Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 50 10
Call-Girls 168152
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μετά από μία μεγάλη αποχή, απο τις κριτικές οχι από το άθλημα, λόγω τις υποβάθμισης της ποιότητας του σαιτ (γνώμη μου) είπα να γράψω κάποιες κριτικές από συναντήσεις των τελευταιών μηνών που είναι άξιες λόγου.

Αρχίζω με την Cindy λοιπόν που είναι η πιο πρόσφατη.
Συνάντηση στον χώρο της και το κορίτσι με υποδέχθηκε με κόκκινο μίνι φορεματάκι και τίποτα από μέσα. Αγκαλιά, φιλάκι στο στόμα για καλώς ήρθες, λίγο τυπικό social, ντουζάκι κλπ κλπ και πάμε παρακάτω.

Εμφανισιακά η Cindy είναι όντως Barbie και είναι πολύ κοντα με αυτό που βλέπεις στις φωτο.
Γλυκό πρόσωπο με ωραία γατίσια γαλανά μάτια, φυσικά ζουμερά χείλη πολύ όμορφο χαμόγελο.
Κορμάρα με τέλειο γεμάτο και στητό στήθος που δείχνει φυσικό, όπως είπε και η ίδια, αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος και ένα κωλαράκι ποίημα. Ολοστρόγγυλα σφιχτό και στην θέση του. Αψεγάδιαστο κορμί με απαλό δέρμα που χαίρεσαι και καυλώνεις να αγγίζεις. Μόνη παραφωνία μία μικρή χαλάρωση στην κοιλιά, αλλά 'οχι κάτι αντιαισθητικό και εύκολα παρατηρήσιμο γιατί τα μάτια πέφτουν στα υπόλοιπα προσόντα της.

Στα του αγώνα η κοπέλα ξέρει την δουλειά της και είναι εκεί για να περάσεις καλά. Ζεστή και ερωτική από την αρχή μέχρι το τέλος και ας φαίνεται ότι είναι στα πλαίσια του παραμυθιού που σου πουλάει.
Φιλιά άφθονα αλλά χωρίς γλώσσα που το αποφεύγει εντέχνως.
Ωραία πίπα, όχι πολύ βαθειά αλλά αργή ερωτική και παιχνιδιάρικη με πέρασμα και περιποίηση σε όλη την περιοχη και ακούραστη οπως αρέσει σε εμένα. Σε κάποιους άλλους μπορεί να μην αρέσει, αλλά γούστα είναι αυτά.
Υπέροχο το θέαμα τόσο στο cow να βλέπεις και να αγγίζεις τις βυζάρες της όσο και στο doggy που χαζεύεις με το υπέροχο κωλαράκι της. Συμμετέχει και με το κορμί και με τα βογγητά και τις κραυγούλες της οι οποίες είναι τόσο όσο, χωρίς περιττές υπερβολές. Αντέχει στα ζόρια αλλά νομίζω ότι είναι περισσότερο για gfe καταστάσεις.

Παίχτηκαν δύο καλοί γύροι με τελείωμα στο λάστιχο και στο όμορφο προσωπάκι της.
Στο ημίχρονο είναι εντελώς gf γατούλα που ζητάει και προσφέρει αγκαλιές, φιλια και χάδια και λιγότερη κουβέντα.

Συμπέρασμα η Cindy χωρίς να είναι κάτι που θα σου πάρει τα μυαλά και θα παραμιλάς για μέρες, είναι μία πάαααρα πολύ καλή περίπτωση για να περάσεις όμορφα, να αδειάσεις και τα αρχίδια και το μυαλό σου και να φύγεις χαλαρός και με χαμόγελο.

Αυτά τα ολίγα και ελπίζω να βοήθησα τους συναγωνιστές γιατι αυτή πρέπει να η ουσία του σαιτ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 12, 2025
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
250€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Yagulas
Σεβαστός
19
Πόντοι:
1.191
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, hoftun, doc_lin και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Δεκεμβρίου, 2025
Μην πτοείσαι !
Πάντα, στον μεγάλο αριθμό μελών υπάρχουν και οι προβληματικοί !
Εγώ πάντως, σε ευχαριστώ για την εμπειρία σου που μοιράστηκες μαζί μας.
Πέτρος!
Χαμόγελο
review reaction 1 hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1