Κριτικές από mimis69

119 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 18
1 2 3 4 5 6 7
Διάταξη
09 Ιανουαρίου, 2024
Γενική βαθμολογία
 
3.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
1.0
Επικοινωνία
 
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Απρίλιο σε κεντρικό ξενοδοχείο του κέντρου, με δωμάτιο που διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό για sm πρόγραμμα που είχε συμφωνηθεί.
Το ραντεβού κανονίστηκε εκτός γραφείου, καθώς στο πρώτο ραντεβού μας το καλοκαίρι του 2020 (αρχές πανδημίας), μου είχε δώσει το κινητό της για να κανονίζουμε απευθείας. Για αυτό και η τιμή δεν αντιστοιχεί στις τιμές του γραφείου, αλλά σε αυτά που χρέωνε στους δικούς της πελάτες τότε.
Έφθασε στην ώρα της όπως της είχα ζητήσει, όμως με το καλημέρα μου είπε ότι αν γίνεται να μην προσφέρει μία από τις υπηρεσίες που είχαμε συμφωνήσει, το οποίο δέχθηκα, διότι αποτελούσε 5% του όλου πακέτου.
Δε θα αναφερθώ σε λεπτομέρειες του προγράμματος που παρέπεμπε σε kink.com, γιατί δεν επιθυμώ να την ξεφτιλίσω για το τι προσφερόταν η ίδια να κάνει με πολύ λιγότερα χρήματα από αυτά του γραφείου, όταν λόγω της πανδημίας δε μπορούσε να ταξιδέψει στο εξωτερικό για ταινίες ή βίζιτες και στην Ελλάδα κυνηγούσε τους πελάτες για πολύωρα με το τουφέκι. Αλλά καλό είναι το αναλογιστούν αυτοί που την πληρώνουν τώρα εκτός γραφείου, πιο ακριβά από το γραφείο και με λιγότερες υπηρεσίες από ότι τότε.
Στη συνέχεια η συνάντηση κινήθηκε επίσης με εκτροπές από τα συμφωνημένα, διότι η ίδια ήταν ξεκωλιασμένη και κουρασμένη από το προηγούμενο 2μερο και δε μπορούσε να στηρίξει το πρόγραμμα. Ώσπου το κερασάκι 30 λεπτά πριν τη λήξη της συνάντησης μου ζήτησε να φύγει για να προλάβει το λεωφορείο ΚΤΕΛ για το χωριό της...Κεφάλι σε τοίχο!
Τότε μου είπε ότι αυτή τη μισή ώρα θα την βάλει έξτρα στην επόμενη συνάντησή μας. To δέχθηκα αφού δε μπορούσα να φανταστώ πως θα εξελίσσονταν τα πράγματα τους επόμενους μήνες. Μάλιστα τις επόμενες μέρες μου έστειλε μήνυμα στο οποίο μου ζήτησε συγγνώμη που δεν τήρησε τα όσα είπαμε και υποσχέθηκε να είναι συνεπής στο επόμενο ραντεβού το οποίο θα ήταν στα ίδια χρήματα με το ίδιο πρόγραμμα και επιπλέον μισή ώρα.
Το επόμενο ραντεβού προγραμματίστηκε ενάμιση μήνα αργότερα. Ενώ όλα είχαν κλειστεί, μερικές ώρες πριν τη συνάντηση μου έστειλε μήνυμα ότι θα πρέπει να το κάνουμε 2,5 ώρες, γιατί πρέπει να βολέψει και μερικούς ακόμη πελάτες και δεν προλαβαίνει...Κεφάλι σε τοίχο! Τότε εκνευρισμένος της είπα ότι δεν γίνεται και θα έπρεπε να με έχει ενημερώσει νωρίτερα για να μην κλείσω το χώρο και να προγραμματίσω με άλλη κοπέλα. Πάλι άρχισε να μου ζητά συγγνώμη και να μου υπόσχεται ότι όταν θα βρεθούμε θα καλύψει την ακύρωση τελευταίας στιγμής με επιπλέον μισή ώρα, δηλαδή το επόμενο ραντεβού θα είναι 5ωρο με τη 1 ώρα δώρο.
Μετά από μερικές μέρες σε επικοινωνία μας να προγραμματίσουμε, μου ζήτησε να το αναβάλουμε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού για να μην έχει σημάδια στα κωλομέρια...Χαχαχα! Το οποίο κατανόησα και συμφώνησα.
Δυστυχώς από τον Οκτώβριο σε οποιεσδήποτε προσπάθειες κανονίσματος, έβρισκε δικαιολογίες, ύποπτες ότι πλέον θέλει να σκαπουλάρει τη συνάντηση. Με αποκορύφωμα σήμερα που ευθαρσώς είπε ότι για να τη συνάντηση θέλει 300 ευρώ παραπάνω. Όταν της ανέφερα ότι άλλα έχουμε συμφωνήσει, απαντούσε ασυναρτησίες.
Θεωρώ τη συμπεριφορά της απαράδεκτη, διότι την περίοδο που δεν είχε δουλειά στην Ελλάδα και δε μπορούσε να ταξιδέψει εξωτερικό., παρακαλούσε να την στηρίξουμε με τα χρήματά μας. Επίσης, δεν τηρεί τις υποσχέσεις της και δεν κατανοεί ότι ο λόγος που την συναντά κάποιος και την πληρώνει είναι για συγκεκριμένες υπηρεσίες. Αν δεν επιθυμεί να τα κάνει, καλώς είναι να το ξεκαθαρίζει από την αρχή, σεβόμενη τα χρήματα και το χρόνο των πελατών της. Δυστυχώς η στάση της πλέον παραπέμπει σε λαμόγιο ανατολικοευρωπαία city τουριστρία.

Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
23 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
119
Likes:
5.609
Πόντοι:
29.900
review reaction 1 mancunian1986, Yatoputso, rsotos7 και 23 άλλα μέλη
Σχόλια (32)
19 Νοεμβρίου, 2023
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0

Κατάφερα τελικά μετά από πολλές προσπάθειες να συναντήσω την Ιωάννα.
Η συνεννόηση από τη στιγμή που την βρήκα στο τηλέφωνο ήταν εύκολη και συνεπής.
Δε θα μπω σε πολλές λεπτομέρειες οι οποίες απλώς θα επαναλάβουν όσα έχουν πει οι προηγούμενοι.
Απλά θα επιβεβαιώσω τα λεγόμενα όσων έχουν γράψει για αχόρταγη, νυμφομανή που κινείται σε PSE υψηλούς ρυθμούς. Καλό θα είναι να είστε ξεκούραστοι πριν την συναντήσετε για > 1 ώρας ραντεβού.
Επίσης, για τα προσωπικά μου γούστα είναι όμορφη κοπέλα, με γυμνασμένο σώμα, κοντούλα που δείχνει μικρότερη της ηλικίας της.
Τόσο ο κώλος της όσο και το μουνί της ήταν στενά, παρά τη συχνή χρήση και το μουνί αρκετά υγρό...
Τσιμπουκώνει εξαιρετικά και βαθιά. Ενώ το γλυφοκώλι της είναι από τα καλύτερα που έχω γευθεί.
Αν καταφέρετε να την πετύχετε, μη χάσετε την ευκαιρία!

20240104_155737
20240104_155741
20240104_155646
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
23 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
119
Likes:
5.609
Πόντοι:
29.900
review reaction 1 maradona7, Thanos1990, petran 19866266 και 21 άλλα μέλη
Σχόλια (5)
03 Νοεμβρίου, 2023
Γενική Εντύπωση
 
3.0
Γραφεία CG

Το γραφείο συνεργάζεται κυρίως με γυναίκες από Ρωσία και Ουκρανία, με συχνές ανανεώσεις.
Πολλές από αυτές είναι εμφανισιακά άνω του μέσου όρου. Όμως η πλειοψηφία της χαρακτηρίζεται από τη λογική της αρπαχτής, δηλαδή να μαζέψουν όσα περισσότερα χρήματα από τα κορόιδα της πατρίδας μας και να επιστρέψουν στις οικογένειές τους. Αφού δεν είναι χαζές να πάνε στην Γερμανία ή την Αυστρία όπου οι ντόπιοι κοκκινολαίμηδες, μπυροκοιλιάδες θα τους ζητάνε κατούρημα και τα ακάποτα γαμήσια.
Δυστυχώς το 70% των γυναικών από το συγκεκριμένο γραφείο όχι απλά δε με έχει ικανοποιήσει, αλλά με έχει απογοητεύσει με τις υπηρεσίες τους.
Θεωρώ ότι οι επιλογές είναι ελκυστικές εμφανισιακά, αλλά υψηλού ρίσκου για κακές υπηρεσίες.

Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
23 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
119
Likes:
5.609
Πόντοι:
29.900
review reaction 1 petran 19866266, roughfucker, doc_lin και 13 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
03 Νοεμβρίου, 2023
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0

Έχοντας διαβάσει τις κριτικές της Μάγιας και αφού ταίριαξαν τα ωράριά μας, κατάφερα να την συναντήσω.
Εμφανισιακά είναι ότι βλέπετε, έντονα βαμμένη που νομίζω ότι είναι αρνητικό, και με αρκετά τατού και piercings.
Έφθασε κατάλληλα ντυμένη ή μάλλον γδυμένη, προιδεάζοντας για τι πρόκειται να ακολουθήσει.
Ενώ είχα κλείσει 1 ώρα, αμέσως ζήτησα 2ωρο και αν ήμουν ξεκούραστος σίγουρα θα την κρατούσα παραπάνω.
Δε θα μπω σε λεπτομέρειες για το τι συνέβη, απλά θα πω ότι παρέπεμπαν σε σκηνές βγαλμένες από ταινίες της legal porno στην οποία της σύστησα να στείλει βιογραφικό...Ναι!
Αναμφίβολα θα την ξανασυναντήσω!

Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
23 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
119
Likes:
5.609
Πόντοι:
29.900
review reaction 1 TOMCRUISE, THV, xagnostos2006 και 20 άλλα μέλη
Σχόλια (3)
03 Νοεμβρίου, 2023
Γενική βαθμολογία
 
3.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0

Έχοντας διαβάσει ότι μάλλον προσφέρει γλυφοκώλι και έχοντας χαζέψει τα βιντεάκια της από το sugarbabes και τα ερασιτεχνικά με πελάτες της, αποφάσισα να την συναντήσω.
Έφθασε στην ώρα της μετά από εύκολη συνεννόηση με το γραφείο.
Εμφανισιακά είναι ότι βλέπετε στα βίντεο της, 40+, με σφικτό σώμα, αποδεκτό για την ηλικία της. Κα
Η συμπεριφορά της ήταν περίεργη από την αρχή, μιλώντας πολύ και για θέματα μη σχετικά με το λόγο της συνάντησης. Για παράδειγμα αν θα δώσει ο Μητσοτάκης επίδομα θέρμανσης...Κεφάλι σε τοίχο!Money MouthΜαλακία
Την έβαλα να με πιπώσει για να σταματήσει να μιλάει. Το τσιμπούκι της ήταν άνω του μέσου όρου.
Όταν της ζήτησα να μου γλύψει κώλο είπε ότι δεν κάνει τέτοια πράγματα...Κεφάλι σε τοίχο!
Όποτε την έστησα στα 4 και αφού τελείωσα, της ζήτησα να αποχωρήσει γιατί ήταν πολύ ενοχλητική η πολυλογία και μπουρδολογία της.
Δεν τη συστήνω, γιατί εμφανισιακά είναι μέτρια, το σέρβις τυπικό και μιλάει πολύ, λέγοντας βλακείες.

Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
23 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
119
Likes:
5.609
Πόντοι:
29.900
review reaction 1 review reaction 3 Yatoputso, andronikos3, TOMCRUISE και 12 άλλα μέλη
Σχόλια (3)
03 Νοεμβρίου, 2023
Γενική βαθμολογία
 
2.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
1.0
Επικοινωνία
 
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0

Η συνάντηση κανονίστηκε εύκολα με το γραφείο. Όμως η παρότρυνση της τηλεφωνήτριας ότι πρόκειται για μία από τις καλύτερες επιλογές του γραφείου δεν επαληθεύτηκε.
Η κοπέλα έφθασε στην ώρα της. Τα αγγλικά της είναι κάτω του μετρίου και τα ελληνικά της σχεδόν ανύπαρκτα. Οπότε η επικοινωνία είναι τουλάχιστον δύσκολη. Η συμπεριφορά της ήταν με το καλησπέρα ψυχρή και έδειξε ότι έχει σοβαρό ψυχιατρικό θέμα με τα μικρόβια/καθαριότητα που από μόνο του την κάνει ανίκανη για αυτή τη δουλειά. Σχολίασε ότι το δωμάτιο μύριζε τσιγάρο, διότι κάπνιζα ένα πούρο με ανοικτό παράθυρο και κλιματισμό για να μη ντουμανιάσει, σε σουίτα. Αν έχει πρόβλημα, να αναφέρει στις υπηρεσίες της ότι δε συναντά καπνιστές/
Άδειασε μία τσάντα από σπρέυ/τζελ/διαλύματα με τα οποία άρχισε να με σκουπίζει και να με ψεκάζει, αφού η ίδια πρώτα πήγε στο μπάνιο και απλά έπλυνε το μουνί της στο νεροχύτη με σκέτο νερό.
Επίσης, ζήτησε τα χρήματα μπροστά.
Στη συνέχεια άρχισε να με πιπώνει χωρίς φιλιά ή κάποιο χάδι και αμέσως σταμάτησε λέγοντας ότι ο πούτσος έχει γεύση από το shower gel...Κεφάλι σε τοίχο! και μου ζήτησε επιτακτικά με τα κακά της αγγλικά να τον ξεπλύνω. Εκεί κατάλαβα ότι δεν πάει καλά. Δυστυχώς ήδη είχα πληρώσει και δε μπορούσα να την διώξω.
Αφού επέστρεψα από το μπάνιο, είπα να της γλύψω το μουνί μπας και ξεξινίσει. Έδειχνε να το απολαμβάνει όποτε μετά της ζήτησα να μου κάνει γλυφοκώλι το οποίο ήταν καλό, αλλά με ξενερωματικές διακοπές όπου μου σκούπιζε τον κώλο από τα σάλια της...Ναι! Με τα πολλά είπα να χύσει έτσι και να δω αν παλεύεται ο 2ος γύρο να την γαμήσω.
Αφού έκανε μπάνιο, σκόνταψε στο σκαλοπάτι του τζακούζι και άρχισε να βρίζει το δωμάτιο, που ήταν σουίτα σχεδόν 40 τετραγωνικά. Την επόμενη φορά θα την φωνάξω σε ποντικότρυπα του Μεταξουργείου, αντίστοιχη με τις τρώγλες που ζει στη Ρωσία. Άρχισε να βάζει τα μπουκαλάκια του νερού για να μην πρηστεί και έτσι περιμέναμε κανά 10λεπτο μέχρι να αποφασίσει να συνεχίσουμε.
Όταν το αποφάσισε ο 2ος γύρος ξεκίνησε με γλυφοκώλι, μηχανική πίπα και εμφανής διάθεση από τη μεριά της να τελειώνει όπως και στον 1ο γύρο. Με τα πολλά της είπα να στηθεί στα 4 και αρχίσαμε το γαμήσι όπου δε με άφηνε να πιάσω την πούτσα μου και όταν είδε ότι έχω διάθεση να την ταλαιπωρήσω, σταμάτησε μετά από κανά 5λεπτο και μου είπε να μου πάρει πίπα για να τελειώσω. Πραγματικά παραπέμπουν σε σέρβις του Μεταξουργείου και όχι σε 160 ευρώ την ώρα. Με τα χίλια ζόρια έχυσα στα βυζιά της και έτσι έληξε η συνάντηση.
Αξιοσημείωτο ότι κατάφερε να κόψει το δακτυλό της στο μπάνιο, όταν έκανε το 2ο ντουζ...Κεφάλι σε τοίχο! Πάλι της έφταιγε το δωμάτιο και όχι η ηλιθιότητα και ξινίλα που κουβαλάει μέσα της.
Αν οι παλιότερες κριτικές δεν είναι μούφα ή από άπειρους αγαπούληδες που ψαρώνουν με 2μετρες αρπακτικά ανατολικοευρωπαίες που έρχονται για την αρπακτή τους στο Ελληνιστάν, τότε η κοπέλα έχει κάψει φλάτζες, χρειάζεται άμεση επίσκεψη στον ψυχίατρο για τη μικροβιοφοβία, διακοπή από αυτή τη δουλεία που πρέπει να έρχεσαι σε επαφή με γυμνά σώματα.
Δε θα τη συνιστούσα ούτε σε εχθρό μου!

Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
23 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
119
Likes:
5.609
Πόντοι:
29.900
review reaction 1 Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, Rensten, THV και 23 άλλα μέλη
Σχόλια (8)
30 Ιουνίου, 2023
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0

Καταθέτω ετεροχρονισμένα την εμπειρία μου από παλιότερη συνάντηση με την Άννα.
Η συνεννόηση ήταν εύκολη και γρήγορη. Η συνάντηση έγινε σε ξενοδοχείο του κέντρου που βόλευε και τους δύο.
Η κοπέλα έφθασε στην ώρα της, αφού είχαμε ένα σύντομο διάλογο για το τι επιθυμώ κλπ, φρεσκαρίστηκε και έπεσε με το στόμα στη μάχη...Ναι!
Εμφανισιακά είναι ψηλή, με σωστά κατανεμημένες καμπύλες και πανέμορφες φυσικές βυζάρες. Χάνει για τα γούστα μου στο πρόσωπο, αλλά αυτό είναι υποκειμενικό.
Οφείλω να πω ότι κάνει ένα από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο τσιμπούκι. Προσφέροντας ταυτόχρονα εξαιρετική περιποίηση στα αρχίδια και στον κώλο.
Πραγματικά μπορεί να σε ρουφάει βαθιά και υγρά για 1 ώρα ασταμάτητα, αν δε ζητήσεις να προχωρήσεις στο γαμήσι.
Στο οποίο αντέχει σε δυνατές στροφές...Ναι!
Η κατάθεση ήρθε με πλήρη χρήση της ώρας στο στόμα της...Έτσι!
Αναμφίβολα θα ξαναπροτιμηθεί...Ναι!

Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
23 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
119
Likes:
5.609
Πόντοι:
29.900
review reaction 1 STAVROS6969, doc_lin, Trifonbakatsoulias και 10 άλλα μέλη
Σχόλια (1)
24 Ιανουαρίου, 2023
Γενική βαθμολογία
 
9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0

Έστω και καθυστερημένα καταθέτω την κριτική μου με τη μοναδική Ελληνίδα hardcore pornstar.
Παρά τη χλιαρή εντύπωση που μου είχε αφήσει η πρώτη μας συνάντηση, αποφάσισα να πραγματοποιήσω δεύτερη συνάντηση, ώστε να ξεκαθαρίσω την άποψη μου σχετικά με την Vicky.
Αυτή την φορά κινήθηκα αποκλειστικά σε hardcore ρυθμούς που παρέπεμπαν σε σκηνές από τις ταινίες της με την Legal Porno και ίσως λίγο παραπέρα. Δε θα μπω σε λεπτομέρειες, αλλά όσοι έχετε παρακολουθήσει ταινίες της μπορείτε να φανταστείτε...
Οφείλω να ομολογήσω ότι με άφησε κάτι παραπάνω από ασπροπρόσωπο. Δικαιολόγησε μέχρι τελευταίο σεντ την αμοιβή της.
Φυσικά θα την ξανασυναντήσω, όταν ταιριάξουν τα ωράρια μας και την συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να βιώσει σκληροπυρηνικές καταστάσεις βγαλμένες από τα σενάρια της Τσέχικης και Γερμανικής πορνοβιομηχανίας...;)

Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
23 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
119
Likes:
5.609
Πόντοι:
29.900
review reaction 1 OUROBOROS, Milfomaniac, STAVROS6969 και 20 άλλα μέλη
Σχόλια (3)
26 Δεκεμβρίου, 2022
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Call-Girls

Η τελευταία μου συνάντηση με την Ιόλη κανονίστηκε με ευκολία.
Η κοπέλα έφθασε στο ξενοδοχείο στην ώρα της, ντυμένη κατάλληλα για να καβλώσει και "νεκρούς"...:smiling-face-with-heart-eyes:
Φυσικά δε μπορούσα να αντισταθώ και την έβαλα στα γόνατα να περιποιηθεί την καβλωμένη πούτσα μου και το υπόλοιπο κορμί (αρχίδια, κώλο, πόδια...). Οφείλω να πω ότι έχει βελτιωθεί πολύ στο deep throating, όπου με υπομονή και βαθιές ανάσες κατάφερνε να ρουφήξει σχεδόν όλη την πούτσα, χωρίς να με γρατζουνά με τα δόντια της...Έτσι!
Η συνέχεια περιελάβανε δυνατό γαμήσι από το μουνί στα 4 το οποίο είχε μουσκέψει με την κατάλληλη προετοιμασία. Εκεί ήρθε και το τέλος του 1ου γύρου.
Αφού χαλαρώσαμε με τα αναψυκτικά μας κλπ, ξεκίνησε ένας δυνατός 2ος γύρος που κινήθηκε σε bdsm πλαίσια με σεβασμό στα όρια της και δυνατό γαμήσι στον τρυφερό κώλο της συνοδευόμενο από μπόλικα κωλοσκάμπιλα.
Το τέλος μετά από μπόλικη "ταλαιπωρία" ήρθε στο πρόσωπο, με μερικά σκάγια να προσγειώνονται στα μάτια που δεν είχε προλάβει να κλείσει...Ναι!
Η Ιόλη με έχει ικανοποιήσει αρκετά σε όλες τις συναντήσεις μας ως τώρα και αποτελεί μία εγγυημένη επιλογή στην ατζέντα μου.
Συστήνεται τόσο σε άτομα που αναζητούν GFE όσο και σε εκείνους που κινούνται σε PSE ρυθμούς.

Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
23 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
119
Likes:
5.609
Πόντοι:
29.900
review reaction 1 THV, Diblasi, doc_lin και 17 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
04 Νοεμβρίου, 2022
Γενική Εντύπωση
 
3.0
Γραφεία CG

Δυστυχώς το γραφείο είναι μία κακή έκδοση του Athens Diva που πολλοί αγαπήσαμε και τιμήσαμε με τα χρήματά μας ως πελάτες.

Καταρχήν η επικοινωνία είναι σημαντικά χειρότερη όχι μόνο σε επίπεδο πληροφοριών σχετικά με τις προσφερόμενες υπηρεσίες των κοριτσιών, αλλά και στον προγραμματισμό των ραντεβού. Σαν παράδειγμα, η βασική τηλεφωνήτρια του Diva ήταν πάντα πρόθυμη να μας ενημερώσει σχετικά με τις υπηρεσίες των κοριτσιών και να τις ρωτήσει αν δεν γνώριζε, όπως και να τις ενημερώσει σχετικά με τις επιθυμίες σταθερών πελατών. Ώστε να αποφεύγονται προβλήματα. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει στο σημερινό γραφείο, όπου τυπικά προσφέρονται οι βασικές πληροφορίες χωρίς ιδιαίτερη διάθεση για να απαντηθούν ερωτήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες.

Όσον αφορά τον προγραμματισμό των ραντεβού, παρατηρώ διαβάζοντας τις προηγούμενες κριτικές ότι δεν είμαι ο μόνος που έχει γευθεί ακύρωση την τελευταία στιγμή. Διόλου τυχαίο ότι στους περισσότερους έχει συμβεί με την Γιολάντα, η οποία εμφανώς ρυθμίζει τα ραντεβού της με βάση τους εκτός γραφείου πελάτες, αφού ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτή κρυφό καμάρι ότι χρησιμοποιεί τόσο το forum όσο και το γραφείο για να φτιάξει το δικό της πελατολόγιο. Φυσικά κανείς δεν της λέει κάτι, αφού είναι κράχτης, ιδιαίτερα λαμβάνοντας υπόψη την έλλειψη ποιοτικών συναδέλφων.

Εδώ ερχόμαστε στο επόμενο αρνητικό του γραφείου, ειδικά σε σύγκριση με το Diva, η έλλειψη ποιοτικών σε εμφάνιση και υπηρεσίες κοριτσιών. Απλά ανατρέξτε στις κριτικές των κοριτσιών του Diva και θα δείτε ότι η Αριάνα ήταν "ανύπαρκτη" στον τότε "ανταγωνισμό" με τις συναδέλφισές της, ενώ η Σοφία ήταν μία από τις πολλές, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη την ηλικία της σε σύγκριση με τις πολλές πιτσιρίκες του παλιού γραφείου. Ενώ στο τωρινό γραφείο αποτελούν κορυφαίες επιλογές. Για όσους είμασταν πελάτες του παλιού γραφείου, ξέρουμε ότι και η Γιολάντα ή η "πορνοσταρ" Σάντρα θα άνηκαν στο παλιό γραφείο, στην ίδια κατηγορία με τις προηγούμενες.

Αυτό είναι ακόμη πιο έντονο με την έλλειψη ποιοτικών προσθηκών τόσο σε εμφάνιση όσο και σε υπηρεσίες, σε σύγκριση με το Diva όπου οι προσθήκες νέων κοριτσιών ήταν συχνές και οι υπηρεσίες κάλυπταν και τους πιο απαιτητικούς ή βιτσιόζους. Αν κάποιος τσεκάρει, τις υπηρεσίες των κοριτσιών στο σημερινό γραφείο θα δει ότι το 90% προσφέρει μόνο το βασικό πακέτο χωρίς ιδιαίτερα έξτρα, ενώ στο Diva ήταν το 10%.

Όλα αυτά είναι εμφανή και στο forum όπου το νήμα του σημερινού γραφείου έχει μετατραπεί σε πεδίο ξεκατινιάσματος μεταξύ των "αντιμαχόμενων" κλικών του γραφείου ή έμμεσου προμοταρίσματος των εκτός γραφείου υπηρεσιών από ορισμένες τωρινές "ντίβες" αντί να αποτελεί πεδίο ενημέρωσης για τις υπηρεσίες του γραφείου.

Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
23 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
119
Likes:
5.609
Πόντοι:
29.900
review reaction 1 Rensten, Iso14, Manologr και 23 άλλα μέλη
Σχόλια (22)
27 Ιουλίου, 2022
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Call-Girls

Συνάντησα την κοπέλα στις αρχές του μήνα. Η συνεννόηση ήταν εύκολη και η κοπέλα έφθασε στην ώρα της όπως της ζήτησα.
Εμφανισιακά είναι όπως βλέπετε στις φώτος. Θα έλεγα ότι είναι λίγο σιγανοπαπαδιά που όμως πίσω από τις πόρτες βγάζει τρελλά γούστα.
Από την είσοδο της υπάκουσε με ευλάβεια στις εντολές μου και ήταν πάντα πρόθυμη να με ικανοποιεί. Αφού έβαλε το κωλάρο της, σαν καλό κορίτσι μου πρόσφερε ένα εξαιρετικό γλύψιμο στα πόδια, την πούτσα, τον κώλο και τις μασχάλες.
Το γαμήσι περιελάμβανε ποικιλία στάσεων, στις οποίες άντεχε δυνατό σφυροκόπημα. Μετά από κατάλληλη προετοιμασία, τον πήρε δυνατά και από τον κώλο όπου άντεξε δυνατό σφυροκόπημα.
Το τέλος ήρθε σε κάθε γύρο στο στόμα της όπου τα έφτυσε διακριτικά.
Πρόκειται για μια αξιοπρεπή επιλογή, που τιμά το μεροκαματό της και πάντα πρόθυμη να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις και των πλέον απαιτητικών.

Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
23 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
119
Likes:
5.609
Πόντοι:
29.900
review reaction 1 OUROBOROS, PETROSANAL1, THV και 15 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
27 Ιουλίου, 2022
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0

Πριν μερικές εβδομάδες κατάφερα να συναντήσω την Νίκη, μετά από επίμονες προσπάθειες καθώς ήταν πολύ συχνά κλεισμένη.
Η συνεννόηση με το γραφείο ήταν εύκολη. Όμως είχα ζητήσει να έρθει με συγκεκριμένο ντύσιμο. Αντί αυτού, η κοπέλα ήρθε με ένα αδιάφορο παντελόνι και αθλητικά, εντελώς αδιάφορα.
Εμφανισιακά είναι περίπου όπως βλέπετε στις φώτος, οι οποίες προσπαθούν να τονίσουν καμπύλες που δεν υπάρχουν, αφού το σώμα είναι ιστιοσανίδας. Επίσης, όσοι ακολουθούν την κοπέλα στο insta, θα παρατηρήσουν από κοντά ότι έχει πολλά σημάδια στο πρόσωπο, τα οποία προφανώς κρύβει με αντίστοιχα φίλτρα στις selfies.
H συμπεριφορά τους παρέπεμπε σε χαζοβιόλα. Δεν ξέρω αν όντως είναι χαζή ή προσποιείται, διότι πολλοί το βρίσκουν καβλωτικό. Όμως εγώ το βρήκα εκνευριστικό και δυσκόλευε πολύ την όποια συνεννόηση μαζί της.
Από την αρχή έδειξε διάθεση να λουφάρει, σχολιάζοντας πόσο μεγάλη πούτσα έχω, πως θα την γαμήσω και ότι θα πονάει κλπ.
Στη συνέχεια ξεκίνησε το στοματικό, στο οποίο ζοριζόταν καβλωτικά να κάνει dt, με πολλά σάλια να της φεύγουν και έντονο gag reflex όταν της τον κάρφωνα στο λαρύγγι. Μου έγλειψε τον κώλο καλά. Ενώ χρειάστηκε πολύ καθοδήγηση στο γλύψιμο ποδιών και μασχάλης.
Στο γαμήσι γενικά ζοριζόταν στο σφυροκόπημα, με αποτέλεσμα να κάνουμε συχνά breaks που ήταν εκνευριστικά και να πηγαίνει για κατούρημα...Κεφάλι σε τοίχο!
Mε τα πολλά δέχτηκε να την γαμήσω από κώλο. Κατά τη διάρκεια του πρωκτικού, ενώ είχα ανεβάσει μέτρια ταχύτητα, μου ζήτησε να σταματήσω και έτρεξε στην τουαλέτα όπου άρχισε να κλάνει δυνατά και να χέζει...Κεφάλι σε τοίχο!Με ελαφράΧαμόγελο με γλώσσα
Μετά από αυτό και αφού πλύθηκε, την έφερα γονατιστή στο δωμάτιο όπου την έβαλα να μου γλύψει πόδια, πούτσα και κώλο. Αποπειράθηκα να την χύσω στο πρόσωπο, όμως τραβήχτηκε με αποτέλεσμα τα φλόκια να σκάσουν στο σώμα της...Μαλακία
Λαμβάνοντας υπόψη το κόστος ήταν μια αδιάφορη συνάντηση, με μια κοπέλα που κινείται στα όρια της χαζομάρας, του ψωνίσματος και wannabe star...Κεφάλι σε τοίχο!
Δε θα την ξανασυναντούσα, διότι υπάρχουν πολλές κοπέλες με πολύ καλύτερο πακέτο υπηρεσιών, καλύτερη εμφάνιση και χαμηλότερο κόστος.

Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
23 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
119
Likes:
5.609
Πόντοι:
29.900
review reaction 3 review reaction 1 Julious, xratsas, TOMCRUISE και 18 άλλα μέλη
Σχόλια (4)
01 Μαΐου, 2022
Γενική βαθμολογία
 
5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0

Η συνάντηση κανονίστηκε εύκολα και γρήγορα με την τηλεφωνήτρια.
Η κοπέλα έφθασε με μικρή καθυστέρηση, ντυμένη διακριτικά σέξυ, κρύβοντας τις σωματικές ατέλειες, οι οποίες φάνηκαν όταν γδύθηκε εντελώς. Είναι 30+, το σώμα αγύμναστο και πλαδαρό, λόγω εγκυμοσύνων και χρόνου. Τα βυζιά και ο κώλος διατηρούνται οριακά από το να είναι άσχημα για τις ανάγκες του επαγγέλματος.
Συμπεριφορά ψυχρή, επαγγελματική, αρπακτική. Προσπαθούσε να φάει χρόνο, στο σεξ ήταν σαν να γαμάς κοπέλα σε μπουρδέλο, με εξαίρεση το γλυφοκώλι που το έκανε εξαιρετικά και το τσιμπούκι αποδεκτά. Την γάμησα κυρίως στα 4 και λιγότερο ιεραποστολικά όπου η συμμετοχή της ήταν σχεδόν μηδαμινή, με εξαίρεση τα αναπόφευκτα βογγητά στις δυνατές πουτσιές μου. Το τέλος ήρθε στο στόμα της αφού πρώτα την έβαλα να μου γλύψει τον κώλο.
Με το απαραίτητο ντουζάκι έιχε περάσει ήδη ένα 45λεπτο, οπότε λόγω της βαρεμάρας που έβγαζε, μίλησα μαζι της και την έδιωξα.
Αξιοσημείωτο ότι ήμουν το 1ο ραντεβού της ημέρας και η ίδια μου είπε ότι ήταν ξεκούραστη και είχε κοιμηθεί καλά. Επίσης, στο επάγγελμα είναι τους τελευταίους μήνες. Οπότε δεν παίζουν οι παράγοντες κούρασης, καψίματος.
Προφανώς όπως και άλλες από πρώην ΕΣΣΔ θεωρούν ότι εδώ παίζουν κορόιδα που θα τους αρμέγουν χωρίς να ιδρώνουν φανέλα. Για αυο χρειάζονται εκπαίδευση σε Γερμανία-Αυστρία να τις γαμάνε μπυροκοιλιάδες, ακάποτα και να της κατουράνε για να καταλάβουν τι εστί βερύκοκο.
Συμπερασματικά ήταν μια επιεικώς αδιάφορη συνάντηση. Αυτό το πακέτο εμφάνισης, υπηρεσιών και συμπεριφοράς παραπέμπει σε μπουρδέλο με 30€, όπου θεωρώ είναι ο φυσικός χώρος εργασίας της συγκεκριμένης κοπέλας.

Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
23 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
119
Likes:
5.609
Πόντοι:
29.900
review reaction 1 Diblasi, mallias20, gnnakos και 14 άλλα μέλη
Σχόλια (2)
31 Δεκεμβρίου, 2021
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0

Επειδή η επανάληψη είναι μητέρα της μάθησης, αποφάσισα να επαναλάβω τη συνάντησή μου με το άτακτο πορνίδιο...Ναι!
Η συνεννόηση εύκολη με το γραφείο και η κοπέλα έφθασε στην ώρα της.
Την περίμενα αραχτός στην πολυθρόνα του πορνοδωματίου, με την πούτσα σε θέση ημι-ετοιμότητας...Χεχε!
Με το που με είδε χάρηκε και αφού αφαίρεσε το παλτό της, αποκάλυψε τα ελάχιστα ρούχα που φορέσε. Ως άξιο πορνίδιο δεν φορούσε εσωρούχα...Γλώσσα
Κατευθείαν έπεσε στα γόνατα και έπιασε δουλειά, μην αφήνοντας με την γλώσσα της σημείο του κορμιού μου παραπονεμένο. Περιποιήθηκε εξαιρετικά την πούτσα, τα αρχίδια, τον κώλο, τα πόδια, τις ρώγες και τις μασχάλες που χρειάζονταν ένα φρεσκάρισμα...Ναι!Χαμόγελο με γλώσσα
Με αυτά δε μπορούσα παρά να την γαμήσω δυνατά ιεραποστολικά και στα 4, όπου το τέλος ήρθε βαθιά στη μουνάρα της...Ναι!
Αφού κάναμε τα απαραίτητα ντουζάκια, δεν άφησε δευτερόλεπτο να πάει χαμένο και έπιασε κατευθείαν δουλειά, κάνοντας την πούτσα μου πέτρα σε λίγα λεπτά...Καπέλο
Σε αυτό τον γύρο επέλεξα να πάρω την κωλάρα της που ήταν πιο δουλεμένη σε σχέση με το προηγούμενο ραντεβού...Χαμόγελο με γλώσσα
Εμφανώς αγχωμένη μου ζήτησε να είμαι gentleman, το οποίο τήρησα, μέχρι να ανοίξει και μετά τη σφυροκόπησα δυνατά μέχρι που μου ζήτησε διάλειμμα, λόγω εξάντλησης...Ναι!
Το υπόλοιπο ραντεβού κύλησε με δυνατό γαμήσι στη μουνάρα της, μπόλικο dt, γλυφοκώλι και χύσιμο στο πρόσωπο/μαλλιά για να διατηρήσει επιδερμίδα και hair conditioner...Χαχαχα!Ναι!

Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
23 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
119
Likes:
5.609
Πόντοι:
29.900
review reaction 1 Diblasi, OUROBOROS, Reuzel και 26 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
30 Νοεμβρίου, 2021
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0

Είχα χαρακτηρίσει το περασμένο καλοκαίρι την Πάολα από magic, ως την βασίλισσα του rimming. Όμως λογάριαζα χωρίς τον ξενοδόχο, αφού δεν είχα συναντήσει την αυτοκράτειρα Μαρίνα...Χεχε!ΚαπέλοΝαι!Προσκύνημα
Η κοπέλα έχει μοναδικό ταλέντο στο γλύψιμο και την περιποίηση της αντρικής κωλοτρυπίδας, που παρόμοια δεν έχω ξανασυναντήσει. Με έστησε στα 4 και για μισή ώρα λύσσαξε να γλύφει και να περιποιείται τον κώλο μου, τα αρχίδια μου και την πούτσα μου. Μούγκριζε και είχε εκστασιαστεί σαν την γαμούσα. Όχι απλά της αρέσει να γλύφει κώλους, νομίζω είναι το αγαπημένο της. Μοναδική, άνευ προηγουμένου και ανεπανάληπτη εμπειρία...Γιούπιιι!ΠροσκύνημαΈρωταςΚαπέλοΝαι!
Κατά τα άλλα η συνάντηση κανονίστηκε εύκολα με το γραφείο, που ευχαριστώ διότι τους ζήτησα έξτρα μισάωρο τελευταία στιγμή και το κανόνισαν άμεσα...Καπέλο
Εμφανισιακά η κοπέλα είναι τούμπανο. Γύρω στα 30, περίπου 1.80μ. Κωλάρα και βυζάρες έχουν δεχθεί επέμβαση που έχει ταιριάξει αρμονικά με το υπόλοιπο σώμα.
Τα αγγλικά της ήταν το μοναδικό μελανό σημείο στη συνάντηση, αλλά το παλεύει. Αν σκοπεύει να συνεχίσει τα city tours καλό θα ήταν να τα βελτιώσει.
Λίγο μετρημένη στην αρχή μέχρι να συνεννοηθούμε και να καταλάβει τι θέλω.
Πολύ καλό βαθύ τσιμπούκι, ρούφαγε όλο τον πούτσο χωρίς να με γδέρνει με τα δόντια της.
Στο γαμήσι άντεχε σφυροκόπημα στα 4 και ήταν κάβλα στο ιεραποστολικό με τα μακριά πόδια της στον αέρα, να με κοιτάζει και να παίζει με την κλειτορίδα της και τις βυζάρες της...Ναι!
Όσοι αναζητούν γλυφοκώλι, επιβάλλεται να την συναντήσουν...!!!

Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
23 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
119
Likes:
5.609
Πόντοι:
29.900
review reaction 1 review reaction 6 Diblasi, OUROBOROS, delipas και 17 άλλα μέλη
Σχόλια (1)
29 Νοεμβρίου, 2021
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0

Συνάντησα την Melison μετά από σύσταση του γραφείου ότι η κοπέλα προσφέρει το φάσμα υπηρεσιών που αναζητώ.
Έφθασε στην ώρα της, casual-sexy ντυμένη. Εμφανιασιακά είναι όπως βλέπετε στις φώτος. Θεωρώ ότι οι πολλές παρεμβάσεις στο πρόσωπο την δείχνουν μεγαλύτερη και αρκετά πλαστική. Ηλικιακά μου φάνηκε ~25.
Η επικοινωνία αποδεκτή, με τη χρήση βασικών αγγλικών.
Σωματικά είναι τούμπανο...! Διαθέτει στενό μουνάκι με όμορφη κλειτορίδα, του οποίου αν φερθείς προσεκτικά υγραίνεται και ανοίγει.
Καλή πίπα με πολύ σάλιο που έσταζε, συνεχείς προσπάθειες για dt, μου έκανε μούσκεμα πούτσα και αρχίδια...Ναι!
Πολύ καλό γλυφοκώλι που ειδικά στο 2ο γύρο έπιασε σχεδόν άριστα επίπεδα...Γιούπιιι!Ναι!
Στο σεξ ξεκίνησε διστακτικά και φοβισμένα, λόγω μεγέθους. Όμως με το που άνοιξε, άντεξε δυνατές πουτσιές ειδικά στο 2ο γύρο.
Τοπ της συνάντησης στα 4 με εκπληκτική θέα, γραπώνοντας τα θεσπέσια κωλομέρια της και σπρώχνοντας με δύναμη...Ναι!
Μοναδικό φάουλ ότι έβαζε φρένο και δεν αφηνόταν, προφανώς για επαγγελματικούς λόγους, διότι μετά θα ήταν εξαντλημένη για τα επόμενα ραντεβού.
Τελείωμα στο στόμα στον 1ο γύρο και στο σώμα στο 2ο γύρο.
Έιναι άνω του μέσου όρου των citytouristrion, τόσο εμφανισιακά όσο και σε απόδοση. Όμως δεν είναι σε υψηλά επίπεδα pse, επειδή κινείται σε αρκετά επαγγελματικά επίπεδα.

Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
23 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
119
Likes:
5.609
Πόντοι:
29.900
review reaction 1 Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, TOMCRUISE, elpotero και 11 άλλα μέλη
Σχόλια (1)
30 Οκτωβρίου, 2021
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0

Συνάντησα την Έλενα το περασμένο καλοκαίρι μετά από σύσταση της τηλεφωνήτριας του γραφείου, η οποία όταν της ζήτησα να πει στην κοπέλα να με περμένει με συγκεκριμένο dress code απάντησε ότι δε μπορεί να το κάνει...Θυμός
Η κυρία είναι αρκετά χρόνια μεγαλύτερη από τις φώτος. Αν δεν έχει ξεπεράσει τα 50 σίγουρα τα πλησιάζει. ΟΙ φώτος της είναι παραπλανητικές!Θυμός
Είναι πολύ ευγενική και προσπαθεί να σε κάνει να νοιώσει σαν πασάς. Βέβαια στις υπηρεσίες της κινείται σε gfe ρυθμούς.
Δε θα τη ξανασυναντούσα, λόγω του όλου πακέτου υπηρεσιών σε συνδυασμό με την ηλικία της.

Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
23 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
119
Likes:
5.609
Πόντοι:
29.900
review reaction 1 xagnostos2006, hornyasfuck, mancunian1986 και 5 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
30 Οκτωβρίου, 2021
Γενική βαθμολογία
 
3.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
1.0
Επικοινωνία
 
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0

Η συνάντηση κανονίστηκε εύκολα μέσω του γραφείου. Η κοπέλα στην ώρα της. Εμφανισιακά είναι περίπου ότι βλέπετε στις φώτος, με μη σημαντικές διαφορές. Τα φάουλ ξεκίνησαν από την αρχή: 1) Δε μιλάει καθόλου αγγλικά και συμπεριφέρεται σαν να απαιτεί να καταλαβαίνουμε ρώσικα. 2) Ζήτησε τα χρήματα από την αρχή.
Στο στοματικό το πάλευε για dt με μπόλικα σάλια, αλλά συμπεριφερόταν σαν να είχε κόφτη υψηλών ταχυτήτων πράγμα που ξενέρωνε.
Δεν αφήνει δάκτυλα. Το γλυφοκώλι της είναι τυπικό, απλά για να δικαιολογήσει τα έξτρα χρήματα που παίρνει.
Την έστησα στα 4 και αφού έβαλε μπόλικο τζελ τόσο στην πούτσα μου όσο και στο μουνί της, μπήκα με δυσκολία. Βόγγαγε και φώναζε σαν να την σφάζουνε, προσπαθούσε να κλέψει και γενικά συμπεριφερόταν σαν να κάνει αγγαρεία. Δεν άφηνε δάκτυλα στον κώλο και με ενημέρωσε ότι δεν κάνει πρωκτικό.
Επειδή, έβλεπε ότι δεν τελειώνω γρήγορα σταμάτησε και μου έγραψε στο translator ότι πονάει και να μην γαμάω τόσο δυνατά. Στο μεταξύ κινούμουν πραγματικά στο 60% της ταχύτητας μου και όχι πλήρη στύση. Οπότε κατάλαβα ότι η κοπέλα δεν το έχει και δεν ενδιαφέρεται να με ικανοποιήσει, αλλά να τελειώνουμε...Κεφάλι σε τοίχο!
Με τα πολλά την γάμησα λίγο ιεραποστολικά και στον αέρα στην αγκαλιά μου και μετά την έβαλα να μου κάνει γλυφοκώλι και πίπα για να τελειώσω, το οποίο έκανα βαριεστημένα στην πλάτη της. Αξιοσημείωτο ότι με ενημέρωσε να μην χύσω στο στόμα της ενώ το προσφέρει στις υπηρεσίες της.Κεφάλι σε τοίχο!
Η κοπέλα κάνει εμφανώς αγγαρεία, οι υπηρεσίες της είναι επιπέδου μπουρδέλου με 20 ευρώ. Πρέπει να αναφέρει στις υπηρεσίες της ότι sex depends on size. Σε καμία περίπτωση δε συστήνεται σε fan του pse.
Στο τέλος βλέποντας τις τζόντες του ξενοδοχείου, σκέφτηκα ότι θα πέρναγα καλύτερα και πιο οικονομικά να μην την φώναζα και να τράβαγα μαλακία με τις τζόντες....Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!
ΥΓ. Σε σύντομη αποτίμηση των υπηρεσιών που έχω λάβει από κορίτσια πρώην ΕΣΣΔ που έρχονται ως city tours με τα 3 γνωστά γραφεία, παρατήρησα ότι οι περισσότερες μου πρόσφεραν επιεικώς μέτριες υπηρεσίες. Οπότε μέχρι νεωτέρας και μόνο εφόσον έχω εγγυήσεις ότι συγκεκριμένες κοπέλες, προσφέρουν τις επιθυμητές υπηρεσίες θα ξαναπάρω κοπέλα τέτοιου τύπου. Μέχρι τότε μαύρο!!!

Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
23 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
119
Likes:
5.609
Πόντοι:
29.900
review reaction 1 Diblasi, xagnostos2006, piko και 13 άλλα μέλη
Σχόλια (3)
119 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 18
1 2 3 4 5 6 7