Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.2 1 10
Γενική βαθμολογία

4.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

1.0
Επικοινωνία

4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Η συνεννόηση με το γραφείο ήταν σχετικά ευκολή.
Η κοπέλα έφθασε με 10λεπτη καθυστέρηση.
Εμφανισιακά είναι όπως στις φώτος, κατά την γνώμη μου εντυπωσιακή με σιλικονούχα βυζιά, οπίσθια που έχει γίνει επέμβαση και όμορφο πρόσωπο.
Δυστυχώς εδώ σταματούν τα ωραία...
Η κοπέλα με την εισοδό της ήταν ψυχρή, με φίλησε τυπικά στο μάγουλο, και ζήτησε κατευθείαν τα χρήματα. Ως έμπειρος άρχισαν να με ζώνουν τα φίδια ότι έπεσα σε κοπέλα που ήρθε για την αρπακτή...
Στη συνέχεια άρχισε να γδύνεται αργά και ενώ ήμασταν έτοιμη να αρχίσουμε μου λέει ότι θέλει να κάνει ντουζ. Με τα πολλά φαγώθηκε ένα 15λεπτο και όταν ήρθε στο κρεβάτι, φέρνοντας τζελ παρόλο που δεν κάνει πρωκτικό και αρχίσαμε το ψιλοχαμούρεμα, μου ανακοίνωσε ότι δεν φιλά με γλώσσα. Στεκόταν σαν παγοκολώνα με μηδενική συμμετοχή... :headbang:
Με τα πολλά έπιασε την πούτσα μου και ενώ περίμενα να τη χαϊδέψει και να αρχίσει να την γλύφει, με ρώτησε αν έχω κάνει ντουζ, παρόλο που την υποδέκτηκα με την πετσέτα του μπάνιου. Της είπα ότι έκανα 10 λεπτά πριν έρθει. Τότε κάνει το αδιανόητο σκύβει και αντί να αρχίσει να γλύφει την πούτσα ή να τη χαϊδεύει, αρχίζει να τη μυρίζει για κανά λεπτό...:headbang: Ήδη ήμουν έτοιμος να την πετάξω έξω με τις κλωτσιές, διότι είχα ξαναζήσει τέτοιες συμπεριφορές με απαράδεκτο service με Ρώσο-Ουκρανέζες αλεξιπτωτίστριες που έρχονται Ελλάδα για αρπακτές και προσπαθούν να τρώνε χρόνο με αστείες αφορμές. Οπότε με το που μου είπε να κάνω ντουζ, της είπα ότι η συνάντηση ακυρώνεται και να μου δώσει τα λεφτά πίσω....
Προσπάθησε να με ηρεμήσει, δήθεν να το συζητήσουμε, αλλά δε σήκωνα κουβέντα. Ενημέρωσα το γραφείο της ότι θα δώσω μόνο 20 ευρώ για τον οδηγό που δεν φταίει σε κάτι και της είπα να ντυθεί και να αποχωρήσει το συντομότερο διότι δεν είμαστε ηλίθιοι στην Ελλάδα να μας κοροϊδεύουν..., το οποίο και έκανε.
Συμπερασματικά η περίπτωσή της είναι χαρακτηριστική αντίστοιχων Ρώσο-Ουκρανίδων που ενώ είναι πολύ όμορφες, δεν έχουν καμία διάθεση να προσφέρουν υπηρεσίες παρά να εισπράξουν τα χρήματα κοροϊδεύοντας τον πελάτη...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 05, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
19€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Γλομπεάρχης
125
Πόντοι:
35.900
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 4 review reaction 1 BisexualWannabe, mancunian1986, geozin και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

25 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Ιανουαρίου, 2026
Καλημερα σας και ευχαριστούμε για τη κριτική! Πάντα ειναι χρήσιμες! Χρόνια πολλά!

Παρακάτω θα παραθέτουμε την απα τηση της κοπέλας οπως επισης να αναφέρουμε οτι ο τρόπος σας ηταν παρα πολυ αγενής στο τηλέφωνο. Το οτι μιλάτε με μια κοπέλα τηλεφωνητρια δεν σημαίνει ότι πρεπει να εχουμε "μαγκια" .

Απάντηση κοπέλας μεταφρασμένη:

Αγαπητή μου, επιστρέφω. Ο πελάτης αναστατώθηκε πολύ επειδή του ζήτησα να κάνει ντους, καθώς ήθελε επιπλέον πρωκτικό rimming, και δεν μύριζε καθαρά. Ρώτησα ευγενικά, με τον ίδιο τρόπο που ζητάω από όλους τους πελάτες μου να κάνουν ντους, αλλά αγχώθηκε και θύμωσε πολύ.

Εδω να προσθέσουμε πως όλοι και πελάτες και κοπελες επιθυμούν να υπάρχει σωστή υγιεινή και αν παρατηρηθεί κατι καλύτερο θα ηταν να γίνεται προσπάθεια κι όχι αντίδραση.

Αλλα απο το τρόπο που μιλάτε στη κριτική σας , ετσι μιλήσατε και στο τηλέφωνο. Και ειναι απαράδεκτος.
review reaction 1 DisciplineLover, mozartmo, ANALyser και 4 άλλα μέλη
06 Ιανουαρίου, 2026
Να προστεθεί επισης πως στη τηλεφωνήτρια αναφέρατε με μεγάλο ζήλο πως θα γράψετε κριτική. Δεν νομιζω πως σας εμποδίζει κάποιος γενικα. Οποτε πιο πολυ απειλή φάνηκε.

Δεν σας ζήτησε εξαλλου κάτι παράλογο, να πλυθειτε σας είπε! Καλή σας μερα !!
review reaction 1 DisciplineLover, ANALyser, AsprosK και 3 άλλα μέλη
06 Ιανουαρίου, 2026
Όπως ανέφερα στην κριτική, αλλά μάλλον υπάρχει δυσκολία ή άρνηση κατανόησης, έκανα ντουζ 10 λεπτά πριν έρθει.
Επίσης, η κοπέλα από τη στιγμή που μπήκε στο δωμάτιο έψαχνε τρόπο να φάει χρόνο.
Αυτές οι συμπεριφορές είναι γνωστές σε όσους έχουν εμπειρία στο χώρο και χαρακτηριστικές call girls που έρχονται στην Ελλάδα για την αρπακτή τους και δεν τους ενδιαφέρει να κάνουν πελατολόγιο.
Τέλος, σας ενημέρωσα ότι θα λάβετε κριτική για την απαράδεκτη συμπεριφορά της, διότι θα πρέπει να ενημερώνονται τα υπόλοιπα μέλη σχετικά ώστε να μην πετάνε τα λεφτά τους σε κοπέλες που δεν προσφέρουν καλές υπηρεσίες. Δεν απείλησα. Για εμάς ως πελάτες οι αληθινές και ειλικρινείς κριτικές είναι ο μόνος τρόπος για να μην ξοδεύουμε τα χρήματα και το χρόνο μας άσκοπα. Ειδικά όταν πολλές κριτικές είναι ψεύτικες για να κάνουν διαφήμιση στα γραφεία ή σε κοπέλες.
Αν εσείς δεν επιθυμείτε αρνητικές κριτικές κλείστε τα προφίλ.
review reaction 1 hornyasfuck, mozartmo
06 Ιανουαρίου, 2026
Φίλε πάντως το απαράδεκτη και όλα αυτά τα νεύρα που βγάζεις τα στηρίζεις στο ότι σε μύρισε κάνα λεπτό και σου ζήτησε να κάνεις μπάνιο? Γενικά υπερβολικά τα νεύρα σου με βάση τη κριτική σου. Έχουμε δει πραγματικά κακές συμπεριφορές συγκριτικά με αυτά που περιέγραψες εσύ.
review reaction 1 DisciplineLover, hornyasfuck, AsprosK και 2 άλλα μέλη
06 Ιανουαρίου, 2026
Μαλλον δεν έγινε κατανοητή η φράση "Καλημερα σας και ευχαριστούμε για τη κριτική! Πάντα ειναι χρήσιμες! Χρόνια πολλά!"

Αν αυριο μεθαύριο κάποια κοπέλα απο αλλου φυσικα, αρνηθεί να κάνει ντουζ που θα της ζητήσετε, ελπίζουμε να περάσετε καλα στο ραντεβού σας.

Καλη συνέχεια!
review reaction 1 hornyasfuck
07 Ιανουαρίου, 2026
Επαναλαμβάνω ότι ο λόγος που ακύρωσα τη συνάντηση ήταν ότι η κοπέλα είχε ήδη φάει 15 λεπτά για να γδυθεί και να κάνει ντουζ και σκόπευε να φάει άλλο ένα τουλάχιστον 5λεπτο....
Τότε να με ενημέρωνε να την πληρώσω για 40 λεπτά και όχι 1 ώρα.
review reaction 1 hornyasfuck, mozartmo, gnnakos και 1 ακόμα μέλος
07 Ιανουαρίου, 2026
Η κοπέλα έμεινε μαζί σας ακριβώς 9 λεπτά τη στιγμή που καλέσατε στο πρακτορείο για να κάνετε τα παράπονά σας επειδή δεν θέλατε να κάνετε ντουζ.

Και πιστέψτε με είναι κάτι το οποίο είναι 100% σίγουρο.

Παρόλα αυτά ευχαριστούμε και πάλι για την κριτική σας
review reaction 1 review reaction 3 DisciplineLover, hornyasfuck, gnnakos
07 Ιανουαρίου, 2026
Με το δικό μου ρολόι είχαν περάσει 15 λεπτά.
Στο τέλος θα πληρώνα για 1 ώρα και θα λάμβανα υπηρεσίες για 30 λεπτά επιπέδου στούντιο, αν σε αυτά προστεθούν ο χρόνος για το 2ο ντουζ που ζήτησε και ότι θα σταματούσαμε και 5-10 λεπτά νωρίτερα για να ετοιμαστεί να φύγει.
Αυτή την τακτική την έχω ξανασυναντήσει με κοπέλες που έρχονται από χώρες του εξωτερικού για σύντομα χρονικά διαστήματα στην Ελλάδα και δεν τους ενδιαφέρει να ικανοποιήσουν τον πελάτη, αλλά να εισπράξουν τα χρήματα και να φύγουν...
review reaction 1 hornyasfuck, mozartmo
07 Ιανουαρίου, 2026
Ο πελάτης ζήτησε το κορίτσι να έρθει και ήταν πρόθυμος να πληρώσει για τις υπηρεσίες της κοπέλας και μάλλον φαίνετεαι ότι έχει δίκιο στην συγκεκριμένη περίπτωση...
Η κοπέλα μπορεί να λέει ότι θέλει για να δικαιολογηθεί...
Ο πελάτης σας δεν ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ να κάνει παράπονα αν η κοπέλα είχε συμπεριφερθεί σωστά...

Κατά την ταπεινή μου άποψη δεν είναι σωστός ο τρόπος που χειρίζεστε το όλο θέμα... για μένα με την τελευταία απάντηση που δώσατε στον πελάτη χάνετε πόντους. Ο άνθρωπός είχε κάνει ντους αμέσως πριν και το λέει ξεκάθαρα...
Επίσης η κοπέλα μπορούσε να αρνηθεί το anal rimming αν ο πελάτης δε θέλει να χάσει ακόμα περισσότερο χρόνο...

Η κοπέλα μάλλον πάει από το ένα ραντεβού αμέσως στο επόμενο ενώ κανονικά νομίζω είτε θα έπρεπε να πάει φρεσκομπανιαρισμένη ή να μην μετράει ο χρόνος που θέλει να φρεσκαριστεί... όταν κανείς πληρώνει αδρά τότε δεν μπορείς να του στερείς ούτε δευτερόλεπτο και αυτό πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη...

Ο πελάτης είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι πρωτάρης και νομίζω θα κερδίζατε περισσότερους πόντους αν είσασταν ουδέτεροι ή είχατε πάρει το μέρος του...
review reaction 1 hornyasfuck, Ωρίων, mimis69
07 Ιανουαρίου, 2026
Δεν γνωρίζουμε πόσος χρόνος περασε στο δικό σας ρολόι, εμάς που ακριβώς αυτη ειναι η δουλεια μας , είχαν περάσει 9 λεπτά για αυτο το λογο έγινε κ ακύρωση του ραντεβού σας. Αν ειχαν περάσει 15 λεπτά που η κοπελα ηταν μαζι σας δεν θα ειχε γίνει ακύρωση.

Η κοπελα ειναι απο τα κοριτσια που ειναι ήσυχη και πολυ ευγενική. Δεν πρόκειται να σας απαντήσουμε ξανα και να διαιωνίζουμε τη κριτική σας, ειναι σεβαστή αλλά δεν συμφωνούμε γιατί αν ειχε ανέβει μια κριτική λέγοντας, πως η κοπέλα δεν έκανε ντουζ αυτη τη στιγμη θα είχαμε δικαστεί πολυ χειρότερα.

Στη περίπτωση σας εσεις αρνήθηκατε να κανετε ντουζ και σας φταίει η κοπέλα. Τι να πούμε, το είδαμε κι αυτο.

Καλή συνέχεια
review reaction 1 review reaction 6 hornyasfuck, mozartmo
25 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3