Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 5 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Συνάντηση με την Βίκυ

Επέλεξα την Βίκυ ποιο πολύ για το πρόσωπο κάτι μου έβγαλε σε gfe μόλις την είδα. Επίσης και τα χαρακτηριστικά όπως αναγράφονται και όπως φαίνονται στις φωτό πολύ κομπλέ σκέφτηκα.

Τηλ στο γραφείο, ήταν διαθέσιμη και σε λιγότερο από μια ωρα χτυπούσα την πόρτα της. Σκέφτηκα μήπως πήγα πολύ γρήγορα και δεν πρόλαβε να ετοιμαστεί κατάλληλα, αλλά την βρήκα στην πένα. Το ραντεβού ήταν νωρίς το απόγευμα οπότε μάλλον δεν ήταν σε ώρα αιχμής.

Η Βίκυ είναι μια όμορφη κοπέλα, γλυκιά με ωραίο σφιχτό κορμί προς το αδύνατο. Μικρό βυζι με ωραίο κωλαρακι, κορμάκι μανιτζεβελο. Η επικοινωνία δεν είναι το ατού της, το κατάλαβα και προχώρησα χωρίς να το ζορίζω.

Προκαταρκτικά σε καλό βαθμό με περιποίηση, όπως πρέπει χάδια και ελαφροι αναστεναγμοί. Ηταν πεντακάθαρη και την περιποιήθηκα κι εγώ λίγο όπου φάνηκε να γουστάρει. Αφού ανάψαμε και οι δύο για τα καλά την έβαλα να κάτσει πάνω μου για να τη δω και να καταλάβω τι παίζει. Καλά το πήγε το κορίτσι με ελαφρά σκαμπηλια και εμένα να κάνω κοιλιακούς από κάτω ήρθε το τέλος.

Δεύτερος γύρος σχεδόν στα καπάκια. Είχα καταλάβει ότι έπρεπε να πάρω εγώ πρωτοβουλία οπότε και το έκανα. Την έβαλα σε αρκετές στάσεις όπου στηνότανε πολύ σωστά και δεν «έκλεβε» με το σώμα της. Έχει ωραίο κορμάκι το ευχαριστήθηκα ποιο πολύ στα τέσσερα. Αντέχει στο σφυροκόπημα και το εκμεταλλεύτηκα.

Γενικά πέρασα καλά, η Βίκυ είναι πολύ ωραίο μουνι, στα μόνα που υστερεί ειναι η επικοινωνία και οτι δεν δίνει βαθιά φιλία με γλώσσα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 12, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή