Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 19 10
Call-Girls 105829
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
4ο (κατά δήλωση της) τουρ στην χώρα μας, της από Ρωσία με έδρα το Ντουμπάι Σάσας. Πολλά έχουν γραφτεί, το ΜΟΝΟ σίγουρο είναι ότι έχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ φυσικά βυζιά.

Εμφάνιση (πρόσωπο): 7/10. Έχει μικρό κεφάλι - γενικά είναι πετίτ, η πιο κοντινή φωτογραφία με την πραγματικότητα στο site είναι αυτή με την φίλη της από πίσω και τα ροζ εσώρουχα. Μικρά, σχεδόν σχιστά ματάκια, μυτούλα μάλλον πειραγμένη "γαλλική", ωραίο χαμόγελο στο οποίο έχει επενδύσει σε καλό οδοντίατρο, ΑΛΛΑ χείλια ΡΟΦΟΣ. Ειδικά με το κάτω χείλος το έχει παραχέσει, με αποτέλεσμα να ψευδίζει. Της το είπα, είναι εντελώς μαλακία αυτό που έχει κάνει. Όπως έχουν πει και άλλοι, τα μαλλιά μακρυά extentions, λίγο ενοχλητικά, μπλέκονται παντού. Χωρίς τα χείλια θα ήταν 8 ίσως και 9.

Εμφάνιση (σώμα): 9/10. ΚΟΡΜΑΡΑ! Για τα γούστα μου θα ήταν ατόφιο 10άρι εάν δεν είχε αυτές τις αντιαισθητικές κοκκινίλες στον κώλο, και αρκετές μελανιές (...). Όλα απάνω της αρμονικά, πολύ ωραία άκρα, πανέμορφος στητός κώλος, και ένα σετ από τα καλύτερα ΦΥΣΙΚΑ βυζιά που έχω απολαύσει ποτέ. Μου θύμισε μια πιτσιρίκα, την Κασσάνδρα, που είχα γαμήσει (φιλικά) μικρός, που είχε μεγάλα, στητά βυζιά και τα χάζευα. Επιπλέον ξέρει να τα χρησιμοποιεί, κάνει και καλή βυζομαλακία. Της είπα ότι αυτό είναι το δώρο της φύσης σε εκείνη, και αξίζει να την γαμήσεις μόνο και μόνο για αυτά τα βυζιά. Γενικά, τρελαίνομαι για πετίτ γκόμενες με βυζάρες, και η Σάσα δεν είναι ακριβώς πετίτ, αλλά πολύ κοντά σε αυτό.

Γενική συμπεριφορά: 8/10. Ευγενική, με χαμόγελο, εάν και διέκρινα μια κούραση. Παρότι μου είπε πως θέλει να έχει πολύ δουλειά, μάλλον είναι κοντά στο να κλατάρει ψυχολογικά, και κάποιες φορές ήταν λίγο αλλού. Δεν "αφήνεται" πάντως.

Επικοινωνία: 7/10. Τα αγγλικά της συνεννοήσιμα, γκούκλη μόνο 2 φορές χρειάστηκε στο social.

Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή: 7/10. Έχει κουραστεί. Έχει μια κασέτα, και εάν δεν πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου, δεν θα περάσεις καλά. Γλωσσόφιλα - που δεν τα επιδιώκω - δεν έδωσε. Όταν την ζόρισα λίγο - την έβαλα ξαπλωτή ανάσκελα με το κεφάλι στην άκρη του κρεβατιού για mouthfuck να παίζω και με τις βυζάρες - δεν ανταποκρίθηκε, και "ξεγλίστρησε" με την πρώτη ευκαιρία. Στο upright doggy που την στρίμωξα στον τοίχο τα πήγε πολύ καλά. Στο καβάλημα όχι τόσο καλά, και κρίμα γιατί αυτές τις βυζάρες τις θες στην μούρη σου. Η αγαπημένη της στάση είναι το missionary με τα πόδια τέρμα πίσω - είναι πολύ ευλύγιστη, και μου είπε πως έτσι καμιά φορά χύνει - στα αρχίδια μου. Το τέλος ήρθε μετά από κανά 20λεπτο αγώνα, την έβαλα στα γόνατα, και της τα έδωσα στο πρόσωπο, όπου τα πήρε χωρίς να δυσανασχετήσει και χωρίς να φύγει σφαίρα. 2ο γύρο δεν είχε, γιατί στην ώρα ελάχιστες γκόμενες μπορούν να με καυλώσουν τόσο ώστε να ξαναχύσω (η Σιέννα ήταν μια από αυτές), και παρότι το πάλεψε με πίπα για κανένα 10λεπτο ούτε μου σηκώθηκε, γιατί δεν μου έβγαζε καύλα, αλλά κάτι το μηχανικό. Γενικά, η κοπέλα έχει κουραστεί.

Σχέση αξίας/κόστους: 7/10. 170 + 20 το χύσιμο στην μάπα +10 "δεν έχω ρέστα / κράτα τα" = 200 είναι πολλά για αυτή την απόδοση, ΑΛΛΑ λίγα για αυτά τα βυζιά θαύματα της φύσης. Οπότε, από μένα ναι,

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 17, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Athens
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
79
Likes:
5.062
Πόντοι:
18.210
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, xagnostos2006 και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού