτε κωλαράκι, το ιδανικό, χωρίς κανένα σημάδι χαλάρωσης. Δυστυχώς δεν τον δίνει. Μπούτι / πόδι άψογα. Μουνάκι πανέμορφο, και περιποιημένα άκρα - οι ποδολάγνοι θα ευχαριστηθούν γλύψιμο, είναι σχετικά μικρά. Και πολύ ευλύγιστη. Από τα κορυφαία σώματα σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Γενική συμπεριφορά - 9: Ευχάριστη, δεν κλέβει χρόνο, χαμογελαστή, δεν δυσανασχέτησε (μπορεί και να γούσταρε) όταν την πίεσα λιγάκι παραπάνω στην πίπα. Την έπαιρνα για long date αλλά όχι εάν δεν θέλω να καρφωθώ σε κόσμο - κάνει κρα. Στο τέλος με έβαλε κάτω και μου έσπασε ένα σπυράκι που έχω στην μύτη, αυτό το βρήκα λίγο περίεργο, μου είπε ότι της αρέσει πολύ να το κάνει...

Επικοινωνία - 9: Μια χαρά αγγλικά και επικοινωνία, μου είπε πως εάν κάποιοι έγραψαν ότι δεν μιλάει καλά αγγλικά ήταν γιατί δεν τους γούσταρε και έκανε πως δεν καταλαβαίνει για να μην της σπάνε τα αρχίδια.

Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή - 9: Επαγγελματίας. Πίπα για σεμινάριο, σε διάφορες εκδοχές, και αντέχει και σε mouthfucking και deep. Την έβαλα ανάσκελα στην άκρη του κρεβατιού και της γαμούσα βαθειά το στοματάκι, και τα πήγε περίφημα. Σε κάποια φάση όπως ήταν έτσι, άρχισα να της γαμάω τα βυζιά ανάποδα, και εκείνη μου έγλυφε τα αρχίδια. Ο πρώτος γύρος είχε μόνο πίπα και λίγο ισπανικό, με επικό (είχα κάβα) χύσιμο στο στόμα, δεν βιάστηκε, μου τα έδειξε (γεμάτο) και πήγε και έφτυσε. Μετά από λίγο social με δική της πρωτοβουλία άρχισε ο β γύρος στο 40', αλλά πλέον δύσκολα μπορώ να ολοκληρώσω. Μετά από λίγο ιεραποστολικό και doggy με πολύ καλή συμμετοχή της, και πολύ προσπάθεια από μέρους της με πίπα, το έληξα στο 55' χωρίς να χύσω - δεν υπήρχε περίπτωση.

Σχέση αξίας/κόστους - 9: Τέτοια μουνιά συνήθως δεν γαμιούνται καλά. Η κοπέλα είναι επαγγελματίας, και ιδρώνει την φανέλα, με όπλα το σώμα και την πίπα της. Εξαιρετικό value for money.

Καλά να γαμάτε Ασάλιωτα, και να προσέχετε με τον πούστη τον ιό.

Athens
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
78
Likes:
4.829
Πόντοι:
18.210
review reaction 1 andronikos3, TOMCRUISE, james034 και 13 άλλα μέλη
Σχόλια (1)
12 Δεκεμβρίου, 2018
Γενική βαθμολογία
 
3.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
1.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0

Επειδή δεν πρόλαβα να γράψω κριτική πιο νωρίς, γιατί ταξίδευα, και για να μην πάρει στο λαιμό του άλλους παίκτες ο συνάδερφος που της έβαλε 9,2, να πούμε ότι η Μίρα είναι όχι ο ορισμός του κομοδίνου, αλλά το πατρόν πάνω στο οποίο όλα τα κομοδίνα φτιάχνονται.

Εμφάνιση είναι καλή. Προσωπάκι οκ, με χάλασαν οι τεράστιες ζωγραφιστές φρυδάρες, και το σώμα καλό, με δυο απίστευτα βυζιά, τα οποία είναι από την φύση τους μεγάλα και τα έχει ενισχύσει κι' άλλο, χωρίς αυτό όμως να είναι προφανές. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ βυζιά, εκεί την πάτησα. Μερικά ενστανέ:
* Μπήκε με υφάκι ξινισμένο. Το είχε ζινισμένο για 30 λεπτά μέχρι που τη έδιωξα. Σε κάποια φάση στο τέλος που της είπα ότι είναι προφανές ότι δεν της αρέσει αυτή η δουλειά, απάντησε "γιατί, ξέρεις εσύ καμία κοπέλα που να της αρέσει".
* Έκανε ντους, και με το που βγήκε δεν έκανε καμία κίνηση. Όταν πήγα να τη φιλήσω, γύρισε το μάγουλο. ΦΙΛΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
* Μου είπε ότι δεν κάνει CIM ή CIF ενώ στη σελίδα της τα έγραφε ως έξτρα.
* Μετά από συζήτηση για το εάν θα μου έκανε πίπα, με ξινισμένα μούτρα άρχισε μια αερόπιπα σε πεσμένο καυλί, το οποίο δεν μου το σήκωσε ποτέ, καθώς κάθε 2 λεπτά με κοίταγε με ύφος "πω πω ρε φίλε, τι τραβάω με σένα τον μαλάκα".
* Στο 30' της είπα να σταματήσει, πήρα το πρακτορείο, συνεννοήθηκα να της δώσω 90 ευρώ (μου ζήτησαν συγνώμη, αλλά την κοπέλα δεν την απέσυραν), και την έδιωξα. ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ με αυτό το πρακτορείο. Και γενικά, είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού οι φορές που έχω διώξει κοπέλα από την στιγμή που της λέω να περάσει.

Η κοπέλα ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ για αυτή τη δουλειά, κάνει αγγαρεία, και της βγαίνει πολύ άσχημα. Κρίμα που το πρακτορείο δεν την απέσυρε άμεσα.

Athens
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
78
Likes:
4.829
Πόντοι:
18.210
review reaction 1 athinaios44, chris1955, Jim25jim και 23 άλλα μέλη
Σχόλια (7)
16 Οκτωβρίου, 2018
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0

Η μόνη μου προηγούμενη φορά με Ασιάτισσα ήταν πριν 20 χρόνια στο Bali μια κακομοίρα που ακόμα το μετανιώνω. Από τότε που βγήκε το Miami Vice (η ταινία) το 2006, με είχε καυλώσει η κινέζα που έπαιζε. Έτσι, μου είχε καρφωθεί στο μυαλό να πάω με μια όμορφη Ασιάτισσα κάποια στιγμή. Διαβάζοντας τις κριτικές, είπα να το δοκιμάσω, παρότι η Ruslana δεν είναι καθαρόαιμη Ασιάτισσα.

Η Ruslana είναι μια γυναίκα 34 ετών, που σε λίγες μέρες κλείνει τα 35 (τα στοιχεία βρίσκονται εύκολα από τα links που έχει το άλλο της profile εδώ, και μου τα επιβεβαίωσε και η ίδια). Είναι κοσμογυρισμένη, μοντέλο (νυν και πρώην), και πολύ έξυπνη. Πάμε...

Εμφάνιση (πρόσωπο) - 7: Καθαρά υποκειμενικό, καθώς μιλάμε για ειδική κατηγορία στην οποία εμείς οι Έλληνες δεν έχουμε βάση σύγκρισης. Εμένα πάντως μου άρεσαν τα μάτια της πολύ, και μου θύμισε όντως την Li Gong από το Miami Vice όπως ήταν τότε στην ταινία. https://www.imdb.com/name/nm0000084/?ref_=tt_cl_t3

Εμφάνιση (σώμα) - 7: Μοντελέ 35 ετών. Μακριά πόδια, με συνολικό ύψος γύρω στο 1,78, με ωραίο αλλά flat κώλο (που τον δίνει με +50), ο οποίος όμως μεταμορφώνεται όμορφα όταν στήνεται στα 4. Ωραία άκρα. Μικρό βυζί, με ωραία ρόγα, με ελαφρά πτώση. Πάνω κάτω ότι βλέπετε στις φωτογραφίες εδώ από το 2012 https://www.indexxx.com/models/23083/rumiko-a/

Γενική συμπεριφορά - 9: Το μόνο που με χάλασε ήταν ότι μύριζε η ανάσα της αλκοόλ όταν μπήκε στο δωμάτιο, αλλά αυτό δεν φάνηκε στην συμπεριφορά της. "Γατούλα" στα τριψίματα, πολύ καλό social, με κίνδυνο να κάνεις μεγάλη κουβέντα, φιλική και ευγενική. Νομίζω θα ήταν πολύ καλή για Long Term Booking. Κοσμογυρισμένη, έξυπνη γυναίκα.

Επικοινωνία - 9: Πάρα πολύ καλά Αγγλικά, για πολλές ώρες κουβέντα.

Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή - 9: Η συνάντηση είχε μόνο ένα γύρο, με δική μου απόφαση, καθώς ο οργασμός μου ήταν πολύ δυνατός και με εξάντλησε, και δεν μπορούσα να φορτώσω για 2ο γύρο στη μια ώρα. Ξεκίνησε με μια πάρα πολύ καλή πίπα, αριστοτεχνική, και μετά ακολούθησε πολύ καυλιάρικο όρθιο πισωκολλητό στον καθρέφτη, doggy στο κρεβάτι, και οριζόντιο πισωκολλητό με εμένα από πάνω να καρφώνω αργά και βαθειά, κρατώντας την από τον σβέρκο. Δεν ξέρω εάν έχυσε, αλλά όταν τραβήχτηκα ήταν μούσκεμα. Όταν έφτασα στο παρά 1, γονατιστός στο κρεββάτι, την έβαλα ξαπλωμένη στο πλάι με το πρόσωπο μπροστά στο καυλί μου να με πιπώνει, και με λίγο βαθύ mouthfucking της έδωσα την μεγάλη κάβα που είχα κρατήσει στο στόμα (+30) - ο οργασμός μου κράτησε πολύ ώρα και εκείνη συνέχιζε μέχρι να σταματήσω. Κατόπιν σηκώθηκε να πάει να πλυθεί, και τα είχε καταπιεί.

Σχέση απόδοσης/τιμής - 8: Είναι ειδική κατηγορία. Εάν γουστάρεις Γιαπωνέζες, Κινέζες, κλπ., μια χαρά. Αλλά είναι γυναίκα, όχι κοριτσάκι. Ξέρει την δουλειά, και εάν της φερθείς ωραία, θα περάσεις πολύ καλά.

Athens
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
78
Likes:
4.829
Πόντοι:
18.210
review reaction 1 Truthos, xontrosee, Rokko28 και 19 άλλα μέλη
Σχόλια (1)
13 Σεπτεμβρίου, 2018
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0

Η Μαρίνα είναι μια κοπέλα που ήρθε στην Ελλάδα από την Αλβανία πριν μερικά χρόνια, και μπήκε στην δουλειά στις αρχές του 2017. Ηλικία μεταξύ 25 και 27 κόβω. Είχα και παλιότερα προσπαθήσει να την συναντήσω, αλλά δεν είχε τύχει να ταιριάξουν οι ώρες μας. Από το γραφείο έχω πάρει την Αλέξια (δεν πρόλαβα να την πάρω σε duo με...) την Δήμητρα (κορυφαίο καυλίδι στην Αθήνα, την οποία την τελευταία φορά την πήρα σε ένα επικό all-in duo με...) την Μόνικα, την Ξένια, και 1-2 άλλες ψιλοαδιάφορες.

Πρόσωπο - 7: Δεν καταλαβαίνω γιατί οι συνάδερφοι λένε ότι έχει "άγριο" πρόσωπο. Έχει πολύ όμορφα ματάκια, μικρή "γαλλική" μυτούλα, και μεγάλο, φαρδύ στόμα (ότι πρέπει), με μικρά δοντάκια. Το σύνολο εμένα μου έβγαλε κάτι "γλυκό", ειδικά όταν χαμογελούσε, και όχι κάτι "άγριο". Είναι μια σχετικά όμορφη κοπελίτσα, με μακρύ, ίσιο, μαύρο μαλλί, που φτάνει σχεδόν μέχρι τον κώλο (φτάνει στον κώλο σε πισωκολλητό με σπαστή μέση).

Σώμα - 8: Το σώμα της καταρχάς είναι petit. Η Μαρίνα πρέπει να είναι γύρω στο 1,55, 44 κιλά (μου είπε), στα όρια του skinny. Είναι λίγο παραπάνω από την Ξένια του γραφείου, και λίγο λιγότερο (και χωρίς της ψεύτικες αλλά υπέροχες βυζάρες) από την Δήμητρα, για όσους τις ξέρετε. Όμορφα πατουσάκια, ωραία πόδια σε αρμονία με το σύνολο, κώλος μικρός αλλά τουρλωτός, και χωρίς ψεγάδια, και με όμορφη κωλοτρυπίδα, και μουνάκι με μπόλικο "κρέας" (μουνόχειλα). Στομάχι flat και fit, βυζάκια περίπου 2άρια (το πολύ), με ρόγες σκούρες που σκληραίνουν όταν γίνεται παιχνίδι. 1 χαζοτατουάζ (ένα πουλάκι...) μόνο είδα. Εάν σας αρέσουν τα petit χτυπάτε διάνα.

Γενική συμπεριφορά - 10: Άψογη. Καθαρή. Με χαμόγελο. Με διάθεση να ευχαριστήσει τον πελάτη. Δεκτική σε προσταγές. Έξυπνη και με χιούμορ. Φιλική. Ότι πρέπει. Στο ημίχρονο πολύ καλή κουβεντούλα όπου έμαθα ότι έχει σχέση, και ότι ετοιμάζεται να φύγει στο εξωτερικό στο τέλος του μήνα, μάλλον για πάντα, και θα σταματήσει την δουλειά αυτή. Κρίμα.

Επικοινωνία - 10: Τα ελληνικά της είναι καλύτερα από πολλές Ελληνίδες. Άριστα.

Διάθεση στο σεξ / συμμετοχή - 10: Η κοπέλα γουστάρει να γαμιέται. Μπορείς να την πας και στα κόκκινα, και στο βγάζει να το κάνεις. Η συνάντηση ξεκίνησε με μένα όρθιο μπροστά στον καθρέφτη (μου είπε "έτσι! μ' αρέσει να με βλέπω στον καθρέφτη!") και κείνη στα γόνατα για πίπα. Η πίπα της ότι χάνει σε τεχνική (της βάζω 8) την κερδίζει σε ποικιλία: χτύπημα στην γλώσσα, μικρές "γλωσσιές" σαν δονητής, "μαγουλάτο", γλύψιμο και ρούφηγμα στις μπάλες, γρήγορο deep, αργό και βαθύ deep "άπνοιας", τα πάντα όλα. Την πίεσα και γω λίγο (κράτημα κεφαλιού και mouthfucking) και ανταποκρίθηκε εξαιρετικά. Είχα πολλές μέρες να γαμήσω, και ήξερα πως ο πρώτος γύρος θα είχε μόνο πίπα. Της ζήτησα να ξαπλώσει στο κρεβάτι ανάσκελα, με το κεφάλι να κρέμεται, και σε στάση κάθισμα βαθύ (ζήτω το γυμναστήριο!) για περίπου 5 λεπτά της γαμούσα το στοματάκι, χωρίς ποτέ να τον βγάλω έξω. Όχι συνέχεια πολύ βαθειά, για να μην έχουμε κανένα ατύχημα (ξερατά), αλλά τόσο όσο. Στην στάση αυτή είναι και εύκολο να παίζεις με μουνάκι, κωλοτρυπίδι, βυζάκια, κλπ. Τες πα, έτσι έληξε ο πρώτος γύρος στο 20', με ένα επικό χύσιμο στο στόμα βαθειά. Τα πήρε όλα, σηκώθηκε και πήγε και τα έφτυσε (CIM/CIF είναι μέσα στην βασική τιμή €120 / ώρα). Ακολούθησε μια ωραία κουβεντούλα για διάφορα θέματα, και στο 40' ξεκίνησε ο β' γύρος. Πρώτα μια καλή πίπα, που πέτυχε πλήρη ανόρθωση, και μετά κώλο. Χωρίς τζελ, με λίγο σάλιο (μου είπε ότι έτσι της αρέσει!). Πισωκολλητό, με εξαιρετικό στήσιμο, όλος μέσα, σφιχτό κωλαράκι, με την Μαρίνα να ζητάει να την σκίσω, και να παίζει και λίγο με το μουνάκι της, όπως έκανα και γω. Κάποια στιγμή την έσκιζα στα κόκκινα, πολύ γρήγορα και βαθειά, μούγκριζε και έδειχνε να γουστάρει. Κατόπιν, άλλαξα καπότα, την έβαλα ανάσκελα, και την πήρα από το μουνάκι, ιεραποστολικό. Και το μουνάκι ωραία αίσθηση. Ήθελα να την γαμήσω λίγο και να της τα δώσω στο πρόσωπο, αλλά η ηλικία δεν βοηθάει την 2η φορά σε 1 ώρα, παρότι η μικρή μου έλεγε διάφορα σούπερ καυλωτικά και έδειχνε να γουστάρει. Στο 53' την έβαλα να με πιπώσει ξαπλωμένος, αλλά έβλεπα ότι μάλλον δεν θα γινόταν. Στο 55' έχει χτυπήσει το τηλέφωνο 2 φορές, και είμαι έτοιμος να τα παρατήσω, αλλά η Μαρίνα είχε άλλη άποψη. "Θα με χύσεις και μετά θα φύγω" μου είπε κοιτώντας με, και άρχισε μια τούρμπο μαλακία με την γλωσίτσα κολλημένη στο πουτσοκέφαλο να γλύφει. Ε, δεν μπορούσα να μην της κάνω την χάρη. ¨"Σε χύνω καύλα" της είπα, τον ξαναμπούκωσε, και έφυγαν άλλα τόσα στο στοματάκι της. Έπος! Μπανάκι, φιλάκι και άντε γεια.

Σχέση απόδοσης/τιμής - 10: Το όλο πακέτο, με κώλο (που μπορείς απλόχερα να τον χορτάσεις) με CIM/CIF, σε αυτή την εμφάνιση, για μια ώρα στα €140, για μένα είναι εξαιρετικό VFM. Ναι, θα ξαναέπερνα, και μάλιστα θα ήθελα πολύ να την βάλω σε duo με την Δήμητρα, αλλά φοβάμαι πως δεν θα προλάβω πριν φύγει.

Athens
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
78
Likes:
4.829
Πόντοι:
18.210
review reaction 1 TurboLover, eridon1877, chris1955 και 23 άλλα μέλη
Σχόλια (2)
29 Ιουνίου, 2018
Γενική Εντύπωση
 
1.0
Γραφεία CG

ΘυμόςΘυμόςΘυμός

Μιλάμε για γραφείο της πίτσας...

Στέλνω μήνυμα στις 4. Μπορεί η Έμιλυ στις 6 στο τάδε. Μπορεί. Ωραία κλειστην.

5:30 λαμβάνω μήνυμα «ΔΩΜΑΤΙΟ;» απαντάω «6 έχουμε πει. Τώρα πάω».

5:50 στέλνω μήνυμα με το δωμάτιο. Μου στέλνουν «καλά να περάσετε».

6:10 τίποτα. Στέλνω «μπορείτε να μου πείτε που είναι η Έμιλυ;» Καμία απάντηση.

6:15 παίρνω τηλέφωνο. Καμία απάντηση. Ξαναπαίρνω καπάκι, τίποτα. Στέλνω και άλλο μήνυμα, τίποτα. Αρχίζω και την ψιλιάζομαι την ήττα. 7:30 εγώ έπρεπε να είμαι άλλου...

6:25 ξαναπαίρνω. «Μα μου, κίνηση» και αρχιδια. «Κάτσε να την πάρω και σε παίρνω πίσω».

6:35 ξαναπαίρνω. «Ναι, σε 7 λεπτά είναι εκεί». «Σορρυ, ακυρώστε, δεν μπορώ να περιμένω άλλο».

«Μα έρχεται από Ψυχικό, μα το μεροκάμματο, μα η δουλειά μας, μείνετε θα σας κάνουμε έκπτωση...». Και γω τι φταίω που δεν έχω όλο το χρόνο μου ελεύθερο. Ακυρώστε.

«Άντε και γαμησου» ακούω και το κλείνει.

Στις 6:45 που έφυγα εννοείτε δεν είχε εμφανιστεί.

Να μην βάζετε καπάκι ραντεβού. Άντε, γιατί είμαστε και πιο παλιοί από σας και κάτι ξέρουμε.Θυμός

Πλήρωσα και τσάμπα το δωμάτιο...

Athens
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
78
Likes:
4.829
Πόντοι:
18.210
review reaction 1 aggelosaa, George Mitsibonas, Ntaffy και 25 άλλα μέλη
Σχόλια (7)
11 Μαΐου, 2018
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0

Συνάντηση με την Alivia εχθές, η άφιξη έγινε με καθυστέρηση 12 λεπτών. 26 ετών, εκ Μόσχας ορμώμενη, έχει ζήσει και στο Μεξικό.

Προσωπικά δεν τρελάθηκα καθόλου, σε κανένα επίπεδο.

Εμφάνιση (πρόσωπο): 6 - Με χάλασε το εξτένσιον στο μαλλί. Το χρώμα των μαλλιών δεν είναι ξανθό αλλά ένα απροσδιόριστο γκρίζο. Σε σχέση με τις φωτογραφίες το πρόσωπό της είναι πιο άσχημο, η πιο κοντινή είναι αυτή που είναι καθισμένη δίπλα στην πισίνα με το ένα βυζί έξω. Και τα χείλια του ροφού, γιατί, γιατί, γιατί; Συν νομίζω πως το πρόσωπό της είναι λίγο "σκαμμένο" από ακμή, και το καλύπτει με make up.

Εμφάνιση (σώμα): 8 - Φοβερά πόδια, γαζέλας, ωραία άκρα, πανέμορφος κώλος, αλλά τα χαλάμε στο βυζί, που είναι μικρό και κακοσχηματισμένο, και όχι όπως δείχνουν οι φωτογραφίες. Εδώ μεγάλο φάουλ, ξενέρωσα. Τατουάζ δεν είδα πουθενά. Όμορφο, καλοσχηματισμένο μουνάκι.

Γενική συμπεριφορά: 9 - Φιλική, χαμογελαστή, ευγενική, ανθρώπινη. Σαν μια νορμάλ κοπέλα. Καθαρή.

Επικοινωνία: 8 - Καλούτσικα αγγλικά, γίνεται μια χαρά κουβέντα στο διάλειμμα.

Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή: 7 - Εμένα με καρακαταέχυσε, αλλά βάζω 7 γιατί δεν έχει "πουτανιά", και για μένα αυτό είναι που μετράει στην διάθεση. Να σε "παίξει" η γκόμενα, να σε διαβάσει, να σε καυλώσει. Η Αλίβια ακολουθεί, σχετικά καλά, αλλά μην της δώσεις το τιμόνι. Ξεκίνησε με μια μηχανική, αλλά βαθειά, πίπα, ακολούθησε cowgirl όπου τα κουνήματα δεν ήταν σωστά (και δεν μου άρεσε και η θέα των κακοσχηματισμένων βυζιών της), και μετά την έβαλα από κάτω με τα πόδια πίσω, όπου και είδα ότι γούσταρε, και βάρεσα για ώρα. Ποτάμια από το μουνάκι της, όλα τα λεφτά η φάτσα της που ήταν "είμαι αλλού". Στο τέλος την έβαλα ξαπλωτή μπρούμυτα με το κεφάλι στην άκρη του κρεβατιού, της γάμησα λίγο το στοματάκι, και πάνω που άρχισα να χύνω μέσα άρχισε να βήχει και πετάχτηκε στην τουαλέτα, και έμεινα με το καυλί στο χέρι να χύνω στα σεντόνια. Μου ζήτησε συγγνώμη μετά, μου είπε ότι πνίγηκε. 2ος γύρος μετά το διάλειμμα δεν παίχτηκε, γιατί κάτι μου έτυχε και έπρεπε να φύγω, αλλά νομίζω πως και να έμενα δύσκολα θα καύλωνα να ξαναχύσω.

Σχέση απόδοσης/τιμής: 7 - που θα ήταν και λιγότερο όταν σκέφτομαι την τελευταία μου εμπειρία με την Brianna (που στον πούτσο χάθηκε αυτή, την παντρεύτηκε ο καπετάνιος;), και πόσο πλήρωσα, αλλά οκ.

Athens
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
78
Likes:
4.829
Πόντοι:
18.210
review reaction 1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, napoleonV1, Nick1000 και 11 άλλα μέλη
Σχόλια (3)
29 Απριλίου, 2018
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0

(Γαμάτε και δεν γράφετε κουφάλες!!) Κατσικογάμης

Στα τόσα χρόνια που ασχολούμαι με το σπορ, σπάνια μου έχει συμβεί με το που θα κλείσω την πόρτα στο τέλος ενός ραντεβού να ξέρω ότι σίγουρα θέλω να ξαναδώ την γκόμενα. Με την Brianna (κατά κόσμο Yanna / Ιωάννα) αυτό ακριβώς μου συνέβη. Με το που έφυγε από το δωμάτιο, ήξερα πως σίγουρα θέλω να την ξαναδώ.

Εμφάνιση: Στο πρόσωπο μου θύμισε κάτι μουνάρες από την αραβία, βαμμένη άψογα. Ότι βλέπετε στις selfie που έχει στο site του πρακτορείου, αυτό. Το 9άρι θα ήταν 10άρι εάν δεν είχε παραφουσκώσει τα χίλια. Το σώμα είναι ΤΟΥΜΠΑΝΟ! Πολλά τατουάζ, σφιχτό κορμί, εξαιρετικές αναλογίες, με πολλή γυμναστική. Ο κώλος (δυστυχώς δεν τον δίνει πια) είναι ποίημα, βραζιλιάνικος. Οι selfies της είναι κατατοπιστικότατες.

Με το που άνοιξα την πόρτα από την μια χάρηκα, γιατί η γκόμενα ήταν ΜΟΥΝΑΡΟΣ και κλασσάτη (σπάνια περίπτωση), από την άλλη λέω "ωχ, μουνάρα, άρα μέτριο service". Καμία σχέση. Η γκόμενα είναι άλλο επίπεδο, κάποτε πληρώναμε πολλά παραπάνω για τέτοια μουνιά. Είναι από την Μόσχα, κανά 6μηνο στο κουρμπέτι, και δεν θα μείνει πολύ στη δουλειά. Πολυταξιδεμένη, εξαιρετικά καλά Αγγλικά, ιδανική για Long Term Bookings. Εάν μπορούσα, θα την έκλεινα για ταξίδι στο εξωτερικό. Πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση στο ημίχρονο. Ευγενέστατη, είπαμε classy γκόμενα....

Στα του αγώνα, εξαιρετική. Σε διαβάζει, και προσπαθεί να σου δώσει αυτό που θες. Εγώ έπαιξα 2 γύρους, και εύκολα έχυσα και στους 2 (που δεν μου συμβαίνει εύκολα). Πολύ καλή πίπα, με πάθος, και γλύψιμο και προς τα κάτω. Στο cow girl τα είδα όλα, έχυσε και αυτή, κόντεψα να χύσω, αλλά δεν ήθελα τόσο γρήγορα. Ήθελα να την χύσω στο πρόσωπο, αλλά λυπήθηκα την τόση δουλειά στο make up, οπότε και τις τα έδωσα στο στόμα, και τα κατάπιε! (+20)

Δεύτερος γύρος άρχισε πολύ εύκολα, γιατί με τέτοιο μούνο καυλώνεις πολύ εύκολα, και έπαιξε σε πολύ καλούς ρυθμούς. Ιεραποστολικό, με εκείνη να τρίβει την κλειτορίδα της και να ξαναχύνει, και doggie όπου και της τα έδωσα πάνω στην κωλάρα. Συνήθως βάζω τσόντες να παίζουν στο background για υποβοήθηση, αυτή τη φορά μόνο MAD, δεν χρειαζόταν καμία βοήθεια.

ΣΙΓΟΥΡΑ θα την ξαναδώ, στα λεφτά αυτά είναι VFM.

(Κάποιος "καπετάνιος" την έκλεισε για δεύτερη φορά για της πάει λουλούδια και γλυκά, και τώρα την κυκλοφορεί σε στρηπτιζάδικα after hours. Κανονικά θα έλεγα "τον μαλάκα τον αγαπούλη", αλλά την γκόμενα αυτή ΘΕΣ να την κυκλοφορήσεις. Αρκεί να μην καψουρευτείς καπετάνιο!)

Athens
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
78
Likes:
4.829
Πόντοι:
18.210
review reaction 1 protaris2018, Ndivo, chris1955 και 20 άλλα μέλη
Σχόλια (3)
04 Απριλίου, 2018
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0

Σε γενικές γραμμές, θα συμφωνήσω με αυτά που έγραψε ο συμπαίκτης Old Boy. Μια καλή συνάντηση, που γρήγορα όμως θα ξεχαστεί.

Εμφάνιση (πρόσωπο): Ότι βλέπετε στην φωτογραφία με το μαύρο μπουφάν, λίγο πιο "σπασμένη". Στα 34 την κόβω. Extentions στο μαλλί, που δεν είναι το δυνατό της σημείο. Χείλια ροφός, περισσότερο και από τις φώτο, γιατί το κάνουν οι ηλίθιες;

Εμφάνιση (σώμα): Καλό το σωματάκι, τα βυζιά 3άρια γαμεύσιμα αλλά όχι πολύ καλή δουλειά, είναι αλλήθωρα. Η ρόγα σε πλήρη διαστολή μπορεί να είναι και 3 εκατοστά μήκος! Γενικά, καλό πακετάκι, με πολλά τατουάζ, χωρίς κάτι ουάου αλλά και χωρίς κάποια παραφωνία.

Γενική συμπεριφορά: Καθαρή, ευχάριστη, χαμογελαστή, μια χαρά κορίτσι. Δεν τρώει χρόνο, ακόμα και στο μπάνιο μπαμ μπαμ.

Επικοινωνία: Google Translate. Έμαθα πως είναι δασκάλα Tai Chi σε παιδάκια στην Μόσχα, ή τουλάχιστον έτσι θέλει να λέει. Έχει κάνει αρκετά τουρ σε Τουρκία και άλλες χώρες, πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα ξαναέρθει τον Μάιο. Δεν δίνει κώλο, τον φυλάει για τον άντρα της "για να πάρει και αυτό κάτι πρώτος"!

Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή: Την ιδρώνει την φανέλα! Δεν παίρνει πρωτοβουλίες, αλλά πάει όπου την πας. Πίπα καλή, χωρίς χέρι, με καλά Deep Throat κατεβάσματα. Καλά στησίματα στο πήδημα. Βγάζει και κάτι κραυγούλες που μου άρεσαν. Στον πρώτο γύρο, στο τέλος, της γάμησα τα βυζιά και έχυσα στο πρόσωπό της, χωρίς κανένα μα και μου από μέρους της (από μύτη και κάτω). Στον δεύτερο μέσα στην καπότα με doggy.

Σχέση απόδοσης/τιμής: ΟΚ. Στα 160 με CIF έχω πάρει και καλύτερες, και πολύ χειρότερες.

Εναλλακτικός τίτλος κριτικής θα ήταν "Η Χρυσή Μετριότης"

Athens
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
78
Likes:
4.829
Πόντοι:
18.210
review reaction 1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, stelios13, mick11 και 11 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
78 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 18
1 2 3 4 5