Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 97 10
Call-Girls
398795
Γενική βαθμολογία
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Συνάντηση με την Άρτεμις μετά από περίπου δύο χρόνια από την τελευταία φορά που είχαμε βρεθεί.
Τι να πω γι' αυτή την γυναικάρα που δεν δεν έχει ειπωθεί?
Απίστευτα θηλυκό και ερωτικό πρόσωπο, με το μακρύ σγουρό κατάμαυρο μαλί, τα άκρως καυλωτικά χείλη και το πανέξυπνα μάτια της.
Χαμογελαστή αλλά και μετρημένη όταν πρέπει.
Κορμί πληθωρικής γυναικάρας, όχι plus size ή αντιαισθητικά γεμάτης αλλά κρεβατογεμίστρας που χαίρεσαι να απολαμβάνεις με κάθε τρόπο.
Αψεγάδιαστο, σφιχτό και απαλό δέρμα που σε καυλώνει η αίσθησή του. Και κυρίως μία πίσω όψη (κοινώς κωλάρα) που στα τέσσερα είναι έργο τέχνης.
Στον αγώνα το κορίτσι είναι πραγματική επαγγελματίας που την ενδιαφέρει μόνο η απόλαυσή σου και να περάσεις όμορφα.
Αριστοτεχνικό στοματικό που ξέρει να εναλλάσει ρυθμό ένταση και στυλ για να εκτινάσει την καύλα στα όρια.
Συμμετέχει ενεργά με την κορμάρα της σε όλες τις στάσεις και δεν κολώνει πουθενά.
Highlight το reverse cow όπου η άριστη τεχνική της σε συνδιασμό με την θέα είναι είναι η απόλυτη καύλα και φυσικά το doggy που δεν γίνεται να αντέξεις πολύ μέχρι να τελειώσεις.
Στο σόσιαλ η Άρτεμις είναι τόσο προσγειωμένη και συνειδητοποιημένη άλλα και πρόσχαρη γυναίκα που πραγματικά απολαμβάνεις την συζήτηση μαζί της στα ημίχρονα.
Τελειώνοντας, η Άρτεμις είναι μία άριστη επαγγελματίας που ξέρει τι κάνει, το κάνει καλά και τιμάει το χρήμα και τον χρόνο του "πελάτη".
Κοριτσάρα μου τα φιλιά μου... μέχρι την επόμενη φορά
Συναγωνιστές γαμάτε καλά και ποιοτικά με σεβασμό στα κορίτσια
Τι να πω γι' αυτή την γυναικάρα που δεν δεν έχει ειπωθεί?
Απίστευτα θηλυκό και ερωτικό πρόσωπο, με το μακρύ σγουρό κατάμαυρο μαλί, τα άκρως καυλωτικά χείλη και το πανέξυπνα μάτια της.
Χαμογελαστή αλλά και μετρημένη όταν πρέπει.
Κορμί πληθωρικής γυναικάρας, όχι plus size ή αντιαισθητικά γεμάτης αλλά κρεβατογεμίστρας που χαίρεσαι να απολαμβάνεις με κάθε τρόπο.
Αψεγάδιαστο, σφιχτό και απαλό δέρμα που σε καυλώνει η αίσθησή του. Και κυρίως μία πίσω όψη (κοινώς κωλάρα) που στα τέσσερα είναι έργο τέχνης.
Στον αγώνα το κορίτσι είναι πραγματική επαγγελματίας που την ενδιαφέρει μόνο η απόλαυσή σου και να περάσεις όμορφα.
Αριστοτεχνικό στοματικό που ξέρει να εναλλάσει ρυθμό ένταση και στυλ για να εκτινάσει την καύλα στα όρια.
Συμμετέχει ενεργά με την κορμάρα της σε όλες τις στάσεις και δεν κολώνει πουθενά.
Highlight το reverse cow όπου η άριστη τεχνική της σε συνδιασμό με την θέα είναι είναι η απόλυτη καύλα και φυσικά το doggy που δεν γίνεται να αντέξεις πολύ μέχρι να τελειώσεις.
Στο σόσιαλ η Άρτεμις είναι τόσο προσγειωμένη και συνειδητοποιημένη άλλα και πρόσχαρη γυναίκα που πραγματικά απολαμβάνεις την συζήτηση μαζί της στα ημίχρονα.
Τελειώνοντας, η Άρτεμις είναι μία άριστη επαγγελματίας που ξέρει τι κάνει, το κάνει καλά και τιμάει το χρήμα και τον χρόνο του "πελάτη".
Κοριτσάρα μου τα φιλιά μου... μέχρι την επόμενη φορά
Συναγωνιστές γαμάτε καλά και ποιοτικά με σεβασμό στα κορίτσια
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 24, 2025
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Δεκεμβρίου, 2025
Η Άρτεμις είναι κοριτσάρα με τα όλα της!!!!
pastelios
15 Δεκεμβρίου, 2025
πόσο χρόνων είναι?
P
piston43
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2