Κριτικές από Yagulas

16 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 16
Διάταξη
03 Οκτωβρίου, 2023
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Call-Girls

Αντιγράφω αυτούσια την κριτική που είχα ανεβάσει στο νήμα της κοπέλας. Αφού ανοίχθηκε καρτέλα κριτικών, ας ανεβάσουμε και τις προγενέστερες κριτικές προς ενημέρωση των συναγωνιστών.

Συνάντηση με την Νικόλ απόγευμα Παρασκευής για 1,5 ωρίτσα.

Η γυναίκα είναι ΚΟΡΜΑΡΑ με όλη την σημασία της λέξης.
Ψηλή που μόλις μπήκε με τις καυλιάρικες μπότες της μου έριχνε στο ύψος και δεν είμαι κανένας ζουμπάς, 1,81 είμαι.
Fit εντελώς στεγνό μοντελέ κορμί με απίστευτες ποδάρες, μέση δαχτυλίδι, ωραίο 2αρακι φτιαγμένο στήθος, ένα κωλαράκι ποίημα και δερματάκι απαλό και βελούδινο σαν 18χρονης και βγάλε. Κορμί μπαλαρίνας ή γυμνάστριας pilates.

Για το πρόσωπο της που έχουν γραφτεί μερικά περίεργα στο παρελθόν έχω να πω ότι υποκειμενικά για εμένα είναι άκρως καυλωτικό και με ιδιαίτερο χαρακτήρα.
Αντικειμενικά (όσο μπορώ), δεν είδα σε καμία περίπτωση αυτά τα υπερβολικά που έγραψαν 1-2 περίεργοι τύποι. Έχει πολύ ωραία εκφραστικά μάτια, καλοσχηματισμένα και αρκετά σαρκώδη χείλια, υπέροχο χαμόγελο, ωραία κατατομή προσώπου, κοντό μαλλί και σχετικά μεγάλη μύτη που όμως δεν δείχνει άσχημη.
Δεν έχει baby face, δεν έχει πρόσωπο για διαφήμιση γιαουρτιού της ΦΑΓΕ, έχει ένα ιδιαίτερο πρόσωπο με δικό του χαρακτήρα που εγώ προσωπικά το βρίσκω μια χαρά και το γουστάρω κάργα.

Στα του αγώνα τώρα τι να πω? Κόλαση!
Ο κορίτσαρος μπαίνει στον χώρο με χαμόγελο και άνεση σαν να σε ξέρει καιρό. Πρόσχαρη και φιλική με φοβερή ενέργεια σαν άτομο και σε παρασύρει άμεσα σε ότι θα επακολουθήσει.

Στο σεξ είναι ηφαίστειο, τυφώνας! Κατά την γνώμη μου είναι ιδανική για δυνατούς και ανθεκτικούς παρτενέρ.
Απίστευτα καλή στην πίπα, δυναμίτης για γερά πνευμόνια με αντοχές στον αγώνα, το ξέρει το άθλημα το κατέχει και προσπαθεί (και το καταφέρνει) να περάσεις τέλεια.
Καταπληκτικά στησίματα χωρίς να κλέβει σε όλες τις στάσεις και ειδικά στα 4 είναι μοναδική, το ωραιότερο κωλαράκι και το καλύτερο στήσιμο που έχω δει.
Δεκτική στα πάντα με φοβερή ενέργεια, ένταση και πάθος.

Γενικά μια πάρα πάρα πολύ καλή συνάντηση που εννοείται θα επαναληφθεί στην πρώτη ευκαιρία.

Yagulas
Σεβαστός
Εγγραφή:
16 Σεπ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
2.095
Πόντοι:
1.191
review reaction 1 ivan the great, andronikos3, Antonis78 και 21 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
01 Σεπτεμβρίου, 2023
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Call-Girls

Δίωρη απογευματινή συνάντηση στο Bill μετά από εύκολη συνεννόηση με την Μυρτώ.

Κατ΄ αρχάς από τα μηνύματα για το κλείσιμο του ραντεβού εύκολα κατάλαβα ότι η Μυρτώ είναι μία ευγενέστατη, τυπικότατη και διακριτική κοπέλα.
Από κοντά την ωραία εντύπωση συμπληρώνει το άψογο elegant ντύσιμο, το στυλ της και η συμπεριφορά της που μπορεί να σταθεί οπουδήποτε.
Μπήκε στο δωμάτιο με το υπέροχο χαμόγελό της φιλική, ζεστή και ερωτική από την πρώτη στιγμή.
Περιποιημένη, βαμμένη και αρωματισμένη τόσο και όπως πρέπει.

Ωραίο πρόσωπο (παρά τις κάποιες αισθητικές παρεμβάσεις), για την δική μου αισθητική. Καυλιάρικα μακριά ξανθά μαλλιά, υπέροχα μάτια και γλυκό χαμόγελο.
Κορμί fit, φοβερά γυμνασμένο όχι τούμπανο όπως περίμενα από τα γραφόμενα άλλων συναγωνιστών αλλά κοντούλα, λεπτούλα και απίστευτα γραμμωμένη παντού. Πολύ ωραίο φτιαγμένο στήθος, φανταστικά πόδια και θεϊκός κώλος, σοκολατένιο μαύρισμα σκέτη καύλα και δέρμα λείο και απαλό σαν μετάξι.

Πολύ ζεστή σαν άνθρωπος με επίπεδο και άποψη που μπορείς άνετα να συζητήσεις μαζί της για οποιοδήποτε θέμα.

Στα του αγώνα συνοπτικά,
Φιλάει πολύ όμορφα βαθειά και αισθησιακά.
Πολύ καλή στο στοματικό, χωρίς φανφάρες και υπερβολές θα σε περάσει με την γλώσσα και τα χείλη της ολόκληρο, όχι μόνο το εργαλείο και τα παρελκόμενα. Στο προκαταρκτικό φάσωμα-πίπα με στρίμωξε στον καθρέπτη για να πάρω δείγμα τι θα επακολουθήσει, στο κρεββάτι μου πρόσφερε και anal rimming το οποίο δεν το ζητάω ποτέ αλλά το απόλαυσα δεόντως .
Στο σεξ είναι απολαυστικά στενή και εκτός από τις στάσεις που παίχτηκαν στο κρεββάτι, με δική της πρωτοβουλία περάσαμε και μια βόλτα από πολυθρόνα, στα όρθια κλπ. Δεκτική και δοτική σε όλα ενδιαφέρεται να περάσεις καλά και να φύγεις ικανοποιημένος.
Απολαμβάνει να δίνει και να παίρνει χάδια και φιλιά σε όλο το κορμί και είναι χαδιάρα και ναζιάρα σαν 17 κορίτσι.
Παίχτηκαν δύο απολαυστικοί γύροι που με άφησαν πλήρως ικανοποιημένο.

Πάρα πάρα πολύ καλή στο μασάζ που μου πρόσφερε στο ενδιάμεσο.

Πολύ σχολαστική με την καθαριότητα και την υγιεινή, έκανε ντουζ πρίν στο ενδιάμεσο και μετά.

Καλές εντυπώσεις λοιπόν από την συνάντηση με την γυμνασμένη κουκλάρα Μυρτώ και πιστεύω θα επαναληφθεί σύντομα.

Ps: ήταν η πρώτη φορά με γυναίκα που έπαθα μπλακαουτ και δεν ήξερα αν θέλω να ασχοληθώ εγώ με το βελούδινο κορμί της, να ασχοληθεί αυτή με εμένα με τα χάδια τα φιλιά και τις πίπες της, να την σκίσω στα τέσσερα, να με καβαλήσει, να της κάνω τρυφερά έρωτα, να το ρίξουμε στο σοσιαλ.... γενικά ήμουν λίγο σε φάση τι να κάνω τώρα? τι να πρωτοαπολαύσω απο αυτή την γυναικάρα που σε όλα είναι τόσο καλή?

Yagulas
Σεβαστός
Εγγραφή:
16 Σεπ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
2.095
Πόντοι:
1.191
review reaction 1 THV, Yatoputso, *Μυρτώ* και 23 άλλα μέλη
Σχόλια (10)
05 Αυγούστου, 2023
Γενική βαθμολογία
 
9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0

Ημερομηνία ενδεικτική, η συνάντηση με τον κορίτσαρο έγινε κάπου στο τελευταίο 10ήμερο του Ιουλίου σε γνωστό χοτέλι στο μεταξουργείο, δεν θυμάμαι πότε ακριβώς.

Τι να πώ γι' αυτό το πλάσμα, έχουν ειπωθεί όλα, οπότε συνοπτικά...

Κουκλάρα, γυναικάρα με τα όλα της. Απίστευτο πρόσωπο, ματάρες, χειλάρες, απίστευτο φυσικό μαλλί όλα πανέμορφα.
Κορμάρα με ατελείωτες ποδάρες, βυζάρες, διαστημική κωλάρα ποίημα και δέρμα βελούδο.

Περιποιημένη πάντα με σικάτο σέξυ ντύσιμο, βαμμένη τόσο όσο πρέπει για να την βλέπεις και να καυλώνεις με το γατίσιο και συγχρόνως πρόστυχο βλέμμα της και τα υπέροχα χειλάκια της.
Πεντακάθαρη με ιδιαίτερη έμφαση στην υγιεινή της και διακριτικά αρωματισμένη.

Στα του αγώνα,
Ο κορίτσαρος δίνει πόνο στην πίπα, αισθησιακή και ερωτική όπως πρέπει σε κάνει κάγκελο στο λεπτό.
Απόλαυση να γλύφεις το πανέμορφο μουνάκι της, να σε χύνει ασταμάτητα και να μην θέλεις να ξεκολλήσεις από τα ροζουλί κάτω χειλάκια της. Ούτε από τα πάνω χειλάκια της ξεκολλάς εύκολα βέβαια, γιατί το μωρό υπέροχα.
Τέλεια συμμετοχή στο σεξ με όλο το κορμί της σε όλες τις στάσεις με ένταση, ρυθμό και αισθησιασμό.
Απόλαυση να σε κοιτάει με τις ματάρες της στο ιεραποστολικό και στο cow girl, καταπληκτική τεχνική στο reverse cow και φυσικά highlight θέαμα αυτός ο κώλος στο doggy.

Δύο γεμάτοι, χορταστικοί και άκρως ερωτικοί γύροι με εναλλαγές στάσεων, φιλιά, χάδια, πίπες, γλυψίματα, 69 κλπ κατάτην διάρκεια και στο ημίχρονο, που με άφησαν πλήρως ικανοποιημένο και με το χαμόγελο στα χείλη.
Ντουζάκι πριν, στο ημίχρονο και στο τέλος και από τους δύο μας.

Και στην ανθρώπινη επαφή, στο σόσιαλ το κορίτσι δεν παίζεται. Μπορείς να συζητήσεις στην κυριολεξία για τα πάντα με επίπεδο και τόσο άνεση χωρίς κανένα ίχνος "επαγγελματισμού" σαν να γνωρίζεστε χρόνια.

Πέρασα ένα πολύ όμορφο δίωρο με μία κλασάτη, άκρως ερωτική γυναικάρα και εννοείται ότι θα επαναληφθεί.

Ps: Η Άρτεμις είναι ή απίστευτα καυλιάρα και ερωτιάρα που γουστάρει τρελά το σεξ, ή είναι τόσο γατόνι και προσαρμοστικός χαμαιλέοντας που "διαβάζει" τον παρτενέρ της και του προσφέρει αυτό ακριβώς που θέλει. Ή και τα δύο, αλλά σε κάθε περίπτωση η συμμετοχή της καθ' όλη την διάρκεια και σε όλες τις φάσεις της συνάντησης είναι απίστευτη.
Ισως στις επόμενες συναντήσεις μας να το ξεκαθαρίσω ΜατάκιΜατάκι

Yagulas
Σεβαστός
Εγγραφή:
16 Σεπ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
2.095
Πόντοι:
1.191
review reaction 1 Kostas05 !, Old Centaurus, TOMCRUISE και 14 άλλα μέλη
Σχόλια (3)
22 Φεβρουαρίου, 2023
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0

Δίωρη απογευματινή συνάντηση στο Bill με την Έλενα λοιπόν.
Έχουν γραφτεί πολλά και διάφορα για την Έλενα με κάποιες τάσεις υπερβολής και ως προς τα θετικά και ως προς τα αρνητικά. Θα προσπαθήσω λοιπόν να είμαι όσο πιο αντικειμενικός μπορώ.

Από εμφάνιση η Έλενα είναι πάνω κάτω αυτό που ξέρεις και περιμένεις.
Πρόσωπο απλό καθημερινό, δεν το λες ούτε όμορφο ούτε άσχημο με πιο ωραίο στοιχείο τα εκφραστικά και γελαστά μάτια της.
Σωματάκι προς το petit, πολύ ωραίο και καλοσυντηρημένο για την ηλικία της. Γεμάτο και στητό στήθος, πολύ ωραία πόδια και απαλό βελούδινο δέρμα. Μόνο μείον κάποια χαλάρωση που υπάρχει στην κοιλία, αλλά όχι τίποτα tragic που να κάνει μπαμ και να χαλάει την γενική εικόνα.

Ευγενικός ζεστός και πρόσχαρος άνθρωπος που σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα από την πρώτη στιγμή. Περιποιητική υπέρ του δέον σε φάση που νιώθεις ότι είναι η μαμά σου που σε φροντίζει να είσαι άνετα και να μην σου λείψει τίποτα (στην δική μου περίπτωση ας πούμε η μικρή μου αδελφή που εκτελεί χρέη μαμάς Χαμόγελο με γλώσσα)

Η καθαριότητά της και η τάξη της απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Φέρνει μαζί της ότι μπορείς (και δεν μπορείς) να φανταστείς για την δική της αλλά και την δική σου υγιεινή, αλλά και για την σχετική καθαριότητα του δωματίου. Μόνο που δεν σφουγγαρίζει το δωμάτιο πριν ξεκινήσει ο αγώνας Χαχαχα!

Στον αγώνα τώρα
Να σημειώσω πρώτα ότι έκλεισα την Έλενα επειδή εγώ κινούμαι σε gfe ρυθμούς και καταστάσεις και από αυτά που είχα διαβάσει και δεί στις κριτικές και στο νήμα της πίστευα ότι θα κάνω μία χαλαρή αγαπησιάρικη συνάντηση.
ΑΜ ΔΕ!!! Η γυναίκα είναι διχασμένη προσωπικότητα! Από την στιγμή που θα αρχίσει τα (ομολογουμένως πολύ ωραία) βαθειά γλωσσόφιλα, λες και γυρνάει ο διακόπτης και μεταμορφώνεται σε λυσσασμένη αχόρταγη πουτάνα. Στην κυριολεξία με βίασε και ασέλγησε στο αθώο κορμάκι μου Σπασίκλας
Φιλιά γλειψίματα γαμήσι μπινελίκια, όλα σε δυνατούς και έντονους ρυθμούς με την Έλενα να μην χορταίνει και να ζητάει πιο δυνατό σκίσιμο και στο μουνάκι της και στο κωλαράκι της. Καλά στησίματα χωρίς να κλέβει, αντιθέτως γουστάρει και ζητάει βαθιές και δυνατές διεισδύσεις.
Τρελή μάχη, φοβερό σεξ που πραγματικά μου θύμισε επιδόσεις και ρυθμούς των νιάτων μου. Ηφαίστειο πραγματικό που με ξεζούμισε κανονικά.
Μοναδική εξαίρεση στο pse γαμήσι, η πολύ καλή πίπα της, που είχε και προσπάθειες για dt με πνιξίματα σαλάκια κλπ, αλλά κινείται σε πιο ήρεμους και gfe ρυθμούς με αισθησιακή και βασανιστική περιποίηση των μπαλακίων και καυλωτικά παιξίματα με την γλώσσα στο καυλί.

Παίχτηκαν δύο γύροι (δύο μάχες δηλαδή) σε διάφορες στάσεις με τον πρώτο να τελειώνω στην κοιλίτσα της γιατί δεν πρόλαβα να της τα δώσω στο στοματάκι που τα ζήταγε και τον δεύτερο βαθιά στο πωπουδάκι της με εμένα μούσκεμα στον ιδρώτα.
Στο ενδιάμεσο των γύρων βέβαια η ξεσκίστρο πουτάνα ξαναέγινε ή ευγενική και περιποιητική Κυρία της διπλανής πόρτας.

Συμπέρασμα, η Έλενα δεν είναι πιπίνι, δεν είναι μοντέλο είναι μία σχετικά εμφανίσιμη milf, μία γυναίκα της διπλανής πόρτας που (τουλάχιστον μαζί μου έτσι έγινε) μετατρέπεται σε μία αχόρταγη λυσσάρα που δικαιολογεί τον τίτλο της σεξεργάτριας.
Πραγματικά ήταν ένα από τα καλύτερα γαμήσια που έχω κάνει τα τελευταία χρόνια.

Ps: Το ίσως στο αν θα την ξανασυναντήσω είναι επειδή υπάρχουν πολλές επιλογές εκεί έξω. Εαν και όταν αποφασίσω να σταματήσω τις δοκιμές θα είναι σίγουρα μία από τις στάνταρ επιλογές μου.

Αυτά από εμένα, να είστε καλά και να γαμάτε καλύτερα!

Yagulas
Σεβαστός
Εγγραφή:
16 Σεπ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
2.095
Πόντοι:
1.191
review reaction 2 review reaction 1 Πέτροςαλανι, STAVROS6969, Baby face και 35 άλλα μέλη
Σχόλια (11)
18 Φεβρουαρίου, 2023
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0

Δεύτερη συνάντηση με την Lorena λοιπόν, αφού δυστυχώς η συνάντηση που είχα κλείσει από Τετάρτη για Παρασκευή με την Sasha, ακυρώθηκε την Πέμπτη γιατί η κοπέλα σταμάτησε. Εδώ κολλάει η ΚΟΛΑΣΗ του τίτλου γιατί έχασα την Sasha που τόσα θετικά έχουν γραφτεί για πάρτη της.
Ευτυχώς τα κορίτσια από το γραφείο είχαν την καλή διάθεση να με εξυπηρετήσουν για την ημέρα και ώρα που με βόλευε παρά το περασμένο της ώρας. Και ευτυχώς από τις επιλογές μου ήταν διαθέσιμη και η (δικιά μου) καψούρα η Lorena. Εδώ κολλάει ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ του τίτλου, γιατί και η Lorena σταματάει (προσωρινά απ' ότι ξέρω) λίαν συντόμως και ίσως να μην είχα την ευκαιρία να την ξαναδώ.

Επί της ουσίας τώρα, για την Lorena έχουν γραφτεί σχεδόν όλα οπότε θα είμαι περιεκτικός και θα προσπαθήσω και πιο αντικειμενικός από την πρώτη φορά.

Η συνάντηση έγινε στον χώρο της, σε χοτελι στην Συγγρού. Ωραίος χώρος, άνετο, καθαρό και περιποιημένο δωμάτιο.

Υποδοχή με διάφανο μαύρο μακρύ δαντελωτό νυχτικάκι, μαύρα σεξυ εσώρουχα και 12ποντες κόκκινες γόβες.
Καύλα εμφάνιση που συμπλήρωναν όμορφα τα αρωματικά ρεσο κεράκια που είχε αναμμένα σε διάφορα σημεία στο δωμάτιο.
Φυσικά με θυμότανε, βαθύ φιλί από την πόρτα how are you κλπ κλπ και περνάω στα ενδότερα.

Πολύ καλή στο σόσιαλ αφού μιλάει αρκετά καλά αγγλικά μπορείς να πείς δύο κουβέντες για οποιοδήποτε θέμα και πολύ φιλική και πρόσχαρη.

Από εμφάνιση είναι ένα petit μπιμπελό το κορίτσι σε όλα του.
Πολύ όμορφο προσωπάκι με πράσινα μάτια, καλοσχηματισμένα λεπτά χειλακιά και μακριά σγουρά καστανά μαλλιά με ξανθοκόκκινες ανταύγειες. Ζεστή και χαμογελαστή από την πρώτη στιγμή.
Κοντούλα γύρω στο 1,60 με τέλειο για τα δικά μου γούστα κορμί. Fit εντελώς στεγνό και σφιχτό και χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας ή άλλες ατέλειες, με λεπτή μεσούλα και φλατ κοιλιά. Με καμπύλες εκεί που πρέπει 2,5άρι στήθος, ολοστρόγγυλο κωλαράκι καλλίγραμμα πόδια και τέλεια πλάτη. Πανέμορφο στενό και μικρό μουνάκι (ίσως το πιο ντελικάτο που έχω δεί) ωραία τριμαρισμένο με μία λεπτή γραμμούλα πάνω. Δέρμα βελούδινο που δεν χόρταινα να την χαϊδεύω και να την έχω στην αγκαλιά μου.
Εντελώς φυσική χωρίς να έχει πειράξει τίποτα πάνω της.

Στον αγώνα τώρα.
Το κορίτσι φιλάει υπέροχα βαθειά και αισθησιακά.
Αρκετά καλή στην πίπα χωρίς dt αλλά θέλει καθοδήγηση για να βγάζει το χέρι. Ακούραστη βέβαια που αν την αφήσεις μπορεί να πιπώνει με τις ώρες.
Τέλειο το μουνάκι της στο γλύψιμο, μικρό και μοσχομυριστό. Δαχτυλα μπροστά δέχεται και της αρέσει (πίσω δεν προσπάθησα, δεν ξέρω), συμμετέχει με ωραίες κραυγούλες και χαϊδέματα στο κορμί της και τελειώνει εύκολα.
Πολύ ωραία αίσθηση και θέα στο 69.
Χαϊδεύει και φιλάει παντού ωραία και αισθησιακά και το χέρι της είναι σχεδόν συνέχεια στο καυλί. Δύο ώρες με είχε σχεδόν συνέχεια καυλωμένο.
Πολύ αισθησιακή και ερωτική στο σεξ. Στο ιεραποστολικό και στο cow girl είμασταν σφιχτά αγκαλιασμένοι και δεν ξεκόλλησε τα χείλη της από τα δικά μου. Ωραία κίνηση και συμμετοχή χωρίς υπερβολές, ακόμα και στο doggy όπου την δεύτερη φορά την ταλαιπώρησα αρκετή ώρα και παρόλο που φάνηκε ότι ζορίστηκε δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου και συμμετείχε με όλη της την ενέργεια.
Δεν παίρνει εύκολα πρωτοβουλίες αλλά είναι απόλυτα δεκτική στα όρια της υποτακτικής.

Παίχτηκαν 2 γύροι (ο μπάρμπας δεν είναι για περισσότερους) σε διάφορες στάσεις με εναλλαγές ιεραποστολικού, cow girl, doggy με τα ανάλογα sosial, φιλιά, πίπες κλπ ενδιάμεσα.

Στα μείον του κοριτσιού (γιατί είπαμε θα προσπαθήσω να είμαι αντικειμενικός αυτή την φορά) είναι ότι δεν κάνει anal, cim, cof. Εμένα προσωπικά δεν με χαλάει τίποτα από αυτά γιατί δεν τα θεωρώ must ότι πρέπει σώνει και καλά επειδή πάω με εκδιδόμενη πρέπει να τα κάνω, αλλά αντικειμενικά ως επιλογή για τους περισσότερους καλό θα ήταν να υπάρχουν τουλαχιστον cim, cof.
Επίσης καπνίζει iqos και στα φιλιά της το καταλαβαίνεις. Εμένα πάλι παρόλο που έχω κόψει το κάπνισμα αρκετά χρόνια, με καύλωνε απίστευτα όταν φιλιόμασταν. Ανωμαλία ή καψούρα με το μωρο δεν ξέρω Χαχαχα!

Συμπέρασμα για εμένα, η Lorena είναι καύλα και μόνο που την βλέπεις. Petit αλλά κορμάρα με πανέμορφο πρόσωπο και άκρως αισθησιακή στο σεξ. Καλό και πρόσχαρο παιδί που περνάει ευχάριστα ή ώρα μαζί της.
Τίμια συνάντηση λοιπόν που θα την επαναλάβω σε πρώτη ευκαιρία.

Αυτά από εμένα και να γαμάτε καλά! Κατσικογάμης

Yagulas
Σεβαστός
Εγγραφή:
16 Σεπ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
2.095
Πόντοι:
1.191
review reaction 1 Elganador, THV, TOMCRUISE και 18 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
11 Φεβρουαρίου, 2023
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0

Δίωρη απογευματινή συνάντηση σε χοτελ στο Μεταξουργείο με την Άρτεμις.

Εντυπωσιακή γυναικάρα που δεν περνάει απαρατήρητη. Ψηλή, πιο ψηλή απ' ότι φαίνεται στις φωτο και πληθωρική με φοβερές ποδάρες. Καταπληκτικό πρόσωπο με πανέμορφα εκφραστικά μάτια, φοβερά χειλάκια και τέλειο μακρύ μαύρο σγουρό μαλλί.
Ήρθε περιποιημένη, διακριτικά βαμμένη και αρωματισμένη και πολύ καυλωτικά ντυμένη με στενό μίνι φόρεμα, ψηλές μπότες και elegant παλτό.
Χαμογελαστή, φιλική και ερωτική από την πρώτη στιγμή έσπασε αμέσως τον πάγο και την αμηχανία των πρώτων λεπτών.
Πεντακάθαρη με όλα τα απαραίτητα για την ατομική της υγιεινή μαζί.

Πολύ καλή στο σόσιαλ, ωραίο τυπάκι με επίπεδο και άνεση που μπορείς να συζητήσεις άνετα για τα πάντα μαζί της χωρίς να κλέβει χρόνο.
Ιδιαίτερη προσωπικότητα, με το δικό της στυλ που το υποστηρίζει τόσο το επιβλητικό παρουσιαστικό της όσο και η αύρα που αποπνέει σαν άνθρωπος. Γυναίκα που μπορεί την μία στιγμή να σε κοιτάει με τα ναζιάρικα μάτια της και να σου χαϊδεύεται σαν γατούλα και την επόμενη στιγμή να μεταμορφώνεται σε λέαινα που θα σε βάλει κάτω και θα σε γαμήσει μέχρι τελικής πτώσης.

Στον αγώνα... τι να πω για τον αγώνα. Όλα τέλεια!

Φιλάει υπέροχα, βαθειά και αισθησιακά όπως ακριβώς μου αρέσει. Και ναι αυτά τα υπέροχα χειλάκια τα προσφέρει απλόχερα, αρκεί η στοματική σου υγιεινή να είναι η πρέπουσα και να μην είσαι καπνιστής. Νομίζω δικαίωμά της είναι να θέλει καλή και δροσερή αναπνοή για να προσφέρει τα φιλιά της.

Πολύ καλή στην πίπα, υγρή και αισθησιακή χωρίς πορνοσταρικές υπερβολές και ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ περιποίηση στις μπάλες. Πίπα με τεχνική και άποψη που σε απογειώνει, από τις καλύτερες που με έχουν κάνει.

Υπέροχο τρυφερό και περιποιημένο μουνάκι που στο γλύψιμο γίνεται της κολάσεως. Το απολαμβάνει, το ζητάει, μουσκεύει και τελειώνει υπέροχα δυνατά και συνέχεια!

Και στο σεξ το κορίτσι έχει δικό της στυλ και χαρακτήρα. Γαμιέται και σε γαμάει στην κυριολεξία γκομενίσια (αυτή η λέξη μου έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτομαι το διωράκι μαζί της), με ένταση και πάθος.
Το απολαμβάνει και το ζει όσο και εσύ.
Τρυφερή και άγρια συγχρόνως, δεκτική και δοτική δεν λέει όχι σε τίποτα. Προσαρμόζεται εύκολα στους ρυθμούς σου και κάνει ότι χρειάζεται για να περάσεις τέλεια.

Παίχτηκαν δύο γύροι, όπου κατά κύριο λούφαρα γιατί ο κορίτσαρος με έβαλε κάτω και με γάμησε κάνοντας την περισσότερη δουλεία, με διάφορες στάσεις και highlight το reverse cow όπου η Άρτεμις δεν παίζεται, υπέροχη θέα, φοβερή ένταση και ρυθμός και άριστη τεχνική σε τρόπο/τρόπους που σε "ιππεύει".
Ωραία στησίματα χωρίς να κλέβει και άριστη συμμετοχή σε όλες τις στάσεις.
Ότι κάνει δεν το κάνει μηχανικά και κονσερβοποιημένα. Προσαρμόζεται και το κάνει με πάθος και ερωτισμό.

Ντουζάκι, σόσιαλ, χάδια, φιλιά, πίπες, γλυψίματα κλπ κλπ στην αρχή, μέση και τέλος των γύρων.

Συμπέρασμα, μία πολύ καλή συνάντηση με μία γυναικάρα με χαρακτήρα και προσωπικότητα, που ξέρει τι και πως να κάνει για να περάσεις όμορφα.
Έφυγα ευχαριστημένος χορτασμένος και χαμογελαστός από μία συνάντηση που θα επαναληφθεί σίγουρα.

Ps: Αν και εγώ άργησα γύρω στα 20' λόγω κίνησης και παρόλο που της είπα ότι μπορεί να φύγει στην ώρα της το κορίτσι έκατσε μέχρι να συμπληρωθεί το δίωρο. Επαγγελματίας και Κυρία!

Yagulas
Σεβαστός
Εγγραφή:
16 Σεπ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
2.095
Πόντοι:
1.191
review reaction 1 THV, koumanidas, maradona7 και 12 άλλα μέλη
Σχόλια (2)
04 Φεβρουαρίου, 2023
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0

Θα προσπαθήσω να είμαι σύντομος, αν και το βλέπω δύσκολο με την γεροντοκαψούρα που έπαθα με την Lorena.

Δίωρη απογευματινή συνάντηση στο χώρο της κοπέλας.
Συνεννόηση με το γραφείο άριστη με ένα τηλεφωνάκι. Η Καίτη ευγενέστατη και εξυπηρετικότατη όπως πάντα.
Ο χώρος σε χοτελι στη Συγγρού, άνετος περιποιημένος και καθαρός.

Στην ώρα μου χτυπάω πορτούλα και μου ανοίγει την πόρτα ένα πανέμορφο petit κουκλί που έμεινα μαλάκας να την χαζεύω. Ντυμένο (ας πούμε) με διάφανη μαύρη κοντή ρομπίτσα, μαύρα εσώρουχα και γόβες και λαμπερό χαμόγελο. Ζεστό φιλάκι για καλωσόρισμα και περνάω στα ενδότερα.

Λίγο σόσιαλ να σπάσει ο πάγος, αγκαλίτσες και όμορφα γλωσσόφιλα από το μωρό, ντουζάκι από εμένα (το κορίτσι είχε κάνει όπως μου είπε και όντως μοσχομύριζε ολόκληρη) και βγαίνοντας με περίμενε όπως την γέννησε η μαμά της ξαπλωμένη στο κρεβάτι. Χάρμα οφθαλμών, κούκλα καύλα σοκ και δέος το θέαμα.

Η κοπέλα είναι στην κυριολεξία πανέμορφη.
Μακρύ σγουρό καστανοκόκκινο μαλλί, υπέροχα γαλαζοπράσινα μάτια, λεπτά καλοσχηματισμένα χειλάκια και ωραίο χαμόγελο.
Κορμί petit με τέλειες αναλογίες. Στεγνό χωρίς ίχνος λίπους, fit αλλά με πιασίματα όπου και όσο πρέπει, βυζί 2,5αρι με το σωστό σχήμα και στο ύψος του και κωλαράκι ποίημα μικρό ολοστρόγγυλο στην θέση του και με λεπτή μεσούλα. Τέλεια καλοσχηματισμένα πόδια με υπέροχα μπουτάκια. Άκρα λεπτά και περιποιημένα στην πένα. Κορμί σφιχτό με δερματάκι βελούδο να το έχεις αγκαλία, να το χαϊδεύεις και να το γλύφεις δίχως αύριο. Διακριτικά έως καθόλου βαμμένη που την κάνει ακόμα πιο όμορφη και γλυκιά από τις photos.
Γενικά μία petit κούκλα, ότι ακριβώς βλέπετε στις photos με πιο χαρακτηριστική την 8.
Έχει καλά Αγγλικά και μπορείς άνετα να συνεννοηθείς και να πεις και μερικές κουβέντες.

Στον αγώνα το μωρό δίνει απλόχερα ωραία αισθησιακά βαθειά γλωσσόφιλα. Κάνει αρκετά καλή πίπα, υγρή αργή ερωτική και βαθειά, όχι dt δεν το προσπαθεί καν, με καλό πέρασμα και μούλιασμα στις μπάλες και είναι ακούραστη, αν δεν την σταματήσεις μπορεί να σε πιπώνει με τις ώρες.

Άριστη συμμετοχή στο πήδημα με ωραία στησίματα, δεν κλέβει καθόλου αντίθετα σε όλες τις στάσεις σπρώχνει και αναζητά βαθειές διεισδύσεις.
Ανάσες και κραυγούλες υπέροχες και καυλωτικές, χωρίς φανφάρες και υπερβολές.
Τέλειο καλοσχηματισμένο και στενό μουνάκι, περιποιημένο με μία sexy διακριτικά τριμμαρισμένη γραμμούλα από πάνω, απαλό μοσχομυριστό και γλυκό να το γλύφεις και να μην θέλεις να σταματήσεις. Αφήνει δάχτυλα στο γλύψιμο, έχει πολύ καλή συμμετοχή και έχυσε υπέροχα με δύο δάχτυλα βαθειά μεσα της. Να σημειώσω ότι σχεδόν όλα τα εσκορτάκια με έχουν χύσει, αλλά δεν το έχω γράψει ποτέ γιατί δεν είμαι ποτέ σίγουρος αν ήταν αληθινό ή παραμύθα. Εδώ το γράφω γιατί ήταν τόσο τέλειο το τελείωμά της που αν ήταν προσποιητό το κορίτσι αξίζει οσκαρ Α' γυναικείου.
Πολύ ωραία θέα, αίσθηση και συμμετοχή από μέρους της στο 69.

Παίχτηκαν δύο γύροι σε gfe ρυθμούς με απόλυτη καύλα και όρεξη, αν και έδειξε ότι αντέχει και πιο δυνατές καταστάσεις.
Με τα ανάλογα προκαταρκτικά, χάδια φιλιά πίπες γλειφομούνια 69 κλπ και οι δύο.
Στον πρώτο είχαμε ιεραποστολικό με το μωρό να με κρατάει και να με σπρώχνει μέσα της με χέρια και πόδια και τα χείλη της να μην ξεκολάνε από τα δικά μου σε πρώτη φάση και με τα υπέροχα πόδια της σηκωμένα ψηλά και εμένα γονατιστό μπροστά της σε δεύτερη και πισωκολλητό με το κουκλί ξαπλωμένο μπρούμυτα και εμένα να την απολαμβάνω από πίσω της μη χορταίνοντας να φιλάω την τέλεια πλατούλα της και έτσι ήρθε το τέλος πρώτου γύρου στο λάστιχο μέσα στο ζεστό και σφιχτό μουνάκι της.
Ο δεύτερος γύρος που ήρθε σε πολύ λίγο χρόνο, είχε (μετά τα ανάλογα προκαταρκτικά) cow με απίστευτο θέαμα αυτό το κουκλί να σε γαμάει και να απολαμβάνεις το στήθος της να κουνιέται μπροστά σου, όπου το κορίτσι είναι μαστόρισα πότε αισθησιακά και ερωτικά κολλημένη πάνω σου και πότε σαν γνήσια cow girl να καρφώνεται με μανία στο καυλί και μετά doggy όπου τα είδα όλα. Το τέλειο κωλαράκι! Ολοστρόγγυλο, σφιχτό με μεσούλα δαχτυλίδι να την πιάνεις και να την καρφώνεις αλύπητα. Εδώ ανέβασα στροφές και ένταση αλλά το κορίτσι αντέχει και συμμετέχει άριστα και στο δυνατό γαμήσι, οπότε μετά από αρκετά σταματήματα από μέρους μου γιατί ήθελα να την απολαύσω όσο περισσότερο μπορούσα ήρθε το τέλος πάλι στο λάστιχο μέσα της όπου έμεινα μέχρι να στραγγίξω.

Να αναφέρω εδώ και δύο πράγματα ακόμα.
1ον: το κουκλί είναι πρώτη και η μοναδική προς το παρόν που κατάφερε και με καύλωσε (με την εμφάνιση και την αίσθηση του κορμιού της και το τέλειο προσωπάκι της και μόνο) και με τελείωσε μέσα σε μία ώρα, με αποτέλεσμα την υπόλοιπη ώρα της συνάντησης να την φάμε με κουβεντούλα, αγκαλιές φιλιά και χάδια. Ο Αρτέμης (το καυλί μου δηλαδή) βέβαια ήταν κατάρτι και διαμαρτυρόταν ότι θέλει να γαμήσει πάλι, σχεδόν αμέσως μετά την δεύτερη φορά αλλά επειδή είμαι και γεροντάκι και το πιο πιθανό είναι ότι θα βαρούσα μέχρι τελικής πτώσης χωρίς αποτέλεσμα και δεν ήθελα να χαλάσω την υπέροχη αίσθηση με τσάμπα κούραση δεν τον άκουσα και τον άφησα παραπονούμενο.
2ον: Έχω ξανανιώσει αρκετές φορές μουνί να συσπάται στο γαμήσι, αλλά αυτό το αστέρι έχει ένα στενό μουνάκι το οποίο καθ όλη την διάρκεια του σεξ κάνει κάτι συσπάσεις που σου σφίγγει τον πούτσο πιο δυνατά και από το χέρι της, λες και θέλει να τον κρατήσει μέσα forever. Δεν ξέρω αν το κάνει ηθελημένα ή ακούσια αλλά η αίσθηση ήταν απίστευτη.

Συμπέρασμα, η Lorena είναι απίστευτα όμορφο petit κουκλί που χωρίς υπερβολές και ψεύτικες φανφάρες είναι δυνατή στο σεξ και τιμάει τα χρήματα που παίρνει.
Για εμένα ήταν σίγουρα η καλύτερη συνάντηση που έχω κάνει στην (σύντομη) δεύτερη πορνοκαριέρα που διανύω και θα την ξαναδώ σίγουρα πριν φύγει.
Και ναι με αυτό το μωρό έγινα αγαπούλης και έπαθα γεροντοκαψούρα! Έρωτας

Yagulas
Σεβαστός
Εγγραφή:
16 Σεπ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
2.095
Πόντοι:
1.191
review reaction 1 review reaction 2 Moku, Elganador, THV και 19 άλλα μέλη
Σχόλια (4)
27 Ιανουαρίου, 2023
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0

Πρώτη μου συνάντηση απογευματινές ώρες στο bill με την Άννα.
Μετά από ένα ψιλομπέρδεμα και μερικά μηνύματα για να ταιριάξουμε τις ώρες κλείστηκε η συνάντηση και το κορίτσι ήρθε ακριβώς στην ώρα της.
Ανοίγω πόρτα και παίρνω μία ευχάριστη έκπληξη (όπως λέει και ο τίτλος), γιατί η κοπέλα είναι πολύ πιο όμορφη από αυτό που περίμενα διαβάζοντας τις κριτικές και τα σχόλια στο νήμα της.

Από πρόσωπο έχει ένα απλό, καθημερινό, φυσικό πρόσωπο με πανέμορφα γκριζοπράσινα μάτια και ωραίο χαμόγελο.
Από σώμα είναι ψηλό κορίτσι (πάνω από 1,70), λεπτή με καλλίγραμμα μακριά πόδια, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ μεγάλο στητό και φυσικό στήθος και απαλό βελούδινο δέρμα. Ναι έχει λίγο κοιλίτσα και δεν έχει λεπτή μεσούλα αλλά τίποτα το άσχημο ή αντιαισθητικό. Και ναι έχει λεπτό και μικρό κωλαράκι (όχι flat όπως περίμενα απ ότι είχα διαβάσει) το οποίο όμως είναι φυσική συνέχεια στα λεπτά και μακριά της πόδια.
Συνολικά και το πρόσωπο και το κορμί της είναι απλό, νεανικό και σφιχτό και κυρίως απόλυτα φυσικό χωρίς παρεμβάσεις, προσθήκες και μελάνια.
Χαμογελαστή, φιλική, ευγενική και ομιλητική όσο πρέπει χωρίς να τρώει χρόνο.
Κλείνοντας τα της εμφάνισης να πω ότι εμένα το παρουσιαστικό της μου φέρνει σε Βρετανή.

Στον αγώνα το κορίτσι θέλει, ρωτάει και προσπαθεί να μάθει τι και πως σου αρέσει, συμμετέχει τόσο όσο πρέπει χωρίς υπερβολές και ψεύτικες φωνές, δοτική και δεκτική σε όλα (εκτός από πρωκτικό) χωρίς μη μα και μου και γενικά έρχεται με σκοπό να σε κάνει να περάσεις καλά. Πεντακάθαρη, με ντουζ πριν και μετά από κάθε γύρο, με το τσαντάκι της που έχει όλα τα απαραίτητα για την ατομική της υγειηνή και εδώ να σημειώσω ότι το μουνάκι της είναι ίσως το πιο καθαρό μουνάκι που έχω γευτεί. Φιλάει ωραία, βαθειά και απλόχερα.
Και highlight βέβαια η πολύ καλή πίπα με το φοβερό deepthroat της που το έχει για πλάκα. Όταν μιλάμε για βαθύ λαρύγγι μιλάμε για @anna pipinaki.

Παίχτηκαν δύο γύροι σε gfe ρυθμούς, που ξεκίνησαν με εκατέρωθεν χάδια φιλιά κλπ, υπέροχη πίπα και 69 και εναλλαγές τριών στάσεων. Cow όπου το κορίτσι και έχει πολύ καλή κίνηση και συμμετοχή και είναι υπέροχη αίσθηση οι βυζάρες της να τις νιώθεις πάνω σου ή να τις έχεις στο πρόσωπό σου και να τις φιλάς, ιεραποστολικό όπου η Αννούλα κυριολεκτικά σε αγκαλιάζει και κάνει έρωτα με όλο το κορμί της χέρια πόδια στόμα στήθος και doggy με καλή συμμετοχή από μέρους της που ήρθε και το τέλος και τις δύο φορές στο προφυλακτικό μένοντας μέσα στο όμορφο μουνάκι της μέχρι να στραγγίξω.

Συμπέρασμα, η Άννα δεν είναι μοντέλο και δεν θα χαζέψεις βλέποντάς την, είναι ένα απλό εμφανίσιμο και φρέσκο κορίτσι που έρχεται με σκοπό να περάσεις όμορφα και θα κάνει ότι καλύτερο για να το πετύχει και φεύγοντας εάν δεν είσαι μοντελάκιας θα έχεις γαμήσει καλά και θα έχεις περάσει καλά.
Θετικό λοιπόν το πρόσημο της συνάντησης με την Άννα, απόλυτα VFM το κορίτσι και θα την ξανασυναντήσω σίγουρα.

Yagulas
Σεβαστός
Εγγραφή:
16 Σεπ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
2.095
Πόντοι:
1.191
review reaction 1 doc_lin, company of heroes tho, maradona7 και 10 άλλα μέλη
Σχόλια (1)
19 Νοεμβρίου, 2022
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0

Είμαι σε φάση που όταν έχω περάσει σούπερ σε συνάντηση δεν έχω διάθεση να γράφω κριτικές γιατί προτιμώ να μένω με την καλή αίσθηση και το χαμόγελο του χαζεμένου παρά να γράφω γι' αυτό και ο τίτλος. Αλλά επειδή μου έχουν φανεί τόσο χρήσιμες οι κριτικές των συναγωνιστών νιώθω την υποχρέωση να γράψω.

Δεύτερη συνάντηση μετά από περίπου 2 μήνες με τον κορίτσαρο και οι εντυπώσεις πολύ καλύτερες και από την πρώτη που ήταν άριστες.

Δωμάτιο σε χοτέλι στα νότια, χτυπάει πόρτα και το μωρό εμφανίζεται με εφαρμοστό μαύρο μίνι φορεματάκι, μαύρες δικτυωτές κάλτσες στο όριο του φορέματος και μαύρες δερμάτινες μπότες μέχρι το γόνατο. Καύλα καύλα καύλα από την πόρτα.
Κορμάρα, δέρμα, χειλάρες, ματάρες, χαμόγελο, συμφεριφορά όλα σούπερ. Πεντακάθαρη και άκρως σεξουαλική.

Λεπτομέρειες στα του αγώνα δύσκολα να πω γιατί πέρασε ένα διωράκι με κουβέντα σαν να μιλάς με την κολητή σου, έρωτα σαν να κάνεις με την γκόμενά σου, γαμήσι σαν να γαμάς πορνοστάρ.
Σόσιαλ, φιλιά, γέλια, πίπες, 69, γλυφομούνια, cow, reverse cow, doggy, ιεραποστολικά σε διάφορες version, sex toys, όλα ανακατεμένα σε τυχαία σειρά και ξανά και ξανά μέχρι τελικής πτώσης. Η καύλα και η συμμετοχή της κοπέλας στο έπακρο και πολλές στιγμές μεγαλύτερη και από την δικιά μου.
Τρείς πιστολιές από μέρους μου και δεν λέω γύροι γιατί όπως είπα παραπάνω όλα έπαιξαν ξανά και ξανά σε διάφορες παραλλαγές και διαλείμματα. Μία σε ιεραποστολικό και δύο στο καυλιάρικο στοματάκι της.

Φιλιά υπέροχα βαθειά με γλώσσα, πίπα για σεμινάριο υγρή με dt για πλάκα όπως πρέπει και ακούραστη περιποίηση όλη της περιοχής με ιδιαίτερη επιμονή στα ταλαίπωρα (μετά την συνάντηση) μπαλάκια μου, συμμετοχή άριστη και κάτι παραπάνω σε όλες τις στάσεις και γαμήσι τόσο σε gfe όσο και σε pse ρυθμούς αν και νομίζω ότι το καυλιάρικο πλάσμα προτιμάει σε πιο δυνατές καταστάσεις.

Η Κατερίνα κατά την γνώμη μου είναι high class escort και ιδρώνει το στρίνγκ με το παραπάνω. Γουστάρει να γαμιέται και το ζεί.
Όποιος συμπεριφέρεται φιλικά και ανθρώπινα και της δείξει σεβασμό και ερωτισμό και δεν είναι ούγκανος που βλεπει τισ γυναίκες μόνο σαν τρεις τρύπες, είναι σίγουρο ότι θα εισπράξει τα πολλαπλάσια από μέρους της και θα περάσει απίστευτα. Κάτι που πιστεύω ισχύει και για την πλειοψηφία των εκδιδόμενων γυναικών.

Καυλιάρα μου thanks για το υπέροχο διωράκι! Χαμόγελο

Yagulas
Σεβαστός
Εγγραφή:
16 Σεπ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
2.095
Πόντοι:
1.191
review reaction 1 anthotypos, GALLAS, company of heroes tho και 17 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
12 Νοεμβρίου, 2022
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0

Η σωματότυπος της Στέλλας είναι εντελώς εκτός του target group μου, αφού έχω αδυναμία στα μοντελέ και skinny κορμιά.
Αλλά εδώ και αρκετές μέρες η προσωπικότητα και ο ερωτισμός που βγάζει στο νήμα της μου έκαναν ένα κλικ και μου κίνησαν την περιέργεια για μία συνάντηση μαζί της.

Εύκολη επικοινωνία λοιπόν με 2-3 μηνυματάκια και απογευματινό ραντεβού στον Βασίλη Μεταξουργείο.

Από εμφάνιση η Στέλλα είναι ότι βλέπεις και δεν το κρύβει. Milf+ με κάποια παραπανίσια κιλά, αλλά σφιχτή χωρίς κυτταρίτιδες κλπ. Αν είσαι προετοιμασμένος για το τι θα περιμένεις όλα οκ.

Περιποιημένη, φιλική και πεντακάθαρη. Να σημειώσω εδώ ότι κατά την διάρκεια της συνάντησης έχασα τον λογαριασμό πόσες φορές έκανε ντουζ, τουλάχιστον 5. Και κυρία σε όλα της!

Δεν κλέβει καθόλου χρόνο και πέφτει αμέσως στην "δουλειά" με έναν και μόνο σκοπό. Να σε υπηρετήσει και να σε ευχαριστήσει με κάθε δυνατό τρόπο.

Στα του αγώνα, η γυναίκα είναι από άλλο πλανήτη. Ζει για να γαμιέται και το κάνει με τόσο επαγγελματισμό και καύλα συγχρόνως που απορείς πως τα ταιριάζει τόσο τέλεια αυτά μεταξύ τους.
Επαγγελματικό μασάζ που σε καθηλώνει, απίστευτη πίπα που σε απογειώνει, καταπληκτικό γαμήσι που σε στέλνει αδιάβαστο και δυνατό anal που σε ξεθεώνει! Δεν σε αφήνει στην κυριολεξία να πάρεις ανάσα, με του που τελειώνει ο γύρος ένα τσιγάρο και ξεκινάει τον επόμενο. Μοναδικός σκοπός της να περάσεις τέλεια και να σου προσφέρει τα πάντα. Και η συμμετοχή της στο γαμήσι δεν υπάρχει, πρέπει να μας ακούσανε τουλάχιστον μέχρι το απέναντι χοτελι.
Παίχτηκαν 3 γύροι, ο πρώτος πίπα-cow και doggy όπου ήρθε το τέλος στο σκουφί μέσα στη μουνάρα της, ο δευτερός πίπα-doggy και μετά από δική της προτροπή δυνατό γαμήσι στην κωλάρα της για αρκετή ώρα και τελείωμα πάλι στο σκουφί στην κωλάρα της όπου δεν με άφησε να βγώ για μερικά λεπτά ακόμα και συνέχιζε να παίζει με το μουνί της και ο τρίτος μόνο αυτή η καταπληκτική πίπα της όπου και ήρθε το τέλος στο στοματάκι της αρκετή ώρα μετά την λήξη χρόνου αλλά δεν βιάστηκε καθόλου, ούτε δυσανασχέτησε για τον χρόνο.

Η γυναίκα είναι αγωνίστρια του σεξ, γαμιέται απίστευτα και τιμάει και το τελευταίο λεπτό του ευρώ και του χρόνου σου. Δεν το μετάνιωσα καθόλου για την επιλογή μου να δοκιμάσω κάτι εκτός των γούστων μου και θα την ξανασυναντούσα άνετα.
Για όσους γουστάρουν milf, chubby, BBW κλπ γυναίκες, νομίζω ότι είναι must μια συνάντηση με την Stella.

Yagulas
Σεβαστός
Εγγραφή:
16 Σεπ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
2.095
Πόντοι:
1.191
review reaction 1 mito, TRR, THV και 12 άλλα μέλη
Σχόλια (9)
19 Οκτωβρίου, 2022
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Call-Girls

Μετά από πολλές προσπάθειες καταφέραμε να ταιριάξουμε τις ώρες μας και έγινε η συνάντηση με την Άννα.
Απογευματινή ώρα στο bill και το γράφω γιατί μου έκανε εντύπωση ότι δεν είχε διαθέσιμο δωμάτιο. Γαμάει ο κόσμος 24/7 μάγκες!
Anyway λύθηκε γρήγορα το θέμα, πάμε παρακάτω...

Ότι και να γράψεις γι' αυτό το κορίτσι είναι λίγο, τα έχουν γράψει και οι προηγούμενοι.
Γλυκύτατο πλάσμα, λεπτό μοντελέ κορμί με βελούδινη επιδερμίδα, πεντακάθαρη και διακριτικά αρωματισμένη. Υπέροχο baby face σε φάση που νομίζεις ότι είναι 18-19 χρονών, φοβερό τυπάκι που σε κάνει να νομίζεις ότι είσαι με την fuck buddy σου που βρεθήκατε να μιλήσετε να χαϊδευτείτε να φιληθείτε (και φιλάει υπέροχα το άτιμο) να γαμηθείτε, τα πάντα όλα. Ενεργητική, ζωηρή, γελαστή και ερωτική στα τέρματα.

Στα του αγώνα δεν έχω να πω πολλά. Το κορίτσι μεγαλουργεί στην πίπα, ζωγραφίζει στο πήδημα και το γουστάρει. Το κάνει γιατί της αρέσει!
Δύο γύροι,
στον πρώτο έπαιξε μόνο γλύψιμο στο καταπληκτικό μουνάκι της που ήταν ένα από τα πιο απολαυστικά γλυψίματα που έχω κάνει και μετά πίπα από το κορίτσι γιατί άνθρωπος είμαι δεν μπόρεσα να κρατηθώ για πολύ με αυτή την τέλεια πίπα (το deep το έχει άνετα και ΑΚΡΙΒΩΣ όπως πρέπει) που κάνει το πλάσμα, τελείωσα στο στοματάκι της, με στράγγιξε, τα κατάπιε και ήταν υπέροχα.
Second round πίπα, cow, doggy όλα τέλεια και απολαυστικά και τελείωμα στο σκουφί όσο ήμουν μέσα στο ζεστό μουνάκι της.

Η Άννα είναι μία all around γυναίκα, κορμί πρόσωπο λάμψη ζωντάνια και διάθεση 18χρονης, ωριμότητα και χαρακτήρας 40χρονης και ερωτικό πάθος και μαεστρία 30χρονης.
Κοριτσάρα μου thanks για το υπέροχο απόγευμα και θα τα ξαναπούμε σύντομα Ματάκι

Yagulas
Σεβαστός
Εγγραφή:
16 Σεπ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
2.095
Πόντοι:
1.191
review reaction 1 review reaction 2 Elganador, james034, TOMCRUISE και 20 άλλα μέλη
Σχόλια (4)
05 Οκτωβρίου, 2022
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0

Απογευματινή συνάντηση σε hotel του Μεταξουργείου μετά από άμεση και εύκολη συνεννόηση.

Εμφάνιση αξιοπρεπέστατη με κομψό ντύσιμο απογευματινής βόλτας. Πρόσωπο γλυκό, χαμογελαστό και ευγενικό. Νορμάλ ύψος ούτε κοντούλα ούτε ψηλή. Σωματάκι όμορφο με υπέροχα πόδια, φοβερές βυζάρες ελαφρώς πεσμένες αλλά στα πλαίσια του ανεκτού λόγο μεγέθους και ηλικίας, νορμάλ κώλος ούτε ουαου ούτε ανύπαρκτος και στο "ύψος" του, λίγα παραπάνω κιλά στην κοιλιά αλλά χωρίς χαλάρωση-δίπλες κλπ και τέλειο δερματάκι σφιχτό και απίστευτα απαλό.

Ευγενέστατη, ζεστή και ερωτική όσο πρέπει, Κυρία με τα όλα της στο σόσιαλ. Κουβεντιάζεις μαζί της ευχάριστα για τα πάντα, χωρίς ούτε να κλέβει χρόνο αλλά ούτε και να πέφτει με τα μούτρα αγχωτικά στη "δουλειά".

Στα ορεκτικά είναι πραγματικά άριστη. Βαθειά και ερωτικά γλωσόφιλα, χάδια φιλιά γλυψίματα σε όλο το κορμί δίνει και παίρνει απλώχερα. Πίπα αριστοτεχνική σκέτη καύλα που θέλεις να την απολαμβάνεις με τις ώρες. Κάνει ότι παιχνίδι μπορείς να σκεφτείς με τα χειλάκια και την γλωσίτσα της στο καυλί στα μπαλάκια και σε όλη την γύρω περιοχή, εκτός από dt και το κάνει ακούραστα με καυλωτικά επιφωνήματα και καυλωτικούς ήχους. Όμορφο μουνάκι πεντακάθαρο και στενό με ωραίο σχεδιάκι στο ξύρισμα που χαίρεσαι να το γλύφεις και δείχνει να το χαίρεται το ίδιο και η κοπέλα.

Στο κυρίως πιάτο παίχτηκαν δύο γύροι (με τις ανάλογες πίπες κλπ ανάμεσα, μην ξαναλέμε τα ίδια).
Ο πρώτος είχε cow όπου έζησα ένα από τα καλύτερα καβαλήματα με υπέροχη κίνηση του κορμιού της με το εργαλείο βαθειά μέσα της και τις βυζάρες της στο πρόσωπό μου και ιεραποστολικό με γλωσόφιλα, γλυψίματα στο λαιμό και από τους δύο μας και κάπου εκεί έλαβε τέλος ο πρώτος γύρος με τελείωμα στο προφυλακτικό όσο ήμουν μέσα της.
Μπανάκι, μπλα μπλα... ωραίο μασαζάκι με προτροπή της κοπέλας, πιπούλα (πιπάρα δηλαδή) και δεύτερος γύρος σε doggy. Όμορφος κώλος, τέλεια πλατούλα, βελούδινο δέρμα, γενικά ωραίο θέαμα και αίσθηση και τελείωμα πάλι στο λάστιχο μέσα στο ζεστό μουνάκι της.

Γενικά η κοπέλα δεν είναι το 22χρονο μοντελάκι που θα τρελαθείς μόλις την δείς, είναι μία καλής εμφάνισης και άριστων υπηρεσιών, ευγενέσταστη και ζεστή νεαρή Κυρία για να περάσεις όμορφα μαζί της σε GFE καταστάσεις.

Είναι η γειτόνισσα της διπλανής πόρτας που πάντα ήθελες να γαμήσεις!

Ps: αν δεν είχα κόφτη και βαθμολογούσα με άριστα το 10 η βαθμολογία μου θα ήταν 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη σε όλες τις κατηγορίες

Yagulas
Σεβαστός
Εγγραφή:
16 Σεπ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
2.095
Πόντοι:
1.191
review reaction 1 Elganador, chris1955, kwstasxat και 4 άλλα μέλη
Σχόλια (5)
04 Οκτωβρίου, 2022
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0

Άμεση και εύκολη συνεννόηση με το γραφείο και κλείσιμο ραντεβού στο χώρο της κοπέλας.

Ο χώρος όμορφος, καθαρότατος και τακτοποιημένος.

Πρώτη εντύπωση από την κοπέλα μέτρια. Με υποδέχθηκε φορώντας μαύρο διάφανο νυχτικάκι και μαύρες γόβες. Πολύ όμορφη, κορμάρα για πολλές αμαρτίες, κοντούλα με πιασιματάκια όπου και όπως πρέπει με γλυκό προσωπάκι, τέλειες βυζάρες από όλες τις απόψεις και κώλο ποίημα, ΑΛΛΑ τελείως ψυχρή και απόμακρη.

Λίγες κουβέντες για να σπάσει ο πάγος, μερικά πεταχτά φιλάκια και μπαίνω για μπάνιο. Το κορίτσι λίγο πιο γελαστό και φιλικό βγαίνοντας και μπαίνει αυτή για μπανάκι.

Βγαίνει γυμνή και χαμογελαστή από το μπάνιο και πριν προλάβω να συνέλθω από το θετικό σοκ του τέλειου (για τα δικά μου γούστα) κορμιού της έρχεται με αγκαλιάζει και με αρχίζει σε βαθειά ερωτικά γλωσόφιλα, χάδια φιλιά σε όλο μου το σώμα κλπ κλπ σε φάση να αναρωτιέμαι αν γύρισε κανένα κουμπακι μέσα στο μπάνιο και άλλαξε έτσι απότομα. Άλλος άνθρωπος, μεταλλάχτηκε στην πιο γλυκιά και ερωτική gf.

Στα του αγώνα το κορίτσι με πλάκωσε στα φιλιά και στα γλυψίματα παντού, αργά και βασανιστικά μέχρι να κατέβει στο εργαλείο και να μου χαρίσει την καλύτερη πίπα που μου έχουν κάνει τα τελευταία πολλά χρόνια. Βαθειά, υγρή με εναλλαγές ρυθμού, επίμονο γλύψιμο στα αρχίδια και σε όλη την περιοχή και αφού μου τον βασάνισε αρκετή ώρα δεν μπόρεσα να κρατηθώ και έχυσα το υπέροχο στοματάκι της, όπου τα άφησε τέλεια να τρέξουν έξω πάνω στο καυλί και συνέχισε για λίγο ακόμα να πιπώνει. Πρώτος γύρος τέλος και τέλειος!

Μπανάκι και οι δύο μας και την σειρά, λίγο σόσιαλ (έχει ανεκτά Αγγλικά) με αγκαλιές, φιλιά, γέλια κλπ και ήρθε η σειρά μου να γευτώ το κορμί της. Δέρμα βελούδο που δεν χορταίνεις να το φιλάς και να το γλύφεις, βυζάρες ατελείωτες με όμορφες απαλές ρόγες που ανταποκρίνονται εύκολα, ελάχιστη κοιλίτσα που εμένα με φτιάχνει κάργα, μπουτάκια για δάγκωμα και ενα μουνάκι όνειρο. Μικρό, στενό και απαλό και πεντακάθαρο να το γλύφεις με τις ώρες.
Πέρασα αρκετή ώρα συνομιλώντας με το μουνάκι της, όμορφες κραυγούλες και αναστεναγμοί από το κορίτσι, λίγο 69 και μετά πάλι μπάλα μόνη της με αυτή την υπέροχη πίπα της για λίγη ώρα.

Σκουφάκι και καβάλημα από το μωρό, μέτρια κίνηση στο cow αλλά σε ανταμείβει η θέα από της βυζάρες της και η αίσθηση του κορμιού της πάνω σου. Γύρισμα στα τέσσερα και η απόλυτη θέα η ολοστρόγγυλη κωλάρα της στημένη. Όμορφη λεπτή μεσούλα να αρπάξεις και να απολαύσεις γαμήσι . Προς το τέλος έδωσα λίγα γκάζια και την κάρφωνα δυνατά όπου μάλλον ζορίστηκε λίγο όπως κατάλαβα από τα βογκητά της, αλλά ούτε είπε τίποτα ούτε άλλαξε το στήσιμό της για να κλέψει. Και κάπου εκεί ήρθε το τέλος με χύσιμο στο λάστιχο όσο ήμουν μέσα της.

Προσπάθεια για τρίτο γύρο δεν έκανα καν. Ήμουν μιά χαρά χορτασμένος και πλήρως ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες της Σιβηριανής Κούκλας.

Συμπέρασμα, το κορίτσι είναι το απόλυτο GFE (για τα γούστα μου) από όλες τις απόψεις. Τόσο εμφανισιακά όσο και από υπηρεσίες.

Ps : Το κορίτσι έχει φύγει, αλλά και από όσα συζητήσαμε και από ότι έχω δει εδώ και έχω καταλάβει, θα επιστρέψει σίγουρα γι' αυτό και η μεταχρονολογημένη-χρωστούμενη κριτική μου.

Yagulas
Σεβαστός
Εγγραφή:
16 Σεπ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
2.095
Πόντοι:
1.191
review reaction 1 TOMCRUISE, Rebirthed Sapiens Sapiens, Quarantaris και 8 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
28 Σεπτεμβρίου, 2022
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0

Εύκολη συνεννόηση με το γραφείο για συνάντηση στο χώρο της κοπέλας.

Αφού άργησα γύρω στο δεκάλεπτο λόγο κίνησης, ενημερώνω το γραφείο ότι έχω φτάσει και μου λένε ότι η κοπέλα δεν είναι έτοιμη και να περιμένω λίγο, πρώτο φάουλ. Περίμενα σαν μαλάκας 10-15 λεπτά στο δρόμο, τηλ από το γραφείο ότι μπορώ να ανέβω.

Ωραίος χώρος άλλα ακατάστατος, δεύτερο φάουλ.
Η κοπέλα με υποδέχθηκε φορώντας ένα στενό μίνι φόρεμα που τόνιζε το ωραίο κορμί της, με χαμόγελο και πολύ θερμά. Πρόσωπο συμπαθητικό με ασιατικά, ΜογγολοΦιλιππινέζικα χαρακτηριστικά που απέχει πολύ από τις φωτος. Κορμάκι πολύ όμορφο, στεγνό μοντελέ με υπέροχα πόδια, ωραίο κώλο, λεπτή μεσούλα και μικρό αλλά τέλειο βυζάκι, ότι βλέπετε και στις φώτος.

Στο σόσιαλ καταπληκτική με ανεκτά αγγλικά, πολύ φιλική και ομιλητική. Πάρα πολύ καλή για παρεούλα να συζητάς με τις ώρες! Μέχρι εκεί... για παρακάτω θα μπορούσα να μην γράψω τίποτα.

Σε κάθε μου προσπάθεια να προχωρήσουμε στο "θέμα" μας, έκανε το κουνέλι και συνέχιζε την κουβεντούλα. Φρόντισε πολύ νωρις στο πρώτο φιλί που τις έδωσα στο λαιμουδάκι να μου το ξεκόψει γιατί δεν μπορεί στο λαιμό και στούς ώμους, ανατριχιάζει. Στην πορεία (της κουβέντας και των προσπαθειών μου να ξεκινήσει το χαμούρεμα-πηδημα κλπ) με ενημέρωσε ότι ούτε στα αυτιά θέλει φιλιά γιατί την πονάνε. Απανωτά φάουλ!

Anyway μετά από αρκετή ώρα και σχετικό μπαλαμούτι, φιλιά (φιλάει ωραία βαθειά με γλώσσα αλλά με το σταγονόμετρο), μπανάκι εγώ και μετά αυτή, λίγο φάσωμα ακόμα και ξεκινάει πίπα. Στην πίπα αρκετα καλή, με πέρασμα από τις μπάλες, αλλά πού σύντομα ειδα ότι έπεφτε η ποιότητα τις πίπας και λέω να γυρίσουμε 69. Νέα ενημέρωση από την κορασίδα να προσέχω και απαλά γιατί και το μουνί της ειναι πολύ ευαίσθητο και πονάει. Εκατοστό φάουλ!

Στο 69 ωραία θέα, μικρό στενό και όμορφο μουνάκι για φάγωμα, αλλά τσούπ... πάλι σπάσιμο, σε μερικά λεπτά σταμάτησε γιατί την πόνεσε το χέρι της!
Αναγκαστικά λοιπόν προφυλακτικό και καβάλημα για αρχή.
Στο cow μέτρια κίνηση αλλά ωραίο θέαμα το κορμί της.
Γύρισμα στα τέσσερα μετά από λίγο, πανέμορφο κωλαράκι και τέλεια μεσούλα. Τουλάχιστον εκεί ευχαριστήθηκα γαμήσι, έβγαλα τα απωθημένα μου αφού την κάρφωνα για αρκετή ώρα και κάπου εκεί έλαβε τέλος η σεμνή τελετή. Χύσιμο στην πλατούλα και στο κωλαράκι της και όλα ας πούμε καλά.

Ντουζάκι πρώτα το κορίτσι και μετά εγώ, λίγο αγκαλίτσες φιλάκια σόσιαλ κλπ και έφυγα στην 1,5 ώρα (μπορεί και λιγότερο) ενώ είχα κλείσει για δίωρο. Δεν υπήρχε λόγος να κάτσω και περισσότερο.

Συμπέρασμα, όμορφη κοπέλα που για εμένα για PSE δεν κάνει με τίποτα και για GFE μόνο αν θέλεις να παίξεις τον καθηγητή που προσπαθεί να θωπεύσει την μαθητριούλα, τον μακρινό μπάρμπα με την ανηψούλα από το χωριό κλπ

Ps : βαθμολογώ με άριστα το 7 γι' αυτό είναι τόσο χαμηλή η βαθμολογία μου, αλλιώς θα ήταν όλα 1-2 βαθμούς παραπάνω.

Yagulas
Σεβαστός
Εγγραφή:
16 Σεπ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
2.095
Πόντοι:
1.191
review reaction 1 eridon1877, doc_lin, Bartender 74 και 2 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
24 Σεπτεμβρίου, 2022
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0

Εύκολη συνεννόηση με 1 τηλεφωνάκι και κλείστηκε συνάντηση με την Κατερινάρα σε hotel στα νότια.

Ολιγόλεπτη αναμονή στο δωμάτιο, χτυπάει η πόρτα και πάω να ανοίξω περιμένοντας (κρίνοντας από τις φωτο) να δω ένα όμορφο πιπινάκι. Ανοίγω και μένω μαλάκας! Βλέπω έναν ΜΟΥΝΑΡΟ, μια γυναικάρα με ατελείωτα πόδια και υπέροχες βυζάρες να ασφυκτιούν μέσα στο μαύρο μίνι φορεματάκι της που συμπλήρωναν μαύρες ψηλοτακουνες γόβες. Με ένα πανέμορφο, νεανικό, σέξυ χαμογελαστό πρόσωπο με καλησπερίζει, μου σκάει φιλί και μπαίνει. Δεν χρειάζεται να πω άλλα για την εμφάνιση, το κορίτσι είναι κουκλάρα με τα όλα της! Δεν υστερεί πουθενά. Οι φωτογραφίες την αδικούν πολύ.

Λίγη κουβεντούλα να γνωριστούμε, μπαίνει για ντουζάκι και βγαίνει με υπέροχο σέξυ μαύρο κορμάκι και διχτυωτές κάλτσες... μια κόλαση!

Μεταξύ κουβέντας, φιλιών, φασώματος κλπ ξεκινάει μια πίπα από άλλο πλανήτη. Έχει υπέροχες χειλάρες και ξέρει να τις δουλεύει άψογα! Το dt το έχει για πλάκα. Εξαφανίζει το καυλί χωρίς να το καταλάβεις. Τα δικά μου γούστα είναι για πιό soft και ήπιες πίπες, αλλά αντικειμενικά το κορίτσι έχει διδακτορικό στην πίπα.

Μετά από αρκετή ώρα απόλαυσης, ήρθε η σειρά μου να περιποιηθώ το μουνάκι της. Πανέμορφο, μοσχομυρωδάτο που μουσκεύει εύκολα. Τόσο τέλειο που της το είπα ότι μπορώ να την γλύφω με τις ώρες και μου απάντησε γελώντας "ωραία μείνε εκεί τότε, γλύφεις τέλεια είσαι καλύτερος και απο δονητή" :)
Αφού γεύτηκα για πολύ ώρα το διαμάντι που έχει ανάμεσα στα πόδια της, με γύρισε σε ένα καταπληκτικό 69. Απόλαυση σε όλες τις αισθήσεις!

Στα του αγώνα, χωρίς πολλές λεπτομέρειες όλα ήταν πάρα μα πάρα πολύ καλά. παίχτηκε μόνο ένας γύρος (καθότι και μπάρμπας και κουρασμένος εκείνη την ημέρα), με εναλλαγή cow, όπου καρφώνεται τέλεια το μωρό και doggy που χαζεύεις την υπέροχη θέα. Δεν άργησε πολύ να έρθει το τέλος στο λάστιχο όσο ήμουν μέσα στο ζεστό μουνάκι της.

Συμπέρασμα, πανέμορφη γυναικάρα, δεκτική σε όλα στο sex, πάρα πολύ φιλική και πρόσχαρη, κάνει και σηκώνει πολύ χαβαλέ και ήταν μία πολύ όμορφη συνάντηση που πέρασα υπέροχα. Το κορίτσι είναι τόσο γλυκιά και τρυφερή που θέλεις να την έχεις συνέχεια αγκαλιά και να ερωτοτροπείς μαζί της, αλλά συγχρόνως και τόσο καυλιάρα και wild που θέλεις να την σκίσεις δίχως αύριο.

Ps : Κατερινάκι σίγουρα θα τα ξαναπούμε σύντομα γιατί δεν είχα κουράγια να σε χαρώ όπως θα ήθελα. Και γιατί είσαι και ΜΟΥΝΑΡΑ!

Yagulas
Σεβαστός
Εγγραφή:
16 Σεπ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
2.095
Πόντοι:
1.191
review reaction 1 Elganador, Ntaffy2, doc_lin και 2 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
24 Σεπτεμβρίου, 2022
Γενική βαθμολογία
 
5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0

Η κριτική μου θα είναι χωρίς περιττές λεπτομέρειες, θα προσπαθήσω να μείνω μόνο στην ουσία.
Συνάντηση στο χώρο της κοπέλας, ωραίος χώρος αλλά αρκετά έως πολύ ακατάστατος. Το κορίτσι μας είναι πολύ πιο τσουπωτό από τις φωτό (εμένα προσωπικά δεν με χαλάει) με αρκετά κιλά παραπάνω ειδικά στην κοιλιά και με πρόσωπο πολύ πιο απλό-συνηθισμένο από ότι φαίνεται στις φωτος, αλλά συμπαθητικό. Αρκετά απόμακρη και με συνεχή ενασχόληση με το κινητό της, εάν και όσο δεν την απασχολείς με σεξ.

Στο σοσιαλ λίγα πράγματα, αν δεν της μιλήσεις δεν μιλάει (είπαμε ασχολείται με το κινητο της).

Φιλιά ωραία με γλώσσα, αλλά με μέτρο.

Στον αγώνα όμως είναι άψογη επαγγελματίας, πεντακάθαρη αρωματισμένη και δεκτική σε ότι της ζητήσεις.

Πίπα καταπληκτική, αργή ερωτική με πολύ σάλιο και ότι παίξιμο με την γλώσσα μπορείς να φανταστείς, χτυπήματα στο πρόσωπο-γλώσα, dt με τους ανάλογους ήχους πνιξίματος χωρίς όμως να καταφέρει να τον πάρει όλο μέσα, κοίταγμα στα μάτια και στον πούτσο σαν να τον λατρεύει και όλ ααυτα συνοδευόμενα απο ήχους σαν να καυλώνει που πιπώνεται.
Στο γλυφομούνι συμμετέχει με ενθουσιασμό με κραυγές ηδονής και χαϊδεύοντας συνέχεια το όμορφο στήθος της, σαν να καυλώνει τρελά.

Στο πήδημα χρησιμοποιεί τζελ (που εμένα πάλι δεν με χαλάει).
Πάρα πολύ καλή στο cow με τέλεια κίνηση της λεκάνης και όχι απλώς ενα κάρφωμα πάνω κάτω.
Ωραίο στήσιμο στα τέσσερα, πολύ ωραία θέα η κωλάρα της (το κωλάρα με την καλή έννοια) και αντέχει δυνατό και βαθύ κάρφωμα για ώρα με δυνατές κραυγές σαν να την ξεσκίζεις.

Παίχτηκαν τρείς γύροι, με εναλλαγές cow, ιεραποστολικό και στα τέσσερα, με πολλές και ωραίες πίπες ενδιάμεσα, τελέιωσα μόνο στους δύο καθότι έχουμε και μία ηλικία οπού και το ότι καύλωσα τρεις φορές είναι άθλος και οφείλεται στην πιπάρα της Keyla.

Στα μείον επίσης οτι δεν δέχεται CIM.

Γενικά, τίμια συνάντηση, γιατί ότι χάνει στην εμφάνιση και στην αδιαφορία όσο δεν της ζητάς κάτι, το κερδίζει με τον επαγγελματισμό της στο γαμήσι, στην κυριολεξία προσπαθεί (και το καταφέρνει μια χαρά) να σε κάνει να πιστέψεις ότι καυλώνει κάργα, γουστάρει που γαμιέται μαζί σου και χύνει αβέρτα. Και βέβαια με την δεκτικότητα της να κάνει ότι της ζητήσεις άμεσα.

Ps : η βαθμόλογία μου είναι τόσο χαμηλή γιατί λόγο κόφτη, εκλαμβάνω ως άριστα για μένα το 7 οπότε βαθμολογώ ανάλογα.Yagulas
Σεβαστός
Εγγραφή:
16 Σεπ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
2.095
Πόντοι:
1.191
review reaction 1 Bartender 74, Elganador, Score73
Σχόλια (0)
16 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 16