Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 24 10
ΠροβεβλημένηHot
Γραφεία CG 389954
Γενική Εντύπωση
 
3.0
Δυστυχώς το γραφείο είναι μία κακή έκδοση του Athens Diva που πολλοί αγαπήσαμε και τιμήσαμε με τα χρήματά μας ως πελάτες.

Καταρχήν η επικοινωνία είναι σημαντικά χειρότερη όχι μόνο σε επίπεδο πληροφοριών σχετικά με τις προσφερόμενες υπηρεσίες των κοριτσιών, αλλά και στον προγραμματισμό των ραντεβού. Σαν παράδειγμα, η βασική τηλεφωνήτρια του Diva ήταν πάντα πρόθυμη να μας ενημερώσει σχετικά με τις υπηρεσίες των κοριτσιών και να τις ρωτήσει αν δεν γνώριζε, όπως και να τις ενημερώσει σχετικά με τις επιθυμίες σταθερών πελατών. Ώστε να αποφεύγονται προβλήματα. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει στο σημερινό γραφείο, όπου τυπικά προσφέρονται οι βασικές πληροφορίες χωρίς ιδιαίτερη διάθεση για να απαντηθούν ερωτήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες.

Όσον αφορά τον προγραμματισμό των ραντεβού, παρατηρώ διαβάζοντας τις προηγούμενες κριτικές ότι δεν είμαι ο μόνος που έχει γευθεί ακύρωση την τελευταία στιγμή. Διόλου τυχαίο ότι στους περισσότερους έχει συμβεί με την Γιολάντα, η οποία εμφανώς ρυθμίζει τα ραντεβού της με βάση τους εκτός γραφείου πελάτες, αφού ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτή κρυφό καμάρι ότι χρησιμοποιεί τόσο το forum όσο και το γραφείο για να φτιάξει το δικό της πελατολόγιο. Φυσικά κανείς δεν της λέει κάτι, αφού είναι κράχτης, ιδιαίτερα λαμβάνοντας υπόψη την έλλειψη ποιοτικών συναδέλφων.

Εδώ ερχόμαστε στο επόμενο αρνητικό του γραφείου, ειδικά σε σύγκριση με το Diva, η έλλειψη ποιοτικών σε εμφάνιση και υπηρεσίες κοριτσιών. Απλά ανατρέξτε στις κριτικές των κοριτσιών του Diva και θα δείτε ότι η Αριάνα ήταν "ανύπαρκτη" στον τότε "ανταγωνισμό" με τις συναδέλφισές της, ενώ η Σοφία ήταν μία από τις πολλές, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη την ηλικία της σε σύγκριση με τις πολλές πιτσιρίκες του παλιού γραφείου. Ενώ στο τωρινό γραφείο αποτελούν κορυφαίες επιλογές. Για όσους είμασταν πελάτες του παλιού γραφείου, ξέρουμε ότι και η Γιολάντα ή η "πορνοσταρ" Σάντρα θα άνηκαν στο παλιό γραφείο, στην ίδια κατηγορία με τις προηγούμενες.

Αυτό είναι ακόμη πιο έντονο με την έλλειψη ποιοτικών προσθηκών τόσο σε εμφάνιση όσο και σε υπηρεσίες, σε σύγκριση με το Diva όπου οι προσθήκες νέων κοριτσιών ήταν συχνές και οι υπηρεσίες κάλυπταν και τους πιο απαιτητικούς ή βιτσιόζους. Αν κάποιος τσεκάρει, τις υπηρεσίες των κοριτσιών στο σημερινό γραφείο θα δει ότι το 90% προσφέρει μόνο το βασικό πακέτο χωρίς ιδιαίτερα έξτρα, ενώ στο Diva ήταν το 10%.

Όλα αυτά είναι εμφανή και στο forum όπου το νήμα του σημερινού γραφείου έχει μετατραπεί σε πεδίο ξεκατινιάσματος μεταξύ των "αντιμαχόμενων" κλικών του γραφείου ή έμμεσου προμοταρίσματος των εκτός γραφείου υπηρεσιών από ορισμένες τωρινές "ντίβες" αντί να αποτελεί πεδίο ενημέρωσης για τις υπηρεσίες του γραφείου.
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
23 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
119
Likes:
5.607
Πόντοι:
29.900
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Rensten, Iso14, Manologr και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

22 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Νοεμβρίου, 2022
Κι εμένα μου έχουν ακυρώσει τελευταία στιγμή ραντεβού 3 φορες, μάλιστα θυμάμαι την πρώτη φορά είχα πάρει και δωμάτιο και έμεινα με το πουλί στο χέρι.....
Ειχε ενα κοριτσαρο το diva (αν θυμάμαι καλά Δανάη) ήταν πραγματικο μοντέλο και πιτσιρίκα 19 -20 το πολυ. Απίστευτη ομορφιά, τρομερό σώμα, να χαίρεσαι να γάμος.... δεν ξερω που χάθηκε
04 Νοεμβρίου, 2022
Ε ναι ρε φίλε, επιτέλους κάποιος τα είπε. Κάποτε στο Ντίβα δεν ήξερες ποια να διαλέξεις κ τώρα μετριοτητες. Τι να πιάσει η τωρινή "πορνοσταρ" του Μάγου μπροστά στην Μαριλου ή στην Χατζη;
Οι σημερινές με εξαίρεση την Αριανα κ ίσως την Σοφία θα ήταν οι ρεπατζουδες των κανονικών στο Ντίβα. Το μόνο που ξέρουν είναι να ξεμαλλιαζονται στο νήμα τους και να κάνουν ΙΧ πελατεία.
Και πάλι μπράβο!!!
MP
Mario Puzo
review reaction 1 Bartender 74
04 Νοεμβρίου, 2022
mimis69 η Σάντρα ήταν και στο Athens Diva.

in-out Ωραίο καυλάκι ήταν η Δανάη! Νομίζω εδώ και χρόνια είναι σε σχέση.. Λογικά δεν ασχολείται με το άθλημα..
05 Νοεμβρίου, 2022
Γενικα εισαι σωστος...
Αλλα για υπηρεσιες Γιολαντας κ Σοφιας, εισαι λαθος.
Κανουν κορυφαιο γαμισι οι συγκεκριμενες.
review reaction 1 Rensten, linear
05 Νοεμβρίου, 2022
Βλεπω μερικες σκληρες αληθειες που καλο ειναι να λεγονται αλλα και πραματα τα οποια δεν ηξερα,ωραιος!
05 Νοεμβρίου, 2022
Δεν μπορώ να καταλάβω ως προς τι η αναφορά στο άτομο μου ενώ έχω φύγει 3 μήνες τώρα .. αν είναι να κράζετε κράξτε για κάτι που να χει βάσεις γιατί εγώ έχω σταματήσει Πλατύ χαμόγελο
review reaction 5 chris drs
05 Νοεμβρίου, 2022
Καλησπέρα εκτός από τη Σοφία και Αριάνα δεν υπάρχει κάτι άλλο κοινό με το συγκεκριμένο γραφείο που αναφέρεται , και κάπου πρέπει να σταματήσετε να μας συγκρίνετε,όσο για τα λάθη μας θα κοιτάξουμε να τα διορθώσουμε, ευχαριστώ πολύ για την κριτική σας..
05 Νοεμβρίου, 2022
Δεν ξέρω ποια στεναχώρησε το φιλο μας τον Mimi και από τα νεύρα του θέλησε να προσβάλει κορίτσια που έχει περάσει καλά βάση της κριτικές τού! Μίας και με αναφέρεις θα σου γράψω 2 λόγια, έχουμε συναντηθεί πριν 3 χρόνια και έγραψες πολύ καλή κριτική για μένα! Δεν διάλεξες Στην τύχη ήξερες ποιά είμαι και τι πρόγραμμα κάνω! Στο Athens είχε παραπάνω από 50 κορίτσια Και πάλι ήμουν από αυτές που έκανα 7 ραντεβού την μέρα Και αν ήθελα και παραπάνω! 50 κορίτσια κάθε ηλικίας και αρκετές μεγαλύτερες και από μένα! Τώρα δεν ήμαστε στο Diva ,το γραφείο θέλει να δουλεύει με λιγότερα κορίτσια προφανώς, το σίγουρο όμως είναι ότι δεν μας πιέζει κανένας για εργασία! Όσο αφορά εμένα δεν ακυρώνω ποτέ εκτός αν είναι θέμα υγείας ,από την στιγμή ότι εγώ δεν θα νιώθω καλά τι πρέπει το γραφείο να κάνει να με αναγκάσει? Δεν το κανει και είναι το σωστό, αν το έκανε θα ήμουν πρώτη που θα έφευγα! Υπάρχουν αρκετά γραφεία και πολλά κορίτσια...παρά πολλά, αν κάποια δεν αξίζει φαίνεται! Είχα δουλειά στο Diva εχω στο Magic γιατί σέβομαι τον πελάτη, τα χρήματα του,με τιμάει που με διαλέγει και αυτή που με έχουν συνάντηση ξέρουν ακριβώς τι προσφέρω σε ενα ραντεβού, όπως Και εσύ ξέρεις! Να περνάς καλά εύχομαι ♥️
review reaction 1 Rensten, linear, CaptainK και 1 ακόμα μέλος
05 Νοεμβρίου, 2022
δυνατη και σωστη αναλυση ο φιλος
05 Νοεμβρίου, 2022
@magicgirls.tv
ποια λαθη να διορθωσετε, μας δουλευετε ??
τις ιδιες μαλακιες κανετε εδω και χρονια. Οταν ο αλλος εχει κλεισει δωματιο κ του ακυρωνετε τελευταια στιγμη, πρεπει την επομενη φορα να του αφαιρεσετε τουλαχιστον το κοστος για το δωματιο που πληρωσε..εχετε γαμηθει στο χρημα κι εχετε το θρασος να μην καλυπτετε εστω και 30-40 ευρω απο τις μαλακιες σας.
review reaction 1 srek7, Rensten, CaptainK και 2 άλλα μέλη
22 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3