Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 27 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Ζήτησα από το γραφείο (Άννα στο τηλέφωνο) κάτι πορνοσταρικό (και διαθέσιμο σε 2-3 ώρες) για μια ώρα, και μου πρότεινε την Darina. By the way η κοπέλα είναι από την Ουκρανία, όχι από την Ρωσία.

Εμφάνιση (πρόσωπο): Περίεργες γωνίες, όπως στις φωτογραφίες, αλλά πιο "γλυκό" πρόσωπο σε σχέση με αυτές. Λίγο σλαβοβλαχέ. Πιο κοντά στην πραγματικότητα είναι η φωτογραφία στο site που κρατάει το ποτήρι.

Εμφάνιση (σώμα): Καλό σώμα, λίγο πιο μπαμπάτσικο από τις φωτογραφίες (πρέπει να της αρέσει η ελληνική κουζίνα), αλλά μια χαρά. Στήθος σχετικά μεγάλο και αρκετά πεσμένο, αλλά στα όρια του ωραίου. Θέλει λέει να το φτιάξει και να το ενισχύσει. Ωραίες ρόγες. Ύψος περίπου αυτό που λέει 1.65. Όλα καλά.

Γενική συμπεριφορά: Γενικά ευχάριστη, χωρίς τουπέ. Νομίζω θα απέδιδε καλύτερα σε long date.

Επικοινωνία: Έχει βελτιώσει τα Αγγλικά της και είναι συνεννοήσιμα. Δεν θα κάνετε σοβαρές κουβέντες αλλά τα βασικά τα έχει. Συν κάποιοι παίκτες της έχουν μάθει Ελληνικές φράσεις και στιχάκια, που έχουν πλάκα. Εγώ της έμαθα το "γάμα με".

Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή: Βγήκε από το μπάνιο με ένα ωραίο σετ εσώρουχα μαύρα. Πριν μπει μου είχε πει ότι δεν τις αρέσουν οι τσόντες (που έπαιζαν στην τηλεόραση), εκεί έφαγα μια πρώτην ξενέρα (τι πορνοσταρικό γαμήσι κάνει κάποια που δεν τις αρέσουν οι τσόντες;) αλλά τες πα. Είχα καύλες και ήθελα να ξεκινήσω με γαμήσι, όχι πίπα. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε (χωρίς γλώσσα) και να τριβόμαστε (μου είπε ότι έτσι θέλει στην αρχή, δεν θέλει από την αρχή αγριάδες), και είχα καυλώσει φουλ. Πιάνει προφυλακτικό, μου λέει "θέλω να με πνίγεις όταν με γαμάς", ωραία σκέφτομαι, στα συν αυτό. Μπαίνω μέσα, ξεκινάω, από πάνω, μου γυρίζει στο πλάι που είναι η αγαπημένη της στάση, και πάνω στην αλλαγή μου έρχεται μπόχα... Αυτό ήταν. Η μυρωδιά με ξενέρωσε. Την γυρνάω στα 4, μυρωδιά... Κάποια στιγμή νοιώθω ότι έφυγε το προφυλακτικό, βγαίνω. Βάζω δάκτυλο και το βγάζω, είχε μείνει μέσα. Το πήρε ψύχραιμα, εγώ είχα ξενερώσει και από την μυρωδιά. Γυρνάω ανάσκελα, μου βάζει νέο προφυλακτικό σε πεσμένο πούτσο. Την κοιτάω, με κοιτάει, το βγάζει, και αρχίζει πίπα. Σχετικά καλή, τίποτα ιδιαίτερο ή πορνοσταρικό. Καυλώνω, καβαλάει. Πολύ προσποίηση, αχ βαχ, το βλέπω το έργο να σβήνει. Την βάζω πάλι από κάτω, αλλά η μυρωδιά εκεί. Άστο σκέφτομαι. Τα επόμενα 15 λεπτά είχαμε μια πίπα που την έχω ξεχάσει ήδη, χωρίς κανένα κόλπο, λίγη βυζομαλακία με δική μου προτροπή, που ενώ είδε ότι μου άρεσε και καύλωνα την σταμάτησε, και στο τέλος πήρε ένα τζελ (που στέγνωνε συνέχεια, και όλο και έβαζε) και μου τον έπαιζε με εμένα όρθιο και αυτή στα γόνατα. Στο τέλος πήρα την κατάσταση στα χέρια μου (!), και την ρώτησα που να την χύσω. Περίμενα να μου πει στόμα, να πάρει τα έξτρα, αλλά μου έδειξε τα βυζιά της, όπερ και εγένετο. Τα πήρε μαζί με τα βυζιά στο μπάνιο για πλύσιμο. Όλα αυτά στο 40'. Βγήκε στο 43' από το μπάνιο και, χωρίς να ρωτήσει, άρχισε την κουβέντα καθώς ετοιμαζόταν για να φύγει. Όχι πως θα ήθελα να συνεχίσω, αλλά... Στο 50' είχε πάρει τα 170 και είχε φύγει.

Σχέση αξίας/κόστους: Μια μετριότατη συνάντηση. Δεν καταλαβαίνω γιατί χρεώνει παραπάνω από τις άλλες κοπέλες. Στα 170 είναι 5/10, στα 140 θα ήταν 6/10.

Πιστεύω πως η κοπέλα δεν έχει την πουτανιά μέσα της, και έχει κουραστεί.

Προσωπικές απόψεις πάντα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 07, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Athens
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
79
Likes:
5.062
Πόντοι:
18.210
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, doc_lin, koukoskoukou και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Απριλίου, 2023
Ε ρε Jessika που τους χρειάζεται.....
Να ρθει να γίνει λαϊκό προσκύνημα
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, Athens
09 Απριλίου, 2023
βρωμάνε κιόλας Χαχαχα!
review reaction 3 hornyasfuck
09 Απριλίου, 2023
Πες τα.....Jessika θα αργησει πολυ μαγκες,μπορει και να το κοψει το αθλημα...
review reaction 1 hornyasfuck
09 Απριλίου, 2023
Jesica for ever.. Μια κατηγορία μόνη της... έχεις δίκιο andronikos, Μπορεί και να μην ξανάρθει... Εχει θεματακια
review reaction 1 hornyasfuck
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4