Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 57 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 141182
Γενική βαθμολογία
 
2.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
1.0
Επικοινωνία
 
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Η συνάντηση κανονίστηκε εύκολα με το γραφείο. Όμως η παρότρυνση της τηλεφωνήτριας ότι πρόκειται για μία από τις καλύτερες επιλογές του γραφείου δεν επαληθεύτηκε.
Η κοπέλα έφθασε στην ώρα της. Τα αγγλικά της είναι κάτω του μετρίου και τα ελληνικά της σχεδόν ανύπαρκτα. Οπότε η επικοινωνία είναι τουλάχιστον δύσκολη. Η συμπεριφορά της ήταν με το καλησπέρα ψυχρή και έδειξε ότι έχει σοβαρό ψυχιατρικό θέμα με τα μικρόβια/καθαριότητα που από μόνο του την κάνει ανίκανη για αυτή τη δουλειά. Σχολίασε ότι το δωμάτιο μύριζε τσιγάρο, διότι κάπνιζα ένα πούρο με ανοικτό παράθυρο και κλιματισμό για να μη ντουμανιάσει, σε σουίτα. Αν έχει πρόβλημα, να αναφέρει στις υπηρεσίες της ότι δε συναντά καπνιστές/
Άδειασε μία τσάντα από σπρέυ/τζελ/διαλύματα με τα οποία άρχισε να με σκουπίζει και να με ψεκάζει, αφού η ίδια πρώτα πήγε στο μπάνιο και απλά έπλυνε το μουνί της στο νεροχύτη με σκέτο νερό.
Επίσης, ζήτησε τα χρήματα μπροστά.
Στη συνέχεια άρχισε να με πιπώνει χωρίς φιλιά ή κάποιο χάδι και αμέσως σταμάτησε λέγοντας ότι ο πούτσος έχει γεύση από το shower gel...Κεφάλι σε τοίχο! και μου ζήτησε επιτακτικά με τα κακά της αγγλικά να τον ξεπλύνω. Εκεί κατάλαβα ότι δεν πάει καλά. Δυστυχώς ήδη είχα πληρώσει και δε μπορούσα να την διώξω.
Αφού επέστρεψα από το μπάνιο, είπα να της γλύψω το μουνί μπας και ξεξινίσει. Έδειχνε να το απολαμβάνει όποτε μετά της ζήτησα να μου κάνει γλυφοκώλι το οποίο ήταν καλό, αλλά με ξενερωματικές διακοπές όπου μου σκούπιζε τον κώλο από τα σάλια της...Ναι! Με τα πολλά είπα να χύσει έτσι και να δω αν παλεύεται ο 2ος γύρο να την γαμήσω.
Αφού έκανε μπάνιο, σκόνταψε στο σκαλοπάτι του τζακούζι και άρχισε να βρίζει το δωμάτιο, που ήταν σουίτα σχεδόν 40 τετραγωνικά. Την επόμενη φορά θα την φωνάξω σε ποντικότρυπα του Μεταξουργείου, αντίστοιχη με τις τρώγλες που ζει στη Ρωσία. Άρχισε να βάζει τα μπουκαλάκια του νερού για να μην πρηστεί και έτσι περιμέναμε κανά 10λεπτο μέχρι να αποφασίσει να συνεχίσουμε.
Όταν το αποφάσισε ο 2ος γύρος ξεκίνησε με γλυφοκώλι, μηχανική πίπα και εμφανής διάθεση από τη μεριά της να τελειώνει όπως και στον 1ο γύρο. Με τα πολλά της είπα να στηθεί στα 4 και αρχίσαμε το γαμήσι όπου δε με άφηνε να πιάσω την πούτσα μου και όταν είδε ότι έχω διάθεση να την ταλαιπωρήσω, σταμάτησε μετά από κανά 5λεπτο και μου είπε να μου πάρει πίπα για να τελειώσω. Πραγματικά παραπέμπουν σε σέρβις του Μεταξουργείου και όχι σε 160 ευρώ την ώρα. Με τα χίλια ζόρια έχυσα στα βυζιά της και έτσι έληξε η συνάντηση.
Αξιοσημείωτο ότι κατάφερε να κόψει το δακτυλό της στο μπάνιο, όταν έκανε το 2ο ντουζ...Κεφάλι σε τοίχο! Πάλι της έφταιγε το δωμάτιο και όχι η ηλιθιότητα και ξινίλα που κουβαλάει μέσα της.
Αν οι παλιότερες κριτικές δεν είναι μούφα ή από άπειρους αγαπούληδες που ψαρώνουν με 2μετρες αρπακτικά ανατολικοευρωπαίες που έρχονται για την αρπακτή τους στο Ελληνιστάν, τότε η κοπέλα έχει κάψει φλάτζες, χρειάζεται άμεση επίσκεψη στον ψυχίατρο για τη μικροβιοφοβία, διακοπή από αυτή τη δουλεία που πρέπει να έρχεσαι σε επαφή με γυμνά σώματα.
Δε θα τη συνιστούσα ούτε σε εχθρό μου!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 02, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
190€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
23 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
119
Likes:
5.607
Πόντοι:
29.900
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, Rensten, THV και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Νοεμβρίου, 2023
λυπάμαι μεν για την κακή εμπειρία σου αλλά με έκανες και γέλασα με την περιγραφή σου Χεχε!
review reaction 1 hornyasfuck
03 Νοεμβρίου, 2023
Δεχεται κατουρημα και ειναι μικροφοβικη;Χμμμ;
review reaction 3 bigmountain89, hornyasfuck, srek7
03 Νοεμβρίου, 2023
Ρίχτεις ένα χέσιμο να αποκτήσει ανοσία στα μικρόβια!

Σωστή κριτική ,ευχαριστούμε!
review reaction 1 maradona7, Rensten, srek7 και 1 ακόμα μέλος
03 Νοεμβρίου, 2023
@mimis69

Παλιά ήταν άλογο κούρσας, όχι μόνο σε εμφάνιση, αλλά πρωτίστως σε υπηρεσίες.

Εδώ και καιρό, έχει κάψει φλάντζες και για καλό όλων μας (και δικό της), ΠΡΈΠΕΙ να σταματήσει, ή έστω να κάνει ένα μεγάλο break.

Αυτά.
review reaction 1 old boy, Rensten, blizardeye και 2 άλλα μέλη
03 Νοεμβρίου, 2023
προφανως και δε διαβαζεις τις κριτικες...καθοτι ολα αυτα που ειπες εχουν ξαναγραφτει απο εμενα τον ιδιο
03 Νοεμβρίου, 2023
και να μη ξεχασω να πω οτι μετα τη μετριοτατη κριτικη μου, οπου στο τελος ειπα "ριξτε της μαυρο μεχρι να ξαναγινει βρωμικη πουτανα οπως ηταν παλια" ριχτηκαν στη δουλεια ΟΛΟΙ οι προμοτορες να την εκθειασουν. Μετα απο 120 κριτικες ακομα δεν εχεις καταλαβει ποιοι ειναι οι προμοτορες σ'αυτο το site ?? Δεν ειναι αγαπουληδες, ΠΡΟΜΟΤΟΡΕΣ ειναι..
review reaction 1 dimitrisgk, hornyasfuck, gnnakos
03 Νοεμβρίου, 2023
Αδερφέ όταν την είδες, την αναγνώρισες με βάση τις φωτογραφίες? εγώ τραβούσα τα μαλλιά μου....
review reaction 3 hornyasfuck
03 Νοεμβρίου, 2023
Αφού έρχεται τόσο καιρό στα μέρη μας και συνεχόμενα, λογικό να έχει καεί. Πολύ λογικό. Και δεν αποκλείεται να μένει εδώ.
review reaction 1 hornyasfuck
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8