Κριτικές από Niko_Like

118 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 18
1 2 3 4 5 6 7
Διάταξη
17 Ιουλίου, 2024
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0

Συνάντηση με την Ίρις

Από τις φωτό με τράβηξε το πλούσιο στηθος και η βραζιλιάνικη κωλαρα, πρόσωπο οκ, τηλ στο Angels και κανονίστηκε το ραντεβού στο γνωστό hotel.

Η κοπελα είναι όπως στις φωτό, πρόσωπο σεξι, μου φάνηκε ελαφρώς ποιο όμορφη και γλυκιά από κοντά, σώμα λατινικό, ωραίο στηθος πλούσιο και κωλαρα επίσης λατινικη. Ήταν περιποιημένη, βάψιμο, νύχι κλπ, σεξι μαύρα εσώρουχα όλα οκ. Αγγλικά μετρια αλλά συνένοεισαι.

Ξεκινησαμε χαλαρά με φιλία και αλληλοχουφτοματα και συνεχίσαμε σιγά σιγά στα προκαταρκτικά. Είναι πολυ ερωτική στο βλέμμα και στις κινήσεις της, πιπα παρά πολυ καλή με βλέμμα καρφωμένο στα μάτια μου και πονηρά χαμόγελα. Βυζια και κωλο, ευχαριστήθηκα να τα χουφτώνω, δέχεται δάχτυλα και ήταν δεκτική σε όλα.

Ξεκινήσαμε με αυτή από πάνω να κουνιέται χαλαρά μέχρι που έσκυψε και μου έβαλε τα βυζια της στην μούρη μου, ωραία εμπειρία και εκεί έδωσα πόνο αρκετή ώρα και εκεί τελείωσα.

Στην σευνεχεια, μετά από ένα σύντομο διαλειμα για ανάσες ξεκινησαμε πάλι το «ζέσταμα» πιπα αρκετή ώρα ώσπου να σηκωθεί και πάλι η σημαία. Η συνεχεια ήταν σε αργους ρυθμούς μέχρι να την βάλω στα τέσσερα για την τελική ευθεία. Δεύτερη φορά τελείωμα στα τεσσερα μετά από πολυ σφυροκοπημα και μεγάλη ένταση.

Να μην τα πολυλογώ πεχτηκαν πολλές διαφορετικές στάσεις, η κοπελα αντέχει και με το παραπάνω το σφυροκόπημα, σωστά στησίματα κλπ.

Το συμπέρασμα που έβγαλα ήταν θετικό, πέρασα καλά, το ευχαριστήθηκα και πιστεύω θα ξαναπηγαίνα.

Niko_Like
Ανώτατος
Εγγραφή:
8 Νοε 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
118
Likes:
4.997
Πόντοι:
17.060
review reaction 1 Yatoputso, Johnny Red2, Hawkeye Argill και 8 άλλα μέλη
Σχόλια (2)
16 Ιουνίου, 2024
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0

Συνάντηση με Σιμπέλ

Φρέσκο αφιχθησα, μωρό λατινικο, πρόταση από τις κοπέλες του γραφείου. Από τις φωτο, δεν τρελάθηκα, αλλά ειναι στα γούστα μου γενικά, λίγο το βυζακι μικρό αλλά πρόσωπο γούσταρα.

Με συνοπτικές διαδικασίες έκλεισα το ραντεβού και πολύ γρήγορα έφτασα στο ξενοδοχείο. Ήμουν τυχερός που δεν με έλουσε η κίνηση που έχει παραγίνει τελευταία.

Φτάνω λοιπόν, ευχάριστη έκπληξη το μωρό ποιο όμορφη από τις φωτό, σοκολατένια με ωραίο μαύρισμα και tan lines. Πορτογαλία γράφει Βραζιλιάνα είναι ακόμη καλύτερα σκέφτηκα. Όπως είπα και πριν είναι μαυρουλα εξωτική γυναίκα με σχιστά μάτια και πραγματική ηλικία 22 γράφει εκεί πρέπει να είναι.

Αγγλικά έτσι κι έτσι αλλά η καλή διάθεση και από τους δυο και τη γλώσσα του σώματος όλα καλά.

Στα του αγώνα..

Φιλία με γλώσσα φουλ, καθαρή αναπνοή και πεντακαθαρη γενικα. Το δέρμα της είμαι πολυ απαλό και μου ερχόταν να την γλύψω από πάνω μέχρι κάτω. Πιπα πολυ καλή όχι βαθειά αλλά καλή με παίξιμο της γλώσσας και βλέμμα πάνω μου, περιποιήθηκε και τα μπαλάκια. Εννοείται ότι την περιποιήθηκα κι εγώ σε 69 αλλά και αλλιώς. Δαχτυλάκι δεχεται αλλά με τρόπο. Αφού γίναμε τουρμπο και οι δυο την βάζω από πάνω μου για να χουφτώνω κωλαρακι. Σκαμπίλια στην κωλαρα της, πολυ σφιχτή ήταν, βραζιλιάνικη όπως μου αρέσει. Μετά από λίγο ήρθε το τέλος για τον πρώτο γύρο.

Δεύτερος γύρος μετά από σύντομο διαλειμα για διαφημίσεις χαχα και ξεκίνημα πάλι με πιπα διαρκείας και εγώ να παίζω με το μουνακι της. Αφου με έκανε παλι τουρμπο την έστησα στα τέσσερα όπου σφυροκοπούσα δίχως αύριο. Στη συνεχεια την ξανάβαλε από πάνω μου για να πάρω και καμία ανάσα μέχρι να την ξαναγυρίσω στα τέσσερα για την τελική ευθεία. Τελείωσα μέσα σε μεγάλη ένταση, σχεδόν έτοιμος να λιποθυμήσω.

Συμπέρασμα η κοπελα είναι για δυνατό σεξ με διάρκεια και ένταση. Συμμετέχει, αντεχει, είναι κορμάρα και τα δίνει όλα. Πέρασα πολυ καλά δεν έχω κάτι άλλο να πω, ήταν μια πολυ καλή συνάντηση. Ευχαριστώ τις κοπέλες του γραφείου για την πρόταση.

Niko_Like
Ανώτατος
Εγγραφή:
8 Νοε 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
118
Likes:
4.997
Πόντοι:
17.060
review reaction 1 hornyasfuck, mancunian1986, linear και 5 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
15 Ιουνίου, 2024
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0

Συνάντηση με την Βικτωρια

Είδα ότι γράφτηκαν 2 απανωτές κριτικές και είπα να παραθέσω κι εγώ την δικια μου εμπειρία.

Γνώμη μου είναι ότι από εμφανιση σκίζει, τουμπανο κορμι, περιποιημένο πρόσωπο, ωραία βαμμένη, μαλλί φτιαγμένο. Πολυ εντυπωσιακή όχι τόσο από ομορφιά αλλά από καυλα, είναι καυλιαρα πορνοσταρικη πρόσωπο και σώμα γυμνασμένο, μαζί με τις πλαστικές βυζαρες όλα στο φουλ.

Εύκολη επικοινωνία με το γραφείο, έφτασε στην ώρα της η κοπελα προκλητικά ντυμένη δεν με νοιάζει για τους γείτονες έτσι και αλλιώς όποτε κανένα πρόβλημα.

Θεωρητικά ήταν όλα καλά, εάν επιβεβαιωνόταν και η πρακτική θα είχαμε το απόλυτο.

Φιλάκια χαδακια λίγο τυπικά και ξεκινάει γρήγορα την πιπα. Καλή πιπα, όχι κάτι το διαφορετικό ούτε με πολυ ζήλο, τυπική επαγγελματική πιπα. Στησίματα καλά και συμετοχη από την κοπελα καλή με πρωτοβουλίες. Γενικα ο πρώτος γύρος έφυγε πολυ γρήγορα.

Στην συνέχεια διαλλειμα για ανάσες και βουρ για τον δεύτερο. Λίγο πιπα όπως και πριν τυπικά και μετά εναλλαγές σε στάσεις διάφορες και τελείωμα στα τέσσερα σε μεγάλη ένταση.

Σωστά στησίματα, το κορμακι της είναι ότι πρέπει για να βγάλεις τα γούστα σου. Γενικα πέρασα καλά, ένιωσα λίγο ότι υπάρχει ενα μοτίβο επαγγελματικό στα πάντα αλλά δεν με χάλασε ιδιαίτερα.

Σώμα, πρόσωπο, δυνατότητες πολυ καλή σε όλα. Είναι επαγγελματίας, δεν θα την πρότεινα πολυ για GFE αλλά ποιο πολυ για να δώσεις γκάζια, αντεχει και σε προδιαθέτει.

Niko_Like
Ανώτατος
Εγγραφή:
8 Νοε 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
118
Likes:
4.997
Πόντοι:
17.060
review reaction 1 hornyasfuck, Johnny Red2, Triant και 5 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
06 Ιουνίου, 2024
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0

Συνάντηση με Αμαντα

Επέλεξα την Αμαντα γιατί μου άρεσε στις φωτό πάρα πολύ, πρόσωπο και σώμα. Την έβλεπα τόσο καιρό στο your αλλά δεν έκατσε να την πάρω και έφυγε κάποια στιγμή. Τηλέφωνο στους Αγγέλους για ραντεβού, μου είπε τα καλύτερα γι αυτή η τηλεφωνήτρια και έτσι ανέβηκε η διάθεση αλλά και οι προσδοκίες. Ραντεβού στο χώρο μου αυτή τη φορά γιατί δεν κάνει in all.

Στην ώρα της στο κατώφλι μου, ντυμένη περισσότερο elegant αλλά λιγότερο σεξι. Γυναικάρα να την κυκλοφορήσεις ήταν, έτοιμη. Περιποιημένη στην πένα και με κάθε λεπτομέρεια. Μπράβο της, δείχνει σεβασμό πρώτα στον εαυτό της αλλά και στον πελάτη.

Πρόσωπο, από τις λίγες φορές που είναι ακριβώς όπως στις φωτογραφίες, σώμα επίσης πολύ κοντά, όχι μοντέλε αλλά όπως πρέπει. Μικρό βυζι ωραίο στρογγυλό στητό κωλαρακι. Πολυ ζέστη σαν άτομο μιλάει και λίγα Ελληνικά, πολυ λίγα δεν πιάνεις κουβέντα αλλά οκ. Άνετη γενικα μπήκε αεράτη, χαμόγελο, φιλια φουλ και χαδια.

Αφού φρεσκαρίστηκε στο μπάνιο γύρισε με μαύρα εσώρουχα και αρχίσαμε το μπαλαμουτιαμα. Φιλάει πολυ ωραία και δεν τα τσιγκουνεύεται, καθαρό αναπνοή και γενικα μοσχομυρίζει ολόκληρη. Ξεκινάει την πιπα, με πολυ τέχνη και μαεστρία όπου την σταμάτησα για να μην τελειώσω. Την περιποιήθηκα κι εγώ, πολυ ωραίο το μουνακι της, πεντακάθαρο και γούσταρε παρα πολύ, μέχρι που με σταμάτησε και μου είπε να την ξεσκίσω. Έδωσα πόνο ιεραποστολικά και γρήγορα ήρθε το τέλος του πρώτου γύρου.

Διαλειμμα με λίγη κουβεντούλα και βουρ για τον δεύτερο. Εκεί την αφησα πολυ ώρα στην πιπα για να το ευχαριστηθώ και μετά πόλεμος. Στα όρθια, αυτή από πάνω, στο πλάι και τι δεν κάναμε. Το τελείωμα ήταν στα τέσσερα μετά από ανελέητο σφυροκοπημα.

Πέρασα πολύ καλά με την Αμαντα, έχει όλο το πακέτο, εάν βάλει και βυζι θα είναι 10/10. Μπορείς να την πας όπως θες είναι και για GFE αφού είναι γλυκιά ομιλητική και φιλάει αβέρτα αλλά εγώ που ανέβασα πολύ στροφές δεν μάσησε καθόλου και συμμετείχε. Την προτείνω, είναι διαμαντάκι.

Niko_Like
Ανώτατος
Εγγραφή:
8 Νοε 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
118
Likes:
4.997
Πόντοι:
17.060
review reaction 1 Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, markxx, hornyasfuck και 10 άλλα μέλη
Σχόλια (1)
01 Ιουνίου, 2024
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0

Συνάντηση με Κατερίνα

Από τις φωτο μου έκανε κλικ και δεν το πολυ σκέφτηκα και πήρα τηλ. Ραντεβού στο incall στο γνωστό μέρος νωρίς απόγευμα Πέμπτης.

Φτάνω εκεί έτοιμος να συναντήσω την Κατερίνα και αυτό που είχα στο μυαλό μου ήταν το κορμακι της και το κλασικό Ρωσικό πρόσωπο της με τα γκριζοπράσινα μάτια. Σε γενικές γραμμές δεν απογοητευτικά από την εμφανιση, σίγουρα είναι ποιο μεγάλη από 28, αλλά όχι πολυ πάνω από 30. Πρόσωπο χωρις την λάμψη των φωτογραφιών αλλά ήταν περιποιημένη βαμμένη και με φτιαγμένο μαλλί. Το κορμι της ήταν αδύνατο πετιτ, οχι γυμνασμένο αλλά με απαλή επιδερμίδα. Ήταν πεντακαθαρη και είχε και καθαρή αναπνοή. Γενικά φάνηκε ότι σέβεται τον αυτό της και τον πελάτη και είχε προετοιμαστεί για το ραντεβού.

Στην επικοινωνία τα πήγαμε πολύ καλά, μιλάει καλά αγγλικά, είναι έξυπνη και κάνει και αστειάκια. Πράγμα που λείπει συχνά από τις κοπέλες. Προσοχή μην το παρακάνετε γιατί θα περάσει ο χρόνος πριν το καταλάβετε.

Ξεκινήσαμε με χάδια και φιλία εκατεροθεν και πολύ γρήγορα τον πήρε στο στόμα της για πίπα. Το κατέχει το άθλημα, έμπειρη πίπα υγρή και με περιποίηση στα μπαλάκια. Ταυτόχρονα έπαιζα κι εγώ με το μουνακι της όπου ανταποκρίθηκε αμέσως. Το μουνακι της ήταν πεντακάθαρο και πολυ ωραίο και έκανε σαν τρελή όταν την περιποιήθηκα. Αφού ανάψανε τα αίματα για τα καλά ξεκίνησε ο αγώνας.

Κορμάκι λεπτό και μανιτζεβελο, να το πιάσεις να το κανείς ότι θέλεις… κι αυτό έκανα. Παίχτηκαν πολλές στάσεις πάνω κάτω δεξιά αριστερά και ακολουθούσε σε όλες όπως πρέπει με σωστά στησίματα και καλή συμμετοχή. Έμπειρο το κορίτσι, λοιπόν και φάνηκε από τον πρώτο γύρο.

Διάλειμμα με ντουζακι και αρκετό σοσιαλ. Στην συνέχεια επειδή είχε περάσει και ο χρόνος αλλά είχα καυλες και για δεύτερο, το πήγα λίγο στο γρήγορο. Πίπα για να σηκωθεί, γύρισμα στα τέσσερα και σφυροκόπημα μέχρι τέλους.

Συμπέρασμα, η Κατερίνα είναι επικοινωνιακή, καθαρη και περιποιημένη. Δεν είναι η μουναρα ούτε πιστεύω ότι κάνει παπάδες από μόνη της.
Αλλά.. εάν θέλεις ένα έμπειρο εσκορτακι με ωραίο κορμάκι και να βγάλεις τα γούστα σου χωρίς μα και μου, είναι η κατάλληλη.

Niko_Like
Ανώτατος
Εγγραφή:
8 Νοε 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
118
Likes:
4.997
Πόντοι:
17.060
review reaction 1 mancunian1986, astronaut80, hornyasfuck και 9 άλλα μέλη
Σχόλια (1)
29 Μαΐου, 2024
Γενική βαθμολογία
 
5.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0

Συνάντηση με Μαγιουμι

Η συνάντηση ήταν τελείως στην τύχη. Είχα δουλειές στο κέντρο εχθές όλη μέρα και αυτά που έβλεπα να κυκλοφορούν ήταν αδιανόητα. Τουριστακια φουλ όλων των εθνικοτήτων με κοντά φουστάκια και όλα έξω φορά παρτίδα. Όπως καταλαβαίνετε η καυλα είχε χτυπήσει κόκκινο.

Μην έχοντας χρόνο για καμάκι ούτε για ψάξιμο εδώ ή στα υπόλοιπα site πήρα τηλέφωνο στο your χωρίς να έχω διαλέξει κάποια. Δεν ξέρω τι με είχε πιάσει και ξεκινώντας από Σύνταγμα παίρνω κατευθείαν τηλέφωνο και απαντάει κάποια κοπέλα που δεν είχα ξαναμιλήσει. Λέω τώρα που να της εξηγώ κλπ και της λέω ποια είναι διαθέσιμη ειμαι στα 5 λεπτά από το ξενοδοχείο. Τέλος πάντων μη τα πολυλογώ την έφαγα την φολιτσα μου με τις βιασύνες μου. Και εξηγώ..

Φτάνω που λέτε και συναντάω μια κοπέλα, όχι του γούστου μου, γλυκιά μεν στο πρόσωπο αλλά στο σύνολο τελείως αδιάφορη. Το σώμα είναι με πιασηματα και λίγο ατσούμπαλο και μικρό βυζι. Τέλος πάντων λέω άντε κάτσε να φύγουν τα χοντρά, μπορεί να είναι καλή στις υπηρεσίες της κλπ. Αμ δε..

Ένω ήταν χαμογελαστή στην αρχή, μετά άλλαξε κάπως η διάθεση της. Πιστεύω είδε την ξενερα στο πρόσωπο μου και την χάλασε κι εκείνη.

Στην συνέχεια λεω πάμε να ξεκινήσουμε και όπου βγει. Ξεκινάμε χαδακια κλπ και γρήγορα κατεβαίνει για πιπα. Δυστυχώς και εκεί τίποτα το συναρπαστικό. Τελείως τυπική και με μηχανικές κινήσεις. Την καταλαβα την δουλειά και την έβαλα στα τέσσερα για να τη σφυροκόπησω να τελειώνω να φύγω. Εκεί δεν είχε μα και μου και έδωσα πόνο μέχρι να τελειώσω.

Συμπέρασμα, καυλα σε συνδιασμο με βιασύνη δεν βγαίνει σε καλό. Μπορεί να φταίει που ξενέρωσα κάπως μόλις την είδα και φάνηκε στα μούτρα μου με αποτέλεσμα να την κομπλεξάρω. Who knows..? Ουτε εμφανιση, ούτε υπηρεσιες, ούτε σοσιαλ δεν μιλάει καλά Αγγλικά ουτε καν ευχάριστη σαν άτομο. Δεν νομίζω να την επέλεγα εάν είχα δει τις φωτογραφίες ολες προσεκτικά. Τέλος πάντων προχωράμε..

Μακριά παίδες δεν αξίζει ούτε από εμφάνιση ούτε από υπηρεσιες.

Niko_Like
Ανώτατος
Εγγραφή:
8 Νοε 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
118
Likes:
4.997
Πόντοι:
17.060
review reaction 1 Yatoputso, mancunian1986, hornyasfuck και 10 άλλα μέλη
Σχόλια (1)
25 Μαΐου, 2024
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0

Συνάντηση με την Τανια

Η Τανια είναι μια μιλφαρα με τα όλα της. Βυζαρες Μπουτάρης κωλαρα κλπ. Μην περιμένετε κανένα πιπίνι η κοπελα είναι 40αρα αλλά με πολυ καλή κραση. Ξανθιά νταρντανομουνα έμπειρη και διαχυτική.

Σκάει λοιπόν στον χώρο μου, αεράτη, άνετη και επικοινωνιακή. Κατευθειαν γλωσσόφιλα και γράπωμα πουτσας ακαριαία. Χαχαχα καλή φάση, ευχάριστη έκπληξη θα έλεγα.

Δεν ήθελα πολυ σαλιάρισμα και την έβαλα να μου κάνει πιπα όπου και την κράτησα εκεί για αρκετή ωρα. Η κοπελα το κατέχει το επάγγελμα με μεταπτυχιακό και διδακτορικό. Αφού παρέδωσε το σεμινάριο πίπας και βυζομαλακιας στήθηκε στα τέσσερα για να την καρδωσω.

Στα του αγώνα λοιπόν.. πολυ καλή συμμετοχή από μεριά της, βογκητά και κραυγές με μέτρο όχι υπερβολές, στήνεται σωστά και δεν κλέβει. Αφού την σφυροκοπημα για αρκετή ώρα στα τέσσερα χωρις την παραμικρή δυσαρέσκεια ήρθε το τέλος σε μεγάλη ένταση.

Διαλλειμα για ανάσες όπου είναι καλή και στο σοσιαλ, ευχάριστη κάναμε την κουβεντούλα μας μια χαρά.

Δεύτερος γύρος με μαραθώνιο πίπας και ισπανικό με τις βυζαρες. Στην συνέχεια την ανέβασα πάνω μου και άρχισα να σφυροκοπάω από κάτω με τις βυζαρες της να με σφαλιάριζουν. Έτσι μετά από λίγο ήρθε το τέλος για δεύτερη φορά.

Πέρασα πολυ καλά με την μιλφαρα Τανια. Πολυ τίμια η συνάντηση.

Niko_Like
Ανώτατος
Εγγραφή:
8 Νοε 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
118
Likes:
4.997
Πόντοι:
17.060
review reaction 1 mancunian1986, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, T-DRIVER1 και 10 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
10 Μαΐου, 2024
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0

Συνάντηση με Σβετλάνα

Κωλαρα, ωραίο βυζακι στρογγυλό προσωπάκι με αμυγδαλωτά μάτια. Μου φάνηκε λιγο μπαμπατσικο το μωρό στις φωτό αλλά η γενική εικόνα μου έβγαζε «πήγαινε»..

Τηλεφωνακι στο γραφείο, θετικό το feedback για την Σβετλάνα, από το κορίτσι του τηλεφωνικού κέντρου. Δεν έχω παράπονο τελευταία με προσέχουν πολυ σαν τακτικός πελάτης που είμαι.

Ραντεβού λοιπόν στο γνωστό χοτελ μεσημέρι Τρίτης όπου φτάνω πολύ άνετα και χωρίς κίνηση. Να ήταν πάντα έτσι οι δρόμοι της Αθήνας θα ήταν τέλεια.

Για καλή μου τύχη μου άρεσε πολυ αυτό που είδα όταν άνοιξε η πόρτα του δωματίου. Η Σβετλάνα είναι μια πολυ γλυκιά κοπελα, μου άρεσε πολυ το πρόσωπο της και το σώμα της ήταν ελαφρώς γεματουλικο αλλά με στητό κωλο και βυζι.

Πολύ ευγενική, μιλάει καλά αγγλικά, εχει τρόπους, ξέρει να συμπεριφέρεται, ευχάριστη και επικοινωνιακή.

Αφού χαιρετηθηκαμε, πηγα λίγο στο μπάνιο και βγαίνοντας την βρηκα να με περιμένει με τα εσώρουχα. Αγκαλιές, φιλία, χάδια και ξεκίνημα πίπας αργα και βασανιστικά όπου με έκανε τουρμπο. Στη συνέχεια τον ρούφαγε πολυ ωραία και ανέβασε ρυθμούς μέχρι να την σταματησω γιατί θα τελείωνα. Ασχολήθηκα κι εγώ μαζί της όπου το μωρό άναψε για τα καλά. Όμορφο πεντακάθαρο μουνακι, δέχεται και δάχτυλο αλλά θέλει απαλά με τρόπο και όχι άγαρμπα.

Στη συνέχεια την ανέβασα από πάνω μου για να την βλέπω και να χουφτώνω βυζι κωλο. Πολυ καλή φάση όπου μείναμε αρκετά έτσι μια γρήγορα μια αργα και με γλωσσόφιλα παράλληλα. Στην συνέχει την γύρισα και σε άλλες στάσεις όπου ήταν εξίσου ωραία και ακολουθούσε τον ρυθμό και συμετηχε με κραυγουλες και βογκητά. Πρώτος γύρος διαρκείας πρέπει να πέρασα το 40 λεπτό και διάλειμμα για ανάσες. Αφού είπαμε μερικές κουβέντες πέρασε η ώρα και ήθελα κι άλλο. No problem πήρα ένα μισάωρο παράταση για να γίνουν όλα όπως πρέπει.

Ξεκινάμε λοιπόν τον δεύτερο γύρο με πιπα διαρκείας κι εγώ να παίζω με το μουνακι της παράλληλα. Στη συνέχεια την έβαλα πάλι από πάνω μου και αφού άναψαν τα αίματα για τα καλά την γύρισα στα τέσσερα για σφυροκόπημα μέχρι τέλους.

Πέρασα πολύ καλά με την Σβετλάνα, η κοπελα είναι για GFE καταστάσεις, γλυκιά, αισθησιακή, ερωτική με πολυ καλή συμπεριφορά.

Niko_Like
Ανώτατος
Εγγραφή:
8 Νοε 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
118
Likes:
4.997
Πόντοι:
17.060
review reaction 1 doc_lin, mancunian1986, Yatoputso και 12 άλλα μέλη
Σχόλια (1)
06 Μαΐου, 2024
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0

Συνάντηση με την Λεξυ

Χρόνια πολλά σε όλους!

Με το που είδα την Λεξυ ήθελα να την συναντήσω σαν τρελός! Μου άρεσε τόσο πολύ το πρόσωπο της που δεν συνέχισα παρακάτω στη σελίδα και πήρα τηλέφωνο κατευθείαν για ραντεβού.

Αφού κανονίστηκε εύκολα και γρήγορα το ραντεβού, ετοιμάστηκα και έφυγα για το χοτελ.

Φτάνοντας συνάντησα αυτό που περίμενα από πλευράς εμφάνισης, ένα υπέροχο πρόσωπο με πανέμορφα μάτια, με λεπτό κορμάκι και ωραίο χαμόγελο. Πιπινάκι 19 χρόνων να το πιεις στο ποτήρι.

Στην επικοινωνία δεν είχαμε πρόβλημα εάν και δεν μιλάει Αγγλικά σχεδόν καθόλου. Έμπειρος πλέον δεν κολλάω σε τέτοια..

Φιλία δίνει όχι βαθειά αλλά δεν τα αποφεύγει όπως άλλες, γενικά μου φάνηκε, λίγο απειρη και λίγο άνευρη. Έτσι πήρα πλήρως την πρωτοβουλία και έπαιξα μπαλίτσα εγώ σε όλο το ραντεβού. Στην πίπα ήταν κι εκεί πολυ χαλαρή μέχρι που της έπιασα απαλά το κεφάλι για να την καθοδηγήσω. Δεν ήταν ότι δεν ήθελε ή ότι το απέφευγε απλά το κορίτσι είναι λίγο άγουρο ακόμη. Την περιποιήθηκα κι εγώ για να ζεσταθεί λίγο και ανταποκρίθηκε αμέσως. Πολύ ωραίο το μουνακι της και πεντακάθαρο.

Στον αγώνα ήταν δεκτική σε όλα και άντεξε και στο σφυροκοπημα δίχως πρόβλημα. Δεν πήρε πρωτοβουλία σε καμία φάση της συνάντησης απλά ακολουθούσε εμένα και τον ρυθμό μου. Στήνεται καλά δεν κλέβει, χρησιμοποιεί λιπαντικό αλλά το κατανοω γιατι ηταν πολυ στενό το μουνακι της. Το τέλος ήρθε στα τέσσερα μετά από σφυροκόπημα διαρκείας στο σφιχτό, πεταχτό κωλαρακι της.

Δεύτερος γύρος μια από τα ίδια, χωρίς πολλές κουβέντες καθώς τα Αγγλικά της δεν είναι καλά, λίγα χάδια, πιπα και 2-3 εναλλαγές σε στάσεις με τελείωμα στα τέσσερα.

Συμπέρασμα, η κοπέλα είναι πολύ όμορφη, ωραίο κορμί, νεανικό, αλλά ακόμη πολύ άγουρη σαν εσκορτ. Δεν έχει μπει 100% στο ρολο ακόμη. Πιστεύω θέλει λίγο δουλίτσα ακόμη και να αποφασίσει εάν θέλει να κάνει αυτή τη δουλειά ή όχι. Δεν ειναι ότι δεν πέρασα καλά, αλλά ένιωσα κάτι να λείπει από την συνάντηση.

Niko_Like
Ανώτατος
Εγγραφή:
8 Νοε 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
118
Likes:
4.997
Πόντοι:
17.060
review reaction 1 mysterious, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, HoneyVoskos και 12 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
23 Απριλίου, 2024
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0

Συνάντηση με Τεσσα

Η Τεσσα χωρις να μου κάνει κλικ από τις φωτό όπως άλλες φορές, την επέλεξα γιατί είναι ομορφούλα και τα χαρακτηριστικά της «στα χαρτιά» δλδ είναι ιδανικά. Εάν και η τιμή μου φάνηκε τσιμπημένη στα 160 δεδομένου ότι από τις φωτό δεν μου φάνηκε ούτε μοντέλε ούτε τουμπανακι, αλλά το ένστικτο μου έλεγε πήγαινε..

Εύκολη συνεννόηση και το κορίτσι έφτασε στην πόρτα μου στην ώρα της. Ευχάριστη έκπληξη η Τεσσα ήταν όπως την περίμενα και καλύτερη δλδ ύψος, βάρος κλπ είναι σωστά και το πρόσωπο καυλα.

Εύκολη επικοινωνία με τα φτωχά Αγγλικά της συνεννοηθήκαμε μια χαρά για να συνεχίσουμε στο δια ταύτα.

Πρόσωπο όπως στις φωτό και κοντά στην ηλικία που γράφει 24 δλδ. Κορμί με ωραία πιασηματα όχι γεμάτο, κανονικό θα το έλεγα. Όλα φυσικά επάνω της και απαλή επιδερμίδα.

Στα του αγώνα..

Φιλία όχι με γλώσσα, τα ψιλό αποφεύγει, το σεβάστηκα και δεν την πίεσα. Στην πιπα ήταν πολυ καλή με εναλλαγές ταχύτητας και περιποίηση και στα μπαλάκια. Μην περιμένετε deepthroat αλλά το προσπαθεί.. την περιποιήθηκα κι εγώ και το μουνακι της ήταν ποίημα..

Στην συνέχεια την έβαλα κάτω όπου αλλάξαμε πολλές στάσεις, ανταποκρίθηκε σε όλες ακολούθησε τον ρυθμό μου. Στη συνέχεια την έβαλα στα τέσσερα όπου ήρθε και το τέλος του πρώτου γύρου.

Επανάληψη με μια από τα ίδια, έδειξε πάλι ζήλο στην πιπα όπου την είχα για αρκετή ώρα μέχρι να την γυρίσω και πάλι στα τέσσερα όπου στήθηκε τέλεια. Γενικά στηνότανε πολυ ωραία σε όλες τις στάσεις και δεν έλεγε όχι σε τίποτα.

Συμπέρασμα, πολυ καλή εμπειρία, έβγαλε ενέργεια το μωρό, πέρασα καλά και το ευχαριστήθηκα. Οκ δεν την λες και value for money στα 160 αλλά αφού πέρασα καλά χαλάλι.

Niko_Like
Ανώτατος
Εγγραφή:
8 Νοε 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
118
Likes:
4.997
Πόντοι:
17.060
review reaction 1 rocco65, Rebirthed Sapiens Sapiens, Yatoputso και 11 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
11 Απριλίου, 2024
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0

Συνάντηση με Γιάννα

Στη Γιάννα με τράβηξε πρώτον το πρόσωπο, δεύτερον τα λεπτά μακριά πόδια της και τρίτον μου φάνηκε real συγκρίνοντας τις σελφι φωτό με τις επαγγελματικές όποτε λέω πάμε..

Τηλ στο γραφείο και βούρ για ραντεβού στο γνωστό μέρος. Εύκολη συνεννόηση εύκολη και η άφιξη στο χοτελ. Πολύ βολικό το σημείο, τελευταία η κίνηση δεν παλεύεται όποτε είναι κι αυτό ένα θέμα.

Η Γιάννα από κοντά είναι όμορφη στο πρόσωπο, δείχνει νέα με γλυκά χαρακτηριστικά. Στο σώμα είναι, αρκετά αδύνατη, κατηγορία skinny με μικρό στρογγυλό κολαρακι και μικρό βυζακι. Όλα φυσικά επάνω της, σφιχτό κορμάκι, απαλή επιδερμίδα και πολυ καθαρή.

Σαν άτομο ήταν πολύ ευχάριστη, επικοινωνιακή, μίλαγε καλά Αγγλικά και ήταν χαμογελαστή και σε καλό mood μέχρι το τέλος.

Ξεκινήσαμε με φιλία και χάδια, φιλάει με γλώσσα αλλά όχι βαθειά. Στην συνέχεια ξεκίνησε μια πολυ καλή πιπα ενώ ταυτόχρονα έπαιζα κι εγώ με το μουνακι της. Γούσταρε το μωρό και την γύρισα σε 69, όπου ανταπόδωσε την ηδονή που της πρόσφερα με ακόμα ποιο καλό και έντονο ταιμπουκακι. Κάπου εκεί την σταμάτησα γιατί θα τελείωνα και την γύρισα κατευθείαν στα τέσσερα για να ξεκινήσει το σφυροκόπημα. Αντέχει το κορίτσι και συμμετέχει με κραυγουλες και βογκητά. Καθώς ήμουν σχεδόν έτοιμος το τέλος ήρθε στα επόμενα 1-2 λεπτά. Πρώτος γύρος επιτυχημένος με διάρκεια γύρω στο 20 λεπτό.

Δεύτερος γύρος σχεδόν στα καπάκια και εδώ έδωσα περισσότερο πόνο, εάν και σκινυ το κορμί έχει πολλές αντοχές στήνεται καλά, σπάει τη μεσουλα και δεν λέει όχι σε τίποτα. Εξίσου καλή συμμετοχή όπως και στον πρώτο γύρο με κραυγουλες και βογκητά αληθοφανή. Πήρε κάποιες πρωτοβουλίες και κοπανιόταν καλά όταν ήρθε από πάνω. Μετά βεβαια πήρα τα ηνία και δεν την αφησα σε ησυχία.

Όλα καλά με την Γιάννα, το ευχαριστήθηκα εάν και συνήθως δεν μου πάνε τα τόσο skinny. Ευχάριστη, χαμογελαστή και με αντοχές. Θα την ξαναβλεπα.

Niko_Like
Ανώτατος
Εγγραφή:
8 Νοε 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
118
Likes:
4.997
Πόντοι:
17.060
review reaction 1 Yatoputso, Johnny Red2, doc_lin και 3 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
03 Απριλίου, 2024
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0

Συνάντηση με την Λαρυ

Η επιλογή ήταν στιγμιαία γιατί μου θύμιζε στο πρόσωπο πολυ, ένα γκομενακι που είχα κάνει στενό μαρκάρισμα και δεν μου έκατσε. Όποτε δεν κοίταξα κριτικές και λεπτομέρειες πήγα καρφί για ραντεβού και ότι γίνει. Έτσι για να βγάλω το άχτι μου..

Εύκολη συννενόηση και σύντομα έφτασα στο ξενοδοχειο για να την συναντήσω.

Η κοπελα είναι όπως στις φωτογραφίες, όμορφη και γλυκιά στο πρόσωπο. Έμοιαζε οντως πολυ στο γκομενακι όποτε πρώτος στόχος επιτευχθεί.

Αρνητικό ότι δεν μιλάει καλά Αγγλικά, θετικό όμως το χαμόγελο και η διάθεση της. Όλα καλά ξεπεράσαμε το πρόβλημα της επικοινωνίας, πλέον ξέρω και το χειρίζομαι κι εγώ καλά αυτό το θέμα.

Κορμί, λίγο σφιχτό με πιασηματα, σιλικονατο βυζι λίγο σκληρό. Δυνατό σημείο η κωλαρα της. Πρόσωπο όπως είπαμε..αυτό που αναζητούσα.

Στα του αγώνα.. φιλία πολλά και με γλώσσα, σαν να ήταν η γκομενα μου, φίλαγε ωραία και είχε καθαρή αναπνοή, το ευχαριστήθηκα. Μετά το φασοματακι περάσαμε στο τσιμπουκακι όπου ήταν κι εκεί πολυ ταλαντούχα. Βαθιά υγρή πιπα με παίξιμο της γλώσσας και περιποίηση και στις μπάλες, πολυ καλή.

Στο σεξ ήταν πολυ ενεργή με κραυγουλες και βογκητά και πολυ καλό ρυθμό όταν ανέβαινε αυτή από πάνω. Την αφησα να κάνει παιχνίδι στην αρχή και μετά την γύρισα στα 4 όπου έδωσα πόνο για αρκετή ώρα. Ανέβασα στροφές στα κόκκινα, αντεχει και δεν δυσανασχετεί, γούσταρε θα έλεγα.

Παίχτηκαν 2 γύροι με σύντομο διαλλειμα για ανάσες. Και στους δυο γύρους ήταν απολαυστική με καλή συμμετοχή και σωστά στησίματα.

Συμπέρασμα. Πέρασα πολυ καλά, την προτεινω ανεπιφύλαχτα.

Niko_Like
Ανώτατος
Εγγραφή:
8 Νοε 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
118
Likes:
4.997
Πόντοι:
17.060
review reaction 1 TOMCRUISE, mancunian1986, Yatoputso και 11 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
18 Μαρτίου, 2024
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0

Συνάντηση με την Μελίσσα

H Μελίσσα βλέποντάς την μου έκανε λίγο σε μελαχρινή μπάρμπι, όχι αυτή του yourangels την κανονική. Από τις φωτό μου φάνηκε μες στην καύλα, οπότε λέω πάμε δίχως παραπάνω σκέψη. Βέβαια διάβασα και 2-3 κριτικές για να ξέρω τι να περιμένω και αφού ήταν όλα θετικά το προχώρησα.

Τηλέφωνο λοιπόν στο γραφείο, πήρα τις πληροφορίες και το feedback που ήθελα και έκλεισα για 1 ώρα στον χώρο της.

Φτάνοντας στο ξενοδοχείο, όταν άνοιξε η πόρτα, η πρώτη εικόνα ήταν πολύ θετική. Η κοπέλα είναι όντως μπάρμπι, κυριλέ γκόμενα, φτιαγμένη περιποιημένη με ωραία ρούχα και κυριλέ κόκκινα εσώρουχα που ταίριαζαν πολύ ωραία πάνω της. Δεν μου φάνηκε για 22 χρονών αλλά σίγουρα κάτω από 30, βέβαια το makeup και οι παρεμβάσεις παίζουν το ρόλο τους. Γενικά έχει κάνει παρεμβάσεις αρκετές στο σώμα της χείλη φουσκωμένα, βυζιά επίσης αλλά έχει γίνει καλή δουλειά. Το σώμα της είναι πετιτ προς το σκίνυ θα έλεγα με επιδερμίδα πολύ απαλή.

Επικοινωνία πολύ καλή, μιλάει καλά Αγγλικά, έχει ανεβασμένη αυτοπεποίθηση και ήταν άνετη.

Στα του αγώνα..
Η κοπέλα φιλάει ωραία με γλώσσα αλλά όχι βαθιά, επίσης τα φουσκωμένα χείλη της έχουν πολύ ωραία αίσθηση. Γρήγορα μπήκαμε στο ψητό όπου ξεκίνησε μια πίπα όνειρο, με τα φουσκωμένα τσιμπουκόχειλα της να πιάνουν τόπο. Την άφησα εκεί για αρκετή ώρα ενώ έπαιζα κι εγώ μαζί της. Την σταμάτησα για να μην τελειώσω και την περιποιήθηκα κι εγώ λίγο, πολύ ωραίο το μουνάκι της, πεντακάθαρο. Στην συνέχεια σκέφτηκα αυτό το κορμάκι έτσι που είναι πετίτ θα το κάνω ότι θέλω. Την έβαλα στην αρχή από πάνω για ζέσταμα και για να χουφτώνω της βυζάρες και μετά από λίγο την έριξα πάνω που για να έχω τις βυζάρες στην μούρη μου. Anyway για να μην μακρηγορώ παίχτηκαν πολλές στάσεις και τέλειωσα 2 φορές και τις δύο με μεγάλη ένταση. Οι δύο γύροι έγιναν σχεδόν στα καπάκια γιατί μου άνοιξε η όρεξη ήμουν ξεκούραστος και είχα και αρκετή ενέργεια.

Συμπέρασμα: Πολύ καλά πήγε με την Μελίσσα, όμορφη, ποιοτική, πετίτ γκόμενα, έβγαλε ενέργεια η κοπέλα και συμμετείχε πολύ ενεργά σε όλη την διάρκεια. Είναι επικοινωνιακή και μπορείς να κάνεις κουβέντα μαζί της. Θα την ξανάβλεπα.

Niko_Like
Ανώτατος
Εγγραφή:
8 Νοε 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
118
Likes:
4.997
Πόντοι:
17.060
review reaction 1 sapiokoilias, Γιώργος Παπ., Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ και 9 άλλα μέλη
Σχόλια (1)
10 Μαρτίου, 2024
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0

Συνάντηση με την Μαίρη

Η Μαίρη μου έκανε εντύπωση από την πρώτη στιγμή και την επέλεξα γιατί μου έβγαλε ποιότητα και για την ομορφιά της.
Τηλέφωνο στους αγγέλους και ραντεβουδάκι με συνοπτικές διαδικασίες στον γνωστό μέρος. Δεν υπήρχε αρκετό feedback γιατί είναι νέο το κορίτσι αλλά δεν πτοηθηκα.

Φτάνω λοιπόν απογευματάκι Παρασκευής, άνετο παρκάρισμα στο παρακάτω στενό για να μην καρφωνόμαστε και εφυγα για το δωμάτιο.

Η πρώτη μάτια μου έδωσε μια ευχάριστη έκπληξη. Η κοπελα είναι πολυ όμορφη, γνήσια ομορφιά, δεν έχει την λάμψη των φωτογραφιών αλλά είναι εντυπωσιακή με το καταγάλανο μάτι και το φτιαγμένο μαλλάκι της ήτανε κούκλα. Κορμι λεπτό αρκετά αλλά με ωραίο κωλο και σιλικονατα βυζια.

Χαμογελαστή και ευχάριστη η Μαίρη με έκανε να αισθανθώ άνετα από την πρώτη στιγμή. Τα Αγγλικά της εάν και δεν ήτανε πολυ καλά, δεν κομπλάρε ούτε έκανε υπερπροσπάθεια και όλα πήγαν μια χαρά στην επικοινωνία.

Πολυ γρήγορα μπήκαμε στο ψητό και αφού πέρασα μια γρήγορη από το μπάνιο λίγο να πλύνω χέρια και να φρεσκαριστώ γύρισα πίσω και ήταν έτοιμη. Ξεκινησαμε με γλωσσόφιλα και αλληλοχουφτωματα μέχρι που μου τα γράπωσε μια και καλή και με έβαλε κάτω. Δυναμική γυναίκα η Μαίρη ξέρει τι κάνει, δεν είναι ατσούμπαλη αλλά αισθησιακή με δυναμισμό. Ξεκινάει λοιπόν να κατεβαίνει προς τα κάτω για να ξεκινήσει μια πιπα όνειρο. Αργα, γρήγορα, βαθειά με παίξιμο της γλώσσας και περιποίηση και στα μπαλάκια, όλα τα είχε το μενού. Ταυτόχρονα έπαιζα κι εγώ μαζί της για να την ανάψω, πράγμα που έγινε σε καλό βαθμό. Το μουνακι της είναι σουπερ και πεντακάθαρο. Το περιποιήθηκα για αρκετή ώρα. Αφού γίναμε και οι δυο τουρμπο την έβαλα κάτω και ξεκίνησα να την γαμαω γρήγορα και δυνατά. Γούσταρε, βογκάγε και αναστέναζε δυνατά. Έτσι με εμένα από πάνω ήρθε το τέλος του πρώτου γύρου.

Διαλλειμα για ανάσες και χωρις πολλές κουβέντες φύγαμε για τον δεύτερο γύρο.

Εδώ έγινε το έλα να δεις! Η κοπελα είναι φωτιά! Εργαλείο του σεξ! Δεν μπορούσα να σταματήσω να την γαμαω. Τα στησίματα της φοβερά, δεν κλέβει τα δίνει όλα και γουστάρει. Μην τα πολυλογώ αλλάξαμε πολλές στάσεις και ήρθε το τέλος για δεύτερη φορά με πολυ ένταση και ιδρώτα. Έκανα κανένα 10λεπτο για να συνέλθω.

Συμπέρασμα. Η κοπελα είναι εργαλείο, συμμετέχει παιρνει πρωτοβουλία και ξέρει τι κάνει. Πιστεύω ότι είχαμε χημεία και πήγε τόσο καλά το δικό μου ραντεβού αλλά όπως και να χει την εμπειρία και τα προσόντα τα έχει.

Niko_Like
Ανώτατος
Εγγραφή:
8 Νοε 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
118
Likes:
4.997
Πόντοι:
17.060
review reaction 1 mancunian1986, Tsoupakampras, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ και 20 άλλα μέλη
Σχόλια (3)
07 Μαρτίου, 2024
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0

Συνάντηση με την Λιλιθ

Η Λιλιθ είναι μια όμορφη γυναίκα με τα όλα της.. πρόσωπο, κωλος, όλα στο φουλ.

Ορεξατη, με ταμπεραμέντο λατινικό και πόλη όρεξη.

Επικοινωνία, δύσκολη, γρι Αγγλικά, έβαλε Google translator αλλά της το έκλεισα και της έκανα νόημα δεν πειράζει πάμε..

Πάμε στα σημαντικά τώρα. Πρόσωπο καυλιαρικο, φαίνεται ποιο νέα και φρέσκια από τις φωτό. Σώμα τουμπανο, γυμνασμένο, λεπτό αλλά με καμπύλες. Διάθεση ανεβασμένη και πρόθυμη σε όλα.

Στον αγώνα, πολυ καλή πιπα, με eye contact και τα σχετικά, με περιποίηση και στα μπαλάκια. Με το μουνακι της δεν ασχολήθηκα καθόλου, παρά χούφτωνα την κωλαρα και και τα βυζακια της. Πολύ ενέργεια το κορίτσι στην συνέχεια, πολλές στάσεις, φοβερό στήσιμο με την κωλαρα της που είναι ποίημα και τελείωμα στα 4 και τις δυο φορές.

Συστήνεται, θα περάσετε καλά, η κοπέλα είναι φωτιά.

Niko_Like
Ανώτατος
Εγγραφή:
8 Νοε 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
118
Likes:
4.997
Πόντοι:
17.060
review reaction 1 cheetahwasp, Γιώργος Παπ., Dirty69 και 15 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
28 Φεβρουαρίου, 2024
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0

Συνάντηση με την Αντέλια

Ραντεβού μετά απο ξαφνικές καυλες on the road, γρήγορη ψαχτικη και τηλ στο γραφείο για ραντεβού.. επιλογή Αντελια μετα απο την προτροπή της Νικολ από το τηλ. κέντρο.

Η Αντέλια φαίνεται πραγματικά πολύ όμορφη και ντελικάτη. Αν και στις φωτογραφίες μπορεί να μην μου τράβηξε πολύ η προσοχή της ως προς το σώμα της, ευτυχώς που την επέλεξα γιατί μου βγήκε σε καλό. Έχει ένα πολύ ωραίο σφιχτό κορμί με καλές αναλογίες. Αν και φαίνεται μικρό το στήθος ήταν όπως πρέπει και στητό, έχει ωραίες καμπύλες και ένα στρογγυλό, τούμπανο κωλαράκι! Φαίνεται πως ήταν πολύ περιποιημένη, με όμορφο ντύσιμο, χαμογελαστή, ευχάριστη και επικοινωνιακή.

Το μωράκι είναι πραγματικά πολύ όμορφο, με ένα ωραίο πρόσωπο και εκφράσεις που με κέρδισαν αμέσως. Τα βλέμματά της είναι γεμάτα νόημα και σε προδιαθέτουν θετικά για τη συνέχεια.

Επικοινωνιακή με σχετικά καλά Αγγλικά και καλή διάθεση.

Με εμένα ήταν πολύ ορεξάτη από την αρχή, εκδηλώνοντας έντονο ενδιαφέρον για να περάσουμε καλά και οι δύο. Τα φιλιά της με γλώσσα σε συνδυασμό από χάδια και αγκαλιές, πολύ καλό ζέσταμα για την συνέχεια. Όσον αφορά στην πίπα, φαίνεται πως έχει άριστες δεξιότητες και είναι εξαιρετικά αισθησιακή και δυνατή στις κινήσεις της.

Στα του αγώνα..

Οι δυο γύροι που παίχτηκαν, με ένα μικρό διάλειμμα στη μέση, ήταν εξαιρετικοί. Η Αντέλια ήταν δεκτική σε όλα και φαινόταν να το απολαμβάνει και αυτή. Η συμμετοχή της ήταν ενεργή και αισθησιακή, με αληθοφανείς κραυγές που έκαναν την εμπειρία ποιο έντονη. Μεγάλη δεξιότητα στην πίπα και φάνηκε πως ήξερε τι και πώς να το κάνει. Αντέχει στο σφυροκόπημα και σε προδιαθέτει κιόλας. Έχει ωραίο στήσιμο στα τέσσερα που το απόλαυσα μέχρι το τελείωμα.

Μου άρεσε που ήταν περιποιημένη, πολύ καυλιάρα, επικοινωνιακή και έβγαλε πάθος.

Niko_Like
Ανώτατος
Εγγραφή:
8 Νοε 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
118
Likes:
4.997
Πόντοι:
17.060
review reaction 1 Γιώργος Παπ., mancunian1986, hornyasfuck και 15 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
17 Φεβρουαρίου, 2024
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0

Συνάντηση με την Μίλα


Από τις φωτό μου έκανε γλυκιά αλλά και άγρια ταυτόχρονα, έκφυλο και καυλερο σκέφτηκα, χωρίς να το σκεφτώ παραπάνω τηλ στο Angels όπου μου έδωσαν και ένα θετικό feedback. Τα κορίτσια στο τηλ. κέντρο είναι άψογα, με ξέρουν πλέον και υπάρχει εμπιστοσύνη. Έτσι λοιπόν κανονίστηκε το ραντεβού απόγευμα Παρασκευής στο γνωστό hotel.


Η κοπελα είναι όπως στις φωτό, χωρις την λάμψη βέβαια, αλλά πρόσωπο καυλερο όπως το περίμενα. Σώμα λατινικό, ειναι Βραζιλιάνα στην καταγωγή, με απαλή επιδερμίδα, ωραίο στήθος και κωλαρα επίσης πεταχτή, λατινικη. Στην ηλικία προσθέστε 2-3 χρονάκια και είστε μέσα. Ήταν περιποιημένη, βάψιμο, νύχι κλπ, σεξι μαύρα εσώρουχα όλα οκ.


Στη επικοινωνία, δεν μιλάει καλά Αγγλικά, το γνωρίζει και το έσωσε με το χαμόγελο της και την καλή διάθεση. Έμπειρος κι εγώ πλέον το αντιλήφθηκα και το χειριστικά όπως πρέπει.


Είναι πολύ θερμή γυναίκα και καλός χαρακτήρας. Φιλούσε στην αρχή πεταχτά και μετά βαθειά με γλώσσα. Περάσαμε γρήγορα στο ψητό όπου ξεκίνησε μια πιπα έμπειρη, με βλέμμα καρφωμένο επάνοδο μου υγρή και στην συνέχεια βαθειά όπως πρέπει. Ταυτόχρονα έπαιζα με το μουνακι της όπου ζεστάθηκε γρήγορα και αυτή και άρχισε να υγραίνει.

Ξεκινήσαμε με αυτή από πάνω να κουνιέται χαλαρά μέχρι που έσκυψε πάνω μου και εκεί έδωσα πόνο αρκετή ώρα.


Βυζια και κωλο, ευχαριστήθηκα να τα χουφτώνω, δέχεται δάχτυλα ελαφρά σκαμπίλια στην κωλαρα και γενικά ήταν δεκτική σε όλα.


Όλα τα λεφτά είναι στα τέσσερα με την κωλαρα της όπου έτσι τελείωσα και τις δυο φορές.


Να μην τα πολυλογώ πεχτηκαν πολλές διαφορετικές στάσεις, η κοπελα αντέχει και με το παραπάνω το σφυροκόπημα, σωστά στησίματα κλπ. Εάν είχα αντοχές θα έπαιρνα παράταση στον χρόνο. Το ευχαριστήθηκα άξιζε, έβγαλε πολυ ενέργεια.


Συμπέρασμα, η κοπέλα τα δίνει όλα στο σεξ και ξέρει τι και πως να το κάνει. Θα μπορούσε να παίξει και καλό gfe γιατί είναι γλυκιά και θερμή κοπέλα αλλά λείπει το κομμάτι της επικοινωνίας.

Αξίζει, θα ξαναπηγαινα.

Niko_Like
Ανώτατος
Εγγραφή:
8 Νοε 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
118
Likes:
4.997
Πόντοι:
17.060
review reaction 1 mancunian1986, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, hornyasfuck και 12 άλλα μέλη
Σχόλια (0)
16 Φεβρουαρίου, 2024
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0

Συνάντηση με την Αθηνά

Πιπινάκι γάλακτος η Αθήνα σκέφτηκα με τα πιασίματα της το ωραίο της το βυζακι μου φάνηκε πολυ promising..

Δεν το πολυσκεφτηκα, τηλεφωνακι, ήμουν τυχερός και ήταν διαθέσιμη άμεσα και έτοιμο το ραντεβού για την επόμενη ώρα.

Έφτασε στο σπίτι μου καζουαλ αλλά ταυτόχρονα σεξι ντυμένη και αρωματισμένη. Πολυ άνετη σαν χαρακτήρας και ευχάριστη. Σωματάκι όπως στις φωτό, πολυ κοντά σε αυτό που βλέπετε και προσωπάκι όχι μοντέλου αλλά καυλωτικο και κορμακι με πιασηματα με πολυ ωραίο στηθος.

Φιλάει κανονικά με γλώσσα και πολυ ωραία. Ήταν πολυ θερμη από την πρώτη στιγμή και ανάψαμε και οι δυο κατευθείαν.

Σην πιπα είναι ταλεντακι, πολυ σωστή, όπως πρέπει με φτυσίματα, υγρή βαθειά.

Στη συνέχεια ξεδίπλωσε όλο της το ταλέντο η μικρή. Είναι φτιαγμένη για σεξ η κοπελα, ξέρει τι να κάνει και πως να το κάνει με το κορμι της. Έτσι Κόνσουλα που είναι πετιτ, την πιάνεις και την κανείς ότι θέλεις.. και αυτό ακριβώς έκανα. Αντεχει στο σφυροκοπημα και σε προδιαθέτει.

Διάλειμμα, όπου είναι καλή στο σοσιαλ και αράζεις μαζί της άνετα.

Στον δεύτερο γύρο με ξεκίνησε πάλι με πιπα όπου την ευχαριστήθηκα για αρκετή ώρα και μετά πολλές εναλλαγές στάσεων. Κάποια στιγμή κουράστηκα και την έστησα στα τέσσερα για να έρθει το τέλος μέσα σε μεγάλη ένταση.

Συμπέρασμα, το κορίτσι είναι φωτιά, αξίζει και με το παραπάνω. Θα έλεγα ότι είναι και vfm πιστεύω τώρα που έχουν πάει οι περισσότερες στα 150. Πέρασα πολύ καλά, θα την ξανά τιμήσω.

Niko_Like
Ανώτατος
Εγγραφή:
8 Νοε 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
118
Likes:
4.997
Πόντοι:
17.060
review reaction 1 GALLAS, Trifonbakatsoulias, THV και 12 άλλα μέλη
Σχόλια (1)
118 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 18
1 2 3 4 5 6 7